oyy kötü olmuş valla.
Teşekkür ederim tatlım ♡♡ :)Birden bunu gerçek sandım da en karlı sporu ben yapıyorum diye sevindim
Ay bal a da zararlı diyorsa kaale alamayacağım onu
Huuu KK nın afeti deryası nasılsın? Nasıl gidiyor tatil. amman diyeyim tatilde dikkat, senden çok yok elimizde
Ben de sırayla vereceğim, her gün birineEn son birinci olsun diye nanama
Her bir tarif birbirinden güzel, laz böreğine 20 dk baktım galibaBizim hatunlarda çok hamarat çıktı, hem sütlacımız hem uyutmamaız hem olmayan damat bohçamız şahane görünüyor, ellerinize sağlık @nananais kelebekolacam saydin78
ben de ben de, hele şimdi tam zamanı
bendeki bir yumurtayı da görmediler bugün, açlıktan öleceksin diyor arkadaş- hiç öyle görünüyor bir halim var mı dedim, kurbanlık tosun gibiyim maşallah
hemi de çokartık yüzüm yok, bu hafta onun yüzünü güldürmem lazım gel gör ki piyango sana vurdu, geçmem lazım seni
Sağolasın bitanem dualarınızı eksik etmeyin ♡♡Bir an önce düzelir inşallah canım tekrar geçmiş olsun
Bugun esimin doğumgünü minnacciiik bir pasta aldim 2 dilim anca cikar. Sirf mum uflesin diye..oglumla esim yer..1 tane sekerpare yerim artik göz hakki :) ..izgara balik roka salatasi aksamki menum.oglani diyete soktum haftaya kampa gidecek onun için..aksam yürüyüş yapacağız beraber.oooama erittiysen sorun yok
akşama olmasın ama dikkat edelim
akşama ne var menüde bakim
he yamoruysa kesin gözün kaldıydı dimi
Pasta stratejin ve de aile boyu spor içinBugun esimin doğumgünü minnacciiik bir pasta aldim 2 dilim anca cikar. Sirf mum uflesin diye..oglumla esim yer..1 tane sekerpare yerim artik göz hakki :) ..izgara balik roka salatasi aksamki menum.oglani diyete soktum haftaya kampa gidecek onun için..aksam yürüyüş yapacağız beraber.
Kaptanim benim anlam veremediğim bir lavabo sorunum var. Onu çözmek lazım..
Bu hafta uykusuzum spora pek asilmicam yorgunluk kilo vermeme engel olabilir.
Bana öngördüğüne ulasmak için 400 gr daha vermem lazım zira bu sabah sadece ~100 gr gitmiş.
82.2 olmusum
Ay tam geldim ki kızlar bomba gibi patlamak üzereyim diyeceğim, bi de ne göreyim, aus kota koymuş
Ayyy inşallah bu portakal diyeti ile en az -1 çıkarım, inşallahKeşke dün başlasaydım, niyet etmiştim amma aileme gidince niyet bozuluyor
artık 4 günün kerametini umucağızAma auscum bu portakal diyeti dört gün ve artı cuma günü tüm kaçamakları engelleyecek bi izniAllah
Evet ben de onun için bi uğrayayım dedim, kaptanımı üzgün kırgın ve kızgın görmek istemiyorum :)
Ne zaman geliyorsun istanbula bugün müü
Haklısın abla su içmeliyim havalar soğukken su içesi gelmiyor insanın ama şişeye doldurup içeceğim
Oo benim 1.2 kilo vermem gerekiyor
Ben fındıkzade çapa tarafındayım. Bi buluşma olursa katılmak isterim :)
Valla canım bu hafta az ve sağlıklı aynen devamm
ben geldimmmm
diyete hızlı bir giriş yaptım hadi bakalım
Menuyu yazıncaya kadar 10 defa telefon başına otur kalk yaparsan ekmek araya kaynar tabiuykusuzluğu çok sorun yapmıyorum da canım ağlayarak iş yaptırma huyu delirtiyor beni
Birden bunu gerçek sandım da en karlı sporu ben yapıyorum diye sevindim
Ay bal a da zararlı diyorsa kaale alamayacağım onu
Huuu KK nın afeti deryası nasılsın? Nasıl gidiyor tatil. amman diyeyim tatilde dikkat, senden çok yok elimizde
Ben de sırayla vereceğim, her gün birineEn son birinci olsun diye nanama
Her bir tarif birbirinden güzel, laz böreğine 20 dk baktım galibaBizim hatunlarda çok hamarat çıktı, hem sütlacımız hem uyutmamaız hem olmayan damat bohçamız şahane görünüyor, ellerinize sağlık @nananais kelebekolacam saydin78
ben de ben de, hele şimdi tam zamanı
bendeki bir yumurtayı da görmediler bugün, açlıktan öleceksin diyor arkadaş- hiç öyle görünüyor bir halim var mı dedim, kurbanlık tosun gibiyim maşallah
hemi de çokartık yüzüm yok, bu hafta onun yüzünü güldürmem lazım gel gör ki piyango sana vurdu, geçmem lazım seni
ben mantomu yaktım ya.
moruysa kesin gözün kaldıydı dimi
benim mantom yandı ben bu hafta sıvı tutarım ödem bağlarım benden umut kesin
Kizlaaarrrr nisanda memlekete gidecem oyle plan yaptik insallah 67 gorururum o zamana kadar...annem ablam sok olsunlar.....
Iltifatlar alayim istiyorum...kaynanama gitmeyecem ama kaynanamin kiz kardesine gidecem o kesin yetistirir ada zayıflamış diyeee)))
Gerci Allah var kaynanam kiloma hic laf etmedi malum kendi 98 - 99 kilo olunca kimseye bisey demiyor))
Bugun esimin doğumgünü minnacciiik bir pasta aldim 2 dilim anca cikar. Sirf mum uflesin diye..oglumla esim yer..1 tane sekerpare yerim artik göz hakki :) ..izgara balik roka salatasi aksamki menum.oglani diyete soktum haftaya kampa gidecek onun için..aksam yürüyüş yapacağız beraber.
ayy çok üzüldüm en çok ta ödem bağlayacağınabenim mantom yandı ben bu hafta sıvı tutarım ödem bağlarım benden umut kesin
ne canın sıkılmıştır ama ne yapacaksın ki olmuş bir kereilahi kızlar.
yok betülcüm kayseri sokuk şu adı ne oluyo yorgan gibi şeyler var ya ondandı tabi onlar ısıya hassas.bizim kombiyi kapatmıslar sabah bi geldik cok fena soğuk bende üstümden çıkarmadım.nasıl yaptıysam öğle arası köftemi ısıtırken tencereyi deymişim.oda ütüye yapışan naylon gibi olmus. tamda önde.
ELHAMDULİLLAHBugün usg çektirdim küçük bi kistim varmış biraz bekleyelim dedi doktorum tekrar kanama olursa ornek alır tahlile göndeririz mr çektiririz dedi eger bundan sonra kanama olmazsa unut gitsin bu yaşadıklarını dedi fazla kurcalamaya gerek yok dedi bakalım hayırlısı artık
benim mantom yandı ben bu hafta sıvı tutarım ödem bağlarım benden umut kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?