Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir an önce düzelir inşallah canım tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederim tatlım ♡♡ :)

Coook şükür isim bitti dusumu aldim koltuga yığıldım adim atacak halim kalmadi aslinda niyetim bu kadar dip köşe degildi nasil oldu anlamadım bi anda icinde buldum kendimi..

Esime dedim yemegi sen al gel yapacak halim yoook ayran salata ve et koftesi siparis verdim saat 17.30 gibi onu yer mayisirim artik...cook aciktim gerciiii insallah carsamba regli olurum gogusler ve gobek sistiii ...

Kizlaaarrrr nisanda memlekete gidecem oyle plan yaptik insallah 67 gorururum o zamana kadar...annem ablam sok olsunlar.....

Iltifatlar alayim istiyorum...kaynanama gitmeyecem ama kaynanamin kiz kardesine gidecem o kesin yetistirir ada zayıflamış diyeee )))

Gerci Allah var kaynanam kiloma hic laf etmedi malum kendi 98 - 99 kilo olunca kimseye bisey demiyor ))

ooo ama erittiysen sorun yok
akşama olmasın ama dikkat edelim
akşama ne var menüde bakim
Bugun esimin doğumgünü minnacciiik bir pasta aldim 2 dilim anca cikar. Sirf mum uflesin diye..oglumla esim yer..1 tane sekerpare yerim artik göz hakki :) ..izgara balik roka salatasi aksamki menum.oglani diyete soktum haftaya kampa gidecek onun için..aksam yürüyüş yapacağız beraber.

Pasta stratejin ve de aile boyu spor için

Tamam işte .... lokum gibi hesap . Gün başına 100 gr. Bunu arayıpta bulamayan var :)))

hadi bende sallayayımmmm.
Totem yapak
Napak ne edek bilemedim sana

Verirsinnn.
Verebilirsinnn.
Vermelisinnn.

Ben fındıkzade çapa tarafındayım. Bi buluşma olursa katılmak isterim :)

Aaaa fındıkzade mi ?
Ben orda doğdum , 7 yaşına kadar da ordaydım.
Senede 1-2 gelirim mutlaka çocukluk arkadaşlarım hala o civarda.

Valla canım bu hafta az ve sağlıklı aynen devamm

Ayyyy inansammm mı delyyyy

ben geldimmmm
diyete hızlı bir giriş yaptım hadi bakalım

Oooo ne kadar hızlı ceyda

Korkuyorum yine yok olursun diye ortadannn

Kilo aldın mı ?

Menuyu yazıncaya kadar 10 defa telefon başına otur kalk yaparsan ekmek araya kaynar tabi uykusuzluğu çok sorun yapmıyorum da canım ağlayarak iş yaptırma huyu delirtiyor beni

Geçecek be annesi.
Ne kadarlıktı senin ufaklık?

Karlı mesajlar hiiiç gözünden kaçmıyor bakıyorum
Kelebeği geçmek için en az bir vermen lazım ona göre
ben mantomu yaktım ya.

Geçmiş ola monta , gördüm foto.
Yeni miydi ?

moruysa kesin gözün kaldıydı dimi

Ahahahhh lafı ağzımdan almışsın şerim

benim mantom yandı ben bu hafta sıvı tutarım ödem bağlarım benden umut kesin

Adacımmmm memlekete esip geçecek , tozu dumana katacaksınnnnn .
Gör hele . Nisana kadar oooo oooo.

Hayırlı mutlu yaşları olsun eşinin .

ne canın sıkılmıştır ama ne yapacaksın ki olmuş bir kere

ELHAMDULİLLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…