Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün usg çektirdim küçük bi kistim varmış biraz bekleyelim dedi doktorum tekrar kanama olursa ornek alır tahlile göndeririz mr çektiririz dedi eger bundan sonra kanama olmazsa unut gitsin bu yaşadıklarını dedi fazla kurcalamaya gerek yok dedi bakalım hayırlısı artık

onla geçmiş olsun bak korkulacak bişey değilmiş
rabbim bidaha yaşatmasın inşallah

hadi baakalım gözün aydın cnm çok şükür için rahatlamıştır artık

Tekrar geçmiş olsun canım Gözün aydın

Menuyu yazıncaya kadar 10 defa telefon başına otur kalk yaparsan ekmek araya kaynar tabi uykusuzluğu çok sorun yapmıyorum da canım ağlayarak iş yaptırma huyu delirtiyor beni

Ahunun spor çeteleside o zaman , ,

yürüyüş 20 puan

Parkta spor aletlerine 10 dk binme 15 puan

Pazar, avm .... 30 puan
Birden bunu gerçek sandım da en karlı sporu ben yapıyorum diye sevindim

kızlar show tv yi açın karatay hoca coştu yine
bal,patlak mısır bağırsktaki yararlı bakterileri öldürüyomuş
Ay bal a da zararlı diyorsa kaale alamayacağım onu

Huuu KK nın afeti deryası nasılsın? Nasıl gidiyor tatil. amman diyeyim tatilde dikkat, senden çok yok elimizde

Ben de sırayla vereceğim, her gün birine En son birinci olsun diye nanama
Her bir tarif birbirinden güzel, laz böreğine 20 dk baktım galiba Bizim hatunlarda çok hamarat çıktı, hem sütlacımız hem uyutmamaız hem olmayan damat bohçamız şahane görünüyor, ellerinize sağlık @nananais kelebekolacam @saydin78

1 büyük bardak ayranı devirdim
doktorum kelebekolacam bende hastaların arasına karışsamda sedyede kıvrılıp azcık uyusam ne dersin?
ben de ben de, hele şimdi tam zamanı

yemek yedim geldimm,

ay bunlaaa nasıl doyulur sadece salata
içindeki 100 gr ton balıgını niye kmse görmüyorki ?

bendeki bir yumurtayı da görmediler bugün, açlıktan öleceksin diyor arkadaş- hiç öyle görünüyor bir halim var mı dedim, kurbanlık tosun gibiyim maşallah
bosss cok ciddi hatunlar.
hemi de çokartık yüzüm yok, bu hafta onun yüzünü güldürmem lazım gel gör ki piyango sana vurdu, geçmem lazım seni

begum75 kaçırmışım
1-1,5 çay kaşığı kadar karbonatı bir çay tabağına dökün. Üzerine 3-4 damla limon suyu damlatıp köpürmesini bekleyin. Çırptığınız kek hamurunun içine 'son olarak' bu karşımı ilave edip kalıba öyle dökün.
kek tarifi bu şekilde

Benim büyük böyle huysuz değildi ya inşallah bir an önce düzelir

hangisini benim en sevdiğim moru değil, değil mi Çok geçmiş olsun, başınızın gözünüzün sadakası olsun

moruysa kesin gözün kaldıydı dimi

ilahi kızlar.
yok betülcüm kayseri sokuk şu adı ne oluyo yorgan gibi şeyler var ya ondandı tabi onlar ısıya hassas.bizim kombiyi kapatmıslar sabah bi geldik cok fena soğuk bende üstümden çıkarmadım.nasıl yaptıysam öğle arası köftemi ısıtırken tencereyi deymişim.oda ütüye yapışan naylon gibi olmus. tamda önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…