- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
selam canımSelam kızlar ne yapıyonuz bakalım canım arkadaşalarım
onla geçmiş olsun bak korkulacak bişey değilmişBugün usg çektirdim küçük bi kistim varmış biraz bekleyelim dedi doktorum tekrar kanama olursa ornek alır tahlile göndeririz mr çektiririz dedi eger bundan sonra kanama olmazsa unut gitsin bu yaşadıklarını dedi fazla kurcalamaya gerek yok dedi bakalım hayırlısı artık
hadi baakalım gözün aydın cnm çok şükür için rahatlamıştır artıkBugün usg çektirdim küçük bi kistim varmış biraz bekleyelim dedi doktorum tekrar kanama olursa ornek alır tahlile göndeririz mr çektiririz dedi eger bundan sonra kanama olmazsa unut gitsin bu yaşadıklarını dedi fazla kurcalamaya gerek yok dedi bakalım hayırlısı artık
Tekrar geçmiş olsun canım Gözün aydınBugün usg çektirdim küçük bi kistim varmış biraz bekleyelim dedi doktorum tekrar kanama olursa ornek alır tahlile göndeririz mr çektiririz dedi eger bundan sonra kanama olmazsa unut gitsin bu yaşadıklarını dedi fazla kurcalamaya gerek yok dedi bakalım hayırlısı artık
Menuyu yazıncaya kadar 10 defa telefon başına otur kalk yaparsan ekmek araya kaynar tabiGünaydınnnn
A arselka uykusuz çocuk zordur , uykusuz ve sürekli ağlayan çocuk daha zor. Sakin kalmaya çalış. Sen gerildikçe bu çocuğa yansır , daha da uyumaz ... daha da ağlar .
Bu arada 2 dlm ekmek unutulur mu yahu:)
@Ahu060812 menün biraz fazla geldi gözüme , hazır gitmiş 600 gr , onu arttırmak lazım .
Diğer meseleye gelince ... okurken içim şişti.
Bana göre değil ama anladığım kadarı ile sen biraz kızsan da çokta delirmiyorsun bu durumlara.
Bence @Daydream15 çok doğru demiş. Bence direkt söylenmeli ... yarın yola çıkıyorum , çok işim var . Dönünce beklerim.
Açıkcası bunu dedim diye surat yapacak kişi zaten gelmesin bana .
@MuMu85 canım ben olsam gaz sancısını yaşamayı göze almam , yemezdim .
Menünde de ekmek fazla
Bir de krem peynir
@Dersaadet_ 1 lt su ne kuzum ?
Diyetin baş yardımcısı su .
Hemen yanında bi şişe taşımaya başla, bittikçe doldur . En az 2 lt.
Patates kızartmaları da
Ve en giremediğin gün bile menünü yaz. Bu hafta son .
Bu menü ile geçen haftayı telafi etmek zor gibi ama gesin metabolizman kaynıyordur senin şimdi.
@ada81 canım hayırlı yolculuklar babacığına ... Allah kavuştursun
kelebekolacam geçmiş olsun çook .
Asm de o iki tatlı meslektaşının olmamasına,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :)
@begüm75 o nasıl menüüüüüneyse yine de tebrikler ... bak yazmaya başladın buraya veeee ucundan da olsa 59 ceee demiş
Birden bunu gerçek sandım da en karlı sporu ben yapıyorum diye sevindimAhunun spor çeteleside o zaman , ,
yürüyüş 20 puan
Parkta spor aletlerine 10 dk binme 15 puan
Pazar, avm .... 30 puan
Ay bal a da zararlı diyorsa kaale alamayacağım onukızlar show tv yi açın karatay hoca coştu yine
bal,patlak mısır bağırsktaki yararlı bakterileri öldürüyomuş
Huuu KK nın afeti deryası nasılsın? Nasıl gidiyor tatil. amman diyeyim tatilde dikkat, senden çok yok elimizdegünaydınnn
Ben de sırayla vereceğim, her gün birineBu arada canlar sütlü tatlılarda oylama başlamış .
Bizim takımdan bildiğiniz üzere baya katılan oldu . Kime oy verecegine karar veremedim
bende çözümü hiç tanımadıgım fakat tatlısına bayıldıgım laz böregine oyumu kullandım
İnanın sizlerin tatlılarda nefis sadece arada kaldım.
İncir muhteşemdi ama bu şekil tarifini bilmiyordum harika olmuş deniycem
@nananais sütlaç zaten harika olmuş
Saydınım bohçam harikaydı ellerine saglık
Şekercim seninde ilk katılışındı sanırım . Ellerine sağlık . Devamını bekleriz çok güzel portakallı tatlıları çok severim .
Hülyam emegine saglık canım başarılar
Yarışmalar çok güzel oluyor , çok heyecanlı. Bir katıldınızmı devamı gelir .
Bunu en iyi tüm yarışlara katılan @nananais cadısı bilir dimi nanişin
Kız cadı elbet o madalya bir gün senin olacak buna eminim.
ben de ben de, hele şimdi tam zamanı1 büyük bardak ayranı devirdim
doktorumkelebekolacam bende hastaların arasına karışsamda sedyede kıvrılıp azcık uyusam ne dersin?
yemek yedim geldimm,
ay bunlaaa nasıl doyulur sadece salata
içindeki 100 gr ton balıgını niye kmse görmüyorki ?
hemi de çokbosss cok ciddi hatunlar.
Benim büyük böyle huysuz değildi ya inşallah bir an önce düzelir
hangisini benim en sevdiğim moru değil, değil miben mantomu yaktım ya.
moruysa kesin gözün kaldıydı dimihangisini benim en sevdiğim moru değil, değil miÇok geçmiş olsun, başınızın gözünüzün sadakası olsun
üzülme canım kısmetinden çıkmış.ben mantomu yaktım ya.
hangisini benim en sevdiğim moru değil, değil miÇok geçmiş olsun, başınızın gözünüzün sadakası olsun
moruysa kesin gözün kaldıydı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?