Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim de öyle canım, eskidenher sabah çıkardım, artık iki üç güne bir zor çıkıyorum. Biraksam o da gelmeyecek belki de. Şu kayısı çayından almayı düşünüyorum, öyle şeyleri sevmiyorum ama onları kullananlar daha rahat kilo veriyor

Sabar beri pazartesii sendrm ve koşturmacaa ancakk geldim canlarr nasılsınızzz sıkıntı yoktur inşallahhh
aynı canım pazartesi sendromu bendede var
yorgunum hafta sonu hiç dinlenemedim
ve akşam
misafir gelecek tatlı tuzlu hazırlık yapma gerekiyor.
işte çalış evde çalış misafirlikte çalış.
olsun halledecez artık.

Evet ben de onun için bi uğrayayım dedim, kaptanımı üzgün kırgın ve kızgın görmek istemiyorum :)
Ne zaman geliyorsun istanbula bugün müü

Haklısın abla su içmeliyim havalar soğukken su içesi gelmiyor insanın ama şişeye doldurup içeceğim

Oo benim 1.2 kilo vermem gerekiyor

Ay yollukları yaptım kaptan diyecek bu neee açıklama yapma ihtiyacı duydum
Yollukları bebeleri molada dışarıya çıkartmadan beslemek ve yeğenlerim için yaptım keki bitterli yaptım hiç sevmem kakaolu kek.poğaça ve Elmalı kurabiyeye bayılırım lakin zayıflamaya daha çok bayılıyorum o yüzden sadece tatları nasıl olmuş diye baktım daha da yemem.ben kendime yol içinde yoğurt muz ve yulaf karışımı alacam
.duyurulur

Yok kuzu yarın sabah 10:30 da biniyorum Esenlerde inecem Allah izin verirse.sen ne taraftasın.

Hayırlı yolculuklar şimdiden; Allah gani gani kolaylastırsın
Muz kabızlık yapmasın yolda

Hayırlı yolculuklar şimdiden; Allah gani gani kolaylastırsın
Muz kabızlık yapmasın yolda
Şükür kabızlık sorunum yok öyle bişey olursa diye de yanıma form çayı alırım çözer sorunu inşallah bakalım hayırlısı

@DERSAADET bana en çok mimu88 yakın buluşma ayarlarsak ortak bi noktada haberleşiriz lakin senede 2 kez görüşebildiğim yeğenleri ve ablamı bırakıp fırsat bulabilirsem konuşuruz şimdi den bişey diyemiycem

Offf demee demee bendee haftasonu çok dengesizdim uykumu alamadımm bir türlü canımm Allah kolaylık versin yap yap ama sen yemee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…