Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaaa offffffffff :84::84: çok yoğunum işlerim hala bitmedi :84::84:

ben bugün yediklerimi şimdi yazayım malum öğrencilik internet başında çok vakit geçirme lüksüm yok lütfen beni affedin sabah:önce 1 saat yürüyüş sonra 2 bardak su,ince 2 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta,salatalık,domates biraz peynir araöğün:2 hurma yeşil çay öğle:zeytin yağlı pırasa 1,5 dilim kepekli ekmek,biraz yoğurt araöğün:1 elma 1 portakal akşam:tavuklu kabak 1 dilim kepekli ekmek, salata,azcıkda yoğurt toplam şuna kadar 2,5 litre su

Son düzenleme:

gel aramiza ozamanda canlandir bizi

kiz gavurlarin bir lafi var...dunyada bir isci atlari var birde luks atlar...benim isci ati oldugum kesin...calis calis bitmiyor..ahh cagatayimmm ahh..gelip kurtarsa beni bu halden ahhh

diziye baktikca yaglarim eriyor resmen :78::78::78:
:

Son düzenleme:

kiz gavurlarin bir lafi var...dunyada bir isci atlari var birde luks atlar...benim isci ati oldugum kesin...calis calis bitmiyor..ahh cagatayimmm ahh..gelip kurtarsa beni bu halden ahhh

diziye baktikca yaglarim eriyor resmen :78::78::78:
:

yağların mı eriyor ne güzel işte bundan daha iyi ne olabilr bizde onun için uğraşıyoruz ya:81::81::81:

kiz kaptan senin cagatay su ferihadaki cagataymi hahahahaha bende gercek saniyordum kac zamandir allah seni guldursun beni cok guldurdun
yağların mı eriyor ne güzel işte bundan daha iyi ne olabilr bizde onun için uğraşıyoruz ya:81::81::81:

kiz bununki bildigin gibi bir erime degil hahahahahaha

hellooo gençlerrr 7.takımın çıtır güzel hatunları merhaba

ayy ben şimdi lüks at mı oluyormmm

cağtay seni duysa kesin gelirdi gülümm

hakkat geleyim miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…