Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gülüm imm bende bu gün tekrar diyete basladım ee aldıklarımı vermem lazım yoksa yine önüne gecemem tartının..
cok uykum geldi yaa ..

sen nasılsın yarın hasret gideriyormusuz buralardaymıssınn
bu arda basın sağ olsun canım...
ne güzel fazlalıklarıda vermişsin eksilmişsin bilee

aaa başınız sağolsun canım... üst üste gelmiş 8(
evet canim malesef oyle oldu..babamin dayisini hic gormedim..ama annemin teyzesini biliyordum..ama ben pek fazla birsey hissetmedim...ama anneannemle dayim 30gun arayla vefat edincedunyamiz basimiza yikilmistiii..ondan sonra bizim kucuk tosun olduda herkesi meskul etti
kirmizicim tesekkür ederim canim.en iyileri sizlerin olsun

canim sen sporunu aksama kadar ayaktakalmakla yapiyorsun zaten ekstraya gerek yok bide aksam gelince eminim butun isler seni bekliyordur bide aksam mesaisi yapiyorsunn ee sana gecmis olsun. zor is valla

akşama kadar ayakta olsam yine daha iyi veririm, bütün gün masa başındayım.. benimki daha çok beyin yorgunluğu oluyor, o bedeni etkiliyor maalesef..

kırmızım başın sağ olsun mekanları cennet olsun

iyi olmana sevindim canim...aldiklarinida bosverrr...ohh birkere istedigin gibi yedin..bir kilo fazla cikinca takmiyorum okadar...nasil olsa onca kiloyu guzelce verdim...

bende iyiyim iste is guc...ama isyerinde cok bunaliyorum bu aralar...cok kalabalikk..islere yetisemiyoruz resmen...yarin sabahtan buradayim insallah...ozaman bolca hasret gideririz

kizlar nerelerdesiniz bakim???

doga,frangi niye susuyorsunuz bakim...hadi sessiz kalmayalim...yine sessizlige burunursek birdaha cikmamiz kolay olmaz....hadi herkes buraya lutfeeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…