bende burdayım artık
canım ölçülerin ne güzel... benim daha bu ölçüleri görmek için epey zamanım var
hoşgeldiiin.........
selam kızlaar...arada bi bakiiim dediiim kaynanam kestirirken demesin gelin bilg. dan kalkmıyor....
sağol cnm biliyosun ben platesi hiç bırakmadım bu çlçüler plates sayesinde böyle
amannnn çok geçmiş olsun canım sıpalar benimkide gözümü oyuyordu oyun oynarkenselam arkadaşlar..nasılsınız..ölçülerimi yazmayı unutmuşum..
göğüs.87
bel 75
kalça 95
dü oğlum plates yaparken ağır metal arabasını fırlattı dudağım patladı,şu an dudağım şiş ve mosmor kan toplamış..öğleden sonrada pazara gittik 6 katı oğlum ve poşetlerle çıkamadığım için eşimin halasına gittik gecede geç geldik ordan..bakamadım buralara
cnm ama sen çalışıyosun yapamman çok normal..ege erken yatıyosa aslında plates yapabilirsin 40 dk sürüyo zatenahhh ahh bir de ben yapabilsem biraz spor.. regl dönemim diye iyice yayıldım valla.. bu ara leslie ile başlayayım spor olayına tekrar :) şu ebru şallının programını gündüz kaydedip akşam yapsam süper olacak aslında.. her akşam o günkü hareketleri yapabilsemm keşke.. yorgunluktan yığılıp kalıyorum, halim varsa da kalan işlerimi yapıyorum zaten ütü v.s. gibi..
hoşgeldin cnm..sinir oluyorum şu herşeye karışan kayınvalidelere
hoşgeldiiin.........
selam kızlaar...arada bi bakiiim dediiim kaynanam kestirirken demesin gelin bilg. dan kalkmıyor....
amannnn çok geçmiş olsun canım sıpalar benimkide gözümü oyuyordu oyun oynarken
cnm ama sen çalışıyosun yapamman çok normal..ege erken yatıyosa aslında plates yapabilirsin 40 dk sürüyo zaten
geçmiş olsun...selam arkadaşlar..nasılsınız..ölçülerimi yazmayı unutmuşum..
göğüs.87
bel 75
kalça 95
dü oğlum plates yaparken ağır metal arabasını fırlattı dudağım patladı,şu an dudağım şiş ve mosmor kan toplamış..öğleden sonrada pazara gittik 6 katı oğlum ve poşetlerle çıkamadığım için eşimin halasına gittik gecede geç geldik ordan..bakamadım buralara
teşekkürler :) bunlar zaten hamilelikte ve emzirirken aldığım kilolardı, biraz da o yüzden hızlı sayılır. hamileliğimden önce 53 kiloydum, hatta sonra mide bulantılarından dolayı 49 olmuştum. zaten evlenirken de 49 kiloydum. aaaaah ahhhhh...geçmiş olsun canım... valla buna rağmen 10 ayda 13 kilo bence süper..
bu plates gerçekten iyi bişi keşke ben de yapsam...sağol cnm biliyosun ben platesi hiç bırakmadım bu çlçüler plates sayesinde böyle
Tesekkürler tatlim.azeri elbisen hoşmuş canım rengini de çok beğendim güle güle giybenim ayaklarımda taraklı :82:
Cok kötü durumdayim canim.Güya bugün ve yarin lapa diyeti yapicaktim.Sabah esim birden erken kalkti ve hazirlan kahvaltiya gidelim dedi.Gittik yeni bir Türk restorani acilmis.Offff yedim maalesefgünaydın hepinize kızlaaar...
haftanın ortasına geldik, kilo bildirmeye 2 gün var.. ne durumdasınız bakalım?
Sagol tatlisimgüle güle giy canım.. elbisen de ayakkabıların da çok güzel..
gönlüne göre bir kıyafet bulduğuna sevindim..
O neeee?yani sicaklik derecesimi?Cok cahilim yavKızlar eğer suyu zayıflamak için içiosak ph derecesinin en az 8 olması gerekiomuş ciddi anlamda yağları kırıomuş
oooo gecmis olsun.ay kötü olmus ama yapiyorlar cocuklar arada öyle seylerselam arkadaşlar..nasılsınız..ölçülerimi yazmayı unutmuşum..
göğüs.87
bel 75
kalça 95
hoşgeldiiin.........
ben musluktan iciyorum....ph derecesi kac nebilim benKızlar eğer suyu zayıflamak için içiosak ph derecesinin en az 8 olması gerekiomuş ciddi anlamda yağları kırıomuş
Gecmis olsun cani,...cocuklarin ne yapacagi belli olmuyor...babamda kardesim kucukken onunla oynuyordu...birden bir vurdu gozune..adam iki hafta mor gozlen dolandi...isyerindekiler dalga gecti karinmi dovuyor diyeselam arkadaşlar..nasılsınız..ölçülerimi yazmayı unutmuşum..
göğüs.87
bel 75
kalça 95
geldim geldim...oglenci oldugum zaman...gavu karilarla calisiyorum..oyuzden hemen giremiyorum siteye canim..ama sabahciyken ogleye kadar rahat giriyorumazerim hiç ama hiç pişmn değilim ben yediğimee
iikide yemişim ayy cok rahatım inan yemesem kötü hissedicektm kendimi biliyorumm
seninkide ödemdir üzülme canım hemencik gider onlar..
kızları ben bi sıra soprasına cekeyimm
nerde bu takımın kaptanı kaptan duy sesimi derdesin imam böyle yaparsa cemaat naparr :95::95::95::95:
bende 300gr eksiklik var ama...fazla hareket yokgünaydın hepinize kızlaaar...
haftanın ortasına geldik, kilo bildirmeye 2 gün var.. ne durumdasınız bakalım?
Canim tekrar hosgeldin...seninlede konusamadik dogrudu duzgun.hoşbulduk gerçekten çok teşekkür ederim hepinize çok sıcak karşılşadınız mutluluğum bir kat daha arttı:89:
canim elbisende ayakkabilarinda sahane..Allah agiz tadiylan giginmeni nasib etsinnEveeeet bu elbisem.Biliyorsunuz ben cok sadede bisey istememistim cok $atafatli biseyde istememistim.Bu tam uygun oldu bence.Asagidakide dün elbiseme aldigim ayakkabilarim.
Ayaklarim cok taraklidir benim,hic sevmem ayaklarimi.Ama bu ayakkabi cok rahat oturdu.
rezillik hepimize rezillikkEveet dünkü mesaj sayimini yapiyorum.ama sonuc cok hazin.Bu ne yaaa,dökülüyoruz hepimiz.hemde hepimiz:113::113::113:
saferan izinli
cemre:9
ceyce:0
doga:7
frangi:5
ganfed:6
julia:2
kirmizi:3
tutku:1
azeri:9
Alin bu domateslerde bize
tamam seve seve doldururum nasıl bi forum bu?
s.a kizlar ganfediniz geldi nasilsiniz bakalim
ben bugun lesli yaptim 5 mil arti 40 dakika ines vogelin sirt ve omuz fitnesini yaptim tabi dvd den yaptim onu 1 saatlik ama ben 40 dakika zor dayandimacayip yorucu o
bide o dert var demi gelin bil. oturunca yoldan cikacak gibi geliyor kaynanalara ogullari saatler gecirir sesleri cikmaz ama
hoşgeldiiin.........
canim sen sporunu aksama kadar ayaktakalmakla yapiyorsun zaten ekstraya gerek yok bide aksam gelince eminim butun isler seni bekliyordur bide aksam mesaisi yapiyorsunn ee sana gecmis olsun. zor is vallaahhh ahh bir de ben yapabilsem biraz spor.. regl dönemim diye iyice yayıldım valla.. bu ara leslie ile başlayayım spor olayına tekrar :) şu ebru şallının programını gündüz kaydedip akşam yapsam süper olacak aslında.. her akşam o günkü hareketleri yapabilsemm keşke.. yorgunluktan yığılıp kalıyorum, halim varsa da kalan işlerimi yapıyorum zaten ütü v.s. gibi..
o0lmazsa olmazimiz bizim hem o sipalardan bende 3 tane varcnm ama sen çalışıyosun yapamman çok normal..ege erken yatıyosa aslında plates yapabilirsin 40 dk sürüyo zaten
hoşgeldin cnm..sinir oluyorum şu herşeye karışan kayınvalidelere
sağol cnm ya çok fena bu sıpalarr
a.s hg julia nasilsinslm kızlar
Kizlar kusura bakmayin..dun malesef isten sonra takima ugrayamadim...iki hafta once babamin dayisi anneminde teyzesi vefat etti..arada bassagligina gelenler oluyor...ondan firsat bulamadim..ama yarin sabahciyim...bolca burada olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?