Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol cnm biliyosun ben platesi hiç bırakmadım bu çlçüler plates sayesinde böyle

ahhh ahh bir de ben yapabilsem biraz spor.. regl dönemim diye iyice yayıldım valla.. bu ara leslie ile başlayayım spor olayına tekrar :) şu ebru şallının programını gündüz kaydedip akşam yapsam süper olacak aslında.. her akşam o günkü hareketleri yapabilsemm keşke.. yorgunluktan yığılıp kalıyorum, halim varsa da kalan işlerimi yapıyorum zaten ütü v.s. gibi..

amannnn çok geçmiş olsun canım sıpalar benimkide gözümü oyuyordu oyun oynarken

cnm ama sen çalışıyosun yapamman çok normal..ege erken yatıyosa aslında plates yapabilirsin 40 dk sürüyo zaten

hoşgeldiiin.........

selam kızlaar...arada bi bakiiim dediiim kaynanam kestirirken demesin gelin bilg. dan kalkmıyor....
hoşgeldin cnm..sinir oluyorum şu herşeye karışan kayınvalidelere
amannnn çok geçmiş olsun canım sıpalar benimkide gözümü oyuyordu oyun oynarken

sağol cnm ya çok fena bu sıpalarr

geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım... valla buna rağmen 10 ayda 13 kilo bence süper..
teşekkürler :) bunlar zaten hamilelikte ve emzirirken aldığım kilolardı, biraz da o yüzden hızlı sayılır. hamileliğimden önce 53 kiloydum, hatta sonra mide bulantılarından dolayı 49 olmuştum. zaten evlenirken de 49 kiloydum. aaaaah ahhhhh...
sağol cnm biliyosun ben platesi hiç bırakmadım bu çlçüler plates sayesinde böyle
bu plates gerçekten iyi bişi keşke ben de yapsam...

azeri elbisen hoşmuş canım rengini de çok beğendim güle güle giy benim ayaklarımda taraklı :82:
Tesekkürler tatlim.
günaydın hepinize kızlaaar...

haftanın ortasına geldik, kilo bildirmeye 2 gün var.. ne durumdasınız bakalım?
Cok kötü durumdayim canim.Güya bugün ve yarin lapa diyeti yapicaktim.Sabah esim birden erken kalkti ve hazirlan kahvaltiya gidelim dedi.Gittik yeni bir Türk restorani acilmis.Offff yedim maalesef
güle güle giy canım.. elbisen de ayakkabıların da çok güzel..
gönlüne göre bir kıyafet bulduğuna sevindim..
Sagol tatlisim
Kızlar eğer suyu zayıflamak için içiosak ph derecesinin en az 8 olması gerekiomuş ciddi anlamda yağları kırıomuş
O neeee?yani sicaklik derecesimi?Cok cahilim yav
oooo gecmis olsun.ay kötü olmus ama yapiyorlar cocuklar arada öyle seyler

hoşgeldiiin.........

selam kızlaar...arada bi bakiiim dediiim kaynanam kestirirken demesin gelin bilg. dan kalkmıyor....

Allah iyiligini versin

s.a kizlar ganfediniz geldi nasilsiniz bakalim
ben bugun lesli yaptim 5 mil arti 40 dakika ines vogelin sirt ve omuz fitnesini yaptim tabi dvd den yaptim onu 1 saatlik ama ben 40 dakika zor dayandimacayip yorucu o

Kizlar kusura bakmayin..dun malesef isten sonra takima ugrayamadim...iki hafta once babamin dayisi anneminde teyzesi vefat etti..arada bassagligina gelenler oluyor...ondan firsat bulamadim..ama yarin sabahciyim...bolca burada olabilirim
Kızlar eğer suyu zayıflamak için içiosak ph derecesinin en az 8 olması gerekiomuş ciddi anlamda yağları kırıomuş
ben musluktan iciyorum....ph derecesi kac nebilim ben Allahin suyu iste
Gecmis olsun cani,...cocuklarin ne yapacagi belli olmuyor...babamda kardesim kucukken onunla oynuyordu...birden bir vurdu gozune..adam iki hafta mor gozlen dolandi...isyerindekiler dalga gecti karinmi dovuyor diye ondan oncede burnunun kemigini catlatmisti
geldim geldim...oglenci oldugum zaman...gavu karilarla calisiyorum..oyuzden hemen giremiyorum siteye canim..ama sabahciyken ogleye kadar rahat giriyorum sen nasilsin??

günaydın hepinize kızlaaar...

haftanın ortasına geldik, kilo bildirmeye 2 gün var.. ne durumdasınız bakalım?
bende 300gr eksiklik var ama...fazla hareket yok
hoşbulduk gerçekten çok teşekkür ederim hepinize çok sıcak karşılşadınız mutluluğum bir kat daha arttı:89:
Canim tekrar hosgeldin...seninlede konusamadik dogrudu duzgun.
canim elbisende ayakkabilarinda sahane..Allah agiz tadiylan giginmeni nasib etsinn
rezillik hepimize rezillikk
tamam seve seve doldururum nasıl bi forum bu?

canim eve gidince, takimimizin kurallarini, basvuru formunu felan eklerim...dun malesef firsat bulamadim

kahvalti:
1 kk kadar beyaz peynir
birkactane marul yapragi
roka
2 domates
yarim salatalik
4 zeytin
1 tk ananas receli
1 tk kayisi receli
1 bardak meyve suyu
iki dilim tam bugday ekmegi
oglen 250 gr yogurt
1 porsiyon pilav

s.a kizlar ganfediniz geldi nasilsiniz bakalim
ben bugun lesli yaptim 5 mil arti 40 dakika ines vogelin sirt ve omuz fitnesini yaptim tabi dvd den yaptim onu 1 saatlik ama ben 40 dakika zor dayandimacayip yorucu o

a.s.
kiz bu kadar sporu nasil yaptin?wooow.Süpersin süper

hoşgeldiiin.........

bide o dert var demi gelin bil. oturunca yoldan cikacak gibi geliyor kaynanalara ogullari saatler gecirir sesleri cikmaz ama
canim sen sporunu aksama kadar ayaktakalmakla yapiyorsun zaten ekstraya gerek yok bide aksam gelince eminim butun isler seni bekliyordur bide aksam mesaisi yapiyorsunn ee sana gecmis olsun. zor is valla
o0lmazsa olmazimiz bizim hem o sipalardan bende 3 tane var
a.s hg julia nasilsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…