heee o cagatay...ne sandin..gercegini nerden bulak..bu halde beni kim neyapsin..kista gecti ki desem yorgan niyetine alsinkiz kaptan senin cagatay su ferihadaki cagataymi hahahahaha bende gercek saniyordum kac zamandir allah seni guldursun beni cok guldurdun
kiz bununki bildigin gibi bir erime degil hahahahahaha
eriyor eriyor...icimin yaglari eriyor vallah billah :78::78::78:ben bilirim o erimeleri bende de var tolgahan sayışman,kıvanç tatlutuğ erimesi zor işler bunlar
hello juli, nassin gulum...eniste nasil?hellooo gençlerrr7.takımın çıtır güzel hatunları merhaba
evet sen lukus at canikomayy ben şimdi lüks at mı oluyormmm
cağtay seni duysa kesin gelirdi gülümm
hakkat geleyim miii
ben bilirim o erimeleri bende de var tolgahan sayışman,kıvanç tatlutuğ erimesi zor işler bunlar
hello meyvem nbr kızhello hellooo
slm cnm aramıza h.gmerhaba
hello juli, nassin gulum...eniste nasil?
iyiyim kırmızım nasıl olim işte hasret çekiom yakında iyice ericemeniştende nasıl olsun işte devriyeleri var soför bu akşam 9-12 devriyesi var kolları ağğrıo aşkımın araba kullanmaktan :97::97:
[1] Kepekli Kaşarlı Tost 1 1 160
[2] Nestle Nesfit Sade 20 GRAM 71.4
[3] İnek sütü 0.25 LİTRE 162.5
[4] Sebzeli Köfte 0.25 PORSİYON 90.25
[5] Tavuk Kanat 3 ADET 270
[6] Patates Kızartması, Küçük 1 ADET 206
[7] Portakal 1 ADET 50
Toplam : 1010.15 kal.
yemekte amcamlar vardı tam 5 tane patates yedim suçluyum kabul beş tekde olsa yememem gerekti ama mecbur kaldım
üzülme yaa.benim menüm hepten sacma oldu.ama ben suclu degilim esim sucluuuuu:2:
tam bugün lapa yapacakken kahvaltiya götürdü
akşama böle olcağını bildiğim için dengelemeye çalıştım cnm yaaa gene de 1000 kaloriyi geçmedim ama bence 1400 kadar normal
nadir böle düşüom kız 1100un altına düşmüom pek ama cnm kilom aşırı deel ya gram gram verebiliomvalla masallah dikkat ediyorumda kalorini az tutuyorsun.gerci 1200 ün altina düsmemeye calis,cünkü sagliksiz olur öyle.
nadir böle düşüom kız 1100un altına düşmüom pek ama cnm kilom aşırı deel ya gram gram verebiliom
bende öyle canim yaa.artik gram gram gidiyor.önceleri ne güzeldi haftada 1 kiloydu ama artik gitmiyor.yemesemde artida cikiyorum.napcaz biz böyle?
gelen cevap yazmadan gidiyor...ne bubende gidiyorum ozaman
ne is yapiyorsun canim sakincasi yoksa tabi
ben bugün yediklerimi şimdi yazayım malum öğrencilik internet başında çok vakit geçirme lüksüm yok lütfen beni affedinsabah:önce 1 saat yürüyüş sonra 2 bardak su,ince 2 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta,salatalık,domates biraz peynir araöğün:2 hurma yeşil çay öğle:zeytin yağlı pırasa 1,5 dilim kepekli ekmek,biraz yoğurt araöğün:1 elma 1 portakal akşam:tavuklu kabak 1 dilim kepekli ekmek, salata,azcıkda yoğurt toplam şuna kadar 2,5 litre su
gel aramiza ozamanda canlandir bizi
kiz gavurlarin bir lafi var...dunyada bir isci atlari var birde luks atlar...benim isci ati oldugum kesin...calis calis bitmiyor..ahh cagatayimmm ahh..gelip kurtarsa beni bu halden ahhh
diziye baktikca yaglarim eriyor resmen:78::78::78::
kırmızı
çağatay kim?? hangi dizide var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?