kek mi, sana uymamam lazım galiba :)
süpersinnnnnnnnnnnayy cok kalabalıkk burası sesımı duyuramıyorumm
ehımm ehımmm sızlereee en populerr sarkımı hedıye edıyorumm 7. takımm
karayaggg gıdıvee gıddıverr amaannnnn
55 gelıver gelıverr gelıver gelıverr:87::87::87::87:
tırı nay nay nommm tırı nay nay nommm:87::87::87:
günaydın kızlaar...
topik bugün biraz kalabalık, oleyyy...
akşam ben çıktıktan sonra yazılanlara bakıp geliyorum..
meyvee gelde benim şu diyet işine bi el at yaaa berbat durumdayım :84::84::84:
Bende iki gündür cikamiyorum.off bende hep öyle oluyoriyi geceler sana...
ben de banyo yapıcam şimdi, sonra da biraz tvye bakar yatarım...
bugünkü menüm..
kahvaltı: domates rendeli ve taze naneli lapa
öğlen: yoğurtlu & baharatlı lapa
akşam: salatalı & yoğurtlu lapa
aralarda: kuru kayısı
yine tuvalete gidemedim 2 gündür, haftasonu sanırım doktora gidicem bu bağırsaklarımın niye zor çalıştığını öğrenmek için.. ömrüm lavaboda geçiyor valla akşamları :26::26:
iyi uykular hepinize...
bende hastalik kokusu var.hastayim ben grip oldumgünaydın canlarım sekerlerim bıdıklarımmm
aşk kokulu bir sabah gönderiyorum hepinizeee
aşkkkk kokusu varrr havada aşk kokusu varr
bol paylasimla takima girersin caniminşallah denme süresini başarılı bir şekilde bitirir takıma tamamen üye olurum
aaa sen simdi bizdemisin artikyoksa beni istemiyormusunuzz
tarihte ilk meyve mezun oldu ve o hafta şişko olup geri döndü
ceyce yine iki gündür yok kirmizikizlar ceyce dun ugradimi? sanki onu gormemis gibiyim:26::26:
kiz azeriii nerdesin...getirr su mesaj yoklamalarinida bir bakem...cezalarini kesi verem eksik olanlarin...bugun sultan suluman havamdayim:82:
azeri de gelmiş gördüm seni azerim kaçamazsın bi yeere gel çıbık bıraya
aferim sana tatlim..eirt popisi..gitsin...fazlasi zarar..bendeki apartman zaten..erit erit bitmezzama isten sonra ilk kardesimi streetdance goturucem sonra babiskomla alisverise cikacagiz. yazlik bakmaya..sonrada eve gelir yuruyusumu yaparim insallahhh
kizlar basim felaket agriyor..strese gelemiyorum artik...kantindede mis gibi kokular geliyorrr
oh masallah bir artida olan daha...kiz tutun su bogazinizi yaz kapida aaaa...yazik etmeyin kendinize..fazlaliklari verince istedigimizi doya doya yeriz..tabi meyveyi ornek almayin lutfen
sekerler ben yemeğe cıkıyormm öptüm hepinizi mucuk mucuk..
Lahana corbam beni beklerr
ama ben gece yatana kadar lahana corbası içicemm yaaaa
Yarın sabaha 500 ekside cıkıcammm :76:
haftasonu kaçamakları yüzünden bende artıdaydım bu hafta onları verdim yine aynıyım yani..60 ın altına inemedim bi türlü
benimde baş ağrım dün vardı bütün gün netten ev arıyorum akşam kafamı duvarlara vurma noktasına gelmiştim..gecede oğlum çok uyandı 10 dk bir dalamadan geeri kalkmak berbat bir duygu..şimdi cnm hiç bişey yapmak istemiyor
benımkılerıde erısın amaaa
kırmızı gulumm bende buraya mısafır sanatcı olarak katılabılırmıyım arada sırada
yok cnm erteletmez eşim 4 aydır gün sayıyo şu kadar kaldı iddianın bitmesine diye..5 g 5 kiloyu denemek istiyorum aslında ama dayanamam diye korkuyrum bide montiye hemen başlayamam ondan sonra
Bende iki gündür cikamiyorum.off bende hep öyle oluyor
bende hastalik kokusu var.hastayim ben grip oldum
bol paylasimla takima girersin canim
aaa sen simdi bizdemisin artik
ceyce yine iki gündür yok kirmizi
valla tam girdim okuyacaktim arkadas aradi,onunla konustuk
ayy oku oku bitmez gecmiş gel bacım sen boşver gecmişi
valla okudum geldim, ne bileyim bu kadar yazacağınızı .. alt tarafı 4 sayfa dedim ama ben okurken artmış
canım emzirirken onları yapma bence yaa, sen montide devam et.. boşver, varsın iddiayı kaybet ama biraz daha zaman tanı kendine ve sağlıklı bir şekilde ver kilonu.. sonradan almaktan iyidir bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?