Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. TAKIMDAN ASMIS BİR PERFORMANS GÖRÜYORSUNUZZZ

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

meyvenull frangipani+ tutku2012 Azeri kizi+ doga3+ cemre2010 minnoş prenses+ minaver+

süpersinnnnnnnnnnn
günaydın kızlaar...
topik bugün biraz kalabalık, oleyyy...

akşam ben çıktıktan sonra yazılanlara bakıp geliyorum..

hg canikomm

meyvee gelde benim şu diyet işine bi el at yaaa berbat durumdayım :84::84::84:

meyvee bence de gel.. monti için bize destek ol, bir hafta birinci olduk takım olarak saldık kendimizi, arada istisnalar var tabii.. benim de araya regl girince biraz kaçırdım, tekrar çok iyi motive olmam lazım..

Bende iki gündür cikamiyorum.off bende hep öyle oluyor
günaydın canlarım sekerlerim bıdıklarımmm

aşk kokulu bir sabah gönderiyorum hepinizeee

aşkkkk kokusu varrr havada aşk kokusu varr
bende hastalik kokusu var.hastayim ben grip oldum
inşallah denme süresini başarılı bir şekilde bitirir takıma tamamen üye olurum
bol paylasimla takima girersin canim
yoksa beni istemiyormusunuzz
aaa sen simdi bizdemisin artik
tarihte ilk meyve mezun oldu ve o hafta şişko olup geri döndü

kizlar ceyce dun ugradimi? sanki onu gormemis gibiyim:26::26:

kiz azeriii nerdesin...getirr su mesaj yoklamalarinida bir bakem...cezalarini kesi verem eksik olanlarin...bugun sultan suluman havamdayim:82:
ceyce yine iki gündür yok kirmizi
azeri de gelmiş gördüm seni azerim kaçamazsın bi yeere gel çıbık bıraya

valla tam girdim okuyacaktim arkadas aradi,onunla konustuk

ayyy bizim ofisin yanında da fırın var, çok güzel kokuyor herşey ya.. bir sürü hamur işi var ama ben yemiyorum..

oh masallah bir artida olan daha...kiz tutun su bogazinizi yaz kapida aaaa...yazik etmeyin kendinize..fazlaliklari verince istedigimizi doya doya yeriz..tabi meyveyi ornek almayin lutfen

yok yok kesinlikle birincilik bize yaramadı.. hadi toparlanalım kızlaar.. yaz geliyor, incecik kıyafetler giyeceğiz..

tutku diş mi çıkarıyor acaba utku? niye öyle kalktı çok?
gece biz de formdaydık, ege de 3-4 kere uyandı.. ikisinde çok emdi, bir türlü bırakmadı memeyi doğal olarak ben de uyuyamadım

yok cnm erteletmez eşim 4 aydır gün sayıyo şu kadar kaldı iddianın bitmesine diye..5 g 5 kiloyu denemek istiyorum aslında ama dayanamam diye korkuyrum bide montiye hemen başlayamam ondan sonra

canım emzirirken onları yapma bence yaa, sen montide devam et.. boşver, varsın iddiayı kaybet ama biraz daha zaman tanı kendine ve sağlıklı bir şekilde ver kilonu.. sonradan almaktan iyidir bence..

ceycenin oğlu çok hasta..bildiremedi buraya bizde unuttuk yazmayı

cemre:5
ceyce:0
doga:10
frangi: 21
ganfed:13
julia:14
kirmizi:16
tutku:5
azeri:18
minaver:10

Son düzenleme:
canım emzirirken onları yapma bence yaa, sen montide devam et.. boşver, varsın iddiayı kaybet ama biraz daha zaman tanı kendine ve sağlıklı bir şekilde ver kilonu.. sonradan almaktan iyidir bence..

cnm haftaya pazar günü evlilik yıldönümüz zayıflamış olarak kutlamak istiyorum ama ben ya (

utku diş çıkarıyo cnm 4 aydan fazladır çıkarmıyodu 8 de takılı kalmıştı şimdi 4 diş birden kabarmış çıkmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…