minavercim tebrik ediyorum seni canim...sabahlari bir saat yuruyus yapman cok guzel..boyle devam et tatlim hic bozmamaya calis...boyle gidersen bir ayda verirsin fazlaliklarini
cemre:5
ceyce:0
doga:10
frangi: 21
ganfed:13
julia:14
kirmizi:16
tutku:5
azeri:18
minaver:10
canim yardimin icin cok saol zaten..okadar iyi dikkat etmene cok sevindim...kendim hata yaptim diye yerin dibine girdim ama..:78::78: isyerinde bukadar yogun olacagimi dusunmemistim..aniden oldu...oyuzden cuma gunleri hata yapmim diye persembe gununden yapalim demistim..ama ben yokkende takim bize emanet derseniz..yine cuma gunleri yapalim...frangicim..listeye ben yokken yardim edersen cok sevinirim...vallaha havalara ucarim.kırmızı ben seni bulsaydım sana diyecektim yanlışlığı ama yoktun..ben de mecbur hasretim ile konuştum..
bence cuma sabahı kilo bildirelim yine, aç karnına daha az çıkıyoruz sonuçta.. hem de 1 gün kaybımız olmaz.. istersen listeleri ben de kontrol ederim cuma günleri.. ofisteyim ve genelde bakabiliyorum buraya, ekstra bir durum olmadıkça yardımcı olmaya çalışırım sana.. :26::26:
biz gavur memleketindeyizde ne oluyor...isci ati gibi tepinim duruyorum vallaha
hemde ne ask kokusu tatlım her yer buram busam sevgi pıtırcıklarıyla doluu
minnosumm benide benideBensiz konser verme
Hem bu sayede ecnebi memleket görmüş olurumm
ona göreeee diyosun yaniii
bende yetisemiyorum julicim, gecmise bakim dedim, iki dk ayrildim..destanlar yazmissiniz:26: anca yetistim..kesin ben cvp verene kadar sayfa dolmustur yinebiraz mı kız yetişemiom yazılanlara
acima kimseye, hele mezuniyeti yakin olan kisilere daha siki diyetler ver
yesinlerde diyeti bozsunlarda bak napıom hepsini
Zaten cemreyle benim 52 olmamız lazım beize ayrı ayar cekicem
dundu senin misafirligin canim.bana ayrı ilgi göster gülüm bak henüz misafir sayılırım
3 günüm dolana kadar misafirimm ii davranın banaa
uyy minnosum...nezaman istersen gel tabi..takimimiz senlenirrr...benımkılerıde erısın amaaa
kırmızı gulumm bende buraya mısafır sanatcı olarak katılabılırmıyım arada sırada
gelsin tabi..buzaman kadar durdugu kabahatt..istedigi zaman girerbilir minnosumgülümm gelsin gelsin minnosda gelsi bak oda lüks attır..
Nese sacar benim minnosumm
ben simdi sayimi yapiyim bi
boyle devam et tatlimhiç bozarmıyım kaptanım çok hırslı ve kararlıyım inceleceğim bişey sorcam ben bu hafta tartılmasam yeni başladım ya haftaya tartılıp söylesem olur mu?
yani ceyce gelmemidcemre:5
ceyce:0
doga:10
frangi: 21
ganfed:13
julia:14
kirmizi:16
tutku:5
azeri:18
minaver:10
bu sayilir gunluk mesajlarin sonuclari..kurallarimizi okuduysan gormussundur..gunde enaz 5 msj yazma zorunlugu var..3u menu gerisi sohbet..ama malesef ceyce arkadasimiz dun katilmamis aramizabu sayıların ne olduğunu sorabilir miyim acaba çok soru soruyorum ama kusura bakmayın
boyle devam et tatlimsen yarin tartilirsin..kilonu bildirirsin..gelecek haftaya kadar paylasimin yeterli bulunulursa gelecek cuma listeye girersin canim..yarinki kilon gecerli olacaktir yani
yani ceyce gelmemidgeriye kaldi 2 gunu..gelmezse diskalifiye olacaktir. tutku ve cemrede tam sinirda hadi baraji gecmissiniz. kurtuldunuz benden ..ellerine saglik azericim
bu sayilir gunluk mesajlarin sonuclari..kurallarimizi okuduysan gormussundur..gunde enaz 5 msj yazma zorunlugu var..3u menu gerisi sohbet..ama malesef ceyce arkadasimiz dun katilmamis aramiza
selam kızlaaaar......ama ama ben yediğime pişman değilim ki ii kide yemişim şimdi olsalar yine yerimm
canim yardimin icin cok saol zaten..okadar iyi dikkat etmene cok sevindim...kendim hata yaptim diye yerin dibine girdim ama..:78::78: isyerinde bukadar yogun olacagimi dusunmemistim..aniden oldu...oyuzden cuma gunleri hata yapmim diye persembe gununden yapalim demistim..ama ben yokkende takim bize emanet derseniz..yine cuma gunleri yapalim...frangicim..listeye ben yokken yardim edersen cok sevinirim...vallaha havalara ucarim...ben yetisemezsem ceza felan alalim istemiyorum..benim yuzumden takim yanmasin yani
canim yardimin icin cok saol zaten..okadar iyi dikkat etmene cok sevindim...kendim hata yaptim diye yerin dibine girdim ama..:78::78: isyerinde bukadar yogun olacagimi dusunmemistim..aniden oldu...oyuzden cuma gunleri hata yapmim diye persembe gununden yapalim demistim..ama ben yokkende takim bize emanet derseniz..yine cuma gunleri yapalim...frangicim..listeye ben yokken yardim edersen cok sevinirim...vallaha havalara ucarim...ben yetisemezsem ceza felan alalim istemiyorum..benim yuzumden takim yanmasin yani
selam kızlaaaar......
hoşgeldin meyveeem...................takımımıza hareket kattın kız .....
ne güzel frangiii.ben oldum olasi hic sevmemisimdir matematik dersini:120:ben memnuniyetle yardım ederim hem bizim hem de kardeş takımın hesaplamalarına.. dedim ya sayılar, hesaplar severim ben bunları..
bende bende hareket katmıstım ama
evet canım şarkılarla türkülerle hareketlendik sayende
tamam canim...biz bilmiyorduk...puanini geri yerine koyuyorumcnm demin yazdım ama gözden kaçtı sanırım..ceycenin oğlu çok hasta ondan giremiyor..fırsat bulup yazamadı sanırım buraya..bizde söylemeyi unuttuk..
ben memnuniyetle yardım ederim hem bizim hem de kardeş takımın hesaplamalarına.. dedim ya sayılar, hesaplar severim ben bunları..
söyle ben de yapıyım meyvecim...
uyyy yemeyin benim minnosumun hakkini bakim...minnosumda sarkilariyla bizi neselendirdibende bende hareket katmıstım ama
ayy dogaa senın su avatar resmın cok komık cok guzel yaaa
2011-04-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Beyaz peynir (Edirne) 10 GRAM 30.1
[2] Ekmek 2 DİLİM 130
öğlen
[3] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[5] Yumurta (haşlanmış) 20 GRAM 31.6
[6] Yumurta (haşlanmış) 10 GRAM 15.8
8] Ayran 2 ADET 184
arada yerim diyorum
[7] kuru incir 2 adet 102
Toplam : 518
kızlar bir yumurta kaç gram 2 yumurta yedim 20 gr yazdım 10 daha ekledim sonra az oldu diye tartısı olan varsa tartabilirmi
tamam canim...biz bilmiyorduk...puanini geri yerine koyuyorum..bildirdigin icn cok saol isyerinde bazen hemen gelmiyor yazilanla...ondan gormemisimdir canim..
yardim in icin cok saol frangicim..cuma gunleri bana destek ol..sonra dile benden ne dilersen..malesef saferanim o saatlerde burada olamiyor..bende olamazsam liste kalir diye cok korkuyordum ama simdi benden sonra sana emanet
kız aşkolsun karışıyorum ya toplam şu olacak falan diyorum bazan 1-2 de düzeltme yaptım geri yanlış anlaşılma olmasın diye
korkma ilgileniriz canım oluyor bazan işler yoğun oluyor pc bozuluyor falan
kız allah seni naapmasın ne insanı dondurma şişkoysak insan yemiyoruzuyyy yemeyin benim minnosumun hakkini bakim...minnosumda sarkilariyla bizi neselendirdi
evet benimde cok komigime gitti..nerden bulduysa..ama yedigi dondurmami yoksa insanmi??
bir yumurta 80gr olmasi lazim canim...cunku benim toplam 160 gr balik yada 2 yumurta arasinda tercih yapmam gerekiyor...ondan 80gr dir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?