Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gülüm söylems zaten ama bende tekrarlım 1 yumurtanın ağırlığı değişir ama ortalama kalorisi 80 dir.

bugün lapa diyeti yapiyorum ama hastayim diye coook kötü geldi tadi bana.Agzimda tat yok.58,2 ciktim bugün yani 100 gram artidayim gecen cumadan.bakalim yarin insallah 57 küsür bisey olsam iyi olacak.

Frangi sen dün yaptin lapayi,verdinmi kiz,ne kadar verdin.Beni merakta birakmaaaaa

geçmiş olsun canım ben yoğurt katıp salatayla falan yemiştim hem vitamin olur şu anda sana 100 gr da bişey deil 1000 gr yanında nedir ki

geçmiş olsun canım ben yoğurt katıp salatayla falan yemiştim hem vitamin olur şu anda sana 100 gr da bişey deil 1000 gr yanında nedir ki

$u an tam elimde lapami yiyorumüzerine yogurt döktüm,isot ve kuru naneyle birlikte yiyorum.ben lapa diyetine alisigim,bir kac kereler yaptim ama gripten dolayi agzimda tat yok.ama bugün tutmam lazim kendimi,yarin artik 57 li sayilari görmek istiyorum.

amaniiin doga sen 1 kilo artidamisin.yapma etme eyleme

daha fazlaydıdaaaa 1-2 gündür toparlıyorum yarına ne kadar olur bilmiyorum

manyaksınız yaaaa kadıncaaz hem spor yapıyor hemde bir yandan da dondurmasını yiyor
sımdıkıde cok guzell olmus ama dondurma yıyen daha guzeldı dogacımm

azerıı senın cızelgenı gorunce tututututu masssallah dedımm ınsallah yarına 57 lı bır sayı gorursun tatlımmm ınsallah bende 61 lı bır sayı gorururm . yaaa bıse sorucam kızlar yesılcay hazımı kolaylasıtrıp mıdemı rahatlatırmı cokk yemısım yaa

cok tesekkür ederim canikom.10. ayin 21 inden beri diyetteyim gülüm.hayatimda ilk defa bu kadar uzun bir diyet serüvenim oldu.ki ben daha bir 5 ay dayanmam lazim.Allah yardimcim olsun.

insallah sende yarin 61 leri görürsün.hatta en kisa zamanda 5 li sayilara inersin.inan cok mutlu olacaksin 5 li sayilari görünce

ayy evet bılıyorum nekadar mutlu olabılıcegımı tahmın edıyorum azerıcım ınsallah en kısa zamanda 5 lı rakamlarda olamk ıcın ugrasıyorum bende . aslında bu sabah 61 .9 kıloydum ama 5 gunde 5 kılo dıyetı yapıyordum ve 2. gununde bıraktım yanı yarın sabaha bırazı gerı gelır dıye korkuyorum. acıkcası hastalanmasaydım devam edıcektım ama edemedım ıste neyse yavas yavas gıderler ınsallah bu pıs karayaglar
bende agustostan berı dıyetteyım ara ara kopmalar oldu oyuzden bukadar uzun surdu demekkı o kopmalar olmasaymıs bende sneın gıbı 5 lerde olabılırmısın ınsallah bundan sonra cok cok daha dıkkat edıcemm hemencecık 5 lı rakamlara ınmek ıstıyorum cunku

allah hepımızın yardımcısı olsun tatlımm

baaakkk aynı teyze

benimde kopmalar oldu ama en uzun kopma 4 gündü yani.fazla uzun tutmadim.kendimi tutmayip bozdugum zaman yine tekrar diyetime geri döndüm.cünkü bir koptumu toplamasi zor oluyor.inceldigi yerden koparmayalim yani.SIKI SIKI sarilalim bu ipe.gerci benim eski halim olsa daha hizli verirdim ama benim guatirim calismiyor,buda metabolizmami mahvediyor.ama yinede az az da olsa gidiyor ya,oda iyi

baaakkk aynı teyze
ayy cok komıkkk

benım daha uzun soluklu kopmalar oldu galıbakı ıbreyı nerdeyse 80 e vuruyordum 78 de artık dur dedım kendıme cok sukur epey yol aldım ınsallah bıdaha okılolara cıkmam. olsun canım yavas var ama ver yanı sonucta hem vermek onemlı degılkı onemlı olan gerı almamak dımı ama tatlım

ilk kez leslie yaptım şimdi mutluyum :)
ancak şu 5 kilo verdirme programı varmış onu yapan var mı, videosunu bulamadım. ya da leslie yapanlar hangisini yapıyor bilgi verebilir misiniz kızlar?

ilk kez leslie yaptım şimdi mutluyum :)
ancak şu 5 kilo verdirme programı varmış onu yapan var mı, videosunu bulamadım. ya da leslie yapanlar hangisini yapıyor bilgi verebilir misiniz kızlar?

5 kilo verdirme degil canim o 5 mil yag yakma programi.
google den 5 mile fat burn yaz,ciknca videolara tikla.orda ikinci siradaki link.parcalar kendini otomatik atiyor,ilk parta tikliyorsun ve basliyorsun.kesin bunu yap cünkü acaip yag yaktiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…