2011-04-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Beyaz peynir (Edirne) 10 GRAM 30.1
[2] Ekmek 2 DİLİM 130
öğlen
[3] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[5] Yumurta (haşlanmış) 20 GRAM 31.6
[6] Yumurta (haşlanmış) 10 GRAM 15.8
8] Ayran 2 ADET 184
arada yerim diyorum
[7] kuru incir 2 adet 102
Toplam : 518
kızlar bir yumurta kaç gram 2 yumurta yedim 20 gr yazdım 10 daha ekledim sonra az oldu diye tartısı olan varsa tartabilirmi
belkımde dondurma yıyen ınsanı yıyordurruyyy yemeyin benim minnosumun hakkini bakim...minnosumda sarkilariyla bizi neselendirdi
evet benimde cok komigime gitti..nerden bulduysa..ama yedigi dondurmami yoksa insanmi??
canım beyaz lahana 4 yeşil biber hafif acılı soğan sarımsak az tuz zerdecal kimyon maydanoz(bende yoktu) az sıvı yağ
düdüklüde pişirip rondodan gecirdim öyle içiom onu..
inş işe yarar yağ yakmam gerek..
bugün lapa diyeti yapiyorum ama hastayim diye coook kötü geldi tadi bana.Agzimda tat yok.58,2 ciktim bugün yani 100 gram artidayim gecen cumadan.bakalim yarin insallah 57 küsür bisey olsam iyi olacak.
Frangi sen dün yaptin lapayi,verdinmi kiz,ne kadar verdin.Beni merakta birakmaaaaa
belkımde dondurma yıyen ınsanı yıyordurr
geçmiş olsun canım ben yoğurt katıp salatayla falan yemiştim hem vitamin olur şu anda sana 100 gr da bişey deil 1000 gr yanında nedir ki
$u an tam elimde lapami yiyorumüzerine yogurt döktüm,isot ve kuru naneyle birlikte yiyorum.ben lapa diyetine alisigim,bir kac kereler yaptim ama gripten dolayi agzimda tat yok.ama bugün tutmam lazim kendimi,yarin artik 57 li sayilari görmek istiyorum.
amaniiin doga sen 1 kilo artidamisin.yapma etme eyleme
manyaksınız yaaaa kadıncaaz hem spor yapıyor hemde bir yandan da dondurmasını yiyor
$u an tam elimde lapami yiyorumüzerine yogurt döktüm,isot ve kuru naneyle birlikte yiyorum.ben lapa diyetine alisigim,bir kac kereler yaptim ama gripten dolayi agzimda tat yok.ama bugün tutmam lazim kendimi,yarin artik 57 li sayilari görmek istiyorum.
amaniiin doga sen 1 kilo artidamisin.yapma etme eyleme
daha fazlaydıdaaaa 1-2 gündür toparlıyorum yarına ne kadar olur bilmiyorum
azerıı senın cızelgenı gorunce tututututu masssallah dedımm ınsallah yarına 57 lı bır sayı gorursun tatlımmm ınsallah bende 61 lı bır sayı gorururm . yaaa bıse sorucam kızlar yesılcay hazımı kolaylasıtrıp mıdemı rahatlatırmı cokk yemısım yaa
sımdıkıde cok guzell olmus ama dondurma yıyen daha guzeldı dogacımm
beyenmediysen değiştiririm dondurmalıyı geri yüklerim
cok tesekkür ederim canikom.10. ayin 21 inden beri diyetteyim gülüm.hayatimda ilk defa bu kadar uzun bir diyet serüvenim oldu.ki ben daha bir 5 ay dayanmam lazim.Allah yardimcim olsun.
insallah sende yarin 61 leri görürsün.hatta en kisa zamanda 5 li sayilara inersin.inan cok mutlu olacaksin 5 li sayilari görünce
cok tesekkür ederim canikom.10. ayin 21 inden beri diyetteyim gülüm.hayatimda ilk defa bu kadar uzun bir diyet serüvenim oldu.ki ben daha bir 5 ay dayanmam lazim.Allah yardimcim olsun.
insallah sende yarin 61 leri görürsün.hatta en kisa zamanda 5 li sayilara inersin.inan cok mutlu olacaksin 5 li sayilari görünce
sımdıkıde cok guzell olmus ama dondurma yıyen daha guzeldı dogacımm
beyenmediysen değiştiririm dondurmalıyı geri yüklerim
sen bılırsın canımın ıcısııı
ayy evet bılıyorum nekadar mutlu olabılıcegımı tahmın edıyorum azerıcım ınsallah en kısa zamanda 5 lı rakamlarda olamk ıcın ugrasıyorum bende . aslında bu sabah 61 .9 kıloydum ama 5 gunde 5 kılo dıyetı yapıyordum ve 2. gununde bıraktım yanı yarın sabaha bırazı gerı gelır dıye korkuyorum. acıkcası hastalanmasaydım devam edıcektım ama edemedım ıste neyse yavas yavas gıderler ınsallah bu pıs karayaglar
bende agustostan berı dıyetteyım ara ara kopmalar oldu oyuzden bukadar uzun surdu demekkı o kopmalar olmasaymıs bende sneın gıbı 5 lerde olabılırmısınınsallah bundan sonra cok cok daha dıkkat edıcemm hemencecık 5 lı rakamlara ınmek ıstıyorum cunku
ayy evet bılıyorum nekadar mutlu olabılıcegımı tahmın edıyorum azerıcım ınsallah en kısa zamanda 5 lı rakamlarda olamk ıcın ugrasıyorum bende . aslında bu sabah 61 .9 kıloydum ama 5 gunde 5 kılo dıyetı yapıyordum ve 2. gununde bıraktım yanı yarın sabaha bırazı gerı gelır dıye korkuyorum. acıkcası hastalanmasaydım devam edıcektım ama edemedım ıste neyse yavas yavas gıderler ınsallah bu pıs karayaglar
bende agustostan berı dıyetteyım ara ara kopmalar oldu oyuzden bukadar uzun surdu demekkı o kopmalar olmasaymıs bende sneın gıbı 5 lerde olabılırmısınınsallah bundan sonra cok cok daha dıkkat edıcemm hemencecık 5 lı rakamlara ınmek ıstıyorum cunku
baaakkk aynı teyze
benimde kopmalar oldu ama en uzun kopma 4 gündü yani.fazla uzun tutmadim.kendimi tutmayip bozdugum zaman yine tekrar diyetime geri döndüm.cünkü bir koptumu toplamasi zor oluyor.inceldigi yerden koparmayalim yani.SIKI SIKI sarilalim bu ipe.gerci benim eski halim olsa daha hizli verirdim ama benim guatirim calismiyor,buda metabolizmami mahvediyor.ama yinede az az da olsa gidiyor ya,oda iyi
ilk kez leslie yaptım şimdi mutluyum :)
ancak şu 5 kilo verdirme programı varmış onu yapan var mı, videosunu bulamadım. ya da leslie yapanlar hangisini yapıyor bilgi verebilir misiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?