Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok sağol canım, bunu yapıcam ben de bundan sonra...

kırmızım naber.....

ohhhhh afiyet olsun ama kilo olmasin kalorileri hemencecik yakasin

Ahhhh Tolgahan Sayisman mi dedin.Bayiliyorum ben onaaaa.Allah özene bezene yaratmis.:111::111::111:Masallah tütüttütütü

kiz yuzune dogru tükürtam isabet olsun

çok sağol canım, bunu yapıcam ben de bundan sonra...
hg aramiza bende lesliciyim cokda severek yapiyorum
ilk kez leslie yaptım şimdi mutluyum :)
ancak şu 5 kilo verdirme programı varmış onu yapan var mı, videosunu bulamadım. ya da leslie yapanlar hangisini yapıyor bilgi verebilir misiniz kızlar?
azerinin dedigi gibi yap o cok guzel bir cogumuz onu yapiyoruz zaten vucut kaslarini toplayip sikilastiriyor(hay bu turkce yazi karekterinin rezil olacam ya)

keske sende bugün lapa yapsaydin.en az 500 gramini atrdin hic olmazsa.gerci bakalim yarin benim akibetim ne olacak meraktayim:97:
insallah amacina ulasirsin guzelim

oy canim bebekler dis cikarinca benim canim cok yanar zavallilar nasil dayaniyorlar ya benimde oglum yakinda cikarir acikcasi onun dis cikarmasindan korkuyorum cok eziyet cekecek ama gerekli baska caresi yok
bu sayıların ne olduğunu sorabilir miyim acaba çok soru soruyorum ama kusura bakmayın

bu sayilar gunluk yazilan mesaj sayisi 5 sinir onun altinda yazan 3 uyaridan sonra diskalifiye olacak ustu sinirsiz istedigin kadar yaz

Son düzenleme:
bu sabah bebek gormeye gittim arkadasima ama masada sadece kus sutu eksikti ama ben inat ettim hic bisey yemedim tuttum kendimi bol bol yesillik yedim ama oglen bisey yemedim aksamada sadece yogurt yiyecem sanirim

hg aramiza canim gittin diye uzulmustuk
ay bu ne ya gecmisi okuyacam diye gozlerim dort kose ekrana dondu oku oku bitmiyor bi yerden sonra mesaj alinti yapmamaya basladim cok yoruldum cooook

h.b. tatlımm
evet sabahtan cok konustuk ama öğleden sonra konusamadıkk..
benim işlerim vardı pc basında değildimm..
nasılsın bbakalım diyet nasıl gidiyo...

neyse canlar ben cikayim aksama firsat bulursam gelirim yine malum kurtlar vadisi var guzel kafa kopariyorlar onu izlerken bende sevmedigim insanlarin kafasini kopariyom onlar gibi sanalda olsa dejars oluyorum

h.b. tatlımm
evet sabahtan cok konustuk ama öğleden sonra konusamadıkk..
benim işlerim vardı pc basında değildimm..
nasılsın bbakalım diyet nasıl gidiyo...

iyi gidiyor canim gecen haftanin eziyetini uzerimden attim gibi bu hafta ayni cikarsam sevinecem sukur sagligimda yerinde yaz geldi diye ikide bir kendimi disari atiyom

anladım öğreniyorum yavaş yavaş işte. bu arada ben herşeye uyarım söylerim yarın kilomu ama büyük ihtimal kilom aynıdır

aaa bunu öğrendiğim iyi oldu bende yapmalıyım mutlaka

bu sabah bebek gormeye gittim arkadasima ama masada sadece kus sutu eksikti ama ben inat ettim hic bisey yemedim tuttum kendimi bol bol yesillik yedim ama oglen bisey yemedim aksamada sadece yogurt yiyecem sanirim

çok güzel diyosunda geceye kadar acıkmıyaccak mısın ben dayanamam valla

sabah:1 saat yürüyüş,2 ince dilim kepekli ekmek,yağsız omlet,domates salatalık peynir
araöğün:1 elma,yeşilçay
öğle:az yağlı kurufasulye,1 dilim kepekli ekmek,yoğurt sonra 30 dk yürüyüş
araöğün:2 bardak yeşilçay,1 avuç leblebi
akşam:salata,yoğurt,zeytinyağlı kabak
toplam 2,5 litre su ayrıca biraz sonra tekrar yürüyüşe çıkacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…