5 kilo verdirme degil canim o 5 mil yag yakma programi.
google den 5 mile fat burn yaz,ciknca videolara tikla.orda ikinci siradaki link.parcalar kendini otomatik atiyor,ilk parta tikliyorsun ve basliyorsun.kesin bunu yap cünkü acaip yag yaktiriyor.
ah canııım aceleden fazla yazamadım yoksa görmez olurmuyuuum....bende bende hareket katmıstım ama
kız allah seni naapmasın ne insanı dondurma şişkoysak insan yemiyoruz
düzelteyim kız o zaman sağol canım
kırmızım naber.....
ohhhhh afiyet olsun ama kilo olmasin kalorileri hemencecik yakasin011-04-06 tarihli kalori Miktar Kalori
[1] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130 130
[2] Beyaz peynir (Edirne) 10 GRAM 30.1 30.1
[3] Şeker (küp) 2 ADET 39 39
öğlen
[4] Ayran 2 ADET 214 214
[5] Domates 0.5 ADET 7 7
[6] Salatalık (hıyar) 0.50 ADET 5.5 5.5
[7] Beyaz Peynir 10 GRAM 25 25
[8] Etli Biber Dolma 1 ADET 160 160
[9] közlenmiş patlıcan 1 adet 28 28
ara
[10] kuru incir 1 adet 51 51
12] kuru incir 1 adet 51 51
akşam
[11] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[13] Menemen 1 PORSİYON 179 179
[14] Ekmek 2 DİLİM 130 130
[15] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45 45
[16] Ayran 2 ADET 184 184
[17] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45 45
[18] Şeker (küp) 2 ADET 39 39
Toplam : 1427.6 ka
ahanda destan gibi yediklerim
Ahhhh Tolgahan Sayisman mi dedin.Bayiliyorum ben onaaaa.Allah özene bezene yaratmis.:111::111::111:Masallah tütüttütütü
çok sağol canım, bunu yapıcam ben de bundan sonra...
hg aramiza bende lesliciyim cokda severek yapiyorumçok sağol canım, bunu yapıcam ben de bundan sonra...
azerinin dedigi gibi yap o cok guzel bir cogumuz onu yapiyoruz zaten vucut kaslarini toplayip sikilastiriyor(hay bu turkce yazi karekterinin rezil olacam yailk kez leslie yaptım şimdi mutluyum :)
ancak şu 5 kilo verdirme programı varmış onu yapan var mı, videosunu bulamadım. ya da leslie yapanlar hangisini yapıyor bilgi verebilir misiniz kızlar?
insallah amacina ulasirsin guzelimkeske sende bugün lapa yapsaydin.en az 500 gramini atrdin hic olmazsa.gerci bakalim yarin benim akibetim ne olacak meraktayim:97:
amaniiinn bu cok guzel canim degisme kadincagaz ne guzel ziplayip butlari mideye indiriyorsımdıkıde cok guzell olmus ama dondurma yıyen daha guzeldı dogacımm
beyenmediysen değiştiririm dondurmalıyı geri yüklerim
amin amin amin insallah hepimiz kilolarimizaveda ederiz ebediyyenayy evet bılıyorum nekadar mutlu olabılıcegımı tahmın edıyorum azerıcım ınsallah en kısa zamanda 5 lı rakamlarda olamk ıcın ugrasıyorum bende . aslında bu sabah 61 .9 kıloydum ama 5 gunde 5 kılo dıyetı yapıyordum ve 2. gununde bıraktım yanı yarın sabaha bırazı gerı gelır dıye korkuyorum. acıkcası hastalanmasaydım devam edıcektım ama edemedım ıste neyse yavas yavas gıderler ınsallah bu pıs karayaglar
bende agustostan berı dıyetteyım ara ara kopmalar oldu oyuzden bukadar uzun surdu demekkı o kopmalar olmasaymıs bende sneın gıbı 5 lerde olabılırmısınınsallah bundan sonra cok cok daha dıkkat edıcemm hemencecık 5 lı rakamlara ınmek ıstıyorum cunku
insallah canim alirken haberimiz dahi olmuyor verirken canimiz cikiyorallah hepımızın yardımcısı olsun tatlımm
azerimm sen cok guzel verdin tatlim harikasinbenimde kopmalar oldu ama en uzun kopma 4 gündü yani.fazla uzun tutmadim.kendimi tutmayip bozdugum zaman yine tekrar diyetime geri döndüm.cünkü bir koptumu toplamasi zor oluyor.inceldigi yerden koparmayalim yani.SIKI SIKI sarilalim bu ipe.gerci benim eski halim olsa daha hizli verirdim ama benim guatirim calismiyor,buda metabolizmami mahvediyor.ama yinede az az da olsa gidiyor ya,oda iyi
olsun sen asildiktan sonra diyete kilolar dayanamaz gider yeterki arada versek kaldigimiz yerden devam edebileleim batti balik yan gider demeyelimyada ben boylede guzelim kendimle barisigim diye kendimizi kandirmayalimdemi amaayy cok komıkkk
benım daha uzun soluklu kopmalar oldu galıbakı ıbreyı nerdeyse 80 e vuruyordum 78 de artık dur dedım kendıme cok sukur epey yol aldım ınsallah bıdaha okılolara cıkmam. olsun canım yavas var ama ver yanı sonucta hem vermek onemlı degılkı onemlı olan gerı almamak dımı ama tatlım
oy canim bebekler dis cikarinca benim canim cok yanar zavallilar nasil dayaniyorlar ya benimde oglum yakinda cikarir acikcasi onun dis cikarmasindan korkuyorum cok eziyet cekecek ama gerekli baska caresi yokcnm haftaya pazar günü evlilik yıldönümüz zayıflamış olarak kutlamak istiyorum ama ben ya(
utku diş çıkarıyo cnm 4 aydan fazladır çıkarmıyodu 8 de takılı kalmıştı şimdi 4 diş birden kabarmış çıkmak üzere
bu sayıların ne olduğunu sorabilir miyim acaba çok soru soruyorum ama kusura bakmayın
azerim ben şimdi sizdeyim artıkk
hg aramiza canim gittin diye uzulmustuk
ay bu ne ya gecmisi okuyacam diye gozlerim dort kose ekrana donduoku oku bitmiyor bi yerden sonra mesaj alinti yapmamaya basladim cok yoruldum cooook
h.b. tatlımm
evet sabahtan cok konustuk ama öğleden sonra konusamadıkk..
benim işlerim vardı pc basında değildimm..
nasılsın bbakalım diyet nasıl gidiyo...
iyi gidiyor canim gecen haftanin eziyetini uzerimden attim gibi bu hafta ayni cikarsam sevinecem sukur sagligimda yerinde yaz geldi diye ikide bir kendimi disari atiyom
boyle devam et tatlimsen yarin tartilirsin..kilonu bildirirsin..gelecek haftaya kadar paylasimin yeterli bulunulursa gelecek cuma listeye girersin canim..yarinki kilon gecerli olacaktir yani
bu sayilir gunluk mesajlarin sonuclari..kurallarimizi okuduysan gormussundur..gunde enaz 5 msj yazma zorunlugu var..3u menu gerisi sohbet..ama malesef ceyce arkadasimiz dun katilmamis aramiza
manyaksınız yaaaa kadıncaaz hem spor yapıyor hemde bir yandan da dondurmasını yiyor
5 kilo verdirme degil canim o 5 mil yag yakma programi.
google den 5 mile fat burn yaz,ciknca videolara tikla.orda ikinci siradaki link.parcalar kendini otomatik atiyor,ilk parta tikliyorsun ve basliyorsun.kesin bunu yap cünkü acaip yag yaktiriyor.
bu sabah bebek gormeye gittim arkadasima ama masada sadece kus sutu eksikti ama ben inat ettim hic bisey yemedim tuttum kendimi bol bol yesillik yedim ama oglen bisey yemedim aksamada sadece yogurt yiyecem sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?