Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla canım ben anlamadım... salı sabahı tartıda 68,3 çıktım ve aşırı birşey yemedim; çarşamba sabahı 69,1 çıktım.. o gün lapa diyeti yaptım.. bu sabah yine tartıldığımda 68,3 çıktım.. bu durumda salı günü vücudumda toplanan suyu çarşamba attım sanırım..

valla süper gidiyorsun canım..

senin de menün çok güzelmiş canım..

o diziyi hic sevmiyorum canim.izliyordum ama biraktim.Cok SIKTI beni.zaten Beren'in oyunculugunuda hic begenmiyorum.hareketleri cok yapmacik bence.benim dizim öyle bir gecer zaman ki.hastayim o diziye hasta:98:
ahh ahh ordada Ahmet vardi demi..ben bu dizileri cok seviyorum yaws..gozum gonlum acili veriyor analar neler doguruyor yarabbim...gelde gunaha girme...tovbe tovbe sahane gidiyorsun canim..bu tempoyla devam et..eminim takima girmenle cikman bir olacak bu gidisle
bu sabah bebek gormeye gittim arkadasima ama masada sadece kus sutu eksikti ama ben inat ettim hic bisey yemedim tuttum kendimi bol bol yesillik yedim ama oglen bisey yemedim aksamada sadece yogurt yiyecem sanirim
gorecegiz bakalim arinki bildiriminde, yemismisin yememismisin
hg aramiza bende lesliciyim cokda severek yapiyorum

azerinin dedigi gibi yap o cok guzel bir cogumuz onu yapiyoruz zaten vucut kaslarini toplayip sikilastiriyor(hay bu turkce yazi karekterinin rezil olacam ya)
dusunmeee...kizlar anliyor nedemek istedigimizi..benimde canim bazen cok sikiliyor
belkımde dondurma yıyen ınsanı yıyordurr
olabilir, sonucta insan yiyenlerinide gordukama hakikaten ben adamin kafasini yiyor sanmistim
kız allah seni naapmasın ne insanı dondurma şişkoysak insan yemiyoruz

düzelteyim kız o zaman sağol canım

cok guzeldi ama avatarin, iyice baktim adamin kafasini yiyor sandim..ayni bizi anlatiyor..hem yiyoruz hem spor..elde var yine 00000

eveeet.. ben bugün resmen spora başladım

hamilelik nedeniyle dondurduğumuz spor salonu üyeliğimiz vardı, aile üyeliği olduğu için eşim de gitmiyordu.. gerçi o salonu yazın havuzunda güneşlenmek için kullanıyor sadece

bugün işten erken çıktım çünkü müdürümüz yoktu; deniz otobüsünden inince doğru spor salonuna gittim.. toplam 45 dakika kardiyo yaptım; bunlar 10 dk bisiklet, 15 dk cross-trainer, 20 dakika düşük-hızlı tempo yürüyüş+koşu.. üzerine 100 mekik çektim (tabii mekik aleti ile ) bir de üst bacak kaslarımı çalıştırdım; iç ve dış kaslar için ağırlık çalışması yaptım 50şer adet..

yarın da gidicem inşallah, müdür yine yok yurtdışında.. sonra da kendisi ile konuşup haftada 2 gün erken çıkmayı isticem.. o günler yemek için dışarı çıkmam, hakkımı erken çıkmak için kullanırım.. işten 45 dakika erken çıkabilirsem 1 saat spor yapabiliyorum salonda.. oğluma da geç kalmıyorum hem..
haftasonu da bir gün gidersem diyet ile beraber haftada 3 gün spor iyi olur heralde.. bakalım biraz daha verirsem hızlı toparlanmak için belki bir 15 seans falan da powerplate alırım.. gözüm döndü valla yaza kadar toparlanmam lazım ve sadece diyetle olmaz bu..

bugünkü menümü de yazayım kızlar..

sabah: 2 kuru kayısı + 1 bardak sıcak su
kahvaltı: omlet, peynir, zeytin ezmesi
öğle: köri soslu mantarlı tavuk, salata, yoğurt
ara: 1 adet fındıklı tadımca
akşam: arnavut ciğeri (patatesi yemedim) salata, yoğurt..
yatmadan: 1 fincan beşi bir yerde çayı

iyi geceler hepinize... bu gece herkes uykusunda kilo verir inşallah

sekerler..listemizi ekliyorummm..insallah guzel sonuclar aliriz..hadi bakem

** 7.TAKIM 201. Etap**

tutku2012 (60.2/
cemre2010(57.8/
ceyce(78,7/
saferan(131.4/
azerikizi(58.1/
kirmizigül06(94.1/93.7/0.4
doga3(93.4/
frangipani(68.9/
ganfed(58.8/
Julia__(57.1/

7.TAKIM TOPLAM KILO (758.5

kırmızım şimdi tartıldım 56.8im onca dikkat ediorum yaaa gram gram gidio

hmm galiba öyle olmus.tüh keske 68,3 kalsaydinda 67 lere düserdin.
azeri geçmiş olsun canım....
tesekkürler canikom.insallah cabuk gecer:2:
kırmızım şimdi tartıldım 56.8im onca dikkat ediorum yaaa gram gram gidio

dur daha ümidini kirma.yarin tartil öyle söyle kilonu.kimbilir yarina daha az cikabilirsin

frangi cok sevindim güzelim.ne güzel sana motive olur spor salonu. insallah izin koparirsin patrondan düzenli gidersin

Son düzenleme:
günaydınn canlarım...

bu sabah 58.9 geldim kostur kostur hemen tartıldım daha sabah ödemim gitmemişti.
uyuya kaldım bu sabahh.. ayy bir güzel dinlenmişim ki sormayın 9 bucuk saat uyumusumm

kahvaltıda yapamadım gelirken 2 simit aldım küçücük burdaki simitler.. cayla onları yicem..

canım ben burdayımda cok moralim bozukk hiç yazasım yok..

günaydın fıstıklarım.....

meyvem moralinin yerine gelmesine sevindim canım alışıcaksın ne yapalım hep oluyor cansıkıcı durumlar ben 20 yıldır alışamadım gerçi hala sinirim zıp zıp zıplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…