aslında tam bilemiyorum, cafe olabilir ya da bebek kıyafet-eşya olabilir...
ben berenin oyunculuğunu çok beğeniorum özellikle aşkı memnuna harika idi yaaaa ama tabi zevk meselesi cnm
biz Allah izin verirse 7. ayda baska bir sehire tasiniyoruz.orada kizkardesim var ve onunla acmak istiyorum.esimde destek verecegini söyledi.eee yani demi para ondan cikicak sonucta
yardim in icin cok saol frangicim..cuma gunleri bana destek ol..sonra dile benden ne dilersen..malesef saferanim o saatlerde burada olamiyor..bende olamazsam liste kalir diye cok korkuyordum ama simdi benden sonra sana emanet
bugün lapa diyeti yapiyorum ama hastayim diye coook kötü geldi tadi bana.Agzimda tat yok.58,2 ciktim bugün yani 100 gram artidayim gecen cumadan.bakalim yarin insallah 57 küsür bisey olsam iyi olacak.
Frangi sen dün yaptin lapayi,verdinmi kiz,ne kadar verdin.Beni merakta birakmaaaaa
sabah:1 saat yürüyüş,2 ince dilim kepekli ekmek,yağsız omlet,domates salatalık peynir
araöğün:1 elma,yeşilçay
öğle:az yağlı kurufasulye,1 dilim kepekli ekmek,yoğurt sonra 30 dk yürüyüş
araöğün:2 bardak yeşilçay,1 avuç leblebi
akşam:salata,yoğurt,zeytinyağlı kabak
toplam 2,5 litre su ayrıca biraz sonra tekrar yürüyüşe çıkacağım...
2011-04-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[3] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[4] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[5] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151
[6] Patates Salatası 0.5 KASE 218
[7] Biftek (ızgara) 50 GRAM 139
[8] Portakal 2 ADET 100
[9] Muz 1 ADET 100
Toplam : 1074.7 kal.
canım bende kendime ait bi yerim olsun isterdim aslında benim derdim kendimle de işte baskalarına kızıom nys ben yavastan cekileyim yatağıma..
yarın görüşürz sekerlerimm[/COLOR][/B]
senin de menün çok güzelmiş canım..
ahh ahh ordada Ahmet vardi demi..ben bu dizileri cok seviyorum yaws..gozum gonlum acili veriyoro diziyi hic sevmiyorum canim.izliyordum ama biraktim.Cok SIKTI beni.zaten Beren'in oyunculugunuda hic begenmiyorum.hareketleri cok yapmacik bence.benim dizim öyle bir gecer zaman ki.hastayim o diziye hasta:98:
sahane gidiyorsun canim..bu tempoyla devam et..eminim takima girmenle cikman bir olacak bu gidislesabah:1 saat yürüyüş,2 ince dilim kepekli ekmek,yağsız omlet,domates salatalık peynir
araöğün:1 elma,yeşilçay
öğle:az yağlı kurufasulye,1 dilim kepekli ekmek,yoğurt sonra 30 dk yürüyüş
araöğün:2 bardak yeşilçay,1 avuç leblebi
akşam:salata,yoğurt,zeytinyağlı kabak
toplam 2,5 litre su ayrıca biraz sonra tekrar yürüyüşe çıkacağım...
gorecegiz bakalim arinki bildiriminde, yemismisin yememismisinbu sabah bebek gormeye gittim arkadasima ama masada sadece kus sutu eksikti ama ben inat ettim hic bisey yemedim tuttum kendimi bol bol yesillik yedim ama oglen bisey yemedim aksamada sadece yogurt yiyecem sanirim
hg aramiza bende lesliciyim cokda severek yapiyorum
azerinin dedigi gibi yap o cok guzel bir cogumuz onu yapiyoruz zaten vucut kaslarini toplayip sikilastiriyor(hay bu turkce yazi karekterinin rezil olacam ya)
olabilir, sonucta insan yiyenlerinide gordukbelkımde dondurma yıyen ınsanı yıyordurr
kız allah seni naapmasın ne insanı dondurma şişkoysak insan yemiyoruz
düzelteyim kız o zaman sağol canım
kırmızım şimdi tartıldım 56.8im onca dikkat ediorum yaaa gram gram gidiosekerler..listemizi ekliyorummm..insallah guzel sonuclar aliriz..hadi bakem
** 7.TAKIM 201. Etap**
tutku2012 (60.2/
cemre2010(57.8/
ceyce(78,7/
saferan(131.4/
azerikizi(58.1/
kirmizigül06(94.1/93.7/0.4
doga3(93.4/
frangipani(68.9/
ganfed(58.8/
Julia__(57.1/
7.TAKIM TOPLAM KILO (758.5
hmm galiba öyle olmus.tüh keske 68,3 kalsaydinda 67 lere düserdin.valla canım ben anlamadım... salı sabahı tartıda 68,3 çıktım ve aşırı birşey yemedim; çarşamba sabahı 69,1 çıktım.. o gün lapa diyeti yaptım.. bu sabah yine tartıldığımda 68,3 çıktım.. bu durumda salı günü vücudumda toplanan suyu çarşamba attım sanırım..
tesekkürler canikom.insallah cabuk gecer:2:azeri geçmiş olsun canım....
kırmızım şimdi tartıldım 56.8im onca dikkat ediorum yaaa gram gram gidio
canım ben burdayımda cok moralim bozukk hiç yazasım yok..
günaydınn canlarım...
bu sabah 58.9 geldim kostur kostur hemen tartıldım daha sabah ödemim gitmemişti.
uyuya kaldım bu sabahh.. ayy bir güzel dinlenmişim ki sormayın 9 bucuk saat uyumusumm
kahvaltıda yapamadım gelirken 2 simit aldım küçücük burdaki simitler.. cayla onları yicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?