ay inşallah ben de incelirim...kesinlikle tavsiye ederim,cok inceltiyor bu spor.ben cok cok cok memnunum
ben de leslieciyim bundan böyle...hg aramiza bende lesliciyim cokda severek yapiyorum
azerinin dedigi gibi yap o cok guzel bir cogumuz onu yapiyoruz zaten vucut kaslarini toplayip sikilastiriyor(hay bu turkce yazi karekterinin rezil olacam ya)
hg aramiza canim gittin diye uzulmustuk
ay bu ne ya gecmisi okuyacam diye gozlerim dort kose ekrana donduoku oku bitmiyor bi yerden sonra mesaj alinti yapmamaya basladim cok yoruldum cooook
sana hayranim yaa,süpersin sen süper.hic birakmadan yapiyorsun hergün.masallah tütütütüarkadaslar ben bugun spor olaralta yine 5 mil lesli yaptim ohhh erisin yagciklarim nede guzel oldu
dün bende öyle yaptim.kahvaltiya gitmistik,cok kacirmistim.bende aksamimi yogurt yiyerek gecirdim.çok güzel diyosunda geceye kadar acıkmıyaccak mısın ben dayanamam valla
ben geldimoo yalnız değilim artık
canım ben burdayımda cok moralim bozukk hiç yazasım yok..
aa nedenkicanım ben burdayımda cok moralim bozukk hiç yazasım yok..
benim dizimde de bi arıza var çatur çutur yapıyo lesliede, yaşlandım galibabugün masallahi var herkesin.hep böyle olsa keske
sana hayranim yaa,süpersin sen süper.hic birakmadan yapiyorsun hergün.masallah tütütütü
dün bende öyle yaptim.kahvaltiya gitmistik,cok kacirmistim.bende aksamimi yogurt yiyerek gecirdim.
ben geldim.uyumustum,yarim saat önce uyandim.hastayim diye hic halim yok.kalkip leslie yapmak istiyorum ama kemiklerim dökülüyor
aa nedenki
benim dizimde de bi arıza var çatur çutur yapıyo lesliede, yaşlandım galiba
işle alakalı kızlar yaa yarına toparlanırım..
uyursan sakinlesirim iştee..
dumaaaa gecmis olsun,deminde yazmistin ya,cam girdi ayagina diye.iki sene önce benimkinede girmisti.resmen ameliyat oldum ben.narkozla uyutup aldilar.hemde iki kere.cok kötü oluyor o biliyorum.gecmis olsun tekrar.
cemre sen simdiye kadar hangi sporu yapiyordum,unuttum ben simdi ya:26:
takmamaya çalış...işle alakalı kızlar yaa yarına toparlanırım..
uyursan sakinlesirim iştee..
benim de hayalim aynı...neyse bozma sinirlerini.offf keske bende calissaydimda ise sinirlenseydim.bu cocuklar iyice büyüsün hep calisicam ben hep calisicam.hatta kendime dükkan acmak istiyorum.hayalim bu:97:
neyse bozma sinirlerini.offf keske bende calissaydimda ise sinirlenseydim.bu cocuklar iyice büyüsün hep calisicam ben hep calisicam.hatta kendime dükkan acmak istiyorum.hayalim bu:97:
dum
sana da çok geçmiş olsun...
ben bisiklet yapıyodum ama kısa bi süre
takmamaya çalış...
benim de hayalim aynı...
canım bende kendime ait bi yerim olsun isterdim aslında benim derdim kendimle de işte baskalarına kızıom nys ben yavastan cekileyim yatağıma..
yarın görüşürz sekerlerimm[/COLOR][/B]
yaaa sen ne acmak istiyorsun canim.ne üzerine yani?
fatmagül başladı kızlar
o diziyi hic sevmiyorum canim.izliyordum ama biraktim.Cok SIKTI beni.zaten Beren'in oyunculugunuda hic begenmiyorum.hareketleri cok yapmacik bence.benim dizim öyle bir gecer zaman ki.hastayim o diziye hasta:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?