Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kesinlikle tavsiye ederim,cok inceltiyor bu spor.ben cok cok cok memnunum
ay inşallah ben de incelirim...

hg aramiza bende lesliciyim cokda severek yapiyorum

azerinin dedigi gibi yap o cok guzel bir cogumuz onu yapiyoruz zaten vucut kaslarini toplayip sikilastiriyor(hay bu turkce yazi karekterinin rezil olacam ya)
ben de leslieciyim bundan böyle...

leslienin 5 miles'ını yapıyordum 1i yaptım ama ayağım zorluyo. geçen ağustosta ayağıma şişe girmişti, içinde cam kalmış maalesef ve zorlayınca ağrı yaptı her milde ara vermem gerekecek sanırım...

hg aramiza canim gittin diye uzulmustuk
ay bu ne ya gecmisi okuyacam diye gozlerim dort kose ekrana dondu oku oku bitmiyor bi yerden sonra mesaj alinti yapmamaya basladim cok yoruldum cooook
bugün masallahi var herkesin.hep böyle olsa keske
arkadaslar ben bugun spor olaralta yine 5 mil lesli yaptim ohhh erisin yagciklarim nede guzel oldu
sana hayranim yaa,süpersin sen süper.hic birakmadan yapiyorsun hergün.masallah tütütütü
çok güzel diyosunda geceye kadar acıkmıyaccak mısın ben dayanamam valla
dün bende öyle yaptim.kahvaltiya gitmistik,cok kacirmistim.bende aksamimi yogurt yiyerek gecirdim.
oo yalnız değilim artık
ben geldim.uyumustum,yarim saat önce uyandim.hastayim diye hic halim yok.kalkip leslie yapmak istiyorum ama kemiklerim dökülüyor

canım ben burdayımda cok moralim bozukk hiç yazasım yok..
aa nedenki
benim dizimde de bi arıza var çatur çutur yapıyo lesliede, yaşlandım galiba

2011-04-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[3] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[4] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[5] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151
[6] Patates Salatası 0.5 KASE 218
[7] Biftek (ızgara) 50 GRAM 139
[8] Portakal 2 ADET 100
[9] Muz 1 ADET 100
Toplam : 1074.7 kal.

aa nedenki

benim dizimde de bi arıza var çatur çutur yapıyo lesliede, yaşlandım galiba

aaaa gecmis olsun,deminde yazmistin ya,cam girdi ayagina diye.iki sene önce benimkinede girmisti.resmen ameliyat oldum ben.narkozla uyutup aldilar.hemde iki kere.cok kötü oluyor o biliyorum.gecmis olsun tekrar.

cemre sen simdiye kadar hangi sporu yapiyordum,unuttum ben simdi ya:26:

dum
sana da çok geçmiş olsun...
ben bisiklet yapıyodum ama kısa bi süre

işle alakalı kızlar yaa yarına toparlanırım..
uyursan sakinlesirim iştee..
takmamaya çalış...

neyse bozma sinirlerini.offf keske bende calissaydimda ise sinirlenseydim.bu cocuklar iyice büyüsün hep calisicam ben hep calisicam.hatta kendime dükkan acmak istiyorum.hayalim bu:97:
benim de hayalim aynı...

neyse bozma sinirlerini.offf keske bende calissaydimda ise sinirlenseydim.bu cocuklar iyice büyüsün hep calisicam ben hep calisicam.hatta kendime dükkan acmak istiyorum.hayalim bu:97:

canım bende kendime ait bi yerim olsun isterdim aslında benim derdim kendimle de işte baskalarına kızıom nys ben yavastan cekileyim yatağıma..
yarın görüşürz sekerlerimm

o diziyi hic sevmiyorum canim.izliyordum ama biraktim.Cok SIKTI beni.zaten Beren'in oyunculugunuda hic begenmiyorum.hareketleri cok yapmacik bence.benim dizim öyle bir gecer zaman ki.hastayim o diziye hasta:98:

ben berenin oyunculuğunu çok beğeniorum özellikle aşkı memnuna harika idi yaaaa ama tabi zevk meselesi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…