Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bakma soylendigme şu an evdeyim 2 saat dersim vardi

ada81 şöyle baskülün ucuna bastım sabah
Ausencia kaptaniçem nasıl oldun.tripli durumlar geçtimi ay benim hiç geçesim yok.

Geçmedi.
Ya dün iki fotomu aldım , yüzünü kapadım . Bak böyle paylaşayım dedim . Güldü . Ukala ukala .
5 dk geçti .
Eeee dedim gülmek ne ?
Olmaz dedi.

Gıcık oldum .

Benim trip burdan kaynaklı yani.

Seninki 5 günlük aradan mı :)))

Haydii inşallah güzel sonuçlar gelir papatyammm

Inşallah zeytin gözlüm ♡♡♡ de hele neymiş o özel içecek? Kulağıma bi fısılda hele
Dukan birası yaptım güzelimm okuduklarıma göre güzel sonuçar alan var.Papatyam inşallah bende de iyi olur hemen bir koşu markete gidip aldım geldim yaptımm

Kaptanım sen bana at fotoyu ben paylaşırım
Sonuçta sen paylaştın mı paylaşmadın. ergenlikte anamızı kandırmak gibi oldu

Dukan birası yaptım güzelimm okuduklarıma göre güzel sonuçar alan var.Papatyam inşallah bende de iyi olur hemen bir koşu markete gidip aldım geldim yaptımm
Ohh yarasın bitaneme yağlar gitsin inşallah Icerigi nedir kuzum? 4 gün bitince belki denerim

Ohh yarasın bitaneme yağlar gitsin inşallah Icerigi nedir kuzum? 4 gün bitince belki denerim
Teşekkür ederimm güzelimm hep birliktee yarasın bizlere sizlerle de paylaşayım inşallah iyi olur.
"Dukan birası olarak da bilinen zayıflama kürünün tarifi şu şekilde; bir sürahinin 3’te 2’sini dolduracak kadar kaynamış su koyuyoruz. 2 çay kaşığı yeşilçay, 2 poşet çay ve yarım limon suyunu ekliyoruz. 10 dakika sonra maden suyunu ekledikten sonra kür içime hazır. Gün boyunca aklımıza geldikçe içiyoruz"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…