Bakma soylendigme şu an evdeyim 2 saat dersim vardiben de yataktan zor çıktım, içimdeki çocuğu masumu bırakıp gelmek zoruma gitti Her gün daha da zorlaşıor, biz bayanları 40 da emekli etseler ya, hatta sadece 3 gün çalışsak, ya da sadece öğlene kadar
Tartılmadımmm kii tatlımmKız deli tartıma ferekans bozucu mu yolladın , yarışı kazan diye
Kaç eksidesin desene hele .
Haydii inşallah güzel sonuçlar gelir papatyammmAusencia bozmak yok 4 günlüğümü yumurta midemi de bulandırsa, sular içinde yüzse de bozmayacagım. Regl de geliyor malum ipin ucunu bırakamam. Ütü ye verdim şu an kendimi. 2-3 gibi de yürüyüşe
Tartılmadımmm kii tatlımmama var sen düşün dün 12 km toplam yürüyüşümmm yenecegumm seniii kapatanıı deryammm
Heee amann kapatanduymasın özel bir ieçeceğe başladım
Inşallah zeytin gözlüm ♡♡♡ de hele neymiş o özel içecek? Kulağıma bi fısılda heleHaydii inşallah güzel sonuçlar gelir papatyammm
Hımmm diyimm barii güzelçem snei mi kırcam dukan bira yaptım içiyorumKulağıma desene aus'a demem
Dukan birası yaptım güzelimm okuduklarıma göre güzel sonuçar alan var.Papatyam inşallah bende de iyi olur hemen bir koşu markete gidip aldım geldim yaptımmInşallah zeytin gözlüm ♡♡♡ de hele neymiş o özel içecek? Kulağıma bi fısılda hele
hımmHeee amann kapatanduymasın özel bir ieçeceğe başladım
Kaptanım sen bana at fotoyu ben paylaşırımGeçmedi.
Ya dün iki fotomu aldım , yüzünü kapadım . Bak böyle paylaşayım dedim . Güldü . Ukala ukala .
5 dk geçti .
Eeee dedim gülmek ne ?
Olmaz dedi.
Gıcık oldum .
Benim trip burdan kaynaklı yani.
Seninki 5 günlük aradan mı :)))
Canım yeşilçay limon ve sodadan hazırlanan içeçcek gün boyu tüketiyorsun.hımmanladım ben galiba ama
aa şimdi gördüm ben başka şey sanmıştım,dukan bira ne olaki
Ohh yarasın bitanemeDukan birası yaptım güzelimm okuduklarıma göre güzel sonuçar alan var.Papatyam inşallah bende de iyi olur hemen bir koşu markete gidip aldım geldim yaptımm
Teşekkür ederimm güzelimmOhh yarasın bitanemeyağlar gitsin inşallah Icerigi nedir kuzum? 4 gün bitince belki denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?