Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkürler ablacım sanada kolay gelsin,misafirlerine ne pişireceksin bakalım

Gunaydinn kizlarr acayip derece nezleyimm bayilcamm

geçmiş olsun dellyy,ılık şeyler iç,bide karabiberli yemek ye,direncini artırır

Herşeye rağmen ucundan kıyısından da olsa 61 i gördüm şükür

ooo ortim hadi yine iyisin,yürüyüşler,ütüler fayda etmiş

Günaydınn güzeller günaydın

günaydınlarrr

Günaydın şekerler nasılsınıx

günayddıınnn

Jet hızıyla yeni diyetisyen den randevu mu aldım birazdan gidecem inşallah bu işe yarar a

inşallah bu daha iyi gelecek sana,listeyi ve tavsiyelerini bizimle paylaşırsan seviniriz

Günaydın kızlar aile hekimine uğrayıp kan verdim bakalım günlerdir süren bitkinlik yorgunluk nedenmis nasılsınız bakalım

günaydınn
kansızlık falan varmıydı yada b12 eksiklği,onlardan olabiliyo,acil şifalar olsun,sonuçlarınını bizede bildironla geçmiş olsun

Gunaydin hanımlar,
Öğle uçağıyla inşallah evime dönüyorum bugün..
Valizleri doldurdum peynirle salcayla, tartil, ekle çıkar, halimiz komik
Malum.havayolunda ağırlık kısıtlamalara var,.hele kod adı pgs olan havayollarinda.
Bu arada kizimda soğuk almış yavrumun burnu hep akıyordu tüm gün.
Gecede ağlayarak uyandı burun tikanikligiyla.
Esime biraz cikistim kış mevsimi 12 gün el kadar bebeyle ne işimiz vardi burda diye.
Kiyamam.eceyi gece.öyle görünce üzüldü, özür diledi, ben hava sıcak olur burada,ıstanbul gibi olmaz diye getirdim sizi dedi.
İçim ezildi kiyamam..

Isteeee benimmm saadetimmm.
Aferin canım sana.
Melek ablandan kocccaman alkış

geçmiş olsun canım,tamda gider ayak hastalanması kötü olmuş,evini özlemiştir kızın eve varınca bişeyciği kalmaz
sana hayırlı yolculuklar dilerim

Aynıyım canımm, bu sabah zorladım kendimi kahvenin yanında bi kivi yedim. Şu an midem nasıl ağrıyor diyorum yemeseydim keşke :)
Mimucum miden boş kalmaya alışmış, belliki yiyeceği gorunce kasılmis.
Ne olur bak ne kadar güzel bi kadınsın yapma bunu kendine.çay sigara kahve çok zararli gülüm..

geçmiş olsun canım,tamda gider ayak hastalanması kötü olmuş,evini özlemiştir kızın eve varınca bişeyciği kalmaz
sana hayırlı yolculuklar dilerim
Sagolbitanem hemsom benim ( bence hemso sayiliriz )
Evet bir gidelim eve kuzuma sıcacık bakacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…