listeni paylaş bakalım tubacımJet hızıyla yeni diyetisyen den randevu mu aldım birazdan gidecem inşallah bu işe yarar a
Inşallah canım olur bu defalisteni paylaş bakalım tubacım
işe yarar inşallah
Oy bebiş totosu temizlemek ne kadar mükemmelErkende n uyudu daktir haydin gendine gel. Ben sabahanan bebis totosu temizledim nasıl enerjikimmm
İnşallah canımInşallah canım olur bu defa
Yoldayım kan verdim işe gidiyor umherkes nerde ayollll ,
ben işe geldim yeşil çayımı içiyorummm....
Yoldayım kan verdim işe gidiyor um
Evet canım bu baktirayim kendimi çok güçsüz hissediyorum günlerdir
degerler mi baktırcaksın geçmiş olsunnn
mimu88 nasılsınn cnm :) bugün daha iyimsiin
teşekkürler ablacım sanada kolay gelsinGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir gün dilegiyle
Veee bugün günlerden temizlik ve misafir
Kahvaltıya misafirim var onlar gelmeden biraz temizlik yapayım
İşteki arkadaşlarım a hayırlı işler
Evde çalışanlarada kolay gelsin
Gunaydinn kizlarr acayip derece nezleyimm bayilcamm
Herşeye rağmen ucundan kıyısından da olsa 61 i gördüm şükür
Günaydınn güzeller günaydın
Günaydın şekerler nasılsınıx
Jet hızıyla yeni diyetisyen den randevu mu aldım birazdan gidecem inşallah bu işe yarar a
Günaydın kızlar aile hekimine uğrayıp kan verdim bakalım günlerdir süren bitkinlik yorgunluk nedenmis nasılsınız bakalım
ben geldim masumm,afiyet olsun,dün alabildin mi çayı?herkes nerde ayollll ,
ben işe geldim yeşil çayımı içiyorummm....
Aynıyım canımm, bu sabah zorladım kendimi kahvenin yanında bi kivi yedim. Şu an midem nasıl ağrıyor diyorum yemeseydim keşke :)
Isteeee benimmm saadetimmm.Amaan dünyada bi dert evde kalmak mı ne dertler var evde kalsam nolcak. Canım anama babama bakarım para kazanır onlara ev alırım güzellikler yaparım. Kardeşimi okuturum. Kimsesiz çocuklara yardım ederim. Boşanmış kimsesiz işsiz çocuklu yardıma muhtaç kadınlar için hem iş sağlayacak hem de barınacak bir yer kurarım. Kendimi geliştirir prof olurum. Belki cerrah olurum. Çalışırım ne güzel. Hayat ne ki. Bir erkek mi anlamlandırıyor hayatı sanki. Binbir türlü dert var halimize her zaman şükür...
ben geldim masumm,afiyet olsun,dün alabildin mi çayı?
geçmiş olsun canım,tamda gider ayak hastalanması kötü olmuş,evini özlemiştir kızın eve varınca bişeyciği kalmazGunaydin hanımlar,
Öğle uçağıyla inşallah evime dönüyorum bugün..
Valizleri doldurdum peynirle salcayla, tartil, ekle çıkar, halimiz komik
Malum.havayolunda ağırlık kısıtlamalara var,.hele kod adı pgs olan havayollarinda.
Bu arada kizimda soğuk almış yavrumun burnu hep akıyordu tüm gün.
Gecede ağlayarak uyandı burun tikanikligiyla.
Esime biraz cikistim kış mevsimi 12 gün el kadar bebeyle ne işimiz vardi burda diye.
Kiyamam.eceyi gece.öyle görünce üzüldü, özür diledi, ben hava sıcak olur burada ıstanbul gibi olmaz diye getirdim.sizi dedi.
İçim ezildi kiyamam..
Mimucum miden boş kalmaya alışmış, belliki yiyeceği gorunce kasılmis.Aynıyım canımm, bu sabah zorladım kendimi kahvenin yanında bi kivi yedim. Şu an midem nasıl ağrıyor diyorum yemeseydim keşke :)
cnm işte bişey yeemedigin için oluyor o agrı
Sagolbitanem hemsom benim ( bence hemso sayilirizgeçmiş olsun canım,tamda gider ayak hastalanması kötü olmuş,evini özlemiştir kızın eve varınca bişeyciği kalmaz
sana hayırlı yolculuklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?