Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mimucum miden boş kalmaya alışmış, belliki yiyeceği gorunce kasılmis.
Ne olur bak ne kadar güzel bi kadınsın yapma bunu kendine.çay sigara kahve çok zararli gülüm..

Haklısın canım bende farkındayım ama canım istemiyor hiç diyorum ya tam niyetleniyorum canım sıkılıyor uğraşmıyorum ki böyle olunca sinirlerim iki katı yıpranıyor bunun da farkındayım

günaydın cnm
geçmiş olsun ece bebege , sana tavsiyem hiç eşine yüklenm yedin içtin, eglendin azda olsa kış günü eve kapanmadın bi hava degişimi oldu , bizler bizraz titiziz bu konuda nu yıl tatile gittigimiz otelde bir ingiliz aile vardı tam 5 çocuk
10 yaş-8 ay yaş aralıgı ile çocuklarla tatile gelmiş düşün biz eşşek kadar çocuklarla zorlanıyoruz

çocuk bu belki istenbuldada olsan hasta olacaktı eve gider bi bakıma alırsın hemenn

Haklısın canım bende farkındayım ama canım istemiyor hiç diyorum ya tam niyetleniyorum canım sıkılıyor uğraşmıyorum ki böyle olunca sinirlerim iki katı yıpranıyor bunun da farkındayım
Yakın olsak ben seni.beslerdim kuzummm kiyamam.

Cok gecmis olsun eceyeee ...oooo minik burnumu akiyor onun yesinler onu...esine hic kizma cocuk bu evdede kapabilirdi hasta olabilirdi..evine donunce guzelce bakarsin iyilesir annesi...sende benim gibisin kizimin bir burnu aksin hemen sren seslerini çalarım...)iyi yolculuklar canim ..

mimu88 canim sen dedenin rahatsizlanmasindan sonra mi boyle yemeden icmeden kesildin...canim bak yanlis anlama beni sakin ama yasli insanlar elbet rahatsizlaniyorlar cok normal cok şükür sag sizinle sukret boyle dusun canim...Allah baska dertler acilar vermesin..sirf bu yuzden yemeden icmeden kesilmek Allahin bize emanet ettigi vucuda haksizlik etmis oluruz...

Benim babaannem 86 yasinda hergun hasta ama artik alistik yani normal cunku insanoglu süreç boyle ilerliyor...cok sukur saglar bizimle birlikteler...

Boyle yemiyerek metabolizmani bozuyorsun ac karnina kivi yemek mideyi yakar asit dengesini bozar...

Haklısın canım eşime çok yuklendim ama evde olsak usutmezdi sanmıyorum
Kat kaloriferli ev, her zaman sabit ısıda sobali evde bi terledi çocuk bi usudu ondan oldu.

sen nereliydin hemşom?
Annem babam kastamonu
Ben.ıstanbul dogumluyum

Tatil midir bilemem mimum.
Esimin ailesini ziyaret ve zeytinyağı alımı için gelmistik.
Çok istedim ama bebekle bi.yere cikilmior araba olmayinca.
Dün ki çarşı gezisi hariç hep evdeydim onda da aklim ecedeydi.
Eve.geldim aglatip eglenmisler kuzumla.
Zaten nazliydi hastaliktan, herseye agliyor. Icim koptu ana yüreği işte..

Canımm adam dedeme üzülmekten çok dua ediyorum ona daha iyi çok şükür. Özel hayatımla ilgili sıkıntılarım var beni çok üzen o yüzden böyle.

Annelik bi delilik hali sanirim adacim.
Cok pipirikli.sayilmam aslinda ama kiyamiyirum yine de acissina agrisina gözyaşına..

huhuuu ballarım, hayırlı güzel bir gün olsun inşallah

İş yerinde herşey altüst olmuş durumda... yönetim ile personel arasında ciddi gerilimler var, en sevmediğim karekter dün şefim oldu Allah harını göstersin ne diyeyim

Ammaaa kim takarrr...Rabbim hayırlı çıkış yolları versin. Sizlerin keyfi nasıldır canlarım Hemen okuyayım da bakayım, kimde ne var ne yok

Canımm adam dedeme üzülmekten çok dua ediyorum ona daha iyi çok şükür. Özel hayatımla ilgili sıkıntılarım var beni çok üzen o yüzden böyle.
Himmm canim hersey olacagina varıyor o yuzden bu dunyaya birileri icin aglayalim diye ginderilmedik hersey elimizde...eger biz karsi tarafa kiymetli degerli oldugumuzu yansitmazsak asla deger göremeyiz. Ben degerliyim ben guzelim benim isim gucum var elim ayagim tutuyor ohhh onume bakiyorum de...

Evet tatlım inşallah küsuratlı da olsa 61 olucam inşallah
Saydinimmmmm, güzel, temiz, narin, ince prensesim inşallah hem 50 küsür ol hem de yakın zamanda şu kız gibi güzel bir kızın olsun Ben ve sen en kısa zamanda mutlulukla beraber hamile kalalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…