Mimucum miden boş kalmaya alışmış, belliki yiyeceği gorunce kasılmis.
Ne olur bak ne kadar güzel bi kadınsın yapma bunu kendine.çay sigara kahve çok zararli gülüm..
Gunaydin hanımlar,
Öğle uçağıyla inşallah evime dönüyorum bugün..
Valizleri doldurdum peynirle salcayla, tartil, ekle çıkar, halimiz komik
Malum.havayolunda ağırlık kısıtlamalara var,.hele kod adı pgs olan havayollarinda.
Bu arada kizimda soğuk almış yavrumun burnu hep akıyordu tüm gün.
Gecede ağlayarak uyandı burun tikanikligiyla.
Esime biraz cikistim kış mevsimi 12 gün el kadar bebeyle ne işimiz vardi burda diye.
Kiyamam.eceyi gece.öyle görünce üzüldü, özür diledi, ben hava sıcak olur burada,ıstanbul gibi olmaz diye getirdim sizi dedi.
İçim ezildi kiyamam..
Yakın olsak ben seni.beslerdim kuzummm kiyamam.Haklısın canım bende farkındayım ama canım istemiyor hiç diyorum ya tam niyetleniyorum canım sıkılıyor uğraşmıyorum ki böyle olunca sinirlerim iki katı yıpranıyor bunun da farkındayım
Ay masumum o regl döneminde gelen tatlı krizleri iştah açılmaları hepsi yalanmış. Regl olduğumdan beri iştahım kaçtı, öncesi de zaten 4 gün diyetiydi :)
sen nereliydin hemşomSagolbitanem hemsom benim ( bence hemso sayiliriz)
Evet bir gidelim eve kuzuma sıcacık bakacağım..
Yakın olsak ben seni.beslerdim kuzummm kiyamam.
insanın keyfi olmayınca, regli krizi bile olmuyor dimi
Cok gecmis olsun eceyeee ...oooo minik burnumu akiyor onun yesinler onu...esine hic kizma cocuk bu evdede kapabilirdi hasta olabilirdi..evine donunce guzelce bakarsin iyilesir annesi...sende benim gibisin kizimin bir burnu aksin hemen sren seslerini çalarım...Gunaydin hanımlar,
Öğle uçağıyla inşallah evime dönüyorum bugün..
Valizleri doldurdum peynirle salcayla, tartil, ekle çıkar, halimiz komik
Malum.havayolunda ağırlık kısıtlamalara var,.hele kod adı pgs olan havayollarinda.
Bu arada kizimda soğuk almış yavrumun burnu hep akıyordu tüm gün.
Gecede ağlayarak uyandı burun tikanikligiyla.
Esime biraz cikistim kış mevsimi 12 gün el kadar bebeyle ne işimiz vardi burda diye.
Kiyamam.eceyi gece.öyle görünce üzüldü, özür diledi, ben hava sıcak olur burada,ıstanbul gibi olmaz diye getirdim sizi dedi.
İçim ezildi kiyamam..
Canim kansizlik olabilir ...Yoldayım kan verdim işe gidiyor um
Haklısın canım eşime çok yuklendim ama evde olsak usutmezdi sanmıyorumgünaydın cnm
geçmiş olsun ece bebege , sana tavsiyem hiç eşine yüklenm yedin içtin, eglendin azda olsa kış günü eve kapanmadın bi hava degişimi oldu , bizler bizraz titiziz bu konuda nu yıl tatile gittigimiz otelde bir ingiliz aile vardı tam 5 çocuk
10 yaş-8 ay yaş aralıgı ile çocuklarla tatile gelmiş düşün biz eşşek kadar çocuklarla zorlanıyoruz
çocuk bu belki istenbuldada olsan hasta olacaktı eve gider bi bakıma alırsın hemenn
Annem babam kastamonusen nereliydin hemşom?
Tatil midir bilemem mimum.Ahhh canım benimm iyi kalpli şerimmm teşekkür ederimmm sen tatilde hatayda mıydın?
Gerçekten öyle hayalim sağlıklı pudşngler yapıp haftaiçi de portakal diyeti ve bol sporla atlatmaktı şu 1 haftayı kısmet işte
mimu88 canim sen dedenin rahatsizlanmasindan sonra mi boyle yemeden icmeden kesildin...canim bak yanlis anlama beni sakin ama yasli insanlar elbet rahatsizlaniyorlar cok normal cok şükür sag sizinle sukret boyle dusun canim...Allah baska dertler acilar vermesin..sirf bu yuzden yemeden icmeden kesilmek Allahin bize emanet ettigi vucuda haksizlik etmis oluruz...
Benim babaannem 86 yasinda hergun hasta ama artik alistik yani normal cunku insanoglu süreç boyle ilerliyor...cok sukur saglar bizimle birlikteler...
Boyle yemiyerek metabolizmani bozuyorsun ac karnina kivi yemek mideyi yakar asit dengesini bozar...
Annelik bi delilik hali sanirim adacim.Cok gecmis olsun eceyeee ...oooo minik burnumu akiyor onun yesinler onu...esine hic kizma cocuk bu evdede kapabilirdi hasta olabilirdi..evine donunce guzelce bakarsin iyilesir annesi...sende benim gibisin kizimin bir burnu aksin hemen sren seslerini çalarım...)iyi yolculuklar canim ..
mimuşum güzelliğini boyunu düşün mutlu olllCanımm adam dedeme üzülmekten çok dua ediyorum ona daha iyi çok şükür. Özel hayatımla ilgili sıkıntılarım var beni çok üzen o yüzden böyle.
Himmm canim hersey olacagina varıyor o yuzden bu dunyaya birileri icin aglayalim diye ginderilmedik hersey elimizde...eger biz karsi tarafa kiymetli degerli oldugumuzu yansitmazsak asla deger göremeyiz. Ben degerliyim ben guzelim benim isim gucum var elim ayagim tutuyor ohhh onume bakiyorum de...Canımm adam dedeme üzülmekten çok dua ediyorum ona daha iyi çok şükür. Özel hayatımla ilgili sıkıntılarım var beni çok üzen o yüzden böyle.
sağol şekerimmm... ben aslen 8 temmuz doğumluyum bu nufustaki doğumgünümdüAaa doğum gununmuydu iyiki doğmuşsun iyiki varsın betüş nice güzel mutlu sağlıklı yaşların olsun insallah
Saydinimmmmm, güzel, temiz, narin, ince prensesim inşallah hem 50 küsür ol hem de yakın zamanda şu kız gibi güzel bir kızın olsunEvet tatlım inşallahküsuratlı da olsa 61 olucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?