Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın herkeslere bu sabah 9 da yürüyüş yapmaya karar verdim erkenden evime dönüp rutin işlerimi yapıcam biraz da kalan ütü var onu tamamlarım. Karın ağrım var fena ama olsun varsın, işlerimi yapmama engel olamaz

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir gün dilegiyle
Veee bugün günlerden temizlik ve misafir
Kahvaltıya misafirim var onlar gelmeden biraz temizlik yapayım
İşteki arkadaşlarım a hayırlı işler
Evde çalışanlarada kolay gelsin

Sana da kolay gelsin Fatmacım :) Günaydın
Gunaydinn kizlarr acayip derece nezleyimm bayilcamm

Günaydın zeytin gözlüm, kıyamam geçmiş olsun dikkat et kendine

Canım havalar biraz ısındı dışarda yürümekte iyi geliyor
İşler için kolay gelsin
Bizim evde eşim ütüsünü kendi yapar sonrs oğlan büyünce babasının kendinin ütüsünü yapar ben kendiminkini ütülerim
Bekarken babamın abimin ütüsünü ablam yapınca bilmiyordum
Evlendiğimde eşime kaç şeritli otoyolu olan pantolonlar ütüleyince eşim umutsuz olduğumu anladı bu konuda
İki gündür sen ütüleyince biraz ütüsü var bende bi süpriz yapayım diyorum

Anaçım sbah sbah lesli bile yapmasan bu hali tavır zaten eritir seni kız. Benim kvalide bosaltio makine yi

Bendé eşimin benden çok daha hızlı ve güzel ütü yaptığı geçen gün ! Öğrendim. Artık hepsini yapmamm gendisı yapsın

Evet canim hava pek soğuk değilken yürüyeyim dedim
Ben de utuyu çok bilemezdim ya da yapmazdım pek bekarken Fatmacım :) benim de ilk evlendiğimde eşimin bir pantolonunu tren yoluna çevirmişliğim olmuştu sonraki ütü güzel oldu yılların tecrübesi de var, tabi sürekli ütü yapınca alıştım

Saydınım senjn boy kaçtı. Ankarada Kiyafet seçiminden mi ney 61 çok az kilo öyle gelmedi gozume benim bakışım yanlış galiba
61 i ucundan gördüm dedim cnm :) küsuratı fazlaca 1,55-1,56 boyum. Ankara buluşmamızda açık renk ekru bluz giymeyi tercih etmiştim. Pantolon da ispanyol paçaydı. Daha mi kilolu duruyorum? Üzerimdekiler biraz bol geliyor artık. Yeni ciciler 58 kilo olunca alınacak o yüzden şimdilik kıyafet almıyorum

Hımm boyun çok uzun değilmiş. Evet orda biraz salas giyimdn renk tercihinden sanırım öyle gelmis olabilr gözüme . Ben var ya simdiden alışveriş heyecanı sardı inşallah hedeflerimize ulaşırz da dolabimiz mis olur

I
Inşallah ulaşırız hedeflerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…