Geçmiş olsun canım, diyetten değildir sanmıyorum ama, haydi bakalım neler olacak. Inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlımTarti stabil saydinim. 4 e bi tamamlayayim eger iyi giderse belki haftaya da yaparım ama diyetten midir nedir agzimin icinde ufak yara oldu 2 gündür..
Haklısın güzel sözlerin tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :))Aynen dohturm.
Nefes aldıkça umut varmış, eşimi taniyinca bir kez daha anladım
Saadetim yalnizlik allaha mahsus.
Kendine güven, asla yalniz kalmazsın canım benim.
Bundan kastim karşı cins.degil sadece. Kendin mutlu oldugunda insanlar bundan.etkilenir inan,.çevrende pervane olur.
Herkes.çevresinde iyi enerji ister çünkü gülüm
Aa öyle mı haşlama 1 tane mi yisem.ama Cok az .zaten ekmeksız yiyomya yol ben diyette ekmeğe karşıyım. Pilavim içn çok ugrastim güzel yaptım di kıyamam yedim 1 kaşık kadar ay bi dé turşu yedimdi sabh da 4 zeytin. Şimdi yalan olmasın dedimdi.
Bi DÉ KAPtanim Gi BEN ARA Öğün HİÇ yapmioM . Saçma ve aykırı gelio bana yanlış miyim
Ay ben niye kendimi evde kalacak gibi hissediyorum
Oğluma alayım seni saadet
Guguk kuşu gibi sesler geliyo midemden benim de şeker, yatıyorum bende. Iyi geceler herkeseAz geçmişe dönüp , uyuyayım bende .
Bugün bende acıktım .
Guguk kuşu gibi sesler geliyo midemden benim de şeker, yatıyorum bende. Iyi geceler herkese
Evet canım uyuyalim
Benimki de gukluyor :))
Hadi yatalım , guk guklar çoşmadan .
Aynen öyle öküze bağladım hayatımı biterse sonum nolcak diye düşünüyorumSaadeeeeeet .
Yahuuu başka dert mi bulamadın kendine ??
Evde kalmak ne ?
Eee tabii bir tane öküze bağladın hayatını .. o da biterse ne olur sonum diyorsun
Hatta benim 3 değil 2 öğün gibi bişi öğünler de saldirasim gelio ama yapmiorum. Menülerime bakıver gerçi saldiriyormuyum bilmiom. Ama mesela bugün öğle yemeği güya 3 yumurta haşlama ocağa koyarken gözlerim dönmüş gibidi bilhassa peyniri dilimlerkende
Güzel olmuş canım .
Tartı inişe geçti di miii ? Gerçi senin tartı Cuma şovuna alışık :))
Ben 38 kiloyu ara öğünlerimi sekmeden verdim .
Bu diyetimde de ara vardı.
Az yiyip 3 öğünle aç kalmayacak şekilde beslenirsen ... olur .
Ama ara yapmayıp öğünlerde saldırırsan fena .
Saadeeeeeet .
Yahuuu başka dert mi bulamadın kendine ??
Evde kalmak ne ?
Eee tabii bir tane öküze bağladın hayatını .. o da biterse ne olur sonum diyorsun
Aebeeeennn
Ben de acimmmmmm. Ve işin gıcık tarafı diyet yapmayan kilosu yerinde olan kocam da aç ve yemio . Usengec ne olacak illa ben hazirlicam. Dedim vala benden bekleme ben de yerim sonra çok üzülüyorum dieBende açııııımmmm uyuyorum iyigeceler
Günaydın
Carsamba sabahından
Ahu060812 3 mil lesile yaptım
Herkese güzel günler
Gidip hazirlanayim
Saçlarımı fonluycem
Bulaşık makinesi yerleştiren
Kahvaltı hazırla ye çıkben motora bağlayım
İş yerinde görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?