Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tarti stabil saydinim. 4 e bi tamamlayayim eger iyi giderse belki haftaya da yaparım ama diyetten midir nedir agzimin icinde ufak yara oldu 2 gündür..
Geçmiş olsun canım, diyetten değildir sanmıyorum ama, haydi bakalım neler olacak. Inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım

Haklısın güzel sözlerin tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :))

Güzel olmuş canım .
Tartı inişe geçti di miii ? Gerçi senin tartı Cuma şovuna alışık :))

Ben 38 kiloyu ara öğünlerimi sekmeden verdim .
Bu diyetimde de ara vardı.
Az yiyip 3 öğünle aç kalmayacak şekilde beslenirsen ... olur .
Ama ara yapmayıp öğünlerde saldırırsan fena .

Ay ben niye kendimi evde kalacak gibi hissediyorum

Saadeeeeeet .
Yahuuu başka dert mi bulamadın kendine ??
Evde kalmak ne ?
Eee tabii bir tane öküze bağladın hayatını .. o da biterse ne olur sonum diyorsun

Oğluma alayım seni saadet

Aebeeeennn

Amaan dünyada bi dert evde kalmak mı ne dertler var evde kalsam nolcak. Canım anama babama bakarım para kazanır onlara ev alırım güzellikler yaparım. Kardeşimi okuturum. Kimsesiz çocuklara yardım ederim. Boşanmış kimsesiz işsiz çocuklu yardıma muhtaç kadınlar için hem iş sağlayacak hem de barınacak bir yer kurarım. Kendimi geliştirir prof olurum. Belki cerrah olurum. Çalışırım ne güzel. Hayat ne ki. Bir erkek mi anlamlandırıyor hayatı sanki. Binbir türlü dert var halimize her zaman şükür...

Hatta benim 3 değil 2 öğün gibi bişi öğünler de saldirasim gelio ama yapmiorum. Menülerime bakıver gerçi saldiriyormuyum bilmiom. Ama mesela bugün öğle yemeği güya 3 yumurta haşlama ocağa koyarken gözlerim dönmüş gibidi bilhassa peyniri dilimlerkende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…