Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet tatlım işe yaradı devam edicem yürüyüşe kahvalti için şimdi eve geldim, sabah aile hekimi gittim ne kan verdim alışveriş yapıp geldim :) yarım saate tekrar çıkıcam zor duruyorum spor aşkım depreşti maşallah bana

bugün iş güç fazla biraz gelemedim
Gunaydinn kizlarr acayip derece nezleyimm bayilcamm
oyyy oyyy kıyamammmmm.dinlenmen lazım kuzum izin alamazmısın
herkes nerde ayollll ,

ben işe geldim yeşil çayımı içiyorummm....
yarın denetim var yogunum biraz.banka işim felanda vardı.

Yoldayım kan verdim işe gidiyor um
sonucları merak ettim burayada atabilirmisin

Aynıyım canımm, bu sabah zorladım kendimi kahvenin yanında bi kivi yedim. Şu an midem nasıl ağrıyor diyorum yemeseydim keşke :)
mimuuuuuuuuu.kendini at bi yerlere havan değişsin.

ayy geç kaldım şery yaaaaa.sen şimdi uçağada bineceksin eğer ecenin burnu tıkanırsa cok ağlar hiç susmaz basınctan uçağın kalkış inişelrinde ağzında emzik yada göğsün olsun yutkunması lazım.biberonda olur.

kızlar ya şerynin numarası olan varsa belki burda görmez.msj atsak.yoksa bütün yolculuk boyu ağlamaktan bi hal olur yavrucak.

maşallah ortime yap bakalım sporunu
bugün doktora gitme günü sanırım pamukşekerde gitmiş
hepinize geçmiş olsun daha iyi günleriniz olsun

harika anlatmış.
yıllarca güçlü kadın oldum ben kimseye muhtaç olmayan
herkese yetişen taki geçen yaza kadar ilaç kullanacak hale getirdiler beni
bu yaşta artık olur ; hallederiz ; yaparız deyip elini sürmeyenlerden oldum.
maddi yönden öyle bir şansım hiç olmadı ama manevi yönden bile rahat olmak yetti bana
evet ben itiraf ediyorum. zayıf kadın olmak daha güzel keşke tamamen olabilseydim.
şimdi ucundan kıyısından sebepleniyorum işte

o en çok benim yaram galiba,10 yıllık evliyim 1 yıldır eşim çalışıyor.okulu birtürlü bitmedi 3.5 yıl ayrı kaldık.
her sıkıntıya katlandım onunla neden evlendim diye yıllarca herkes tarafından sorgulandım,ona bunların belki yüzde 50sini yansıtmadım aman sınavı var aman gurbette ,şimdi taşlar yerine oturdu ama biz çoktan son dönemeci geçtik.herşeyin sorumluluğunu üzerime coktannnn tapuladıgımdan başım hiç rahat etmez.cocukların bakıcı sorumluluğu okul sorumluluğu bütün ödemeler herşey herşey benim üzerime.

Canlar . Bugün babamı yolcu etme vakti .

O yüzden kayıptım .

Güzel günler herkese ....
Allah kavuştursun canım benim ♡♡♡♡ ayy sen yolcu etme vakti diyince gözlerim doldu. Allahım hiç ayırmasın kuzum babacığından. En kısa zamanda kavuşun yine emi ♡♡♡

dün yatmadan arkadasın biri cocugunun dogum günü için yaptıgı tatlının fotosunu atmış.nasıl yaptın diye sormustum.adı cocostarmış.birde saadet okul evlilik felan demişti
bütün gece rüyamda cocstar yapıp okul okul gezip aman kızlar okuyun okulunuzu bitirin seminerleri planlıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…