olabilir kendimi hiç bu kadar halsiz ve güçsüz hissetmiyordumCanim kansizlik olabilir ...
Evet tatlım işe yaradı devam edicem yürüyüşeteşekkürler ablacım sanada kolay gelsin,misafirlerine ne pişireceksin bakalım
geçmiş olsun dellyy,ılık şeyler iç,bide karabiberli yemek ye,direncini artırır
ooo ortim hadi yine iyisin,yürüyüşler,ütüler fayda etmiş
günaydınlarrr
günayddıınnn
inşallah bu daha iyi gelecek sana,listeyi ve tavsiyelerini bizimle paylaşırsan seviniriz
günaydınn
kansızlık falan varmıydı yada b12 eksiklği,onlardan olabiliyo,acil şifalar olsun,sonuçlarınını bizede bildironla geçmiş olsun
anne olmak böyle birşeyAnnelik bi delilik hali sanirim adacim.
Cok pipirikli.sayilmam aslinda ama kiyamiyirum yine de acissina agrisina gözyaşına..
oyyy oyyy kıyamammmmm.dinlenmen lazım kuzum izin alamazmısınGunaydinn kizlarr acayip derece nezleyimm bayilcamm
yarın denetim var yogunum biraz.banka işim felanda vardı.herkes nerde ayollll ,
ben işe geldim yeşil çayımı içiyorummm....
sonucları merak ettim burayada atabilirmisinYoldayım kan verdim işe gidiyor um
mimuuuuuuuuu.kendini at bi yerlere havan değişsin.Aynıyım canımm, bu sabah zorladım kendimi kahvenin yanında bi kivi yedim. Şu an midem nasıl ağrıyor diyorum yemeseydim keşke :)
ayy geç kaldım şery yaaaaa.sen şimdi uçağada bineceksin eğer ecenin burnu tıkanırsa cok ağlar hiç susmaz basınctan uçağın kalkış inişelrinde ağzında emzik yada göğsün olsun yutkunması lazım.biberonda olur.Gunaydin hanımlar,
Öğle uçağıyla inşallah evime dönüyorum bugün..
Valizleri doldurdum peynirle salcayla, tartil, ekle çıkar, halimiz komik
Malum.havayolunda ağırlık kısıtlamalara var,.hele kod adı pgs olan havayollarinda.
Bu arada kizimda soğuk almış yavrumun burnu hep akıyordu tüm gün.
Gecede ağlayarak uyandı burun tikanikligiyla.
Esime biraz cikistim kış mevsimi 12 gün el kadar bebeyle ne işimiz vardi burda diye.
Kiyamam.eceyi gece.öyle görünce üzüldü, özür diledi, ben hava sıcak olur burada,ıstanbul gibi olmaz diye getirdim sizi dedi.
İçim ezildi kiyamam..
inşallah 2017 ye bi kına gecesi yapalım demi yaniEvlen düğününe gelelim kuzum inşallah
Inşallah canım hayırlısı ile inşallah ♡♡♡inşallah 2017 ye bi kına gecesi yapalım demi yaniSonra kışa hamilelik, bahara annelik yaşayalım beraber
Evet tatlım işe yaradı devam edicem yürüyüşekahvalti için şimdi eve geldim, sabah aile hekimi gittim ne kan verdim alışveriş yapıp geldim :) yarım saate tekrar çıkıcam zor duruyorum spor aşkım depreşti maşallah bana
harika anlatmış.Hayatımdaki tüm güçlü kadınlara:)
Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan. Annebabaları tarafından böyle yetiştirilen. Onlar kendi paralarınıkendileri kazanmak isterler. Evdeki tüm tamirat, tadilat işlerindenanlarlar. Bir erkeğe mecbur kalmadan da hayatlarını devamettirebilirler. Faturalarını kendileri yatırırlar. Hemen hemen tümişlerini kendileri yaparlar. Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler.Özgürlüğü severler, dik durmayı da, güçlüdürler çünkü...
Âşık olduklarında hissederek yaşarlar. Aşklarına kurallar koymadıklarıgibi büyük beklentilere de girmezler. Sevdiklerine problemçıkarmazlar. Bütün gün çalışıp durduktan sonra,akşamları yorgun daolsalar sevgilileri buluşalım dediğinde, hemencecik hazırlanıpsevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan, o her neredeyseonun olduğu yere giderler.<p> </p>Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmazyaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünkü. Para var mı, işyerindesıkıntı mı oldu, birine canı mı sıkıldı, hiç bunlarla yormazlarbirlikte oldukları erkeği. Çünkü istemezler kimse onlara acısın.<p> </p>Sonra da bir bakarlar ki, bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanınkarşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz. Bu durum zamanlagelenekselleşir ve acınmama ile sorun çıkarmama hali yaşam tarzınadönüşür. Ezkaza dayanamayıp sorunlarını paylaşmaya kalksalar, bu seferde sorunlu kadın, kaprisli kadın, tahammül edilmez kadın damgasınıyerler. Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmazbu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlüolduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini, içinde yaşadığı fırtınalardanbihaber.<p> </p>Sonra bir dosttan, eşten, ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk edengitmiş erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmayabaşlamış. Erkekler çok severler böyle kadınları. Birinin ona muhtaçolduğunu görmek bir çok duygusunu okşar erkeğin.Onlara kendini erkekgibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.<p> </p>Mesela fatura filan yatıramazlar, anlamazlar çünkü. Nerden yatırılıronu da bilmezler. Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar, çünkütaşıyamazlar onca torbayı. Hep yorgun olurlar, bütün gün sporsalonları, kuaför, o mağaza, bu mağaza gezerler(paraları varsa ya da para getiren bir yoksa da yapacak bişey yok). Akşama yemek yapmayafırsat bulamazlar. akşam eşleri eve geldiğinde, bugün nereye yemeğegidelim, diye sorarlar. En kötü ihtimal dışar dan yemek söylerler.(para!!!:))Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de kendilerindebulamazlar,yada yapacak üretecek hiç bir şey bulamayıp yeni bir kendileri yaratmak için kolları sıvayıp çocuklarına adarlar kendilerini.
Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar. Huysuzluk da ederler, amabu erkeğin hoşuna gider, çünkü kadın ona muhtaçtır, söylenmeyen güçlükadının aksine, hiçbirşeyi beğenmedikleri gibi devamlı damutsuzdurlar. Pek teşekkür etmezler, kıskançlık krizlerini de severler Kocasının ve sevgilisinin hayatlarını karartırlar. Erkekler bukadınları asla terk edemezler. Çünkü o güçsüz, kırılgan bir kadındır.Ayrılırsa kurda kuzuya yem olur. Koruyup kollanmalıdır her an o!
Zayıf kadınlar hiç çökmez, buruşmaz ve yıpranmazlar. Ancak işin ilginçyanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır. Ve geride kalan güçlükadınlar tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar.
o en çok benim yaram galiba,10 yıllık evliyim 1 yıldır eşim çalışıyor.okulu birtürlü bitmedi 3.5 yıl ayrı kaldık.harika anlatmış.
yıllarca güçlü kadın oldum ben kimseye muhtaç olmayan
herkese yetişen taki geçen yaza kadar ilaç kullanacak hale getirdiler beni
bu yaşta artık olur ; hallederiz ; yaparız deyip elini sürmeyenlerden oldum.
maddi yönden öyle bir şansım hiç olmadı ama manevi yönden bile rahat olmak yetti bana
evet ben itiraf ediyorum. zayıf kadın olmak daha güzel keşke tamamen olabilseydim.
şimdi ucundan kıyısından sebepleniyorum işte
yumurta varken tona gerek yoktu bence.ton balığını ben direk yiyemiyorum az tavada çeviriyorum.Kizzelerrr öğle yemeğim umarım beğenirm ton balikli salata ilk defa yicem öğlen.Nare83 Ausencia Eki Görüntüle 1950362
Allah kavuştursun canım benim ♡♡♡♡ ayy sen yolcu etme vakti diyince gözlerim doldu. Allahım hiç ayırmasın kuzum babacığından. En kısa zamanda kavuşun yine emi ♡♡♡Canlar . Bugün babamı yolcu etme vakti .
O yüzden kayıptım .
Güzel günler herkese ....
dün yatmadan arkadasın biri cocugunun dogum günü için yaptıgı tatlının fotosunu atmış.nasıl yaptın diye sormustum.adı cocostarmış.birde saadet okul evlilik felan demişti
bütün gece rüyamda cocstar yapıp okul okul gezip aman kızlar okuyun okulunuzu bitirin seminerleri planlıyordum.
Ay öyle mı . Ne bilim tarifte içiné atmıştı ben karıştırmim dedim. İçinde 3 dilim peynir de varyumurta varken tona gerek yoktu bence.ton balığını ben direk yiyemiyorum az tavada çeviriyorum.
He miii annammm ne bilem gi. Yarım yumurta kaldı çok geldi de ne bilim ekMek olmayınca aksama kadar çok acikiom sonravorones cnm ton balık ve yumurta çok fazla olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?