kuzuuumAhh ablam ah bu gözler ne birinciler gördü de konuşan yok
allah yardımcın olsun kuzummmEvde otura otura iş nasıl birşey unutmuşumbunyem hâlâ alışamadı , çok zorlanıyorum
Tubiş sayfaları okuyamıyorum ama tesafüf bu mesajını gördüm .Jet hızıyla yeni diyetisyen den randevu mu aldım birazdan gidecem inşallah bu işe yarar a
Ah bu yazdıgını uygulaya bilsekEvlilik ... ilişkiler konuşulmuş sabah sabah :)
Kısa yazayım , becerebilirsem
Hayatım boyunca ahunun yazıdaki güçlü kadın oldum . Içim kof olsa da ... böğüre böğüre ağlasam da ... güçlü olmasam da aslında güçlü gözüken kadın .
Ilk okuldan üniversiteye ... ya da hangi kurs , eğitim carta curta katıldıysam sınıf başkanı , okul temsilcisi ... a ha buraya geldim zayıflamak için burda da takım kaptanlığı ... hayatımda geride durduğum , ben karışmayayım onlar halletsin dediğim hiç bir platform olmamış :)
Ev ...
Evde işler başkaydı . Çünkü Mr.değnek gibi ... biri ile iki keçi bir köprüde tosladık :))
Ver yükünü dedi , bölüşelim dedi ... ben hep yooook sen b.. edersin şimdi işi ben yaparım dedim .
Neyse ... sonuç mu ?
Bi dünya hastalık .
Ne zamanki diğerlerini geçtim de MS ile yüzleştim .
Lan aus dedim .... hooop dur . Azıcık naz yap , azıcık ayyy ben bunu beceremedim sen yapsana de ...
Çokta,beceremiyorum ama yine de ilerleme var :))
nerdeeesin nerdeBetüşüm gormedin mi sen beniolurda yanlışlıkla 63 olursam boydan resim atacağım sana bol bol
Bak sende saadette mutsuz . Ikinizde çoook başarılı , akıllı ve laf olsun diye demiyorum çook güzel iki hatunsunuz
7.takım yiyip yiyip 1.oluyor algısı beni güldürüyor sadece .
Yok öyle bir şey:))
Yok masumum ya . 2 dilim yersem kendimi affetmem. Ben aralarda aciktikca şsu içiyorum. İki öğün yemeklerimde bana ödül gibi heyecan yaparak hazirlayip yiyorm . Mesele saldirmamam. Kizzz tarti bana olallaaa dedi sabah . CumaYa neler olcek bakem.vorones
yazıcam unutuyorum cnm senin bünyen iyi kilo veriyor
ara ögn yapabilirisin özellikle saat 4 gibi filan akşam yemegi öncesi bir bardak süt incir, ceviz fındık badem ile
ekmegide bence ye 2 dlm sabahları
yada etimek ye , form büskivi ye
geçmiş olsun kaptanım ben bilmiyordun hastalığınıEvlilik ... ilişkiler konuşulmuş sabah sabah :)
Hayatım boyunca ahunun yazıdaki güçlü kadın oldum . Içim kof olsa da ... böğüre böğüre ağlasam da ... güçlü olmasam da aslında güçlü gözüken kadın .
Ilk okuldan üniversiteye ... ya da hangi kurs , eğitim carta curta katıldıysam sınıf başkanı , okul temsilcisi ... a ha buraya geldim zayıflamak için burda da takım kaptanlığı ... hayatımda geride durduğum , ben karışmayayım onlar halletsin dediğim hiç bir platform olmamış :)
Ev ...
Evde işler başkaydı . Çünkü Mr.değnek gibi ... biri ile iki keçi bir köprüde tosladık :))
Ver yükünü dedi , bölüşelim dedi ... ben hep yooook sen b.. edersin şimdi işi ben yaparım dedim .
Neyse ... sonuç mu ?
Bi dünya hastalık .
Lan aus dedim .... hooop dur . Azıcık naz yap , azıcık ayyy ben bunu beceremedim sen yapsana de ...
Evde otura otura iş nasıl birşey unutmuşumbunyem hâlâ alışamadı , çok zorlanıyorum
kaptanım 7. takım mı yiye yiye kilo veriyor muş aaa
o zaman ben niye açım ya geceleri gur gur midem
Tubiş sayfaları okuyamıyorum ama tesafüf bu mesajını gördüm .
Kuzum herkes kendinin diyetisyeni aslında .
Sana burda verilen tavsiyeleri inan hiçbir diyetisyen vermez , nedenmi ?.
Çünki sen kendi bünyeni tanıdın , bizlerde az çok senin bünyeni tanıdık .
Sana nasıl bir beslenmenin kilo verdireceginide biliyorsun .
Yeni diyetisyen sil baştan önceki diyetisyeninin verdiğine benzer menü verecektir . Sonrasında baktı gitmiyor karbonu kısacaktır .
Ee zaten sen bunları biliyorsun.
Şimdi bana kızabilirsin doğrusun lakin nadir takip ettiğim kişilerden birisin ( menülerine beni etiketlediğin için) o yüzden bu analizi yapabiliyorum
kızlar,bugün işlerim yoğun yazdıklarınızı okuyorum beğeniyorum fazlaca yorumlayamıyorum
aramızda ne kadar güçlü hatunlar varmış,içten güçlü değilim ama dışardan öyle görünüyorum diyenler aslında içtende ne kadar güçlü olduğunun farkında değil,çünkü o güç insanın içinden geliyor,hepimizin ayrı hayat hikayesi,zor günleri oldu,hem maddi hem manevi,bunlar hep sınav,derdi veren rabbim dayanma,üstesinden gelme gücüde veriyo ben bunu kendimde çok gördüm,ama herşeyin başı dua,herzaman zor olsada iyi yönden bakmak,pozitif olmak lazım,bazen zorlasada sonunda kazanan biz oluyoruz
bu kadar edebiyat yeter
sıra geldi asıl meseleye,ben bugün pek cıslı bişey yedim
rus salatasıhemde 3 kaşık (bidaha )
ama öğlen yemeğinde yiyebileceğim bi karnıbahar vardı bide yoğurdum,bugünde çok yoğunum enerjim düşmesin diye yiyim dedim (iyi halt ettim demi şimdi bidaha)
ama hiç ekmek yemedim
Aa unutmadan sunuda yazayim
Peşine Türk kahvesi ictim 1 kare çikolata yedim
akşama evde yemeğim vardı ama eşim yine mezgit balığı almış,salata ve balık yerim,bide sporumu yaparım
K.valide bugün lahana sarma yapcek ayy yicem valllaay çok acıktım
bir tabak dolma yiyecek potansiyelim var
Kız kaptanicem ben de zorluom kendimi ayy ben yapamam lara ama işte. Pek mümkün olmuoEvlilik ... ilişkiler konuşulmuş sabah sabah :)
Ev ...
Neyse ... sonuç mu ?
Bi dünya hastalık .
Selamlar arkadaşlarım kardeşlerim:) protein de 2.günüm harika bayıldım:)
tam listemi 1 haftamı tamamlayınca yazacağım:) başarı kazanmadan kimseyi meşgul etmeyeyim
gerçi benim bu 1 haftalık program metabolizma hızlandırma programı metabolizmayı kandırma haftaası:)
Yok masumum ya . 2 dilim yersem kendimi affetmem. Ben aralarda aciktikca şsu içiyorum. İki öğün yemeklerimde bana ödül gibi heyecan yaparak hazirlayip yiyorm . Mesele saldirmamam. Kizzz tarti bana olallaaa dedi sabah . CumaYa neler olcek bakem.
K.valide bugün lahana sarma yapcek ayy yicem vallla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?