Kız çok tatlisin yaaadün yatmadan arkadasın biri cocugunun dogum günü için yaptıgı tatlının fotosunu atmış.nasıl yaptın diye sormustum.adı cocostarmış.birde saadet okul evlilik felan demişti
bütün gece rüyamda cocstar yapıp okul okul gezip aman kızlar okuyun okulunuzu bitirin seminerleri planlıyordum.
normalde direk karıştırılıyor ama ben yiyemedim.sende yiyemezsen diye dedim.yani yiyebimenin çeşitli alternatifleri var.Ay öyle mı . Ne bilim tarifte içiné atmıştı ben karıştırmim dedim. İçinde 3 dilim peynir de var
Kız çok tatlisin yaaa
bir an evvel at derim yavaş yavaş sindire sindire ama bir an evvel başlao en çok benim yaram galiba,10 yıllık evliyim 1 yıldır eşim çalışıyor.okulu birtürlü bitmedi 3.5 yıl ayrı kaldık.
her sıkıntıya katlandım onunla neden evlendim diye yıllarca herkes tarafından sorgulandım,ona bunların belki yüzde 50sini yansıtmadım aman sınavı var aman gurbette ,şimdi taşlar yerine oturdu ama biz çoktan son dönemeci geçtik.herşeyin sorumluluğunu üzerime coktannnn tapuladıgımdan başım hiç rahat etmez.cocukların bakıcı sorumluluğu okul sorumluluğu bütün ödemeler herşey herşey benim üzerime.
bu yazdıgım sadece ve sadece buz dağının görünen yüzü çok zor zamanlar geçti.ben elimden geldiğince kendi kendimin psikoloğu oldum.hiç içime atmadım kim ne der diye düşünmedim.coğuna aman sende dedim taksamda kısa süreli taktım.bir an evvel at derim yavaş yavaş sindire sindire ama bir an evvel başla
benim eşimde çocuk gibi bir insan hesap kitapla işi olmaz
ister sadece ister baktım olmuyor ben delirmek üzereyim.
ve ben kronik egzema hastasıyım
hastalığım da geçmez oldu zamanla stresten
ilacı bahane ettim felan güya yapamadım güya unuttum felan onun üstüne attım
herşeyi şimdi hesap biliyor.
bakıyor ki yetişmiyor birşey isteyemez oldu.
ben hep söylüyorum çalışmayacağım borçlar bitsin ev hanımı olacağım.
bu fikre de alıştı çok şükür.
boşuna hayatı kendime yaşanmaz hale getirmişim.
gece çocuğun çişi gelse duysam da kalkmam hep ben yaptım
sıra onda ve kalkıyor mecbur kalkacak.
tavsiye ederim. at üstünden birşeyleri yoksa çok zor
Ay ben ikisinden de zaman zaman oluyorum hangi taraf işime gelirse
Mali müşavir hesabı işte.dur hikayesini anlatayım.bir gün bi şirkete Muhasebeci alınacakmış adaylar tek tek içeriye giriyormuş patron soruyormus 2x2 kaç eder? ilk giren dört eder demiş tamam sen çık biz seni ararız demişler sonra ki giren ikide eder üçte eder dört de eder demiş onada sen çık biz seni ararız demişler sonra bizim muhasebeci girmiş 2x2 kaç eder demişler odaaaa siz kaç olmasını istersiniz demiş ona yarın gel başla demişler.kısacası bu hayat böyle işte o yüzden kimse için üzülmeye değmez mimu sen kendi değerini kendin bilmezsen kimse senin değerini bilmiyor kuzum hadi toparlan hayat kısa sen mutlu ol ki korksun seni kaybetmekten. O nasıl şimdi nasıl davranıyor görüşüyomusun
@Ahu060812
aynen, rahat olacaksın, ne gerileceksin ne gereceksin Olan insanın kendisine oluyor, hem manevi, hem ilişkisel çöküyorsun.
bugün iş güç fazla biraz gelemedim
oyyy oyyy kıyamammmmm.dinlenmen lazım kuzum izin alamazmısın
yarın denetim var yogunum biraz.banka işim felanda vardı.
sonucları merak ettim burayada atabilirmisin
mimuuuuuuuuu.kendini at bi yerlere havan değişsin.
ayy geç kaldım şery yaaaaa.sen şimdi uçağada bineceksin eğer ecenin burnu tıkanırsa cok ağlar hiç susmaz basınctan uçağın kalkış inişelrinde ağzında emzik yada göğsün olsun yutkunması lazım.biberonda olur.
kızlar ya şerynin numarası olan varsa belki burda görmez.msj atsak.yoksa bütün yolculuk boyu ağlamaktan bi hal olur yavrucak.
harika anlatmış.
yıllarca güçlü kadın oldum ben kimseye muhtaç olmayan
herkese yetişen taki geçen yaza kadar ilaç kullanacak hale getirdiler beni
bu yaşta artık olur ; hallederiz ; yaparız deyip elini sürmeyenlerden oldum.
maddi yönden öyle bir şansım hiç olmadı ama manevi yönden bile rahat olmak yetti bana
evet ben itiraf ediyorum. zayıf kadın olmak daha güzel keşke tamamen olabilseydim.
şimdi ucundan kıyısından sebepleniyorum işte
o en çok benim yaram galiba,10 yıllık evliyim 1 yıldır eşim çalışıyor.okulu birtürlü bitmedi 3.5 yıl ayrı kaldık.
her sıkıntıya katlandım onunla neden evlendim diye yıllarca herkes tarafından sorgulandım,ona bunların belki yüzde 50sini yansıtmadım aman sınavı var aman gurbette ,şimdi taşlar yerine oturdu ama biz çoktan son dönemeci geçtik.herşeyin sorumluluğunu üzerime coktannnn tapuladıgımdan başım hiç rahat etmez.cocukların bakıcı sorumluluğu okul sorumluluğu bütün ödemeler herşey herşey benim üzerime.
bu yazdıgım sadece ve sadece buz dağının görünen yüzü çok zor zamanlar geçti.ben elimden geldiğince kendi kendimin psikoloğu oldum.hiç içime atmadım kim ne der diye düşünmedim.coğuna aman sende dedim taksamda kısa süreli taktım.
tabi yapı meselesi.yoksa eminim bi yerden patlak verirdi vucudumda.
oyüzden annem çok genişsin der.eşimde ne kadar rahatsın.
2 aydır peyder pey yükleri atıyorum üzerimden .banka hesapları faturalar vs vs.
mimu88 kız ssen nasıl ikizlersin çık o kuyudan.ben okadar depresifliğe sabredemem,ikizler dediğin çabuk hava değiştirir.
Betüşüm gormedin mi sen beni
Ahh ablam ah bu gözler ne birinciler gördü de konuşan yok7.takımda sürekli katılımda bulunan 25 kişiyiz . Daha bunun ara ara gelip selam sabah veren dostları hariç .
Sadece 14 kişi listede .
Ama diğerleri de menü yazıyor .
O yüzden takımımızda menüleri ... bizim , benim o menüleri tek tek okuyup yazdığım mesajları , dışardan okuyanlar şok olmasın .
Yazık bünyelerine :))
Liste sorumluluğu çok başka ... ama listede olmayan herkese elimden geldiğince aynı şekilde yazıyorum diye 7.takım yiyip yiyip 1.oluyor algısı beni güldürüyor sadece .
Yok öyle bir şey:))
Ahh ablam ah bu gözler ne birinciler gördü de konuşan yok
Evlilik ... ilişkiler konuşulmuş sabah sabah :)
Kısa yazayım , becerebilirsem
Hayatım boyunca ahunun yazıdaki güçlü kadın oldum . Içim kof olsa da ... böğüre böğüre ağlasam da ... güçlü olmasam da aslında güçlü gözüken kadın .
Ilk okuldan üniversiteye ... ya da hangi kurs , eğitim carta curta katıldıysam sınıf başkanı , okul temsilcisi ... a ha buraya geldim zayıflamak için burda da takım kaptanlığı ... hayatımda geride durduğum , ben karışmayayım onlar halletsin dediğim hiç bir platform olmamış :)
Ev ...
Evde işler başkaydı . Çünkü Mr.değnek gibi ... biri ile iki keçi bir köprüde tosladık :))
Ver yükünü dedi , bölüşelim dedi ... ben hep yooook sen b.. edersin şimdi işi ben yaparım dedim .
Neyse ... sonuç mu ?
Bi dünya hastalık .
Ne zamanki diğerlerini geçtim de MS ile yüzleştim .
Lan aus dedim .... hooop dur . Azıcık naz yap , azıcık ayyy ben bunu beceremedim sen yapsana de ...
Çokta,beceremiyorum ama yine de ilerleme var :))
Evde otura otura iş nasıl birşey unutmuşum
Nanammmm
Senin gözlerini yerimmmm
Iş nasıl gidiyor ?
kaptanım 7. takım mı yiye yiye kilo veriyor muş aaaGüzeller Allah kavuştursun dilekleriniz için sağolsun
@Dersaadet_ o son yazdıkların gece tabii ki çok hoş .. ama bence onlarıda düşünme şu an .
Hayat evli ya da bekar olduğumuzda değil , huzurlu olduğumuzda güzel .
Rabbim nerde kimle olursa olsun önce Huzur versin ablacım
Nare83 güne sporla bomba gibi başlamışsın
@Sherrysherrylady canımmm hayırlı yolcuklaaar
mimu88 canımmm yeni diyeyim ...konuşmak rahatlatırsa yaz bize .
Ve bırak şu depresif halleri...
Bak sende saadette mutsuz . Ikinizde çoook başarılı , akıllı ve laf olsun diye demiyorum çook güzel iki hatunsunuz
Sağlıklısınız da şükür .
vorones canım herkes çok bulmuş kahvaltını ama bence sana göre iyi canım .
En azından ekmek yok ... kaymak yok .
Tahin pekmez yok
Ya şunu da veronun menüden bahsetmişken yazayım , kaç gündür aklımda ....
7.takımda sürekli katılımda bulunan 25 kişiyiz . Daha bunun ara ara gelip selam sabah veren dostları hariç .
Sadece 14 kişi listede .
Ama diğerleri de menü yazıyor .
O yüzden takımımızda menüleri ... bizim , benim o menüleri tek tek okuyup yazdığım mesajları , dışardan okuyanlar şok olmasın .
Yazık bünyelerine :))
Liste sorumluluğu çok başka ... ama listede olmayan herkese elimden geldiğince aynı şekilde yazıyorum diye 7.takım yiyip yiyip 1.oluyor algısı beni güldürüyor sadece .
Yok öyle bir şey:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?