Ne zamandı?Doğum günü kutlayıcısı geldi .İtinayla doğum günü kutlanır.5 dakikada kutlanır .Hemen teslim edilir.
kocacım bana hediye almış...
bilin bakalım ne
manda yogurdu.çok severim bilir.de diyete zeval getirir mi bilemedim
haklısın kaptanım,daha yeni görmüşken 59 ları dikkat etmezsem 60 ı hemen görürüm,nanais e dediğin gibi, biz sınıra çok yakınız hoop geliverir kilolar,bende bunu düşündüğümden 57 olan hedefimi değiştirdiğimi burdan sana ve kamuoyuna duyurmak istiyorum
yeni hedefim 55-56 arasında kalmakyada 56-57 mi olsa işte tam karar veremedim
Evet 79 yılı mübarek bir yıl,beni de vermiş çünküo 79 ne mübarek bir yıldır vatana millete ve dünya ya seni verdi beni verdi
o 79 ne mübarek bir yıldır vatana millete ve dünya ya seni verdi beni verdi
kaptanım geçmiş doğum günün kutlu olsunhep mutlu ol,hep güçlü ol,grubumuzun başında ol
adrese teslim de oluyo mu?
Kız ablam benimde 4 düydüTeşekkürler efenim
02.02.1979
Sen 63 olmuşsun sen ye, benim daha yolum var, 58 olacağım
Sağol güzelliğim .
Ben üfledim , nana da yesinnn
Aminn, hepimiz İnşallah
Diyetteki Kadın ...
Mutlu mudur , mutsuz mu ? Muamma .
Bir tarafı mutludur ... yine bir Pazartesi ..yine bir kararlılık ... yine bir mücadele ... Kendine inanıp yola çıkmıştır , güveniyordur da .
Bir tarafı mutsuzdur ... Aynaya bakar , gördüğünden memnun değildir ... Yine bir Salı gelecek ...yine mücadeleyi kaybedecek ... yine kiloları ile başbaşa kalacak diye ...
Diyetteki Kadın , bence önce diyette olduğunun sinyalini vermemeli beynine . Güzel olacağını , sağlıklı olacağını , o gördüğü 38 beden elbiseye (36 demiyorum dikkat :) ) girip nasıl da salınacağını , kilosu ile ilgili laf edenlere en güzel cevabın iradesi olacağını , yıllarca tükettiği saçma sapan beslenme alışkanlıklarının hiç bir işe yaramadığını , yerken de mutsuz olduğunu , o pişmanlığın bir çığ gibi büyüdüğünü .... eveeet , bunların hepsini düşünmeli ama diyette olduğunu unutmalı .
Diyet kelimesini sevmiyorum ben . Bir anlamı ile de borç ödemek . Evet oradan bakarsak doğru da ... Yıllarca pervasızca yediğimiz içtiğimiz her şeyin hesabını verme vakti . Nasıl hoyrat kulladığımız bedenimize , midemize , beynimize , kalbimize ...geri ödeme zamanı .
Alacak verecek davası .
Ama alacaklı da biz , verecekli de .
Bu diyet davası mürür-u zamana uğramasın bu kez . Hakim dava düşmüştür demesin .
Diyetteki Kadın kendi ile hesaplaşmasında , galip gelsin .
Sıkılmadınız mı ? Heeep aynı terane .
-yine kilo almışım ama vereceğim ...
-yediklerime de dikkat ediyorum aslındaaa..
-offf elbiseme giremedim .
-arkadaşlarla buluşacağız ama diyette olduğumu çaktırmamam lazım ...
-şu korse bir beden küçük gösteriyormuş , kullanan var mı?
-bir şok diyet buldummm , pzt başlıyorumm ...
Bu liste uzar giderrrr .
Ben sıkıldım . Artık kendimde dahil kimsenin kilomu , sohbet konusu yapmasını istemiyorum .
Bence sizde sıkılın .
Kararlı olun . Bunu bir yaşam tarzı haline getirme konusunda .
Diyetteki Kadının ayna ile barışması mı , küs kalması mı ? İkisi arasındaki tek engel yine kendisi .
Hani bir iç ses var ...Aman şunu da yesen ne olacak ki , amaaan bi kereden bir şey olmaz ... amaan bu da ödülün olsun !
Bir dakka bir dakka , dava bitmedi ki daha ... Neyi kazandın da , neyin ödülü ? Önce kazan değil mi ?
Aksi halde o konuşup duran ses , senin dostun değil , düşmanın . O ses ; aynadaki kadının mutsuz yüzü.Dinleme onu .
Bir aus atasözü ne der :)) ? ZAFER İNANANLARINDIR .
Sen kedine inan ki , bu yoldan kimse döndüremesin seni .
Ben mi ?
Ben sana İNANIYORUM !
Ayyy doğru söze ne denir , bilemedimmm
Sağol güzelliğim .
Ben üfledim , nana da yesinnn
Tamam be kavga etmeyin ben yerimSen 63 olmuşsun sen ye, benim daha yolum var, 58 olacağım
Aminn, hepimiz İnşallah
Diyetteki Kadın ...
Mutlu mudur , mutsuz mu ? Muamma .
Bir tarafı mutludur ... yine bir Pazartesi ..yine bir kararlılık ... yine bir mücadele ... Kendine inanıp yola çıkmıştır , güveniyordur da .
Bir tarafı mutsuzdur ... Aynaya bakar , gördüğünden memnun değildir ... Yine bir Salı gelecek ...yine mücadeleyi kaybedecek ... yine kiloları ile başbaşa kalacak diye ...
Diyetteki Kadın , bence önce diyette olduğunun sinyalini vermemeli beynine . Güzel olacağını , sağlıklı olacağını , o gördüğü 38 beden elbiseye (36 demiyorum dikkat :) ) girip nasıl da salınacağını , kilosu ile ilgili laf edenlere en güzel cevabın iradesi olacağını , yıllarca tükettiği saçma sapan beslenme alışkanlıklarının hiç bir işe yaramadığını , yerken de mutsuz olduğunu , o pişmanlığın bir çığ gibi büyüdüğünü .... eveeet , bunların hepsini düşünmeli ama diyette olduğunu unutmalı .
Diyet kelimesini sevmiyorum ben . Bir anlamı ile de borç ödemek . Evet oradan bakarsak doğru da ... Yıllarca pervasızca yediğimiz içtiğimiz her şeyin hesabını verme vakti . Nasıl hoyrat kulladığımız bedenimize , midemize , beynimize , kalbimize ...geri ödeme zamanı .
Alacak verecek davası .
Ama alacaklı da biz , verecekli de .
Bu diyet davası mürür-u zamana uğramasın bu kez . Hakim dava düşmüştür demesin .
Diyetteki Kadın kendi ile hesaplaşmasında , galip gelsin .
Sıkılmadınız mı ? Heeep aynı terane .
-yine kilo almışım ama vereceğim ...
-bir şok diyet buldummm , pzt başlıyorumm ...
Bu liste uzar giderrrr .
Ben sıkıldım . Artık kendimde dahil kimsenin kilomu , sohbet konusu yapmasını istemiyorum .
Bence sizde sıkılın .
Kararlı olun . Bunu bir yaşam tarzı haline getirme konusunda .
Diyetteki Kadının ayna ile barışması mı , küs kalması mı ? İkisi arasındaki tek engel yine kendisi .
Hani bir iç ses var ...Aman şunu da yesen ne olacak ki , amaaan bi kereden bir şey olmaz ... amaan bu da ödülün olsun !
Bir dakka bir dakka , dava bitmedi ki daha ... Neyi kazandın da , neyin ödülü ? Önce kazan değil mi ?
Aksi halde o konuşup duran ses , senin dostun değil , düşmanın . O ses ; aynadaki kadının mutsuz yüzü.Dinleme onu .
Bir aus atasözü ne der :)) ? ZAFER İNANANLARINDIR .
Sen kedine inan ki , bu yoldan kimse döndüremesin seni .
Ben mi ?
Ben sana İNANIYORUM !
Pamuğum bende şaşırdım ya, sen yapmazdınbebişim doğum günün kutlu olsun mutlu ol inşallah
bu bacın 58 i görmüştü sonra gırtlağını tutamadı
Kız ablam benimde 4 düydü
Sen 63 olmuşsun sen ye, benim daha yolum var, 58 olacağım
Tamam be kavga etmeyin ben yerim
İtiraz edeceğim bir madde bulamadım-yine kilo almışım ama vereceğim ...
-bir şok diyet buldum
Pamuğum bende şaşırdım ya, sen yapmazdın
Bu arada bacak hareketleri yapıyor musun?
Ben sürekli dambıl yapıyorum kolum sarkmasin diye, malum etli butlu tombuldu
haklısın kaptanım,sınırda olup 1 puan bile geçince moraller sıfır oluyo, dediğin gibi hedefi aşağı çekip esneme payı mutlaka bırakmalıyım,çünkü sporuda azaltınca illaki 2-3 kilo alınıyorÇoooooooooooooooooooook romantik
Tatlım sınır kilolar için hep aynı şeyi yazıyorum , benim de buraya geldiğim de ilk hedef kilom 68 di . Sonra dedim ki 70 olmaya ramak kala bıraksam ... sonrası demorilize .
Kiloda şöyle saçma bir beyin algısı var .
62 olan kadın , 68 olup ...6 kilo alsa .... morali az bozulur . Hemen bir gazla 62 ye düşebilir .
Ama 68 olan kadın 71 olsa ... o 3 kilo gözünde büyür .
Bir haneden diğer haneye atlamak , aldığın kilodan daha moral bozucu oluyor .
Senin hedefe gelince ... bence 57 kilo senin için ideal . Ama istersen onu 55 indirip , kendine 2-3 kilo esneme payı bırakabilirsin
bende tüm takımıma inanıyorum ne güzel yazmışsın canım kaptanım şairane ruhu ile yıktı geçti be
Sana 63 yeter ablam, beni bekle senBana ne bana ne bende 58 istiyorum .
Sen benim sloganı duymadın mı ?
38 te 58
Sana 63 yeter ablam, beni bekle sen. Ben verince sonra olursun , bu kilo ne değişik, ben bu kiloyla 38 e giremiyorum
Yok ablam anladım zaten onu, 58 kilo için dedim zaten beni bekle diye38 yaş kııız beden değil , tabiii sana uzak bi yaş diye kafan bedene gitti :))
Benim alt 38 , üst hala 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?