Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptanım geçmiş doğum günün kutlu olsunhep mutlu ol,hep güçlü ol,grubumuzun başında ol

Ne zamandı?Doğum günü kutlayıcısı geldi .İtinayla doğum günü kutlanır.5 dakikada kutlanır .Hemen teslim edilir.

adrese teslim de oluyo mu?

kocacım bana hediye almış...
bilin bakalım ne
manda yogurdu.çok severim bilir.de diyete zeval getirir mi bilemedim

Çoooooooooooooooooooook romantik

Tatlım sınır kilolar için hep aynı şeyi yazıyorum , benim de buraya geldiğim de ilk hedef kilom 68 di . Sonra dedim ki 70 olmaya ramak kala bıraksam ... sonrası demorilize .

Kiloda şöyle saçma bir beyin algısı var .

62 olan kadın , 68 olup ...6 kilo alsa .... morali az bozulur . Hemen bir gazla 62 ye düşebilir .
Ama 68 olan kadın 71 olsa ... o 3 kilo gözünde büyür .
Bir haneden diğer haneye atlamak , aldığın kilodan daha moral bozucu oluyor .

Senin hedefe gelince ... bence 57 kilo senin için ideal . Ama istersen onu 55 indirip , kendine 2-3 kilo esneme payı bırakabilirsin

o 79 ne mübarek bir yıldır vatana millete ve dünya ya seni verdi beni verdi

Ayyy doğru söze ne denir , bilemedimmm

Sağol güzelliğim .

Ben üfledim , nana da yesinnn

kaptanım geçmiş doğum günün kutlu olsunhep mutlu ol,hep güçlü ol,grubumuzun başında ol

adrese teslim de oluyo mu?

iş te biziz

bende tüm takımıma inanıyorum ne güzel yazmışsın canım kaptanım şairane ruhu ile yıktı geçti be

bebişim doğum günün kutlu olsun mutlu ol inşallah
bu bacın 58 i görmüştü sonra gırtlağını tutamadı
Pamuğum bende şaşırdım ya, sen yapmazdın
Bu arada bacak hareketleri yapıyor musun?
Ben sürekli dambıl yapıyorum kolum sarkmasin diye, malum etli butlu tombuldu

İtiraz edeceğim bir madde bulamadım

Pamuğum bende şaşırdım ya, sen yapmazdın
Bu arada bacak hareketleri yapıyor musun?
Ben sürekli dambıl yapıyorum kolum sarkmasin diye, malum etli butlu tombuldu

Valla benden sonra , pamuğu bende mezun olmuş geri gelmiş görsem ...bende inanmam .

Muhteşem bir azmi var

Sanırım onu tek tökezleten dış mihraklar olmuş

haklısın kaptanım,sınırda olup 1 puan bile geçince moraller sıfır oluyo, dediğin gibi hedefi aşağı çekip esneme payı mutlaka bırakmalıyım,çünkü sporuda azaltınca illaki 2-3 kilo alınıyor sonra bide onu korumak ve bunu öğrenebilmek var

bende tüm takımıma inanıyorum ne güzel yazmışsın canım kaptanım şairane ruhu ile yıktı geçti be

Bi sene KK da en şairane ruhlu üye seçilmiştim

Biri şey yazmıştı hiç unutmam , yahu nasıl başkasına oy veriyorsunuz ki ; ausun düz yazısı bile şiiir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…