Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Adacım hemeeeen olay yerinden uzaklaş .

canını sıkan şeyi yaz .

Konuşalım .

cızları yersen daha da canın sıkılacak , başka da bir işe yaramayacak .
eğer burası olmasaydı kesin o cıslara giderdim ama tuttum kendimiiiii... aman boşver kaptanım anlat anlat bitmez bazen susmak ve oluruna bırakmak lazım ...................

Tamam zaten , yavaş moda aldım , haftada 200 300 ... hatta sabitte çıkmak istiyorum ama spor yapıyorum diye gidiyor .

Hedefim kalan 5 kiloyu , 5 ayda vermek sen o zamana 58 in dibini görürsün
Bende kalıcı kilo vermek istiyorum, yazın tatile gidip rahat rahat gezmek istiyorum, yanlarim çıkmadan. Sen 5 ay bekle bende 4 ay olmadan inebilirsem harika olacak

Sordum niye

eğer burası olmasaydı kesin o cıslara giderdim ama tuttum kendimiiiii... aman boşver kaptanım anlat anlat bitmez bazen susmak ve oluruna bırakmak lazım ...................

Sen bi geçmişte neler kaynattık oku , diyetteki kadına yazı yazdım onu da oku :))

Gel sonra ...

Anlata anlata bitmese de azalır belki .

Ya da ben iki karikatür patlatayım , moralim gelsin azıcık olmaz mı güzel kirpiklim ?

teşekkürler iyiki varsınız yüzümü gülümsettiniz vallaha ))

kuzum kuzum ben bu hafta deryayaım. En huylandığım insan şefim oldu- Allah affetsin bunu da söylüyorum ya Değişik bir havadayım, yememi de etkiledi, düzenimi de.. ama almam Allahın izni ile Çok zorluyorum düzene girmek için, şu 74 görmek için inşallah. Ben iyisimi yine portakal gibi bir meyve diyeti bulayım. BAna iyi geldi

ilk sıraya bizi koymuşsun gözümüze sokarcasına unuturmuyum hiç
bu sabahta bi şişliğim vardıki korktum baskülün yanından bile geçemedim,ortimde 2 gündür iyi ütü ve spor yapıyo,bende bu akşam sporumu yapıyımda gitsin ödemlerim

ben çlaıştığım dönemlerde maaşımı bile çekmem herşey eşimin üzerineeee o halleder o yatırır faturaları ben öyleee keyfe gider gibi işe giderdim :))))kafam rahat bilirim herşey nasıl yapılır ama girmem o işe çünkü paralar bende olursa 3 gün sonraa hepsini yerim :))) fatura falan ödeyemez adam......herşey onun üzerinde.... parasal iler onda evi organizasyon yapmak bir yere gidilecek neler alınacak kaçta gidilecek kaçta gelinecek bende o işler çook yoruluyorum çokkkkkk

amanıın
kendini işe ver,bi meşguliyet bul,hava güzelse kızınla dışarı çık,mutfağın kapısını kitle kızına ver anahtarı saklasın ama kaybetmesin
burası iyi geldi geçmişe daldım canımmm unuttuyorum inşallah kalkıp birazdan domates çorbası yapayım diyorum akşam menü bu yanında yoğurt

kan sonuçların ne zaman çıkıcak?bir ara bende senin gibi hep yorgundum,hiçbirşeye enerjim yoktu, meğer kan depolarım boşalmış,acaba sendede öyle bişey mi olduki
yarın sabah alacağım canım bende zaten
sen yazmıştın geçen gün bunu dedim bi baktırayım sayende yani tatlım

çook güzel anlatmışsınız :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…