eğer burası olmasaydı kesin o cıslara giderdim ama tuttum kendimiiiii... aman boşver kaptanım anlat anlat bitmez bazen susmak ve oluruna bırakmak lazım ...................
Adacım hemeeeen olay yerinden uzaklaş .
canını sıkan şeyi yaz .
Konuşalım .
cızları yersen daha da canın sıkılacak , başka da bir işe yaramayacak .
Bende kalıcı kilo vermek istiyorum, yazın tatile gidip rahat rahat gezmek istiyorum, yanlarim çıkmadan. Sen 5 ay bekle bende 4 ay olmadan inebilirsem harika olacakTamam zaten , yavaş moda aldım , haftada 200 300 ... hatta sabitte çıkmak istiyorum ama spor yapıyorum diye gidiyor .
Hedefim kalan 5 kiloyu , 5 ayda vermeksen o zamana 58 in dibini görürsün
Sordum niyecanım başlarda biraz yaptım ama malesef ya ben geçen seneki gibi spor yapacak vakitte
güçde bulamıyorum kendimde hep yorgunum hep uykum var
oğlum desen hiç rahat bırakmıyor ki.
ayrıca yaptım ama niye yaptım bi sor
Ausencia 4 günlüğe başladım dün aynısını yaptım menü o :)
eğer burası olmasaydı kesin o cıslara giderdim ama tuttum kendimiiiii... aman boşver kaptanım anlat anlat bitmez bazen susmak ve oluruna bırakmak lazım ...................
teşekkürler iyiki varsınız yüzümü gülümsettiniz vallahaSen bi geçmişte neler kaynattık oku , diyetteki kadına yazı yazdım onu da oku :))
Gel sonra ...
Anlata anlata bitmese de azalır belki .
Ya da ben iki karikatür patlatayım , moralim gelsin azıcık olmaz mı güzel kirpiklim ?
çoğunluk ne derse kabulüm kaptanımCanlar , bu eşleşmeleri önümüzdeki hafta 3 ya da 2 haftalık mı yapalım , rakip değişmeden ... rakipler biraz birbirlerini tanısın ısınsın
kuzum kuzum ben bu hafta deryayaım. En huylandığım insan şefim oldu- Allah affetsin bunu da söylüyorum yaBetulina yavrummmm , bu hafta ne alemdesin ?
Ayyy ne olur iyi ollll ... tartıya bi çıkaydın da , şu kaptanın yüreğine su serpeydin mübarek Çarşamba .
Beni sormuşsun , 48 saati aşmayan bir gribimsi bir şey geldi ama gitti şükür.
Pek misafirperver değilim , gönlünü hoş etmedim
03 Şubat - 10 Şubat 2`li Eşleşmeleri
yok bu can sıkıntısına öyleeee tarçınlı süt iyi gelmez kafamı sokacam pastanın içinde orada kaybolacam(
Allah kavuştursun kaptanım... gelmeleri güzelde gitmeleri üzüyor ben böyle gidince bi tuhaf oluyorum ....Canlar . Bugün babamı yolcu etme vakti .
O yüzden kayıptım .
Güzel günler herkese ....
ben çlaıştığım dönemlerde maaşımı bile çekmem herşey eşimin üzerineeee o halleder o yatırır faturaları ben öyleee keyfe gider gibi işe giderdim :))))kafam rahat bilirim herşey nasıl yapılır ama girmem o işe çünkü paralar bende olursa 3 gün sonraa hepsini yerim :))) fatura falan ödeyemez adam......herşey onun üzerinde.... parasal iler onda evi organizasyon yapmak bir yere gidilecek neler alınacak kaçta gidilecek kaçta gelinecek bende o işler çook yoruluyorum çokkkkkko en çok benim yaram galiba,10 yıllık evliyim 1 yıldır eşim çalışıyor.okulu birtürlü bitmedi 3.5 yıl ayrı kaldık.
her sıkıntıya katlandım onunla neden evlendim diye yıllarca herkes tarafından sorgulandım,ona bunların belki yüzde 50sini yansıtmadım aman sınavı var aman gurbette ,şimdi taşlar yerine oturdu ama biz çoktan son dönemeci geçtik.herşeyin sorumluluğunu üzerime coktannnn tapuladıgımdan başım hiç rahat etmez.cocukların bakıcı sorumluluğu okul sorumluluğu bütün ödemeler herşey herşey benim üzerime.
burası iyi geldi geçmişe daldım canımmm unuttuyorum inşallah kalkıp birazdan domates çorbası yapayım diyorum akşam menü bu yanında yoğurtamanıın
kendini işe ver,bi meşguliyet bul,hava güzelse kızınla dışarı çık,mutfağın kapısını kitle kızına ver anahtarı saklasınama kaybetmesin
Isteeee benimmm saadetimmm.
Aferin canım sana.
Melek ablandan kocccaman alkış
Aminnn :) çok haklısın ablalittlecoffeedoc o son yazdıkların gece tabii ki çok hoş .. ama bence onlarıda düşünme şu an .
Hayat evli ya da bekar olduğumuzda değil , huzurlu olduğumuzda güzel .
Rabbim nerde kimle olursa olsun önce Huzur versin ablacım
yarın sabah alacağım canım bende zatenkan sonuçların ne zaman çıkıcak?bir ara bende senin gibi hep yorgundum,hiçbirşeye enerjim yoktu, meğer kan depolarım boşalmış,acaba sendede öyle bişey mi olduki
işte eleBende kalıcı kilo vermek istiyorum, yazın tatile gidip rahat rahat gezmek istiyorum, yanlarim çıkmadan. Sen 5 ay bekle bende 4 ay olmadan inebilirsem harika olacak
Sordum niye
sıkma canını sana neşe dolu olmak yakışıyor amaeğer burası olmasaydı kesin o cıslara giderdim ama tuttum kendimiiiii... aman boşver kaptanım anlat anlat bitmez bazen susmak ve oluruna bırakmak lazım ...................
çook güzel anlatmışsınız :))))))Diyetteki Kadın ...
Mutlu mudur , mutsuz mu ? Muamma .
Bir tarafı mutludur ... yine bir Pazartesi ..yine bir kararlılık ... yine bir mücadele ... Kendine inanıp yola çıkmıştır , güveniyordur da .
Bir tarafı mutsuzdur ... Aynaya bakar , gördüğünden memnun değildir ... Yine bir Salı gelecek ...yine mücadeleyi kaybedecek ... yine kiloları ile başbaşa kalacak diye ...
Diyetteki Kadın , bence önce diyette olduğunun sinyalini vermemeli beynine . Güzel olacağını , sağlıklı olacağını , o gördüğü 38 beden elbiseye (36 demiyorum dikkat :) ) girip nasıl da salınacağını , kilosu ile ilgili laf edenlere en güzel cevabın iradesi olacağını , yıllarca tükettiği saçma sapan beslenme alışkanlıklarının hiç bir işe yaramadığını , yerken de mutsuz olduğunu , o pişmanlığın bir çığ gibi büyüdüğünü .... eveeet , bunların hepsini düşünmeli ama diyette olduğunu unutmalı .
Diyet kelimesini sevmiyorum ben . Bir anlamı ile de borç ödemek . Evet oradan bakarsak doğru da ... Yıllarca pervasızca yediğimiz içtiğimiz her şeyin hesabını verme vakti . Nasıl hoyrat kulladığımız bedenimize , midemize , beynimize , kalbimize ...geri ödeme zamanı .
Alacak verecek davası .
Ama alacaklı da biz , verecekli de .
Bu diyet davası mürür-u zamana uğramasın bu kez . Hakim dava düşmüştür demesin .
Diyetteki Kadın kendi ile hesaplaşmasında , galip gelsin .
Sıkılmadınız mı ? Heeep aynı terane .
-yine kilo almışım ama vereceğim ...
-yediklerime de dikkat ediyorum aslındaaa..
-offf elbiseme giremedim .
-arkadaşlarla buluşacağız ama diyette olduğumu çaktırmamam lazım ...
-şu korse bir beden küçük gösteriyormuş , kullanan var mı?
-bir şok diyet buldummm , pzt başlıyorumm ...
Bu liste uzar giderrrr .
Ben sıkıldım . Artık kendimde dahil kimsenin kilomu , sohbet konusu yapmasını istemiyorum .
Bence sizde sıkılın .
Kararlı olun . Bunu bir yaşam tarzı haline getirme konusunda .
Diyetteki Kadının ayna ile barışması mı , küs kalması mı ? İkisi arasındaki tek engel yine kendisi .
Hani bir iç ses var ...Aman şunu da yesen ne olacak ki , amaaan bi kereden bir şey olmaz ... amaan bu da ödülün olsun !
Bir dakka bir dakka , dava bitmedi ki daha ... Neyi kazandın da , neyin ödülü ? Önce kazan değil mi ?
Aksi halde o konuşup duran ses , senin dostun değil , düşmanın . O ses ; aynadaki kadının mutsuz yüzü.Dinleme onu .
Bir aus atasözü ne der :)) ? ZAFER İNANANLARINDIR .
Sen kedine inan ki , bu yoldan kimse döndüremesin seni .
Ben mi ?
Ben sana İNANIYORUM !
sağol canımmm bazen geliyorlar sağdan soldannnnn .....sıkma canını sana neşe dolu olmak yakışıyor ama
bak bi gözlerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?