Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok ablam anladım zaten onu, 58 kilo için dedim zaten beni bekle diye

Tamam zaten , yavaş moda aldım , haftada 200 300 ... hatta sabitte çıkmak istiyorum ama spor yapıyorum diye gidiyor .

Hedefim kalan 5 kiloyu , 5 ayda vermek sen o zamana 58 in dibini görürsün

Yok ablam neden kızım dediklerini haklısın burdakilerin bilgi birimi diyetisyen lere taş çıkarır spor ekmek azaltma salata eksikti karbon eh işte azalttım spor kör topal salata yapıyorum yüzde 80 benim yolum çok uzun benim lüxm olamaz bugün itibariyle 7 ay süre verdim kendime bu kilolar öyle yada böyle gidecek süreci bsltalamıyacam artık

Pamuğum bende şaşırdım ya, sen yapmazdın
Bu arada bacak hareketleri yapıyor musun?
Ben sürekli dambıl yapıyorum kolum sarkmasin diye, malum etli butlu tombuldu
canım başlarda biraz yaptım ama malesef ya ben geçen seneki gibi spor yapacak vakitte
güçde bulamıyorum kendimde hep yorgunum hep uykum var
oğlum desen hiç rahat bırakmıyor ki.
ayrıca yaptım ama niye yaptım bi sor

kan sonuçların ne zaman çıkıcak?bir ara bende senin gibi hep yorgundum,hiçbirşeye enerjim yoktu, meğer kan depolarım boşalmış,acaba sendede öyle bişey mi olduki

şöyle sindire sindire okuyum dedim
başımdaki kalablık gitti okudummm

diyetteki kadın evet çogu zman mutludur, yeme eyleminin önüne geçip iradesiyle gurur duyar, yinemi diyet yapısyorsun diyenlere zayıflayarakta kapak yapar bazenn.. ama kendi içinde tatsız tutsuz olabilir bazenn

hepmii salata..... hepmi diyet..... yaz gelince dondurma...
hangi ot neye iyi gelir.... bu hafta kilo gittimi...
buu hafta ne yapsammmda versem kilomu... yinemi duraklama bunlar geçer hep kafasından
ama hedefe ulaşılmalı başka yoluda yoktur ....

bi itiraftır bu
şahsen ben kahvemin yanına bir minik kurabiye, 2 kare bitter çikolatayı
hesapsızca ve vicdan yapmadan yiyecegim günleri bekliyorum

Betulina yavrummmm , bu hafta ne alemdesin ?

Ayyy ne olur iyi ollll ... tartıya bi çıkaydın da , şu kaptanın yüreğine su serpeydin mübarek Çarşamba .

Beni sormuşsun , 48 saati aşmayan bir gribimsi bir şey geldi ama gitti şükür.

Pek misafirperver değilim , gönlünü hoş etmedim

O günleri bende bekliyorummmmmm masumum

Sende unutmadığım en büyük anlattığın olay ne biliyor musun ?

Hani iş yerinde diyetteyim diyemiyorum diyordun ilk zamanlar ..bende kızıyordum sana . Ne alakası var , çekil köşene ye salatanı diyordum .

Sonra dedin ya ... eee demezler mi bu da hep diyette ama hep aynı .

O zaman dank etti kafama . Şimdi gururla alıyorsun ya salatanı , ne büyük zafer

Offff canim cook sıkkın sporu yaptim geldim bi gecmise bakayim kafam dagilir yoksa bir kac kez dolabi actim kapattim yemek icin.....

Adacım hemeeeen olay yerinden uzaklaş .

canını sıkan şeyi yaz .

Konuşalım .

cızları yersen daha da canın sıkılacak , başka da bir işe yaramayacak .

Offff canim cook sıkkın sporu yaptim geldim bi gecmise bakayim kafam dagilir yoksa bir kac kez dolabi actim kapattim yemek icin.....
acıktıysan,sporunda bitmiş kendini aç bırakma canım
yoğurdun içine bi meyva doğra tarçın sepele ye,yada tarçınlı ılık süt iç

acıktıysan,sporunda bitmiş kendini aç bırakma canım
yoğurdun içine bi meyva doğra tarçın sepele ye,yada tarçınlı ılık süt iç
yok bu can sıkıntısına öyleeee tarçınlı süt iyi gelmez kafamı sokacam pastanın içinde orada kaybolacam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…