Muhteşem azmi varValla benden sonra , pamuğu bende mezun olmuş geri gelmiş görsem ...bende inanmam .
Muhteşem bir azmi var
Sanırım onu tek tökezleten dış mihraklar olmuş
Yok ablam anladım zaten onu, 58 kilo için dedim zaten beni bekle diye
Yok ablam neden kızım dediklerini haklısın burdakilerin bilgi birimi diyetisyen lere taş çıkarır spor ekmek azaltma salata eksikti karbon eh işte azalttım spor kör topal salata yapıyorum yüzde 80 benim yolum çok uzun benim lüxm olamaz bugün itibariyle 7 ay süre verdim kendime bu kilolar öyle yada böyle gidecek süreci bsltalamıyacam artıkTubiş sayfaları okuyamıyorum ama tesafüf bu mesajını gördüm .
Kuzum herkes kendinin diyetisyeni aslında .
Sana burda verilen tavsiyeleri inan hiçbir diyetisyen vermez , nedenmi ?.
Çünki sen kendi bünyeni tanıdın , bizlerde az çok senin bünyeni tanıdık .
Sana nasıl bir beslenmenin kilo verdireceginide biliyorsun .
Yeni diyetisyen sil baştan önceki diyetisyeninin verdiğine benzer menü verecektir . Sonrasında baktı gitmiyor karbonu kısacaktır .
Ee zaten sen bunları biliyorsun.
Şimdi bana kızabilirsin doğrusun lakin nadir takip ettiğim kişilerden birisin ( menülerine beni etiketlediğin için) o yüzden bu analizi yapabiliyorum
canım başlarda biraz yaptım ama malesef ya ben geçen seneki gibi spor yapacak vakittePamuğum bende şaşırdım ya, sen yapmazdın
Bu arada bacak hareketleri yapıyor musun?
Ben sürekli dambıl yapıyorum kolum sarkmasin diye, malum etli butlu tombuldu
ah kaptanım ah bir daha başarayım gitmem ama almamda allahın izniyleValla benden sonra , pamuğu bende mezun olmuş geri gelmiş görsem ...bende inanmam .
Muhteşem bir azmi var
Sanırım onu tek tökezleten dış mihraklar olmuş
Bi sene KK da en şairane ruhlu üye seçilmiştim
Biri şey yazmıştı hiç unutmam , yahu nasıl başkasına oy veriyorsunuz ki ; ausun düz yazısı bile şiiir
kan sonuçların ne zaman çıkıcak?bir ara bende senin gibi hep yorgundum,hiçbirşeye enerjim yoktu, meğer kan depolarım boşalmış,acaba sendede öyle bişey mi oldukicanım başlarda biraz yaptım ama malesef ya ben geçen seneki gibi spor yapacak vakitte
güçde bulamıyorum kendimde hep yorgunum hep uykum var
oğlum desen hiç rahat bırakmıyor ki.
ayrıca yaptım ama niye yaptım bi sor
Diyetteki Kadın ...
Mutlu mudur , mutsuz mu ? Muamma .
Bir tarafı mutludur ... yine bir Pazartesi ..yine bir kararlılık ... yine bir mücadele ... Kendine inanıp yola çıkmıştır , güveniyordur da .
Bir tarafı mutsuzdur ... Aynaya bakar , gördüğünden memnun değildir ... Yine bir Salı gelecek ...yine mücadeleyi kaybedecek ... yine kiloları ile başbaşa kalacak diye ...
Diyetteki Kadın , bence önce diyette olduğunun sinyalini vermemeli beynine . Güzel olacağını , sağlıklı olacağını , o gördüğü 38 beden elbiseye (36 demiyorum dikkat :) ) girip nasıl da salınacağını , kilosu ile ilgili laf edenlere en güzel cevabın iradesi olacağını , yıllarca tükettiği saçma sapan beslenme alışkanlıklarının hiç bir işe yaramadığını , yerken de mutsuz olduğunu , o pişmanlığın bir çığ gibi büyüdüğünü .... eveeet , bunların hepsini düşünmeli ama diyette olduğunu unutmalı .
Diyet kelimesini sevmiyorum ben . Bir anlamı ile de borç ödemek . Evet oradan bakarsak doğru da ... Yıllarca pervasızca yediğimiz içtiğimiz her şeyin hesabını verme vakti . Nasıl hoyrat kulladığımız bedenimize , midemize , beynimize , kalbimize ...geri ödeme zamanı .
Alacak verecek davası .
Ama alacaklı da biz , verecekli de .
Bu diyet davası mürür-u zamana uğramasın bu kez . Hakim dava düşmüştür demesin .
Diyetteki Kadın kendi ile hesaplaşmasında , galip gelsin .
Sıkılmadınız mı ? Heeep aynı terane .
-yine kilo almışım ama vereceğim ...
-yediklerime de dikkat ediyorum aslındaaa..
-offf elbiseme giremedim .
-arkadaşlarla buluşacağız ama diyette olduğumu çaktırmamam lazım ...
-şu korse bir beden küçük gösteriyormuş , kullanan var mı?
-bir şok diyet buldummm , pzt başlıyorumm ...
Bu liste uzar giderrrr .
Ben sıkıldım . Artık kendimde dahil kimsenin kilomu , sohbet konusu yapmasını istemiyorum .
Bence sizde sıkılın .
Kararlı olun . Bunu bir yaşam tarzı haline getirme konusunda .
Diyetteki Kadının ayna ile barışması mı , küs kalması mı ? İkisi arasındaki tek engel yine kendisi .
Hani bir iç ses var ...Aman şunu da yesen ne olacak ki , amaaan bi kereden bir şey olmaz ... amaan bu da ödülün olsun !
Bir dakka bir dakka , dava bitmedi ki daha ... Neyi kazandın da , neyin ödülü ? Önce kazan değil mi ?
Aksi halde o konuşup duran ses , senin dostun değil , düşmanın . O ses ; aynadaki kadının mutsuz yüzü.Dinleme onu .
Bir aus atasözü ne der :)) ? ZAFER İNANANLARINDIR .
Sen kedine inan ki , bu yoldan kimse döndüremesin seni .
Ben mi ?
Ben sana İNANIYORUM !
şöyle sindire sindire okuyum dedim
başımdaki kalablık gitti okudummm
diyetteki kadın evet çogu zman mutludur, yeme eyleminin önüne geçip iradesiyle gurur duyar, yinemi diyet yapısyorsun diyenlere zayıflayarakta kapak yapar bazenn.. ama kendi içinde tatsız tutsuz olabilir bazenn
hepmii salata..... hepmi diyet..... yaz gelince dondurma...
hangi ot neye iyi gelir.... bu hafta kilo gittimi...
buu hafta ne yapsammmda versem kilomu... yinemi duraklama bunlar geçer hep kafasından
ama hedefe ulaşılmalı başka yoluda yoktur ....
bi itiraftır bu
şahsen ben kahvemin yanına bir minik kurabiye, 2 kare bitter çikolatayı
hesapsızca ve vicdan yapmadan yiyecegim günleri bekliyorum
Offff canim cook sıkkın sporu yaptim geldim bi gecmise bakayim kafam dagilir yoksa bir kac kez dolabi actim kapattim yemek icin.....
acıktıysan,sporunda bitmiş kendini aç bırakma canımOffff canim cook sıkkın sporu yaptim geldim bi gecmise bakayim kafam dagilir yoksa bir kac kez dolabi actim kapattim yemek icin.....
yok bu can sıkıntısına öyleeee tarçınlı süt iyi gelmez kafamı sokacam pastanın içinde orada kaybolacamacıktıysan,sporunda bitmiş kendini aç bırakma canım
yoğurdun içine bi meyva doğra tarçın sepele ye,yada tarçınlı ılık süt iç
yok bu can sıkıntısına öyleeee tarçınlı süt iyi gelmez kafamı sokacam pastanın içinde orada kaybolacam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?