kaptanımEşleşmeleri unutmadık değil miiiiiiiiiiiii ?
Bu hafta son .
Bakalım 2 li eşleşmelerin 4 hafta sonu galip ya da galipleri olacak
karnım ağrıyor ateşim çıktı deeee tebeşir tozu yut hahahahah
bence güzel olur ki haftaya intikam almam lazım ben fazla yenilgi kaldıramamCanlar , bu eşleşmeleri önümüzdeki hafta 3 ya da 2 haftalık mı yapalım , rakip değişmeden ... rakipler biraz birbirlerini tanısın ısınsın
bu iyi fikir mişkarnım ağrıyor ateşim çıktı deeee tebeşir tozu yut hahahahah))
nereye kaçacan o seni bulur
ah ah ah kıyamama kız sanaben çlaıştığım dönemlerde maaşımı bile çekmem herşey eşimin üzerineeee o halleder o yatırır faturaları ben öyleee keyfe gider gibi işe giderdim :))))kafam rahat bilirim herşey nasıl yapılır ama girmem o işe çünkü paralar bende olursa 3 gün sonraa hepsini yerim :))) fatura falan ödeyemez adam......herşey onun üzerinde.... parasal iler onda evi organizasyon yapmak bir yere gidilecek neler alınacak kaçta gidilecek kaçta gelinecek bende o işler çook yoruluyorum çokkkkkk
Inşallah bitanem inşallah görürümAyyyy yarın perşembeeeee ....
Hadi hadi , çrş / prş nimet bize .
Çoşsun 7. Takım ...
Herkese pon pon sallayalımmmm Cuma
Havada güzel ... imkanı olan sarı papatyamsaydin78 Gibi vursun kendini yürüyüşe
Saydınnnnn ucunu gördüğün rakamın dibini gör gülümmmmm , ucu yetmezzz
bende mi öyle yapsam.karnım ağrıyor ateşim çıktı deeee tebeşir tozu yut hahahahah))
güzel günlerde giy inşallahInşallah bitanem inşallah görürümay ne iyi geldi yürüyüş yaaa musmutlu döndüm evime yürüyüş sonrası da yeni ciciler aldım kendime dayanamadım iki yeni kazak hem de M beden olalaaaaa
güle güle giy canım.Inşallah bitanem inşallah görürümay ne iyi geldi yürüyüş yaaa musmutlu döndüm evime yürüyüş sonrası da yeni ciciler aldım kendime dayanamadım iki yeni kazak hem de M beden olalaaaaa
Ne yapacan sekerim katlanıyoruz hahaah ah ah kıyamama kız sana
ne yormuş adam
sıkıyım söyle seveyim seni
güzel günlerde giy inşallah
Sağolun canlarım bal kaymaklarım inşallahgüle güle giy canım.
Gule gule giy canim...bugun bende biseyler alsam iyi gelecek bana..bugunde dirilis var hayatta cikmaz esim ozetten başlıyor izlemeye offffffInşallah bitanem inşallah görürümay ne iyi geldi yürüyüş yaaa musmutlu döndüm evime yürüyüş sonrası da yeni ciciler aldım kendime dayanamadım iki yeni kazak hem de M beden olalaaaaa
Teşekkür ederim tatlım :) ♡♡♡ yarın alırsın o halde canımGule gule giy canim...bugun bende biseyler alsam iyi gelecek bana..bugunde dirilis var hayatta cikmaz esim ozetten başlıyor izlemeye offffff
teşekkürler iyiki varsınız yüzümü gülümsettiniz vallaha))
kuzum kuzum ben bu hafta deryayaım. En huylandığım insan şefim oldu- Allah affetsin bunu da söylüyorum yaDeğişik bir havadayım, yememi de etkiledi, düzenimi de.. ama almam Allahın izni ile Çok zorluyorum düzene girmek için, şu 74 görmek için inşallah. Ben iyisimi yine portakal gibi bir meyve diyeti bulayım. BAna iyi geldi
ilk sıraya bizi koymuşsun gözümüze sokarcasına unuturmuyum hiç
bu sabahta bi şişliğim vardıki korktumbaskülün yanından bile geçemedim,ortimde 2 gündür iyi ütü ve spor yapıyo,bende bu akşam sporumu yapıyımda gitsin ödemlerim
Inşallah bitanem inşallah görürümay ne iyi geldi yürüyüş yaaa musmutlu döndüm evime yürüyüş sonrası da yeni ciciler aldım kendime dayanamadım iki yeni kazak hem de M beden olalaaaaa
bende mi öyle yapsam.
O günleri bende bekliyorummmmmm masumum
Sende unutmadığım en büyük anlattığın olay ne biliyor musun ?
Hani iş yerinde diyetteyim diyemiyorum diyordun ilk zamanlar ..bende kızıyordum sana . Ne alakası var , çekil köşene ye salatanı diyordum .
Sonra dedin ya ... eee demezler mi bu da hep diyette ama hep aynı .
O zaman dank etti kafama . Şimdi gururla alıyorsun ya salatanı , ne büyük zafer
Offff canim cook sıkkın sporu yaptim geldim bi gecmise bakayim kafam dagilir yoksa bir kac kez dolabi actim kapattim yemek icin.....
yok bu can sıkıntısına öyleeee tarçınlı süt iyi gelmez kafamı sokacam pastanın içinde orada kaybolacam(
Eşleşmeleri unutmadık değil miiiiiiiiiiiii ?
Bu hafta son .
Bakalım 2 li eşleşmelerin 4 hafta sonu galip ya da galipleri olacak
eğer burası olmasaydı kesin o cıslara giderdim ama tuttum kendimiiiii... aman boşver kaptanım anlat anlat bitmez bazen susmak ve oluruna bırakmak lazım ...................
Sen bi geçmişte neler kaynattık oku , diyetteki kadına yazı yazdım onu da oku :))
Gel sonra ...
Anlata anlata bitmese de azalır belki .
Ya da ben iki karikatür patlatayım , moralim gelsin azıcık olmaz mı güzel kirpiklim ?
burası iyi geldi geçmişe daldım canımmm unuttuyorum inşallah kalkıp birazdan domates çorbası yapayım diyorum akşam menü bu yanında yoğurt
aman be yaaa ağız tadıyla saklanamyıyoruz bileBeğene geldimmmm ...teldeydim :))
Kız betül bul bir şeyler bugün çrş .... bu hafta çoşacağıııız burda , pon pon sallayacağız ... kaçıncı olursak olalım o farketmez ama harika sonuçlar alacağııızzzz ...sen köşeden bakıp tebrik mi edecen haaaa ???
mimu88 soralım bakalım yiyecek misin mimu ?
Bence yer , o kadar aç ki ...seni bile yer
şurdan yakaladımmmmmmmmmmmm
Sağol canım benim
Anaaaam sen nerden çıktın , sana ne oluyooooooooooooo
Bu hafta bombam sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?