Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ah ah ah kıyamama kız sana
ne yormuş adam
sıkıyım söyle seveyim seni

Inşallah bitanem inşallah görürüm ay ne iyi geldi yürüyüş yaaa musmutlu döndüm evime yürüyüş sonrası da yeni ciciler aldım kendime dayanamadım iki yeni kazak hem de M beden olalaaaaa

Inşallah bitanem inşallah görürüm ay ne iyi geldi yürüyüş yaaa musmutlu döndüm evime yürüyüş sonrası da yeni ciciler aldım kendime dayanamadım iki yeni kazak hem de M beden olalaaaaa
Gule gule giy canim...bugun bende biseyler alsam iyi gelecek bana..bugunde dirilis var hayatta cikmaz esim ozetten başlıyor izlemeye offffff

Beğene geldimmmm ...teldeydim :))

teşekkürler iyiki varsınız yüzümü gülümsettiniz vallaha ))

Kız betül bul bir şeyler bugün çrş .... bu hafta çoşacağıııız burda , pon pon sallayacağız ... kaçıncı olursak olalım o farketmez ama harika sonuçlar alacağııızzzz ...sen köşeden bakıp tebrik mi edecen haaaa ???

kaptanım mimu88 beni yiyecek bu hafta hissediyorum
cuma günü gelmesem hasta olsam mesela olur mu ki

mimu88 soralım bakalım yiyecek misin mimu ?

Bence yer , o kadar aç ki ...seni bile yer

amanii Ausencia gelmiş, ben kaçar

şurdan yakaladımmmmmmmmmmmm

Ausencia baban gitmiş allah kavuştursun
sağlıkla gitsin inşallah evine

Sağol canım benim

bende mi öyle yapsam.

Anaaaam sen nerden çıktın , sana ne oluyooooooooooooo

Bu hafta bombam sensin

neden biliyormusun çünkü ben buraya geldigimden beri diyetteydim yaklaşık 1,5 sene hep az yeme modundaydım herkes bu yemeye zayıflaman lazım diyordu ben zayıflamak yerine şişiyordum şöyleki ; eve bi giriyordum mantık şu akşam yemegi yemeyecegim önce yemek ısınırken tırtıklama ile başlıyordum, sonra çocukalrın tabakalrını tırtıklama, kalanalrı tırtıklama sonra ekmek yeme masada 2-3 dlm sonra toplarken ondan bundan
çay yanına abur cubur, sonra yine mutfak , yine yemece, yine dalmaca ve bu kısır döngüydü
birde benim gece yeme olayım var dönem dönem nüksediyor, bir gün yedinmi durduramıyorum her gece aynı saatte uyanıyorum

vee burda salata vs yesem diye kendime güvenemiyordum yine nasılsa evde yiycem diye
ama şimdi yemiyorum zayıfladım ve o salatayı gururla yiyorummm
iyiki buraya geldim diyorum şimdiide

Offff canim cook sıkkın sporu yaptim geldim bi gecmise bakayim kafam dagilir yoksa bir kac kez dolabi actim kapattim yemek icin.....

ay aman cnm uzaklaşşşşş

yok bu can sıkıntısına öyleeee tarçınlı süt iyi gelmez kafamı sokacam pastanın içinde orada kaybolacam (

ayyyy valla canın dayak istiyor

Eşleşmeleri unutmadık değil miiiiiiiiiiiii ?

Bu hafta son .

Bakalım 2 li eşleşmelerin 4 hafta sonu galip ya da galipleri olacak

nasıl uygun görürsen cnmm

eğer burası olmasaydı kesin o cıslara giderdim ama tuttum kendimiiiii... aman boşver kaptanım anlat anlat bitmez bazen susmak ve oluruna bırakmak lazım ...................

ayyy isimleirmizi yyazsanaaaa ahahaha

burası iyi geldi geçmişe daldım canımmm unuttuyorum inşallah kalkıp birazdan domates çorbası yapayım diyorum akşam menü bu yanında yoğurt

ada yine domates çorbası yogurt çok az yaaa

aman be yaaa ağız tadıyla saklanamyıyoruz bile pammuk dedi demi.. kesin pamuk gösterdi nerede olduğumu
Dikkat ediyorum ve edeceğim asum, o iş ben de, aç ta kalsam o kilo düşecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…