- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
İyi geceler sekerimİyi geceler efenim
Bol eksili bir cuma olsun inşallah
Ay yerim ben onu masallah supanallah ne kadar güzel bi düşünce bu boyleAusencia kaptanım dua et senin oğlan balık kızı bulsun o duygusallığa anca balık götürür
Geçen gün benim kızda beni şaşırttı en büyük olan
Bu biz İstanbul'a gideceğimiz gün akşam bi trip yaptı ne yaptıysam inadından vazgeçiremedim gece 3 e kadar uyumamış tı geçen gece yine öyle trip geldi ay dedim yine saatler sürecek derken yarım saat Sonra geldi anne özür dilerim dedi ay nasıl sevindim bilemezsiniz sarıldık Sonra da bana diyoki anne ben şeytanı tehdit ettim eğer inadımı sürdüttürüp annemi üzersen namaz kılarım, sadece 5 vakit değil kuşluk teheccüt envabin namazı hepsini kılarım oruç tutarım kapanırım dedim beni bıraktı dedi benkaldım.çocukların ne zaman ne diyeceği belli olmuyo arkadaş
Sanada cnm iyi gecelerbenim gözlerde gidyo yarın spor sonuçlarını yazacam ve Yen'i listeye başlıycam arkadaşlar hayırlı geceler hayırlı cumalar
Aminnnn aminnnMasum meleklerin, cocuklarimizin muhabbeti geçmiş.
Zaten çok duygusalim bu ara, içim bir tuhaf oldu..
Hepsini allahim bize.bagislasin. masumiyetleri zarar gormelerine sebeo olmasin..
@Davina hoşgeldin hayatim.
Seni yeniden gormek çok hos...
Aminnnn aminnnMasum meleklerin, cocuklarimizin muhabbeti geçmiş.
Hepsini allahim bize.bagislasin. masumiyetleri zarar gormelerine sebeo olmasin..
Masum meleklerin, cocuklarimizin muhabbeti geçmiş.
Ausencia kaptanım benim 10 15 yıllık bi öpretmen arkadaş ım var antepte beraber çsliştık tsyini çıktı vs ama hiç kopmadım tlf saatleri bulan sohbetlerimiz olur ayrıda olsak
Geçen yıl oda 89 67 kadar düştü tekrar aldı şuan 76 civarında kendisine destek olmamı istedi bizden bahsettim bazı hastslıkları var kist gibi ilaç kullsnıyor kendini kontrol edemediğinden çok mutsuz dedim kaptanım la bi knuşuym çok kalabalığız uygun görürse gel dedim
Canım ne dersin
Ausencia kaptanım dua et senin oğlan balık kızı bulsun o duygusallığa anca balık götürür
Geçen gün benim kızda beni şaşırttı en büyük olan
Bu biz İstanbul'a gideceğimiz gün akşam bi trip yaptı ne yaptıysam inadından vazgeçiremedim gece 3 e kadar uyumamış tı geçen gece yine öyle trip geldi ay dedim yine saatler sürecek derken yarım saat Sonra geldi anne özür dilerim dedi ay nasıl sevindim bilemezsiniz sarıldık Sonra da bana diyoki anne ben şeytanı tehdit ettim eğer inadımı sürdüttürüp annemi üzersen namaz kılarım, sadece 5 vakit değil kuşluk teheccüt envabin namazı hepsini kılarım oruç tutarım kapanırım dedim beni bıraktı dedi benkaldım.çocukların ne zaman ne diyeceği belli olmuyo arkadaş
Tamda iyi geceler mesajı yazmıştım canım aynı şeyi düşündük galiba
Tamda iyi geceler mesajı yazmıştım canım aynı şeyi düşündük galiba
Sanada iyi geceler kaptanim
Iyi geceleeer tatlı rüyalarrrrr
Sabaha boool eksilerrrr , pon ponlaaaar
Aksam vakti yüreğimin ortasina bir tas oturdu yine. Dusa girdim Ata yatmaya gitti..çıktım uyumustur öpeyim diye odasının ışığı yanıyor oglum niye ışık açık dedim gozleri dolu dolu tavana bakıyor..noldu dedim sadece teyzemi özledim dedi..kendini bırakıp aglamiyorda beni üzmemek için..bende cok özledim deliler gibi ama hayat bu diyebildim sadece..bu yokluklar ne zor hayata karşı dimdik güçlü durabilmek..cok zor gerçekten..
Sagol Ausum Atada goremedi anneannesini. Anneme Adile derdim ben. Bildigin Adile Nasit..kardesi olsa bu kadar benzemez düşün..birsey olsa hep anneannesinden ornek veririm sunu derdi şöyle yapardı diye..bilsin istiyorum..anneannesini dedesini..
Canımmmm benimmm ya ...
Sevdiğini kaybetmenin acısını iyi bilirim hülyam .
Bizde oğlumla bazen ağlaşırız ... hiç görmediği anneannesi için .
Rabbim huzurlar versin , mekanları cennet olsun .
Atayı kocaman öperim güzel yüreğinden ...kocamann .
Sagol Ausum Atada goremedi anneannesini. Anneme Adile derdim ben. Bildigin Adile Nasit..kardesi olsa bu kadar benzemez düşün..birsey olsa hep anneannesinden ornek veririm sunu derdi şöyle yapardı diye..bilsin istiyorum..anneannesini dedesini..
Allah sabır versin kayıp yaşamadım henüz ama çok ağır olsa gerek çünkü duyunca düşününce bile ağlıyor insan dayanamıyorAksam vakti yüreğimin ortasina bir tas oturdu yine. Dusa girdim Ata yatmaya gitti..çıktım uyumustur öpeyim diye odasının ışığı yanıyor oglum niye ışık açık dedim gozleri dolu dolu tavana bakıyor..noldu dedim sadece teyzemi özledim dedi..kendini bırakıp aglamiyorda beni üzmemek için..bende cok özledim deliler gibi ama hayat bu diyebildim sadece..bu yokluklar ne zor hayata karşı dimdik güçlü durabilmek..cok zor gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?