Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay yerim ben onu masallah supanallah ne kadar güzel bi düşünce bu boyle

Sheryy'immm güzel kontesimmm ... kocamannn aminnnn

Ne demek fatmacımmm .
Listede kota var ama gönlümüzde yok şükür
Gelsin tabii ki ... bi nebze faydamız olsa ne mutlu .

O mesajı alıntılamamışımmm ama sefanız olsun ... sinema,keyfi ailece

Ağzım açık okudum ahum ... maşallah subhanallah fıstığa .... şeytanı tehdit etmişşşşşş vaaay beeeee ...

Aksam vakti yüreğimin ortasina bir tas oturdu yine. Dusa girdim Ata yatmaya gitti..çıktım uyumustur öpeyim diye odasının ışığı yanıyor oglum niye ışık açık dedim gozleri dolu dolu tavana bakıyor..noldu dedim sadece teyzemi özledim dedi..kendini bırakıp aglamiyorda beni üzmemek için..bende cok özledim deliler gibi ama hayat bu diyebildim sadece..bu yokluklar ne zor hayata karşı dimdik güçlü durabilmek..cok zor gerçekten..

Canımmmm benimmm ya ...

Sevdiğini kaybetmenin acısını iyi bilirim hülyam .

Bizde oğlumla bazen ağlaşırız ... hiç görmediği anneannesi için .

Rabbim huzurlar versin , mekanları cennet olsun .

Atayı kocaman öperim güzel yüreğinden ...kocamann .

Sagol Ausum Atada goremedi anneannesini. Anneme Adile derdim ben. Bildigin Adile Nasit..kardesi olsa bu kadar benzemez düşün..birsey olsa hep anneannesinden ornek veririm sunu derdi şöyle yapardı diye..bilsin istiyorum..anneannesini dedesini..

Inanmammm ya ...
Benim annemede Adile naşit deriz biz .
Boyu kilosu kaşının inceliği neşesi kahkahası ...
Çok şaşkınım şimdi .

Bak kasveti dağıtacağım day ... yoksaaa biz kardeş miyiz :))

Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet etsin .

Yaşayan bilir .

Bazen eşime derim ... ya kafayı yiyecem sesi gelmiyor kulaklarıma ... insan annesinin sesini unutur mu derim

Offf ...

Hayat devam ediyor ...

Acı ama buz gibi gerçek olan bu .

Allah sabır versin kayıp yaşamadım henüz ama çok ağır olsa gerek çünkü duyunca düşününce bile ağlıyor insan dayanamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…