Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay yerim onları Ne tatlılar maşallah masumum ya çok da güzeller zaten

Ben de bugün yazlık bi iki kıyafet denedim henüz degil tabi tirtim. . ama doğumdan sonraki gibi de içine girmiyor degilm.. ta z gelse d alışveriş yapsak
Ayy deli alisveris yapacam bende bi 69 goreyim dolabi dokup giyip cikaracam neye ne kadar kalmis diye...gerci daha etiketle duran kiyafetlerim var ...

Oyyyyy çok güzel ikiz olması arkadaş kardeş hep yanında harika birşey

Bende aglayacam ha içim burkuldu benim oğlum da çok duygusal çok uzerler çok korkuyorum

Ah kiyamam kuzu ya

Bende aglayacam ha içim burkuldu benim oğlum da çok duygusal çok uzerler çok korkuyorum

Bende istemiyorum bu kadarını ...

Üzerler , üzüyorlar ...

Yusufun inceliği hoşuma gidiyor , daha 7 yaşında gönül alma ... kompliman :)) hepsi onda ...
Ama sulu gözü .. çabuk kırılması ... zor .

Geçen akşam diyor ki bana ... anne Allahım iyi ki senin oğlun yapmış , başka bir annenin oğlu olsaydımmm ... dünyam çok sıkıcı olurdu dedi .
Hadi bunu dedi ...
Bundan sonra birde gözden yaş dökülüyor .

Geçen gün tv de bi adam bi haraket yaptı ... babası ile arasındaki bi sakalaşma ...
Gözleri dolu dolu ... dudak büzüldü.

Bunu bu dünyada babamdan başka yapan olmamalıydı diye :)

Oyyy oyyy ....

Neyse . Zor iş vesselam .

Ayyy en azından sevindim
Yalnız değiller mis , benimkiler garip değil demekki var bu türler Allah yazilarini güzel yazsın ne diyelim ...

Ayy cok masumlar Rabbim masumluklarini hep korusun...benim kizimda cook duygusal evde kimse asla hasta olamaz..eger ayy başım agriyor desek oturup ağlıyor..esim der agiz tadiyla bu evde hastalamiyoruz....

Asla kusmez kusme huyu yok ben bazen kuserim konusmam kedi gibi etrafimda dolanir özür dilerim annecim bidaha yapmayacam ne olur konuş diyor kuzumm cook tatlilar yaaaa Rabbim korusun hepsini...

Ayyy inanmıyorum çok tatlı yasa maşallah suphanallah iyi insanlar çıksın evlatlarımızın karşı Sina inşallah

Ayyy en azından sevindim
Yalnız değiller mis , benimkiler garip değil demekki var bu türler Allah yazilarini güzel yazsın ne diyelim ...

Ayyy inanmıyorum çok tatlı yasa maşallah suphanallah iyi insanlar çıksın evlatlarımızın karşı Sina inşallah
Aminnnn arkadaşlar ..
Sevinelim işte . Bütün çocuklar canavar değil :))
Bizimkilerde büyüyüp kendileri gibi olan arkadaşlarla,..eşlerle karşılaşsın

İyi geceler tatlı rüyalar

Iyi geceler canım ...
Yarın için şimdiden kolay gelsin sana
Bu arada,baban Antalya da bu işle meşguldu uzun süredir.yeni bıraktı o da kısmen :)
Ola ki danışmak istediğin bir şey olur .. aklında olsun pamuğum .
Babam diye söylemiyorum ... ticaret erbabıdır .
71 yaşında .... hala çiftlik sahibi onu arar .

Hadi bollll eksiler sabaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…