Ya böyle olsunlar diyorum ama çok kırılırlar be ausçok değişik şeyler yaşıyorum beni bile geçtiler diyorum bazen
Misal dün eski evden bahsettim
Deniz dediki eski evde. Bı yer vardı orda hep ben oturuyorum çocuk ( kayraya diyor) hiç oturamazdi ya oturtmazdim onu oraya dedi , bende dedim ki. O zaman bundan sonra kardeşine bişey yaparken iki kez dusun sonra pişman olma dedim .
Gözler şıp şıp ağlamaya başladı deniz , çok pişmanım çok bilemezsin Dior bide ay gülme ile ağlama arasında kaldım iyimi
Demekki benimkiler tek değil , yusufcukta aynı maşallah ,
Ayy deli alisveris yapacam bende bi 69 goreyim dolabi dokup giyip cikaracam neye ne kadar kalmis diye...gerci daha etiketle duran kiyafetlerim var ...Ben de bugün yazlık bi iki kıyafet denedim henüz degil tabi tirtim. .ama doğumdan sonraki gibi de içine girmiyor degilm.. ta z gelse d alışveriş yapsak
Oyyyyy çok güzel ikiz olması arkadaş kardeş hep yanında harika birşeyAus benim oğlanın biri deniz diğeri Kayra , kayranin anlamı Allah'ın hediyesi lutfu demek anlamı.
Ben ikiz olduğunu 14. Haftada öğrendim Dr dediki bak sen sipaya annesine hediye getiriyor dedi haftası önce olan bebeğe, o arada Kayra adı moda bende baktım en çok anlamı beni cezbetti cidden mucize gibi bedenimde büyümüştü sessiz sakin , dedim bu Kayra olsun bı bana hediye.
Ve kayra lar çok duygusal naif oluyorlar
Benim kayrada öyle ay bı nazlı bı narin bı içten kız gibi , önce o başlattı ağlamayı çok duygusal bı çocuk ve ikiside çok ince düşünur ama bu ağlama modunu hep Kayra başlatır.
Disari tatlisi mide yakiyor canim bosverrrDemeeeee. Vay vay oyy oyhy
Bende aglayacam ha içim burkuldu benim oğlum da çok duygusal çok uzerler çok korkuyorumYa böyle olsunlar diyorum ama çok kırılırlar be ausçok değişik şeyler yaşıyorum beni bile geçtiler diyorum bazen
Deniz dediki eski evde. Bı yer vardı orda hep ben oturuyorum çocuk ( kayraya diyor) hiç oturamazdi ya oturtmazdim onu oraya dedi , bende dedim ki. O zaman bundan sonra kardeşine bişey yaparken iki kez dusun sonra pişman olma dedim .
Gözler şıp şıp ağlamaya başladı deniz , çok pişmanım çok bilemezsin Dior bide ay gülme ile ağlama arasında kaldım iyimi
Ah kiyamam kuzu yaAus benim oğlanın biri deniz diğeri Kayra , kayranin anlamı Allah'ın hediyesi lutfu demek anlamı.
Ben ikiz olduğunu 14. Haftada öğrendim Dr dediki bak sen sipaya annesine hediye getiriyor dedi haftası önce olan bebeğe, o arada Kayra adı moda bende baktım en çok anlamı beni cezbetti cidden mucize gibi bedenimde büyümüştü sessiz sakin , dedim bu Kayra olsun bı bana hediye.
Ve kayra lar çok duygusal naif oluyorlar
Benim kayrada öyle ay bı nazlı bı narin bı içten kız gibi , önce o başlattı ağlamayı çok duygusal bı çocuk ve ikiside çok ince düşünur ama bu ağlama modunu hep Kayra başlatır.
Ya böyle olsunlar diyorum ama çok kırılırlar be ausçok değişik şeyler yaşıyorum beni bile geçtiler diyorum bazen
Bende aglayacam ha içim burkuldu benim oğlum da çok duygusal çok uzerler çok korkuyorum
Bende istemiyorum bu kadarını ...
Üzerler , üzüyorlar ...
Yusufun inceliği hoşuma gidiyor , daha 7 yaşında gönül alma ... kompliman :)) hepsi onda ...
Ama sulu gözü .. çabuk kırılması ... zor .
Geçen akşam diyor ki bana ... anne Allahım iyi ki senin oğlun yapmış , başka bir annenin oğlu olsaydımmm ... dünyam çok sıkıcı olurdu dedi .
Hadi bunu dedi ...
Bundan sonra birde gözden yaş dökülüyor .
Geçen gün tv de bi adam bi haraket yaptı ... babası ile arasındaki bi sakalaşma ...
Gözleri dolu dolu ... dudak büzüldü.
Bunu bu dünyada babamdan başka yapan olmamalıydı diye :)
Oyyy oyyy ....
Neyse . Zor iş vesselam .
Ayy cok masumlar Rabbim masumluklarini hep korusun...benim kizimda cook duygusal evde kimse asla hasta olamaz..eger ayy başım agriyor desek oturup ağlıyor..esim der agiz tadiyla bu evde hastalamiyoruz....
Üzerler , üzüyorlar ...
Yusufun inceliği hoşuma gidiyor , daha 7 yaşında gönül alma ... kompliman :)) hepsi onda ...
Geçen akşam diyor ki bana ... anne Allahım iyi ki senin oğlun yapmış , başka bir annenin oğlu olsaydımmm ... dünyam çok sıkıcı olurdu dedi .
Hadi bunu dedi ...
Geçen gün tv de bi adam bi haraket yaptı ... babası ile arasındaki bi sakalaşma ...
Oyyy oyyy ....
Tartildin demiiiii
Ayyy inanmıyorum çok tatlı yasa maşallah suphanallah iyi insanlar çıksın evlatlarımızın karşı Sina inşallah
Üzerler , üzüyorlar ...
Hadi bunu dedi ...
Oyyy oyyy ....
Tartildin demiiiii
Ayyy en azından sevindim
Yalnız değiller mis , benimkiler garip değil demekki var bu türler Allah yazilarini güzel yazsın ne diyelim ...
Ayy cok masumlar Rabbim masumluklarini hep korusun...benim kizimda cook duygusal evde kimse asla hasta olamaz..eger ayy başım agriyor desek oturup ağlıyor..esim der agiz tadiyla bu evde hastalamiyoruz....
Asla kusmez kusme huyu yok ben bazen kuserim konusmam kedi gibi etrafimda dolanir özür dilerim annecim bidaha yapmayacam ne olur konuş diyor kuzumm cook tatlilar yaaaa Rabbim korusun hepsini...
Aminnnn arkadaşlar ..Ayyy inanmıyorum çok tatlı yasa maşallah suphanallah iyi insanlar çıksın evlatlarımızın karşı Sina inşallah
Aminnnnnnnn
Aminnnn arkadaşlar ..
Sevinelim işte . Bütün çocuklar canavar değil :))
Bizimkilerde büyüyüp kendileri gibi olan arkadaşlarla,..eşlerle karşılaşsın
Aminnnn arkadaşlar ..
İyi geceler tatlı rüyalar
Aminnn
Aminnnn arkadaşlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?