Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aklımda kaptanim

Merhaba güzeller,
Takımına mahcup olan ben ne diyeceğimi bilemiyorum. İşe başlamam ve işlerin yogunlaşması,karmaşıklaşmasıyla sırra kadem bastım. Günler öyle hızlı geçti anlayamadım. Herşeyi boşlamamda cabası oldu. Düzen, diyet, spor, su içme vs hepsi yok oldu resmen. 5 dkda yemek yiyip işe dönen, su içmeyi unutan, ara öğünü ve sporu hayatından çıkaran biri oldum. Saçma sapan besleniyorum.
Foruma gelmek istedim topiği gizli gizli okudum arada. Ama yazmaya yüzüm olmadı çok utandım. Beni unutmuşlardır demiştim kendime. Ama öyle değilmiş @Ausencia ablam dürttü beni. Umut doldurdu kalbimi.kendime inandığım, başarmaya başladıgım anları hatırlattı. Öyle boşluktaydımki bunları unutmuşum neler yaptıgımı, azmimi, başardıklarımı, o eksili geçen haftaların sevincini hepsini unutmuştum. Tatlı melek ablam hatırlatana kadar. Ne kadar teşekkür etsem az sana ablam.
Çok sık gelemeyeceğim yine ama tekrar adım atacagım hedefime.
Menülerimi girdikçe yazacagım kopmak istemiyorum buralardan. Seviyorum burayı, hepinizi :)

Davimmmmmmm .... bak enişte yan yan bakıyor benim hatunun gözler niye yaşlı diye

Geldiğine öyleeee sevindim kiii .

Bak burda ben dahil kaç kişi senin ibretlik menülerine ağzımız,açık baktık ...

Yine olacak .

Olsun eskisi gibi süper ötesi olmasın .

Ama bir şeyler olsun artık

Menü yaz , fırsat buldukça ...

Yapabileceğine inan ...gerisi çorap söküğü

Bu akşam çok mutlu ettin beni .

İyigeceler kızlar bu akşam şurda bi keyif yapacaktım aman benim adam erken geldi herkesin planları bozuldu biz adam yokkene evde party time modunda oluyoduk şimdi hep birlikte oturduk film izledik film de sarınca bırakıp gelemedim hoş elime tel alsam annneeee izlemiyorsun ama siye sitemler uçuyordu bende bu ara bi yoğunluk bi yoğunluk ama artık bitti misafir işlerim 5 günde 4 misafir ağırladım offf çok bunaldım bu sefer ama yaaa

Menüm 3.gün menüsü su 2 lt spor annemle yürüdük ağır tempoda

Son düzenleme:
Ausencia kaptanım benim 10 15 yıllık bi öpretmen arkadaş ım var antepte beraber çsliştık tsyini çıktı vs ama hiç kopmadım tlf saatleri bulan sohbetlerimiz olur ayrıda olsak
Geçen yıl oda 89 67 kadar düştü tekrar aldı şuan 76 civarında kendisine destek olmamı istedi bizden bahsettim bazı hastslıkları var kist gibi ilaç kullsnıyor kendini kontrol edemediğinden çok mutsuz dedim kaptanım la bi knuşuym çok kalabalığız uygun görürse gel dedim
Canım ne dersin

Ausencia kaptanım dua et senin oğlan balık kızı bulsun o duygusallığa anca balık götürür

Geçen gün benim kızda beni şaşırttı en büyük olan
Bu biz İstanbul'a gideceğimiz gün akşam bi trip yaptı ne yaptıysam inadından vazgeçiremedim gece 3 e kadar uyumamış tı geçen gece yine öyle trip geldi ay dedim yine saatler sürecek derken yarım saat Sonra geldi anne özür dilerim dedi ay nasıl sevindim bilemezsiniz sarıldık Sonra da bana diyoki anne ben şeytanı tehdit ettim eğer inadımı sürdüttürüp annemi üzersen namaz kılarım, sadece 5 vakit değil kuşluk teheccüt envabin namazı hepsini kılarım oruç tutarım kapanırım dedim beni bıraktı dedi ben kaldım.çocukların ne zaman ne diyeceği belli olmuyo arkadaş

Ama bisiy diyimmi sana
Hafta başında salı günü yaşadığım o sislige. Bu şarkıyı tercih ediyorum ...

Açken mutluyum ben sanırım bı hafifimm

Çok kötüydü ya salı günü
Yaa demi şişlik ödem çok kötü ya bende hic sevmiyorum aynen bende açken çok mutluyum tokken ben ben degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…