Tebrikler tebrikler tebrikler tebrikler canım vallahi bende rahatladimGünaydın bir çift ponpon alabilirmiyim ?
Geçen hafta:69.8
Bu hafta : 68.8
Giden 1000 Gr
Aksam vakti yüreğimin ortasina bir tas oturdu yine. Dusa girdim Ata yatmaya gitti..çıktım uyumustur öpeyim diye odasının ışığı yanıyor oglum niye ışık açık dedim gozleri dolu dolu tavana bakıyor..noldu dedim sadece teyzemi özledim dedi..kendini bırakıp aglamiyorda beni üzmemek için..bende cok özledim deliler gibi ama hayat bu diyebildim sadece..bu yokluklar ne zor hayata karşı dimdik güçlü durabilmek..cok zor gerçekten..
Tebrikler tebrikler tebrikler tebrikler canım vallahi bende rahatladim
Günaydın kızlar vasat bir hafta ama buna da şükür tabi
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 65,9
Fark 500 Gr
Ausencia
Anlamadım canımBen şok saka Maka 9.200 Gr yani 10 kilo ya yakın gitti
Öyle haklısın zaten artık böyle gidecek çok gider çabuk gelir gerek yok ki yavaş olsun bizim olsun dimiCnmmm sana göre vasat ama normal şartlarda iyi bı kilo
Sende beniiiiiii :)))
Davimmmmmmm .... bak enişte yan yan bakıyor benim hatunun gözler niye yaşlı diye
Geldiğine öyleeee sevindim kiii .
Bak burda ben dahil kaç kişi senin ibretlik menülerine ağzımız,açık baktık ...
Yine olacak .
Olsun eskisi gibi süper ötesi olmasın .
Ama bir şeyler olsun artık
Menü yaz , fırsat buldukça ...
Yapabileceğine inan ...gerisi çorap söküğü
Bu akşam çok mutlu ettin beni .
Masum meleklerin, cocuklarimizin muhabbeti geçmiş.
Zaten çok duygusalim bu ara, içim bir tuhaf oldu..
Hepsini allahim bize.bagislasin. masumiyetleri zarar gormelerine sebeo olmasin..
Davina hoşgeldin hayatim.
Seni yeniden gormek çok hos...
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar şekerler
Bu hafta ilk bildirim, yollardaki benden gelsin bakalım
3 saat uyku+regl+ödem+lavabosuz ben ve sonuç şöyle oldu.
Geçen hafta: 62,1
Bu hafta: 61,6
Fark: 500 gr.
Yüzde: 0,81Ausencia
Günaydın bir çift ponpon alabilirmiyim ?
Geçen hafta:69.8
Bu hafta : 68.8
Giden 1000 Gr
Günaydın kızlar vasat bir hafta ama buna da şükür tabi
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 65,9
Fark 500 Gr
Ausencia
Ben yogurdun gücüne inananlardanım pamugum , ama aus araştırmış sebzeylede güzel sonuç alırsınAebenim ben yoğurt kullanacagim çok cezbetti beni daha etkili diyorsun ya daha mı çok verdirir acep
Başınız sag olsun...mekani cennet olsun...Aksam vakti yüreğimin ortasina bir tas oturdu yine. Dusa girdim Ata yatmaya gitti..çıktım uyumustur öpeyim diye odasının ışığı yanıyor oglum niye ışık açık dedim gozleri dolu dolu tavana bakıyor..noldu dedim sadece teyzemi özledim dedi..kendini bırakıp aglamiyorda beni üzmemek için..bende cok özledim deliler gibi ama hayat bu diyebildim sadece..bu yokluklar ne zor hayata karşı dimdik güçlü durabilmek..cok zor gerçekten..
Cok guzel kiz tabiii sen alisiksin 1kilo vermeyeGünaydın kızlar vasat bir hafta ama buna da şükür tabi
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 65,9
Fark 500 Gr
Ausencia
Bende istemiyorum bu kadarını ...
Üzerler , üzüyorlar ...
Yusufun inceliği hoşuma gidiyor , daha 7 yaşında gönül alma ... kompliman :)) hepsi onda ...
Ama sulu gözü .. çabuk kırılması ... zor .
Geçen akşam diyor ki bana ... anne Allahım iyi ki senin oğlun yapmış , başka bir annenin oğlu olsaydımmm ... dünyam çok sıkıcı olurdu dedi .
Hadi bunu dedi ...
Bundan sonra birde gözden yaş dökülüyor .
Geçen gün tv de bi adam bi haraket yaptı ... babası ile arasındaki bi sakalaşma ...
Gözleri dolu dolu ... dudak büzüldü.
Bunu bu dünyada babamdan başka yapan olmamalıydı diye :)
Oyyy oyyy ....
Neyse . Zor iş vesselam .
Kıyamam ben yavrulara maşallah benim büyük oğlum da çok duygusal ailecek balık burcuyuz biz her an herşeye ağlama kapasitesi varAyyy en azından sevindim
Yalnız değiller mis , benimkiler garip değil demekki var bu türler Allah yazilarini güzel yazsın ne diyelim ...
Guzel canim tebriklerGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar şekerler
Bu hafta ilk bildirim, yollardaki benden gelsin bakalım
3 saat uyku+regl+ödem+lavabosuz ben ve sonuç şöyle oldu.
Geçen hafta: 62,1
Bu hafta: 61,6
Fark: 500 gr.
Yüzde: 0,81Ausencia
Biz dé seni seviyoruz kiiii. Gel hep hiç kopmaMerhaba güzeller,
Takımına mahcup olan ben ne diyeceğimi bilemiyorum. İşe başlamam ve işlerin yogunlaşması,karmaşıklaşmasıyla sırra kadem bastım. Günler öyle hızlı geçti anlayamadım. Herşeyi boşlamamda cabası oldu. Düzen, diyet, spor, su içme vs hepsi yok oldu resmen. 5 dkda yemek yiyip işe dönen, su içmeyi unutan, ara öğünü ve sporu hayatından çıkaran biri oldum. Saçma sapan besleniyorum.
Foruma gelmek istedim topiği gizli gizli okudum arada. Ama yazmaya yüzüm olmadı çok utandım. Beni unutmuşlardır demiştim kendime. Ama öyle değilmiş @Ausencia ablam dürttü beni. Umut doldurdu kalbimi.kendime inandığım, başarmaya başladıgım anları hatırlattı. Öyle boşluktaydımki bunları unutmuşum neler yaptıgımı, azmimi, başardıklarımı, o eksili geçen haftaların sevincini hepsini unutmuştum. Tatlı melek ablam hatırlatana kadar. Ne kadar teşekkür etsem az sana ablam.
Çok sık gelemeyeceğim yine ama tekrar adım atacagım hedefime.
Menülerimi girdikçe yazacagım kopmak istemiyorum buralardan. Seviyorum burayı, hepinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?