Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın bir çift ponpon alabilirmiyim ?

Geçen hafta:69.8
Bu hafta : 68.8
Giden 1000 Gr

masummmmmmmmmmmmmmmmmm, bu ne kadar güzel bir süpriz oldu.. Selamsız sabahsız daldım sevincimde
Canım senin 60 küsüre indiğinden haberim yoktu ve şimdi 68 olduğunu görüyorum. Ne kadar kopmusum buradan böyle ya.. TEBRİKKKK EDERİMMM SENİ KOCAMAN

canım başın sağolsun,bu dünyada herkesin bir sınavı var ve Allah sevdiği kullarını daha ağır sınarmış,sizde allahın çok sevdiği kullarısınız böyle düşün,tabiki yinede yaşadıkların çok zor şeyler rabbim dayanma gücü versin inşallah

Günaydın kızlar vasat bir hafta ama buna da şükür tabi
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 65,9
Fark 500 Gr
Ausencia

günaydın,
ooo kızlar bu hafta maşallahınız var,tebrik ediyorum pambuk

Gunaydin kizlar

Gecen hafta:76.5

Bu hafta:76.2

Fark:300

Pazartesiye göre 1100 gr 4 günlük diyetle verdigim..

günaydınnn,4 günlük diyete göre az ama eksi olması bizim ponpon sallamamız için yeterli,tebrik ederim

günaydınnnn

geçen hafta : 81.7
bu hafta : 81.1

spor: 60 +0+60 +60 +45 +60 +75 = 360 dk.

günaydın,bi ponponda sana

mimu88 günaydınnnnnn cancağızımmm .

begum75 günaydınnnn güzellik ...

@roxen2303 balımmm beğendiğine göre uyandınnn sana da günaydınnnnn canım

günaydın kaptanım

Içinde kalanlarmışşşşş

Begümmmm

Koptum

ama öyle kaptanım, baksana masum içindekileri dökünce nasıl hafifledi

Kızlar kızlar gelem mi
Yanağınızdan öpem mi
Siz burada ben orda
Şişmanlıktan ölem mi

Günaydın güzellikler hayırlı cumalar herkes iyidir inşallah
Bizde durumlar aynı kayınvalidem bugün 2. Kemoterapiye gidicek, maşallah 4-5 gündür çok iyiydi ama bugün silbaştan başlıcak herşey. Çocukları annaneye bıraktık haftasonu, bikaç gün sonra gelcekler. Özledim kuzularımı
Kilom 77yi gördü başladım bugün diyete yine yeniden kıyıdan köşeden sıkışayım mı şuralara bir yere

gelelim itiraflara
dün akşam misafirliğe gitmeden 4 kaşık yoğurduma baharatlarımı döküp güzelce yedim
misafirlikte arkadaş patates haşlamış üzerine azcık havuç kavurmuş kek gibi dilim kesip üzerine yoğurt dökmüş,şimdi bundan 2 çatal yedim,çaya gidince hoopp eşimin tabağına
poğaçadan yemeden onuda eşimin tabağına hooppp
ama 1 dilim ıslak keki hüplettim ama minnacıktı

çok geçmiş olsun,rabbim kv nize ve hepinize güç kuvvet versin,yardımcınız olsun

Günaydınnnn betülümmmm ...
Güzel gülüşlümmmmm.

Orda yazmışsın yaa ... ya ben ne kadar koptum burdan diye .... onu yakaladım da alıntıladım hemennnnn

Sana diyorummm kopuşşş yok .... bu işin sırrı bu .
Niye takımız yoksa ?

Sen kopmaaaaa .... bi 69 un bendennnn garantiiiii

buradaki muhabbetlere çok yetişemiyorum geride kalıyorum hep , sonra birden muhabbete dalmak istemiyorum
okuyorum sıklıkla , yazacağım da , şu an deşarj sürecindeyim

Yavrum dal sağından solundan ortasındannn .

Bugün itibariyle menülerimi tekrar eksiksiz vermeye başlıyorum kaptanım. Geçen hafta 5 günlük bir eğitim nedeniyle işyerinden izinliydim, döndüğümde çok değişikler, çok üzücü şeyler oldu iş yerinde. Çok sevdiğim insanlar işten uzaklaştırıldı, kendisinden pek haz etmediğim insanlar şef oldu. Ciddi ciddi üzgündüm. Ve bu yemek olayımı da etkiledi. Ama öyle aşırı bir taşkınlığım olmadı diye düşünüyorum. DİSİPLİNSİZLİKLERİN ve diyetten, dolayısıyla burdan kopma halkasının en büyüğü menü bildirmemek. Hemen yanlışımdan dönüyorum.

@Ausencia
ÇARŞAMBA
SABAH
2yumurta
zeytin
peynir
domat, salatalık

ÖĞLEN
iki dl ekmekli tost
2 kare bitter

AKŞAM
kereviz yemeği
yoğurt
turşu

PERŞEMBE
SABAH
sucuklu yumurta
1 dl. tam buğday ekmek
zeytin
peynir
domat

ÖĞLEN
Yoğurt
1 elma

AKŞAM
yoğurt kürü (pulbiber,limon, sodalı)

SABAH' a
2 kuru kayısı
1 türk kahvesi

Hey hey hey

Geçen hafta: 76.8
Bu hafta: 74.7

Giden : 2.1

Yüzde: 2.73

TEBRİK EDERİM CANIM Bu nasıl bir kilo vermedir.. Hemen geçmişe bakıp neler yemişsin inceleyeceğim. Yoksa 4 günlük programı mı yaptın ?? Tekrardan tebrikler
ay niye ben hep takımın coştuğu haftaları kaçırıyorum

Telini hemennn engelliyorum
Eskiler aklıma geldi kuzularinannesi abla derdi yemege oturdummu karsımda oklavayla bekliyormuşşun sanıyorum derdi
He bu arada benim meşhurdu

heeeyyy hoşgeldin canım. ALLAH şifa versin ve diyet startın hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…