Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tubiş sen diyetisyenin verdiği menüyü harfiyenmi uyguluyorsun ?

Kuzu baklagili ve tarhana çorbasını haftada 2 günden fazla yeme bünyenle inatlaşma bak karbon istemiyor .
slm abla nasılsın elimden geldikçe uyguluyorum ama benim vücut karbona doymuş yeşillik istiyor bedenim artık isyende bu karbon çukurundan kurtar beni diye

Mimuşum balım öncelikle tebrik ederim fakattttt eger bu kilon aç kalmayla gidiyorsaki ( dün öyle bişi okudum sanki ) bu demekki verdiğin kilo kalıcı olmazzzzz !!!
Lütfen dikkat et ve yeeeee !

Ablam sağolasın evet bu hafta iştahsız kaldım canım çok sıkkındı yiyemedim vs. Bilerek bu kadar hırslanmadım bende şok oldum zaten kendimi zorluyorum yemek için ama hep erteliyorum

wawwwwwwwwwwwww bu neeee yawwww maşallah )))

Teşekkür ederim canımmmmm

malum cuma yarın izin aldığım için çok ama çok yoğunum artık fırsat bulunca geleceğim.
baysssss çok güzel kilolar verilmiş bravo herkeşlere

Çok spor yapıyorsun yağlar kasa dönüyor , inceliyorsun lakin baskülde kas artışından pek oynama olmuyor dolişim .
Peki ne yapacagım abencimm cnaım benimm görüntü güzel ama tartı psikolojimi bozuyr kas artışı var olmaz mı kollarım bacaklarım ssarkmasız inceldi lakin sıkınca balon kas eşim yakında sen benide döven diyor

benimde öyle ,ncecik duruyorum gibi hissediyorum ama tartı dövüyor beni hahahah ))

Telini hemennn engelliyorum
Eskiler aklıma geldi @kuzularinannesi abla derdi yemege oturdummu karsımda oklavayla bekliyormuşşun sanıyorum derdi
He bu arada benim meşhurdu

Benim de bu meşhur

Bana kıyıp engellemeye gider miii hiç elinnnn ...gitmeeeeeez

Günaydın hayırlı cumalar kızlar gribim reglim berbat haldeyim kilom sabit aynıyımm depresifim agresfim kompleksiliyim sporum 480 dakika

Dely çünkü yiyorsun .Düzensiz besleniyorsun.
Takımdan da koptun .
Çok oldu kopalı da ..geçen hafta büyük sinyali verdin ...dur dedik , etme eyleme dedik ... yakadan paçandan tuttuk .
Sen de tamam dedin , başlıyorum dedin .
O .
Hepsi bu .
Takımdan koparsan kilon sabit kalır . Haftaya artı da gelir .
Çünkü kendimizle baş başa değil bizim diyetimiz .
Şurda 25 kişi bir arada diyet yapıyoruz ...bence bu büyük bir nimet .
Eskisi gibi gelsen , takımın içinde olsan ... kendi motiven kaçsa bile ...ya bu hafta takımım üç hafta üst üste birinci olmayı çok istiyor der takım için motiveni bir şekilde ayakta tutardın .
Dost acı söyler dely'im . Kaptansa en acıyı .

Lütfen toparla kendini . Lütfen . Geçen haftada uzun uzun yazdım sana . Sırf azıcık moral olur , gaz olur diye bilerek kendimle ikili yarışa aldım seni . Hafta boyu sataşırız birbirimize dedim ...gelmedin bile ...

Bana gerçekten büyük bir söz ver ...

Canim bugunde çok iyi değilim okula geldim benim tarti yine çok iyi değil ağır ağır gidiyor
Gecen hafta 70,1
Bu hafta 69,9
Fark 200 sadece önümüzdeki hafta bir atak yapmalıyım artık

Ama çok önemli bir kırılma noktasını atlatmışsın A arselka geri gelmeyecek 70 ler olsun .
Az oluş evet ama 69.9 moral olmuştur , haftaya en az o küsüratı da atarız

Sporu azaltmanı tavsiye ederim .
Kas iyidir lakin fazlası bayanda hoş durmaz , kendimden biliyom benim pazular benim adamda yok

Ne guzellll keske benim olsa ... skılasmakSpor yapmak isterdim

mimu88 sende kilo vermişsin canım maşallah daa haftaya işin zor bence düzene dönünce almamaya bak.bide spor salonuna gidersen bidaha bi ölçüm yaptır kas kaybı artmış mı

Canımcım çok haklısın ama ben bi de bu pazartesi regl oldum onun da etkisi var. Geçen regl olduğum da yememe rağmen 1.5 gitmişti. Yoksa yemeyerek kilo verenlerden değilim maalesef. Bi şekilde kendimi yemeye zorlayacağım karnım aç ama canım istemiyor.

Ben dün bel kalça ölçümü yaptım

Kalça : 107
Bel: 74
Göğüs: 94

Ben hep göbekli bir insandım ama şimdi kalçalarıma takmış vaziyetteyim direk kalın duruyor kalça da değil de bacak kısmı toplamda bel ve kalçadan 15 cm incelmem Laz'ım ne önerirsiniz kızlar

Kuzum dün regl oldum yani ondan değil elbette de bende tat tuz yok ne kadar kendimi gazlamaya çalışsamda

Bacım o zaman senin menüleri düzenlememiz lazım spor yine öğlenki yürüyüşler olsun çok kaslandın madem bi hafta ara verelim sadece düzenli ni menü yapalım öğlen yemeklerini evden götür olmazmı akşamda hafif geçir tek çeşit yoğurt salata gibi bi hafta dene bence hiç dışardan yeme bi haftacık olmamı :dua;
Eve gidiyorm bakam tartı ne cikck bu regl hiç iyi olmadı son 5 dk zile
Kız regli olmadan 2-4 gün önce şişlik olar olmaya başlayınca ödem olmaz sadece bedenden attığının eksisi kalır oda haftaya kârın bi çık bakem çok merak ediyorum bu hafta seni -1 vardır

Takıma çok gelemesemde eski dolişi bende özlüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…