slm abla nasılsın elimden geldikçe uyguluyorum ama benim vücut karbona doymuş yeşillik istiyor bedenim artık isyende bu karbon çukurundan kurtar beni diyeTubiş sen diyetisyenin verdiği menüyü harfiyenmi uyguluyorsun ?
Kuzu baklagili ve tarhana çorbasını haftada 2 günden fazla yeme bünyenle inatlaşma bak karbon istemiyor.
Mimuşum balım öncelikle tebrik ederim fakattttt eger bu kilon aç kalmayla gidiyorsaki ( dün öyle bişi okudum sanki ) bu demekki verdiğin kilo kalıcı olmazzzzz !!!
Lütfen dikkat et ve yeeeee !
wawwwwwwwwwwwww bu neeee yawwww maşallah)))
malum cuma yarın izin aldığım için çok ama çok yoğunum artık fırsat bulunca geleceğim.@masumm canım benim benim alkışlar ... tebrikler ... tabiii bi de pon ponlaaar
Yaaaa temizlenen artıyı da saysak ... rekor kırdın bu hafta di mi :)))
Bu haftaya artı temizlemeden başlayalım gözünü sevem
pamukskr pamuğummm tebrikler sanada sen doğru hissetmişsinn .
500 gr.ı tabii ki öpüp başımıza koyuyoruzz
Ama,sağlam bir metamız varken onun nimetlerinden faydalanıyoruz
Hiç öyle çabuk giden çabuk gelir deme ... bans gelen yok hala giden var
@Davina günaydınnnn kuzummm .
At bi kilo bildirimi .
Ikili yarışlarımız var , onlara gir şimdilik önümüzdeki hafta için .
Davimmmm hadi güzelliğimm , def edelim kiloları ... daha yazaaaa çoook var
@Daydream15tebriklerrr canım .
1.1 öncesinde de diyette olan biri için harika sonuç 4 günlükte .
Ama 75 gelmedi yarım simit haftaya
@cydnz_1 tebrikleeer ceydammm
Sporunda harikaaa .
Bildirsene burda ahuya da sporunu ... listeyi kasıp kavur
aeben canımmmm sana da günaydınnnn
Sana da hayırlı cumalarrrrr
Bol eksili tartılar
A arselka ... tansiyon nasıl canım ?
Ve tabii tartı :)))
vorones tartılmadın mı şekerimmm ?
Peki ne yapacagım abencimm cnaım benimm görüntü güzel ama tartı psikolojimi bozuyr kas artışı var olmaz mı kollarım bacaklarım ssarkmasız inceldi lakin sıkınca balon kasÇok spor yapıyorsun yağlar kasa dönüyor , inceliyorsun lakin baskülde kas artışından pek oynama olmuyor dolişim.
benimde öyle ,ncecik duruyorum gibi hissediyorum ama tartı dövüyor beni hahahahPeki ne yapacagım abencimm cnaım benimm görüntü güzel ama tartı psikolojimi bozuyr kas artışı var olmaz mı kollarım bacaklarım ssarkmasız inceldi lakin sıkınca balon kaseşim yakında sen benide döven diyor
Telini hemennn engelliyorum
Eskiler aklıma geldi @kuzularinannesi abla derdi yemege oturdummu karsımda oklavayla bekliyormuşşun sanıyorum derdi
He bu arada benimmeşhurdu
Günaydın hayırlı cumalar kızlar gribim reglim berbat haldeyim kilom sabit aynıyımm depresifim agresfim kompleksiliyimsporum 480 dakika
Canim bugunde çok iyi değilim okula geldim benim tarti yine çok iyi değil ağır ağır gidiyor
Gecen hafta 70,1
Bu hafta 69,9
Fark 200 sadece önümüzdeki hafta bir atak yapmalıyım artık
Sporu azaltmanı tavsiye ederimPeki ne yapacagım abencimm cnaım benimm görüntü güzel ama tartı psikolojimi bozuyr kas artışı var olmaz mı kollarım bacaklarım ssarkmasız inceldi lakin sıkınca balon kaseşim yakında sen benide döven diyor
Ne guzellll keske benim olsa ... skılasmakSpor yapmak isterdimPeki ne yapacagım abencimm cnaım benimm görüntü güzel ama tartı psikolojimi bozuyr kas artışı var olmaz mı kollarım bacaklarım ssarkmasız inceldi lakin sıkınca balon kaseşim yakında sen benide döven diyor
Aynennn kuzummmm tartyı fıydırıp atasım varbenimde öyle ,ncecik duruyorum gibi hissediyorum ama tartı dövüyor beni hahahah))
mimu88 sende kilo vermişsin canım maşallah daa haftaya işin zor bence düzene dönünce almamaya bak.bide spor salonuna gidersen bidaha bi ölçüm yaptır kas kaybı artmış mı
ayyyy canımm aynendee benn sabah tayt giydim roberto carlos diyooSporu azaltmanı tavsiye ederim.
Kas iyidir kakin fazlası bayanda hoş durmaz , kendimden biliyom benim pazular benim adamda yok
Yanii güzelm hoş duuryordaa tartıda hoş olsa daha süper olcakNe guzellll keske benim olsa ... skılasmakSpor yapmak isterdim
Kuzum dün regl oldum yani ondan değil elbette de bende tat tuz yok ne kadar kendimi gazlamaya çalışsamda
Bacım o zaman senin menüleri düzenlememiz lazım spor yine öğlenki yürüyüşler olsun çok kaslandın madem bi hafta ara verelim sadece düzenli ni menü yapalım öğlen yemeklerini evden götür olmazmı akşamda hafif geçir tek çeşit yoğurt salata gibi bi hafta dene bence hiç dışardan yeme bi haftacık olmamı :dua;Peki ne yapacagım abencimm cnaım benimm görüntü güzel ama tartı psikolojimi bozuyr kas artışı var olmaz mı kollarım bacaklarım ssarkmasız inceldi lakin sıkınca balon kaseşim yakında sen benide döven diyor
Kız regli olmadan 2-4 gün önce şişlik olar olmaya başlayınca ödem olmaz sadece bedenden attığının eksisi kalır oda haftaya kârınEve gidiyorm bakam tartı ne cikck bu regl hiç iyi olmadıson 5 dk zile
Takıma çok gelemesemde eski dolişi bende özlüyorumAusencia kaptanım haklısınn canım ne desen lakinn harbii iyii değildim bugün şükür iyiyimm bir nebzee dün tüm gün uyukladım ondna önce titredim durdumm yanii elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?