Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o listelerle yine iyi verdim bu hafta benim diyetisyende iş yokmuş artık yenisine söyleyecem bana tahılı kıs diye
Tubiş sen diyetisyenin verdiği menüyü harfiyenmi uyguluyorsun ?

Kuzu baklagili ve tarhana çorbasını haftada 2 günden fazla yeme bünyenle inatlaşma bak karbon istemiyor .

Neyse şöyle yazmaya başlayım öncelikle günaydınlar kilo veren herkes tebrik ediyorum
saydin78 hayırlı yolculuklar gözümüz kulağımız gönlümüz sende Rabbim işinizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın işinizi hayırla tamamlasın inşallah.

@masumm senin kilonu okuyuncakaldım böyle.şimdi haftaya bunu tutmak için çabalayacan kolay gelsin derken derken 58 görecen haa

cydnz_1 kuzu haftalıkta bildirebilirsin sporu günlükte farketmez ama günlük menü bildirimine başlayınca günlük isterim

kuzularinannesi kuzum geçmiş olsun zor dönemdesiniz gel sen ara sıra dağıt kafanı burda hem bi moda girsen hiç bir engelin olmaz kafada bitiyor çünkü

Canim bugunde çok iyi değilim okula geldim benim tarti yine çok iyi değil ağır ağır gidiyor
Gecen hafta 70,1
Bu hafta 69,9
Fark 200 sadece önümüzdeki hafta bir atak yapmalıyım artık

Yazmışsın .

Allahım şifa versin .

Dimek sende döndün

Size bir süprizim daha olacak bacım yasom7272

kuzularinannesi canım hoş geldinnnn ...
Temelli gel artık heee , cee diyip gitme yine inşallah.
Şu cuma telaşı geçsin , kilonu not alayım tabloya

Hey hey hey

Geçen hafta: 76.8
Bu hafta: 74.7

Giden : 2.1

Yüzde: 2.73

Açlık oyunları seri 126 yı çevirince sonuç bu oluyor tabii

Tebrikler mimummmm , her şerrin hayrını düşünüp ... bu hafta canımız sıkıldı ... evet geçecek ..her şey düzelecek ama üzerine bir de kilo verdik misss gibi diyelim bari ne diyelim

Bu iki gün gayet iyi betülümmmm ...ipin ucu hiçte kaçmamış

Aaaa alıntılarım gitti nereye bastımda gitti lan bunlar

Ne fena bir duygudur o yaaaa .... bir bakarsın yoklar

Günaydın ahummmm

geçen hafta:86.800
bu hafta 86.100
fark: 700

Tuba tebrikler canımmmmm

Bu hafta yepyeni bir başlangıç senin için unutma .

Haftaya 84.9 a hazırla kendine , benden söylemesi

Mimuya hiçççç bakma bu hafta betülüm ...
Arasanda menü bulamazsın . Kahve ile beslendi kendisi bu hafta

Günaydın hayırlı cumalar kızlar gribim reglim berbat haldeyim kilom sabit aynıyımm depresifim agresfim kompleksiliyim sporum 480 dakika
haftalık 480 dakika spora direnen yağ nasıl bi yağmış hep birlikte dellyy bugün artıda olur diyodum seni en azından sabitsin bunada şükür
ama yeme düzenini baya bi gözden geçirmelisin,haftaya hem regl bitimi hemde bu kadar spora sende büyük eksiler olmalı

Kızz görsen beni realde ne göbek kaldı ne bacak ne de kalça tüm kıyafetlerim besleme gibi ama bu tartı beni deli ediyor güzelimm anlamadım kii

Hey hey hey

Geçen hafta: 76.8
Bu hafta: 74.7

Giden : 2.1

Yüzde: 2.73
Mimuşum balım öncelikle tebrik ederim fakattttt eger bu kilon aç kalmayla gidiyorsaki ( dün öyle bişi okudum sanki ) bu demekki verdiğin kilo kalıcı olmazzzzz !!!
Lütfen dikkat et ve yeeeee !

Canım teşekkürler kaptanımın dediği gibi hiç bakma çünkü stres ve sıkıntı dolu bir haftaydı 5 gündür toplasan bir öğün yiyemedim.

maşşallah maşşallahen kral ponpon sana mimuuu

günaydınnn

tebrik ederim tubaa her hafta mucizeler yaratıyosun maşallah sanada

Teşekkür ederimmm kuzummm

süpersin canım harika

Canım sende vermişsin bende seni tebrik ederim...

Sağlıksız oldu ama kendimi yemek için çok zorladım kaptanım gerçekten daha iyi olacak inşallah bakalım

Kızz görsen beni realde ne göbek kaldı ne bacak ne de kalça tüm kıyafetlerim besleme gibi ama bu tartı beni deli ediyor güzelimm anlamadım kii
Çok spor yapıyorsun yağlar kasa dönüyor , inceliyorsun lakin baskülde kas artışından pek oynama olmuyor dolişim .

tamamdır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…