Tubiş sen diyetisyenin verdiği menüyü harfiyenmi uyguluyorsun ?o listelerle yine iyi verdim bu hafta benim diyetisyende iş yokmuş artık yenisine söyleyecem bana tahılı kıs diye
Canim bugunde çok iyi değilim okula geldim benim tarti yine çok iyi değil ağır ağır gidiyor@masumm canım benim benim alkışlar ... tebrikler ... tabiii bi de pon ponlaaar
Yaaaa temizlenen artıyı da saysak ... rekor kırdın bu hafta di mi :)))
Bu haftaya artı temizlemeden başlayalım gözünü sevem
@pamukskr pamuğummm tebrikler sanadasen doğru hissetmişsinn .
500 gr.ı tabii ki öpüp başımıza koyuyoruzz
Ama,sağlam bir metamız varken onun nimetlerinden faydalanıyoruz
Hiç öyle çabuk giden çabuk gelir deme ... bans gelen yok hala giden var
@Davina günaydınnnn kuzummm .
At bi kilo bildirimi .
Ikili yarışlarımız var , onlara gir şimdilik önümüzdeki hafta için .
Davimmmm hadi güzelliğimm , def edelim kiloları ... daha yazaaaa çoook var
@Daydream15tebriklerrr canım .
1.1 öncesinde de diyette olan biri için harika sonuç 4 günlükte .
Ama 75 gelmedi yarım simit haftaya
cydnz_1 tebrikleeer ceydammm
Sporunda harikaaa .
Bildirsene burda ahuya da sporunu ... listeyi kasıp kavur
aeben canımmmm sana da günaydınnnn
Sana da hayırlı cumalarrrrr
Bol eksili tartılar
A arselka ... tansiyon nasıl canım ?
Ve tabii tartı :)))
@vorones tartılmadın mı şekerimmm ?
Kız regli ne zaman oldu bu reglden deeel düzensizlikten bence gııGünaydın hayırlı cumalar kızlar gribim reglim berbat haldeyim kilom sabit aynıyımm depresifim agresfim kompleksiliyimsporum 480 dakika
YazmışsınKızlar kızlar gelem mi
Yanağınızdan öpem mi
Siz burada ben orda
Şişmanlıktan ölem mi
Günaydın güzellikler hayırlı cumalarherkes iyidir inşallah
Bizde durumlar aynı kayınvalidem bugün 2. Kemoterapiye gidicek, maşallah 4-5 gündür çok iyiydi ama bugün silbaştan başlıcak herşey. Çocukları annaneye bıraktık haftasonu, bikaç gün sonra gelcekler. Özledim kuzularımı
Kilom 77yi gördübaşladım bugün diyete yine yeniden kıyıdan köşeden sıkışayım mı şuralara bir yere
Hey hey hey
Geçen hafta: 76.8
Bu hafta: 74.7
Giden : 2.1
Yüzde: 2.73
Bugün itibariyle menülerimi tekrar eksiksiz vermeye başlıyorum kaptanım. Geçen hafta 5 günlük bir eğitim nedeniyle işyerinden izinliydim, döndüğümde çok değişikler, çok üzücü şeyler oldu iş yerinde. Çok sevdiğim insanlar işten uzaklaştırıldı, kendisinden pek haz etmediğim insanlar şef oldu. Ciddi ciddi üzgündüm. Ve bu yemek olayımı da etkiledi. Ama öyle aşırı bir taşkınlığım olmadı diye düşünüyorum. DİSİPLİNSİZLİKLERİN ve diyetten, dolayısıyla burdan kopma halkasının en büyüğü menü bildirmemek. Hemen yanlışımdan dönüyorum.
@Ausencia
ÇARŞAMBA
SABAH
2yumurta
zeytin
peynir
domat, salatalık
ÖĞLEN
iki dl ekmekli tost
2 kare bitter
AKŞAM
kereviz yemeği
yoğurt
turşu
PERŞEMBE
SABAH
sucuklu yumurta
1 dl. tam buğday ekmek
zeytin
peynir
domat
ÖĞLEN
Yoğurt
1 elma
AKŞAM
yoğurt kürü (pulbiber,limon, sodalı)
SABAH' a
2 kuru kayısı
1 türk kahvesi
Aaaa alıntılarım gitti nereye bastımda gitti lan bunlar
geçen hafta:86.800
bu hafta 86.100
fark: 700
TEBRİK EDERİM CANIM Bu nasıl bir kilo vermedir.. Hemen geçmişe bakıp neler yemişsin inceleyeceğim. Yoksa 4 günlük programı mı yaptın ?? Tekrardan tebrikler
ay niye ben hep takımın coştuğu haftaları kaçırıyorum
Kuzum dün regl oldum yani ondan değil elbette de bende tat tuz yok ne kadar kendimi gazlamaya çalışsamdaKız regli ne zaman oldu bu reglden deeel düzensizlikten bence gıı
haftalık 480 dakika spora direnen yağ nasıl bi yağmış hep birlikteGünaydın hayırlı cumalar kızlar gribim reglim berbat haldeyim kilom sabit aynıyımm depresifim agresfim kompleksiliyimsporum 480 dakika
Kalplerimiz bir ablamEliffff kız ne ara geldin bak ismini anmıştım
Nasılsın canım benim kv nasıl oldu ?.
Kızz görsen beni realde ne göbek kaldı ne bacak ne de kalça tüm kıyafetlerim besleme gibi ama bu tartı beni deli ediyor güzelimm anlamadım kiihaftalık 480 dakika spora direnen yağ nasıl bi yağmış hep birliktedellyy bugün artıda olur diyodum seni en azından sabitsin bunada şükür
ama yeme düzenini baya bi gözden geçirmelisin,haftaya hem regl bitimi hemde bu kadar spora sende büyük eksiler olmalı
Mimuşum balım öncelikle tebrik ederim fakattttt eger bu kilon aç kalmayla gidiyorsaki ( dün öyle bişi okudum sanki ) bu demekki verdiğin kilo kalıcı olmazzzzz !!!Hey hey hey
wawwwwwwwwwwwww bu neeee yawwww maşallahHey hey hey
TEBRİK EDERİM CANIM Bu nasıl bir kilo vermedir.. Hemen geçmişe bakıp neler yemişsin inceleyeceğim. Yoksa 4 günlük programı mı yaptın ?? Tekrardan tebrikler
ay niye ben hep takımın coştuğu haftaları kaçırıyorum
maşşallah maşşallah en kral ponpon sana mimuuu
günaydınnn
tebrik ederim tubaa her hafta mucizeler yaratıyosun maşallah sanada
süpersin canım harika
kuzularinannesi canım hoş geldinnnn ...
Temelli gel artık heee , cee diyip gitme yine inşallah.
Şu cuma telaşı geçsin , kilonu not alayım tabloya
Açlık oyunları seri 126 yı çevirince sonuç bu oluyor tabii
Tebrikler mimummmm , her şerrin hayrını düşünüp ... bu hafta canımız sıkıldı ... evet geçecek ..her şey düzelecek ama üzerine bir de kilo verdik misss gibi diyelim bari ne diyelim
Bu iki gün gayet iyi betülümmmm ...ipin ucu hiçte kaçmamış
Ne fena bir duygudur o yaaaa .... bir bakarsın yoklar
Günaydın ahummmm
Tuba tebrikler canımmmmm
Bu hafta yepyeni bir başlangıç senin için unutma .
Haftaya 84.9 a hazırla kendine , benden söylemesi
Mimuya hiçççç bakma bu hafta betülüm ...
Arasanda menü bulamazsın . Kahve ile beslendi kendisi bu hafta
Çok spor yapıyorsun yağlar kasa dönüyor , inceliyorsun lakin baskülde kas artışından pek oynama olmuyor dolişimKızz görsen beni realde ne göbek kaldı ne bacak ne de kalça tüm kıyafetlerim besleme gibi ama bu tartı beni deli ediyor güzelimm anlamadım kii
tamamdır canımNeyse şöyle yazmaya başlayım öncelikle günaydınlar kilo veren herkes tebrik ediyorum
saydin78 hayırlı yolculuklar gözümüz kulağımız gönlümüz sende Rabbim işinizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın işinizi hayırla tamamlasın inşallah.
@masumm senin kilonu okuyuncakaldım böyle.şimdi haftaya bunu tutmak için çabalayacan kolay gelsin derken derken 58 görecen haa
cydnz_1 kuzu haftalıkta bildirebilirsin sporu günlükte farketmez ama günlük menü bildirimine başlayınca günlük isterim
kuzularinannesi kuzum geçmiş olsun zor dönemdesiniz gel sen ara sıra dağıt kafanı burda hem bi moda girsen hiç bir engelin olmaz kafada bitiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?