Çok spor yapıyorsun yağlar kasa dönüyor , inceliyorsun lakin baskülde kas artışından pek oynama olmuyor dolişim.
bana kalçada en iyi gelen eliptik bisiklet süper baldır ve popoyu 1 haftada topluyorBen dün bel kalça ölçümü yaptım
Kalça : 107
Bel: 74
Göğüs: 94
Ben hep göbekli bir insandım ama şimdi kalçalarıma takmış vaziyetteyim direk kalın duruyor kalça da değil de bacak kısmı toplamda bel ve kalçadan 15 cm incelmem Laz'ım ne önerirsiniz kızlar
Heee 90-60-90 olacam ille diyon he miBen dün bel kalça ölçümü yaptım
Ben hep göbekli bir insandım ama şimdi kalçalarıma takmış vaziyetteyim direk kalın duruyor kalça da değil de bacak kısmı toplamda bel ve kalçadan 15 cm incelmem Laz'ım ne önerirsiniz kızlar
Heee 90-60-90 olacam ille diyon he mi
Pilates , ayrıca jiilan vardı onun videoları üst bacakta belde etkiliydi .https://www.google.com.tr/url?q=htt...IIDTAA&usg=AFQjCNFuLK9lMz_ReuO3fCqE4CNx_7Q5IABen dün bel kalça ölçümü yaptım
Canım puanlamayı yapıyorum bu hafta yoğundum Perşembe anca rahatladım liste bende sadece yazamadım size bugünden itibaren listeyi günlük paylaşıcam kuzuAhu060812 canım spor listesi hazır mı canım yaaa hergün görsek olmaz mı kim ne kadar spor yapmış ben daha çoook gaza geliyorum yaaaaa )
Ettin ettin yalnız yeşilçam a gidince bizi unutma olur mu artistimHak etmedim mi be ahum :)
canım bişey soracam sana bu pirinç lapası yapmak kabızlık yapar mı ? ben bugün yapacam inşallahda yanında bol salata ile yiyecem :)Pilates , ayrıca jiilan milles (ismi tam yazamdımvardı onun videoları üst bacakta belde etkiliydi .
Ben yaşamadım ama kişiye göre değişenilir adacım deneyip göreceksin . Sebzeli yapacaksan kabızlık olmaz diye düşünüyorum . Ayrıca 2-3 lt su içmeyide unutmacanım bişey soracam sana bu pirinç lapası yapmak kabızlık yapar mı ? ben bugün yapacam inşallahda yanında bol salata ile yiyecem :)
tamam canım teşekkürler yeşil çayda içerim yeşil çay bana iyi geliyor bağırsaktaBen yaşamadım ama kişiye göre değişenilir adacım deneyip göreceksin . Sebzeli yapacaksan kabızlık olmaz diye düşünüyorum . Ayrıca 2-3 lt su içmeyide unutma.
Hımm o zaman başka tabiYok aeben , sadece kas artışı olsa tebriklerimi sunacağım da ... dely eski dely deli değil .
Kızdırıyor beni ... Üzüyor da ... Bak cuma şimdi buralarda ...sonra kayıp . menü bildirir , günaydın der .
Menü de öğlen dışardan hazır dürüm , tost,lavaş ne ise işte ... akşam kıtlık .
gelelim banaaaa
Geçen hafta :73,500
Bu hafta : 73,100
Giden : -400
Yüzde : 0,54
Elimden geleni yapıyorum ve bunu her gün sizle paylaşıyorum bugün umut ettim 72,900 görürüm diye olmadı maaalesef ama biliyorum ben bunu kıracam inatla devam edecem zaten ben hep böyle çırpınıp moralim bozulduğu için diyeti bırakıp terketmişimdir ama bu sefer terk etmeyecem devam edecem ve kıracam elli mi yaman ada mı yaman görür oooo)))
Pilates , ayrıca jiilan vardı onun videoları üst bacakta belde etkiliydi .https://www.google.com.tr/url?q=https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8&sa=U&ved=0ahUKEwimiNm2-YTSAhXrDMAKHfV1CNEQtwIIDTAA&usg=AFQjCNFuLK9lMz_ReuO3fCqE4CNx_7Q5IA
Ettin ettin yalnız yeşilçam a gidince bizi unutma olur mu artistim
teşekkürler evet direniyor farkındayımmm ben de hep böyle olmuştur bende kızıp kaçkez diyeti bıraktığımı bilirim.. bu kadar aç kalıyorum bumu yaniiii deyip kaç kere saldım kendimi ama artık öyle değilim kırılacak bu zincir kırılmasada ne yapayım 400 veririm ama kilo vererek ilerlerim yolum uzun olur sadece ......canım direniyor kesinlikle bırakma,azda olsa gitmiş buda önemli
tebrik ediyorum senide
Kilo bildirioreeeBacım o zaman senin menüleri düzenlememiz lazım spor yine öğlenki yürüyüşler olsun çok kaslandın madem bi hafta ara verelim sadece düzenli ni menü yapalım öğlen yemeklerini evden götür olmazmı akşamda hafif geçir tek çeşit yoğurt salata gibi bi hafta dene bence hiç dışardan yeme bi haftacık olmamı :dua;
Kız regli olmadan 2-4 gün önce şişlik olar olmaya başlayınca ödem olmaz sadece bedenden attığının eksisi kalır oda haftaya kârınbi çık bakem çok merak ediyorum bu hafta seni -1 vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?