Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok spor yapıyorsun yağlar kasa dönüyor , inceliyorsun lakin baskülde kas artışından pek oynama olmuyor dolişim .

Yok aeben , sadece kas artışı olsa tebriklerimi sunacağım da ... dely eski dely deli değil .

Kızdırıyor beni ... Üzüyor da ... Bak cuma şimdi buralarda ...sonra kayıp . menü bildirir , günaydın der .

Menü de öğlen dışardan hazır dürüm , tost,lavaş ne ise işte ... akşam kıtlık .

bana kalçada en iyi gelen eliptik bisiklet süper baldır ve popoyu 1 haftada topluyor ))

Heee 90-60-90 olacam ille diyon he mi

Ahu060812 canım spor listesi hazır mı canım yaaa hergün görsek olmaz mı kim ne kadar spor yapmış ben daha çoook gaza geliyorum yaaaaa )
Canım puanlamayı yapıyorum bu hafta yoğundum Perşembe anca rahatladım liste bende sadece yazamadım size bugünden itibaren listeyi günlük paylaşıcam kuzu

canım bişey soracam sana bu pirinç lapası yapmak kabızlık yapar mı ? ben bugün yapacam inşallahda yanında bol salata ile yiyecem :)
Ben yaşamadım ama kişiye göre değişenilir adacım deneyip göreceksin . Sebzeli yapacaksan kabızlık olmaz diye düşünüyorum . Ayrıca 2-3 lt su içmeyide unutma .

Ben yaşamadım ama kişiye göre değişenilir adacım deneyip göreceksin . Sebzeli yapacaksan kabızlık olmaz diye düşünüyorum . Ayrıca 2-3 lt su içmeyide unutma .
tamam canım teşekkürler yeşil çayda içerim yeşil çay bana iyi geliyor bağırsakta )

Hımm o zaman başka tabi
Menüleri takip etmediğim için bilemedim .

Fakat şunu belirtmeliyim DelyDoly cancazım kilon hala üst sınırlarda çok incelmiş olsanda bence hala kilolu sınıfındasın eskiye göre zayıfım desende lütfen bu seni yanıltmasın sonuçta 90 60 90 degilsin !!!

Not: Bazan dostların yazdıkları insanı kendine getirir

gelelim banaaaa

Geçen hafta :73,500
Bu hafta : 73,100
Giden : -400
Yüzde : 0,54

Elimden geleni yapıyorum ve bunu her gün sizle paylaşıyorum bugün umut ettim 72,900 görürüm diye olmadı maaalesef ama biliyorum ben bunu kıracam inatla devam edecem zaten ben hep böyle çırpınıp moralim bozulduğu için diyeti bırakıp terketmişimdir ama bu sefer terk etmeyecem devam edecem ve kıracam el mi yaman ada mı yaman görür oooo )))

Son düzenleme:

canım direniyor kesinlikle bırakma,azda olsa gitmiş buda önemli
tebrik ediyorum senide

pilates özellikle aletli olanına ramazan sonrası başlamak istiyorum ablam güzel kilomu verip hedefime ulaşınca...

Ama jilanı yapabilirim.

Ettin ettin yalnız yeşilçam a gidince bizi unutma olur mu artistim

kuzummm yeşilçam beni keser miii hollywood hollywoodddd

canım direniyor kesinlikle bırakma,azda olsa gitmiş buda önemli
tebrik ediyorum senide
teşekkürler evet direniyor farkındayımmm ben de hep böyle olmuştur bende kızıp kaçkez diyeti bıraktığımı bilirim.. bu kadar aç kalıyorum bumu yaniiii deyip kaç kere saldım kendimi ama artık öyle değilim kırılacak bu zincir kırılmasada ne yapayım 400 veririm ama kilo vererek ilerlerim yolum uzun olur sadece ......

Kilo bildirioreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…