Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhabalar ..arada altta adını görüyordum :)

Bizim takım listemiz dolu bebetomm ... Yani Cuma Yarış listemiz ... Ama takımda liste dışı devam eden çok arkadaş ... öyle olur dersen , buyur tabii ki .
Yoksa katılım alanına katılmak istediğini yaz , yarışmacı sayısı eksik çok grup var , onlar biri hemen davet edecektir .
[/QUOTE]

Takibine ram olurum mia capitann..
Yalniz portakal diyetinde domates vermiş, ben yemesem ya da yerine ne yesem.
Bu mevsimde domates mi yenir booooo..

Ortimmm çok çok tebrik ediyorum, beni gectinnn..
Hakettin !
Simidin afiyet olsun..
Sagol ortim..domates yemesende olur..

Tatlım bendeki bilgilerde ilk haftada eşlemede yarışamadın , 2.hafta daydreame kaybettin ... son iki haftayı da kazandın olarak var .

Tekrar bakayım .
Aaa Begum hakli..ikimizde 400 gr vermiştik ama begumun yuzdesi benden yüksekti..kaptan simitin siparisini verdim sabah gelecek yiyecegim mecbur

Merhaba sizin grubun muhabbeti ve enerjisi çok yüksek o yüzden liste dışı takılmak isterim Ausencia tabi ki kabul edilirse

Tabii ki ..dedim ya çok uzun zamandır altta bazen adını görüyorum :)) belki de sen tanıdın bile bizi artık

O zaman ilk sayfa da kendini tanıtan bir forum var , onu doldurup burada paylaşırsan ... bizde seni tanımış oluruz .

Aaa Begum hakli..ikimizde 400 gr vermiştik ama begumun yuzdesi benden yüksekti..kaptan simitin siparisini verdim sabah gelecek yiyecegim mecbur

Hmmm eşitlik varmış zaten canım , o zaman 2,5 tan 3 ile paylaşın zaten :) hatta sen simitin yarısını begüme ver :)))

Menum 10.02.2017 Cuma
Sabah
2 yumurta
1 kk peynor
5 zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 cbk kraker
2 mandalin

Aksam
1 kase çorba

2 lt su 2 bardak yeşilçay 60 dakika
Hayirli aksamlar kizlar kilo veren tüm azimli arkadaslarimii tebrilk ediyorumm

Saadet kirpiklerine hepimiz bayıldık , çocuk ne yapsın garibim :))

Amaaa sen kalktın bu olayı , o neyse ... işte ona mı anlattın ?

O da sana gerizekalı dedi heeeee ....

Ahhh saadet ahhh
Hata benim ona anlatmam mı onun bana hakaret etmesi mi karar veremiyorum :)
Bi de hakkını helal etmiyormuş niyeyse.

03 Şubat - 10 Şubat 2`li Eşleşmeleri

begum75 / saydin78 Kazanan begümmmmm %1.01

Betulina / MuMu85 Kazanan mumuuuuu %0.12

Kedibochi / Daydream- Kazanan daydreammmmm %0.39

Ausencia / DelyDoly Kazanan Ausenciaaaaa %0.32

littlecoffeedoc / Nare83 Kazanan Dersaadettttttt %2.75

@fatmanurkaya / Ahu060812 Kazanan Ahuuuuuuuuuu %0.97

Sekercikiz / cydnz_1 Kazanan cydnzzzzzzzz %0.73

pamukskr / mimu88 Kazanan Mimuuuuuuuu %2.73

ada81 / kelebekolacam Kazanan Adaaaaaaa %0.54

T tuba52 / N Nisaca Kazanan tubaaaaaaa %0.81

vorones / A arselka Kazanan voronessssssssssss %3.13

Z Zeynusum / roxen2303 Kilo bildirimi yok . zeynusum'un hatalı bildirim .

Evet 4 haftalık karışık eşleşmeler sonucu .... 4 te 4 yapana bonus süpriz Veeeeee bunu kimse kazanamadı

4 te 3 yapana bir kaçamak hediye ....... Tabii ki yapmak zorunlu değil ...ve tabii ki yapmadan önce ne olduğunu yazmak zorunda :)) Kaçamak vaaar kaçamak var .Sonuçta diyetteyiz canlar .

Eveeet kim bakalım bu 5 kişi ????

Ausenciaaaaaaaa

Veeeeeee begümmmmmmmmmmm...

Ve biri de Dersaadetttttt

Veeeeeeeee pamukskr

Ve son olarak sekercikiz

Bundan sonraki eşlemelerin daha aktif olmasını halinde devamını talep ediyorum .

Rakipler birbibirini gaza getirecekse ...motive ya da demotive (orası size kalmış) edecekse .... menülerini yorumlayacaksaa ... her gün birbirileri ile özel olarak yakından ilgilenecekse devam edelim ...

Yoksa eski grup sistemine geri dönelim ? 4 ayırma , 3 ayırma , 5 ayırma .....artık nasıl olursa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…