Daha eve gitmedin mi masumEve gidince temizlik yapayım diyorum
Yığılıp kalıyorum mutfak masasini bile toplamaya mecalim yokkk
Sagol ortim..domates yemesende olur..Takibine ram olurum mia capitann..
Yalniz portakal diyetinde domates vermiş, ben yemesem ya da yerine ne yesem.
Bu mevsimde domates mi yenir booooo..
Ortimmm çok çok tebrik ediyorum, beni gectinnn..
Hakettin !
Simidin afiyet olsun..
Evet ilk ortim dream di ama kazandım, ondan önce eşleşme oldugunu bilmiyodum ki
Daha eve gitmedin mi masum
Aaa Begum hakli..ikimizde 400 gr vermiştik ama begumun yuzdesi benden yüksekti..kaptan simitin siparisini verdim sabah gelecek yiyecegim mecburTatlım bendeki bilgilerde ilk haftada eşlemede yarışamadın , 2.hafta daydreame kaybettin ... son iki haftayı da kazandın olarak var .
Tekrar bakayım .
Merhaba sizin grubun muhabbeti ve enerjisi çok yüksek o yüzden liste dışı takılmak isterimAusencia tabi ki kabul edilirse
Merhaba sizin grubun muhabbeti ve enerjisi çok yüksek o yüzden liste dışı takılmak isterimAusencia tabi ki kabul edilirse
Aaa Begum hakli..ikimizde 400 gr vermiştik ama begumun yuzdesi benden yüksekti..kaptan simitin siparisini verdim sabah gelecek yiyecegim mecbur
Bence verolu..mezun oldu o ve hemen hemen her hafta kilo verdi 1 den az olmamak üzere..Kaptan düşünüyor
Verolu liste mi ???
Verosuz liste mi ??
Tamam ortim Sagol..Sagol ortim..domates yemesende olur..
Adresi veriyorum simiti bana yönlendirAaa Begum hakli..ikimizde 400 gr vermiştik ama begumun yuzdesi benden yüksekti..kaptan simitin siparisini verdim sabah gelecek yiyecegim mecbur
Hata benim ona anlatmam mı onun bana hakaret etmesi mi karar veremiyorum :)Saadet kirpiklerine hepimiz bayıldık , çocuk ne yapsın garibim :))
Amaaa sen kalktın bu olayı , o neyse ... işte ona mı anlattın ?
O da sana gerizekalı dedi heeeee ....
Ahhh saadet ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?