Verolu . Bence ona bu fırsatı vermeliyiz baktık ihanet edip bal kaymaga devam etti gider öldürürük olur biterKaptan düşünüyor
Verolu liste mi ???
Verosuz liste mi ??
Kaptanicem geçen hafta sonu cumartesi yoldan gel pazar ev topla okula hazırlık kendime hazırlık yapamadim.
Meyve bana iyi gelmiyor sanki ama portakal diyetini yapsam mı.
Yarın markete çıkıp hazırlık yapmam lazım.bi liste belirlemem şart.
Hemmen:)Adresi veriyorum simiti bana yönlendir
Adınız : Dilek
Yaşınız:26
Boyunuz:168
Kilonuz:64.5
Hedef kilonuz: 58
Kilo alma nedeniniz: Doğum ve sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi isteme nedeniniz: artık istediğim kıyafetleri giyebilmek
Bize kendinizi anlatsanıza: 26 yaşında 2 yaşında çocuğu olan ve çalışan biriyim. En kısa zamanda da zayıflamak için buraya geldimAusencia teşekkğr ederim hoşbılduk begum75
Bende isteremDaktırım madem yarın çıkıcan markete , bu akşam yemeği de yedin .
Ben gece güzel bir araştırma yapayım ... bugün bir diyet yakaladım yan takımdan ama daha incelemeyemedim .
Müthiş kilo vermiş iki kişi , hem de kiloları az ..hem de uzun zamandır diyetteler .
Okuyayım bi nerdir ...paylaşırım burada olmaz mı ?
Menum 10.02.2017 Cuma
Sabah
2 yumurta
1 kk peynor
5 zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 cbk kraker
2 mandalin
Aksam
1 kase çorba
2 lt su 2 bardak yeşilçay 60 dakika
Hayirli aksamlar kizlar kilo veren tüm azimli arkadaslarimii tebrilk ediyorumm
Bence verolu..mezun oldu o ve hemen hemen her hafta kilo verdi 1 den az olmamak üzere..
Hata benim ona anlatmam mı onun bana hakaret etmesi mi karar veremiyorum :)
Bi de hakkını helal etmiyormuş niyeyse.
Verolu . Bence ona bu fırsatı vermeliyiz baktık ihanet edip bal kaymaga devam etti gider öldürürük olur biter
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir az acı sos 7 buçuk gibiydi
Saat 10 da ASM de beyaz bayrak çekme kahvaltısı vardı az ondan az bundan yedim 1 dilim ekmek yedim 2 zeytin 2 çatal peynir 1 tk bal .....
Öğle tok olunca yoğurt ve badem yedim
Ara kozlenmiş biber salatası bi 3_4yk ya neydi onun tam tahilli grissini
Akşam 4 köfte salata ayran
Bende isteremliste gorunce dayanamam bilirsin
Hışbulduk kaptanımHoş geldin dilek .... ben aus ..takım kaptanı .. 38 yaşında ...öyle bu aralar kilo vermeye ve verdirmeye odaklanmış bir kadınım :))
Evliyim , bir oğlum var .Şu an çalışmıyorum .
Ne kadar sık gelirsen o kadar motive olursun . 6.5 kilo ... verilmeyecek bir kilo değil . Biraz irade ile en fazla Mart sonu .
Ben uzunnnn süredir almıyorumKizlar gecen gezen tavuk aldim cocukken yedim belki dogal tavuk en son. Marketten asla tavuk almam artik..haslayip dolaba koyuyorsun suyu jole gibi oluyor bunun suyu katilasmadi bile suyuna pilav yaptim enfes..sizde almayin inanin bunu gorunce market tavugundan tiksindim..
Valla güler sandım yaAnlatmam hata .
Onun sana verdiği tepki hata ötesi bir level .
Ama yoksa onunla devammiValla güler sandım yaneyse dersimi aldım bi daha anlatmam asla
Güzelim şükür bugun bir nebze iyiyimm nefes almamda sıkıntı var azcikk malum heryer tikalii yemekte canimm hic istemiyorBen çıktım sanki :))
Sanki diyorum çünkü , Maç izleme seramonisine başlarlarsa gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?