Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben gidip hazırlanayım kızlar akşama arkadaşlara davetliyiz büyük ihtimal bişey yemem ama yinede her ihtimale karşı akşam yemedim arkadaşta benim gibi diyette 20 kilo verdi bide şeker hastası üstelik ona rağmen çok iyi verdi yani halden anlar sağolsun o yüzden içim rahat

Hadi bakalım lapan hayırlı , gazan mübarek ola ada .

Yarın ilk işin kilo bildirimi olsun . Çok merak ediyorum 1 günde etkisini

Tatlım çok iyiydin 4/4 yapacağını düşündüğümden iki isimden biriydin hatta . Diğeri de Sekercikiz dı .

Böyle diyete uygun bir kaçamak olsun e mi gülüm ?

Bir de hafta içine sarkmasın zaten ...mümkünse bugün yarın olsun bitsin

abowwwwwwwww 17 şubat yarışı için
1,8 vermem lazımm ay hayattta veremem
ne yapsam ne etsem

kibrit çöpü yiyip, maarket moşetimi çignesemmmmmm

yoksa bir bardak soguk sumu içsemmmm

Verirsinnnnnnnnnn .

Neler verdin sen .

Hem çok yaklaşanlara kaptan bir süpriz yapar belki

Dikkat et misafirlikte canım e mi ?

Kazandığın bir adet kaçamak hakkını orada kullan bence . Ama küçük kaçamak :)))

Hemen bildirecem kaptanim zaten gun boyu on kere ciktim tartiya... ama sanki guzel sonuc alacak gibiyim..

Merak etme kaptanim herzaman dikkat dikkat dikkat zaten yarın tarlada yorgun düşerim ben oooo çok özledim

Kaptanim yeniden ikili yaris icin eslesmeler yapilacak mi yoksa boyle mi devam edecegiz...yoksa ufak tefek degisiklik yapilip liste sonra 4 hafta yarışılacak mi ?

Ben biraz istedim ama olmadı arselka ile iletsm sıkıntı oldu hafta boyunca. Yenmişim sevindim bu hafta ds ver kaptanim birini onu da geçem vereyim eline baskülü 4 te 4 yapam

Kaptanim yeniden ikili yaris icin eslesmeler yapilacak mi yoksa boyle mi devam edecegiz...yoksa ufak tefek degisiklik yapilip liste sonra 4 hafta yarışılacak mi ?

Canım daha karar vermedim ...size sordum o yüzden .
Geçen hafta rakipler birbirini çok sahiplenmedi .
Ya 3 hafta aynı eşle devam eden 2'li yarış yapalım .
Ya daha önce yaptığımız gibi takımda katılmak isteyenleri , gruplara ayırıp grupları yarıştıracağız .
Her grupta 4-5 kişi olacak gibi ...

Ben biraz istedim ama olmadı arselka ile iletsm sıkıntı oldu hafta boyunca. Yenmişim sevindim bu hafta ds ver kaptanim birini onu da geçem vereyim eline baskülü 4 te 4 yapam

Tatlım bu sefer ne yapacağımıza karar verelim , sende artık her yarıştasın zaten

Takibine ram olurum mia capitann..
Yalniz portakal diyetinde domates vermiş, ben yemesem ya da yerine ne yesem.
Bu mevsimde domates mi yenir booooo..

Oleeyy simit yiyebilirim yanii hem sabah yiyecegim icin eritiveririm hemenn
Ortimmm çok çok tebrik ediyorum, beni gectinnn..
Hakettin !
Simidin afiyet olsun..

Merhaba arkadaşlar uzaktan uzaktan okuyup sizinle başladığım cuma yarışlarından sonra artık size katılmak istedim ben de sizinle zayıflamak isterim

Durruuunnn itirazım var
Bende 3 haftadır birinciyim

Takibine ram olurum mia capitann..
Yalniz portakal diyetinde domates vermiş, ben yemesem ya da yerine ne yesem.
Bu mevsimde domates mi yenir booooo..

Ortimmm çok çok tebrik ediyorum, beni gectinnn..
Hakettin !
Simidin afiyet olsun..

Sherry o diyetin uzmanı @Daydream15 ... ama illa domates yenecekse kışın ben hep çeri domates alıyorum .

Merhaba arkadaşlar uzaktan uzaktan okuyup sizinle başladığım cuma yarışlarından sonra artık size katılmak istedim ben de sizinle zayıflamak isterim

Merhabalar ..arada altta adını görüyordum :)

Bizim takım listemiz dolu bebetomm ... Yani Cuma Yarış listemiz ... Ama takımda liste dışı devam eden çok arkadaş ... öyle olur dersen , buyur tabii ki .
Yoksa katılım alanına katılmak istediğini yaz , yarışmacı sayısı eksik çok grup var , onlar biri hemen davet edecektir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…