Hımm benim sınıfım yok nöbet yok 16 saat dersim var . Şükur kafam rahat .tabi ıvır zıvır çıkıo dà olsun .şükür ki atamam olmuş kız. Yeni haberlerde çıktı ya .felsefeden alım olmayacak die .sanki çok aliolar dà. 6 sene almicaklarms ,
Canım çok teşekkür ederim seninde verdiğin kiloya bayıldım hep böyle olur inşallah tebrikler cnm
ben şimdi pazartesi itibari ile portakal yapıcam sanırım kuzummm... sen ne yapacaksın?
saadet kelin merhemi olsa başına sürer ama seni bi özel terapiye alacağım
Canım kaptanım sorma ne iyi olucak ti +500 dum yani giden 900 toplamda ama inan o aldığım kiloyu vermeye çalışmak beni nasil üzdü gerdi anlatamam ama iyide oldu aklım başıma geldi bidaha olmuycak insallahAda canım tebrikler , bu hafta her şey değişecek senin için . Umarım regl haftan değildir . Çünkü yeni listenle ve lahanasız çok daha başarılı sonuçlar alacağına eminim .
Verooooooo süpersin . 66.8 değil ..geçen Cuma kilo bildirimin 67 idi .
Yani tam 2.1 kilo vermişsinnnnLütfen bak bu ilk hafta idi , biraz kıstın sonuç bu .
Haftaya biraz kısmaktan öteye geç ... çünkü iilk hafta gibi olmaz . Ve yine bomba gelsin .
Yeme kuzum yemeeee .
Aşk olsun kelebek ...sen istedin de el atmadım mı ?
Harbiden direnç noktası olmuş .
Senden daha farklı sonuç bekliyordum ..kim bilir Ankarada aldın belki ancak onlar gitti .
Sen el iste ...ama el attıklarımla psikopatça uğraşıyorum ...hazır mısın ?
Hayııııır tabii ki de .
Sonra yine artı temizlemek yormadı mı seni ?
En hafif ve sağlıklı şekilde yap kahvaltını öğlen .
Simit yaaa , o susamlar mideni yakacak .
Lütfen yeme lütfen . Yiyeceksin zamanı gelince ama şimdi değil .
Selamlar zeyy... Geçen Cuma kilo bildirimin 71.3 tü .
Bir hata mı var ?
O eksi 800 ü koruduysak bir yerlerde saklı duruyordur sherry .
Haftaya çıkar meydana .
200 cidden az .
Ama beslenmen evet Hataya göre alkış alsa da herkesten bana göre çoktu ve 200 bile iyi geldi şu an .
Ellerine sağlık ahu ...
Emeğine sağlık .
Kilonu da kocamaaaan tebrik ediyorummm . Sıra geldi 80 leri yollamaya ... söz sen yolla bu hafta ben 14 şubat için değiştirdiğim hedefini düzelteceğim .
Nasıl anlaşma ama
Portakal sana yakışır mimum
Var daha canım ben bunları yazana kadar geldilerse bilemem de :))) saadet fatma var listeden .
o 3 gün olmayaydı yine şekercikiz bombası gelecekti demek .
Son kaçamaktı ...Kaçamakta değil ki mübarek 3 gün :)
Tebrikler toparlama azmin için .
Mutsuz olduğum mesaj.
Sayfaları okurken bundan önceki mesajını da alıntılamıştım . Sonra bunu gördüm onu sildim .
Toparlan betül .
Burda artıyı bırak sabiti bile görünce neden 100 gr da olsa veremedi diye düşünüyorum ben ..
Değil ki artıasla artı görmek istemiyorum kimse de ..artı demek diyet yapmadın demektir .
Begümmmm
Çok çok iyi .
Tebrikler güzelliğim .
Oleeyy simit yiyebilirim yanii hem sabah yiyecegim icin eritiveririm hemenn03 Şubat - 10 Şubat 2`li Eşleşmeleri
begum75 / saydin78 Kazanan begümmmmm %1.01
Betulina / MuMu85 Kazanan mumuuuuu %0.12
@Sherrysherrylady /Daydream- Kazanan daydreammmmm %0.39
Ausencia / DelyDoly Kazanan Ausenciaaaaa %0.32
littlecoffeedoc / Nare83 Kazanan Dersaadettttttt %2.75
@fatmanurkaya /Ahu060812 Kazanan Ahuuuuuuuuuu %0.97
Sekercikiz / cydnz_1 Kazanan cydnzzzzzzzz %0.73
pamukskr / mimu88 Kazanan Mimuuuuuuuu %2.73
ada81 / kelebekolacam Kazanan Adaaaaaaa %0.54
T tuba52 / N Nisaca Kazanan tubaaaaaaa%0.81
vorones / A arselka Kazanan voronessssssssssss %3.13
Z Zeynusum /roxen2303 Kilo bildirimi yok . zeynusum'un hatalı bildirim .
Evet 4 haftalık karışık eşleşmeler sonucu .... 4 te 4 yapana bonus süprizVeeeeee bunu kimse kazanamadı
4 te 3 yapana bir kaçamak hediye ....... Tabii ki yapmak zorunlu değil ...ve tabii ki yapmadan önce ne olduğunu yazmak zorunda :)) Kaçamak vaaar kaçamak var .Sonuçta diyetteyiz canlar .
Eveeet kim bakalım bu 5 kişi ????
Ausenciaaaaaaaa
Bir diğeriiiiiiiii Daydreammmmmm
Ve biri de Dersaadetttttt
Veeeeeeeee pamukskr
Ve son olarak sekercikiz
Bundan sonraki eşlemelerin daha aktif olmasını halinde devamını talep ediyorum .
Rakipler birbibirini gaza getirecekse ...motive ya da demotive (orası size kalmış) edecekse .... menülerini yorumlayacaksaa ... her gün birbirileri ile özel olarak yakından ilgilenecekse devam edelim ...
Yoksa eski grup sistemine geri dönelim ? 4 ayırma , 3 ayırma , 5 ayırma .....artık nasıl olursa ....
Oleeyy simit yiyebilirim yanii hem sabah yiyecegim icin eritiveririm hemenn
Kiyamam sanaaa aglama bizde yiyecegiz bir gun..
mimuya kaybettim ama genede kaçamak kazandımmmmm oley oleyyyy03 Şubat - 10 Şubat 2`li Eşleşmeleri
begum75 / saydin78 Kazanan begümmmmm %1.01
Betulina / MuMu85 Kazanan mumuuuuu %0.12
@Sherrysherrylady /Daydream- Kazanan daydreammmmm %0.39
Ausencia / DelyDoly Kazanan Ausenciaaaaa %0.32
littlecoffeedoc / Nare83 Kazanan Dersaadettttttt %2.75
@fatmanurkaya /Ahu060812 Kazanan Ahuuuuuuuuuu %0.97
Sekercikiz / cydnz_1 Kazanan cydnzzzzzzzz %0.73
pamukskr / mimu88 Kazanan Mimuuuuuuuu %2.73
ada81 / kelebekolacam Kazanan Adaaaaaaa %0.54
T tuba52 / N Nisaca Kazanan tubaaaaaaa%0.81
vorones / A arselka Kazanan voronessssssssssss %3.13
Z Zeynusum /roxen2303 Kilo bildirimi yok . zeynusum'un hatalı bildirim .
Evet 4 haftalık karışık eşleşmeler sonucu .... 4 te 4 yapana bonus süprizVeeeeee bunu kimse kazanamadı
4 te 3 yapana bir kaçamak hediye ....... Tabii ki yapmak zorunlu değil ...ve tabii ki yapmadan önce ne olduğunu yazmak zorunda :)) Kaçamak vaaar kaçamak var .Sonuçta diyetteyiz canlar .
Eveeet kim bakalım bu 5 kişi ????
Ausenciaaaaaaaa
Bir diğeriiiiiiiii Daydreammmmmm
Ve biri de Dersaadetttttt
Veeeeeeeee pamukskr
Ve son olarak sekercikiz
Bundan sonraki eşlemelerin daha aktif olmasını halinde devamını talep ediyorum .
Rakipler birbibirini gaza getirecekse ...motive ya da demotive (orası size kalmış) edecekse .... menülerini yorumlayacaksaa ... her gün birbirileri ile özel olarak yakından ilgilenecekse devam edelim ...
Yoksa eski grup sistemine geri dönelim ? 4 ayırma , 3 ayırma , 5 ayırma .....artık nasıl olursa ....
mimuya kaybettim ama genede kaçamak kazandımmmmm oley oleyyyy
bu gece yolculuk bitimi ablama uğrayacağız kaçamak hakkımı oraya saklı tutuyorum
büyük ihtimal yapmayacağım ama hakkım olduğunu bilmek süper
Ayyy hevesim kacti simdi o zaman Ataya simit isteyip bi lokma yiyeyim sadece
Aaaa üzme beni ama kıyamam
keşkem benim olsa kaçamakkkkk ay çok gözüm kaldı
Ausencia keşke hiç ev işi yapmasannn hep bize yazsannn
Kaptana hergun kadin gonderelim para bizden hahaha))
Herkese teşekkür ederim :)
mimu88 canım ne çıtırım ne çıtırım sorma bu arada fark ettim ben de aynı kiloyu vermişiz kilodaşım
Ay bugün sokak hayvanları için para isteyen bi çocuk benimle tanışmak istedi yolda. Diyo ki instagram hesabını istesem sorun olur mu, kullanmıyorum dedim bi daha konuşma ihtimalimiz var mı acaba telefon numaranı alsam olur mu sıkıntı olmazsa dedi hayır istemiyorum dedim bu arada peşimden geliyor ben yürüyorum. İşte dedi ki sevgilin mi var evet dedim aa tamam dedi bu arada kirpiklerin çok güzel dedi. Allahım ya çattık dedim içimdenneyseki vazgeçti de kurtuldum böyle saçma sapan şeyler benim başıma gelir zaten
bi gün hiç unutmam 2 elimde poşetler yolda yürüyorum.bi çocuk yaklaştı yardımcı olabilirmiyim dedi.saolun gerek yok dedim.bu arada ingilizce konusuyor.yabancı yani.kendini tanıttı ve dedi benimle evlenirmisin.
he o arada okulu uzamış müzmin bekarlığa adım atmak üzereydim annemde takılıyor insan bi düşünür hemen hayır demeseydin.
teşekürler cnmm inşallahhh :)
ptesi itibari ile gündüzler bol proteinli
akşamlar yeşil sulu geçicek
c.tesi pazar bilmiyorumm , anneme gidebilirim yarınn işte orası tehlikeeee
Canım kaptanım sorma ne iyi olucak ti +500 dum yani giden 900 toplamda ama inan o aldığım kiloyu vermeye çalışmak beni nasil üzdü gerdi anlatamam ama iyide oldu aklım başıma geldi bidaha olmuycak insallah
bacaklarımda incelmiş masanın altında ayak ayak üzerine atabiliyorum artık
Oleeyy simit yiyebilirim yanii hem sabah yiyecegim icin eritiveririm hemenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?