Hoşgeldin dilekHışbulduk kaptanımteşekkğr ederim Allah bağışlasın oğlunu da aslında adam akıllı diyete başlayalı 3 hafta pldu şöyle ki 20 ocak başlangıç 69 27 ocak 66.6, 3 şubat 64.8, bugün de 64.5 haliyle yavaşladı sanırım. VErme işini ama az olsun öz olsun deyip devam.. teşekkür ederim ilgin için
Ayy tamam anlastik. Gülüyorm şimdi nasıl mutluyum . Bilemezsin. Listede oldgm icn
Veremezsem yok vero .
Çatır çatır kilo veriyorsun isteyince ... gördük işte.
4 hafta ya ... 4 cuma sadece .
59 gelecek 4 cumada .
Sonra korumaya geçeceğiz ... bende 1 aya 61 olsam ... beraber koruma yaparız .
Yemekli koruma söz :)
Napıyım ucunda vurulmak oldugunu bilsinde ona göre kefil olayım didimaeben in tehditini okudun mu vero :))
mimu88 bedenimiz aynı . 40 oturmuyor,38 konmuyor bi haldeyim :))
Hafta sonuna dikkkattt .
Senin seyahatlerden korkuyorum ben ...
Ama biliyorsun tanıdın beni ... kalp krizi geçirmemi istemezsin :))))
Tartilip hemen haber verecem size...ama yaa giden odemmi olur kilo mu acep bunu cozemedim hoop hemen geri gelir mi...Sabah tartil ada olur mu
Rabbım yüzünü güldürsün bacımCanım benim kontrole geldim ben doktora giricem muayene ve tahlil için bekliyorum :) evet bitanem bu ay yada önümüzdeki ay başlayacağım Rabbim'in izniyle :)
Aslında şöyle
Tüm ödül hakkını hüüüplettin yani :)
Eee liste olsan ... ne yediysen yaz derdim de
..
Liste dışına kaçamak yazmamak yarı serbest olsun :)))
Tuz kaybından tansiyon düşüklüğü oluyor adacım . Çok zorlarsa azcık tuz at agzınaBu pirinc diyeti tansiyon düşürüyor haberiniz olsun kizlar...cok aciktim ama ..
Asıl sizin emeğinize saglik herkese diyet koclugu yapiyorsunuz...siz bu kadar ilgilenmeseniz emin olun bu kadar basari olmazdi..Kızlar henüz resmi sonuçlar açıklanmadı ama :))
Bu hafta 1.008 ile 3.yüz .
Yüzdemiz çok iyi .
Tabii bu yüzdeyi sırtlayan arkadaşlarımız oldu , sağolsunlar :)
3 hafta,üst üste 1.olamadık ama 3 hafta üst üste derece yaptık . Ondan önce bi derecesiz aramız var ... yine 1. Ya da 2. Idik .
Harika gidiyorsunuz yani
Benim bütün kupalarım size kalksın .
Daha uzununu en lerde yazarım :))
Cuma menü bildirimi 10.02.2017
KALKINCA : türk kahvesi, 1 kare bitter
KAHVALTI: yarım lavaş, 1,5 yumurta, marul ve peynir, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı zahter baharatı
ARA : sütlü kahve, 2 hurma
ÖĞLE : yarım ızgara levrek, bol salata ve yeşillik, az turp
ARA : 2 fincan adaçayı, 2 diyet biskuvi
AKŞAM : 1 kase portakallı tarçınlı yoğurt
ARA : henüz yok, sanırım meyve yerim
SU : 3 lt
SPOR : yok
Liste güzelmiş auscum ama işte , baya emek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?