Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah senden razı olsun
İnsan sırf sen böyle düşündüğün için yiyemez o cıss ları ı gerçekten tanımak isterdim seni yani keşke sen benim ablam olsaydın

Güzelm pamuğummm ... bakliyat içinde en uygun akşam

Menü güzel de .... keyfinde güzel olsunnnn

Enerjin düşük geliyor.
Ah canım sen her halden anlıyor sun gerçekten cuma diye yedim karbonu
Morel dersen Dün izin almak için savaş verdim sadece yarım gün için bugün 2 günlük çalıştım yıpratıyor lar sensiz burda işler duruyor gidemezsin felan canımı sıkıp sonra sen bizim için çok değerli sin diyorlar anlamı kalmıyor ama şimdi iyiyim kaptanim gideyim evimin son halini göreyim fındık ocakları nın gübresi ni atayım canlanip yenilenip geri geleyim bomba gibi döneceğim bu hafta 2 kg vereceğim demedi deme

Bahçede çok güzel kalori harcarsin pamukk

Bence de daha gidişi kalmamış .

Ne güzel bulunmaz fırsat ... gerizekalı demiş ... hak hukuk helaline girmiş ...

Şimdi bunların üzerine hiç bir şey olmamış gibi konuşacak mısınız yine ?
Abla biz nelerin üstünden hiçbir şey olmamış gibi konuştuk bi bilsen... Bilmiyorum valla şimdi telefonlarımı açmıyor geri dönmezse de dönmesin. Dönerse devam eder gibi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ki çok mu ezdirdim kendimi. O hayatımda olduğu sürece kendimi toparlayamam gibi hissediyorum

Canim seninle asla kötü konuşmasına izin verme saygi biterse hersey biter canim bunu unutma....
Kesinlikle daha evlenmeden böyle şeyler yapan insana bırak yılları dakika verilmez asla tecrübe lerle sabit neler gördük çevremizde bana eşim diyemez o lafı kendine yazık etme sadet at gitsin başından

Ay ne güzel menü.

Kizlar 17 subatta benim zor..ama esim sali yurtdisina gidiyor 2 hafta yok..ben 72-73 olunca cok belli oluyor zayifladigim...diyorum ki o donene kadar bi 73 olsam sizde bu bacinizi gaza getirseniz :)
Eee o zaman yarin ki simiti unutarak baslayabilirsin canim buda bi adim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…