Bi yandan eliptik yapiyom kaptanım anlamamisim
Ödül hakkın duruyor dedimmmm hu :))
Allah senden razı olsun
Hayırrrrr .... bu takımda herşeyi sırtlanınnn ama moralsizliği bana pas edin .
Ben siz,kilo veremeyince kafi miktarda üzülüyorum ama size yasak :))
Moral diyetin can damarıdır .
Nerde bizim karikatür ? Bak gül azıcık
Ah canım sen her halden anlıyor sun gerçekten cuma diye yedim karbonu
Güzelm pamuğummm ... bakliyat içinde en uygun akşam
Menü güzel de .... keyfinde güzel olsunnnn
Enerjin düşük geliyor.
Ben gidine kadar vereceksin adacım ... ne 1 senesi ...
Bitti lahanalar :)
Yeni sistem yarayacak sana . Şubat sonu 70.
Mart başı 66 ... Nisan da 62 ...
Bahçede çok güzel kalori harcarsin pamukkAh canım sen her halden anlıyor sun gerçekten cuma diye yedim karbonu
Morel dersen Dün izin almak için savaş verdim sadece yarım gün için bugün 2 günlük çalıştım yıpratıyor lar sensiz burda işler duruyor gidemezsin felan canımı sıkıp sonra sen bizim için çok değerli sin diyorlar anlamı kalmıyor ama şimdi iyiyim kaptanim gideyim evimin son halini göreyim fındık ocakları nın gübresi ni atayım canlanip yenilenip geri geleyim bomba gibi döneceğim bu hafta 2 kg vereceğim demedi deme
Ben kaçırdım sistem ne ada için şimdiÇok şükür lahanadan ayırdık adayı
Hemde ne süper kalori harcarim bide doga ile iç içe olmak en sevdiğimBahçede çok güzel kalori harcarsin pamukk
Evet vedalastik umarim popoya bisey olmaz hahahaÇok şükür lahanadan ayırdık adayı
Bol oksijen ohhhhhHemde ne süper kalori harcarim bide doga ile iç içe olmak en sevdiğim
Ben bu hafta kaptanimin ve masumcugumun onerileriyle bir liste tasarladik onu uygulayacamBen kaçırdım sistem ne ada için şimdi
Hadi bakalım sefan olsun ver ver çok ver inşallah bu haftaBen bu hafta kaptanimin ve masumcugumun onerileriyle bir liste tasarladik onu uygulayacam))
Ayyy insallah sekerim hep beraber bol bol verelimHadi bakalım sefan olsun ver ver çok ver inşallah bu hafta
Hukuk okuyor ablacım. Okumak denirse onaSaadet canim erkek arkadasin okuyor mu ne is yapar
Abla biz nelerin üstünden hiçbir şey olmamış gibi konuştuk bi bilsen... Bilmiyorum valla şimdi telefonlarımı açmıyor geri dönmezse de dönmesin. Dönerse devam eder gibi. Ne yapmalıyım bilmiyorum ki çok mu ezdirdim kendimi. O hayatımda olduğu sürece kendimi toparlayamam gibi hissediyorum
Bence de daha gidişi kalmamış .
Ne güzel bulunmaz fırsat ... gerizekalı demiş ... hak hukuk helaline girmiş ...
Şimdi bunların üzerine hiç bir şey olmamış gibi konuşacak mısınız yine ?
Canim seninle asla kötü konuşmasına izin verme saygi biterse hersey biter canim bunu unutma....Hukuk okuyor ablacım. Okumak denirse ona
Kesinlikle daha evlenmeden böyle şeyler yapan insana bırak yılları dakika verilmez asla tecrübe lerle sabit neler gördük çevremizde bana eşim diyemez o lafı kendine yazık etme sadet at gitsin başındanCanim seninle asla kötü konuşmasına izin verme saygi biterse hersey biter canim bunu unutma....
Ay ne güzel menü.Menum 10.02.2017 Cuma
Sabah
2 yumurta
1 kk peynor
5 zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 cbk kraker
2 mandalin
Aksam
1 kase çorba
2 lt su 2 bardak yeşilçay 60 dakika
Hayirli aksamlar kizlar kilo veren tüm azimli arkadaslarimii tebrilk ediyorumm
Eee o zaman yarin ki simiti unutarak baslayabilirsin canim buda bi adimKizlar 17 subatta benim zor..ama esim sali yurtdisina gidiyor 2 hafta yok..ben 72-73 olunca cok belli oluyor zayifladigim...diyorum ki o donene kadar bi 73 olsam sizde bu bacinizi gaza getirseniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?