Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

OK

Süpersin verooo sen takımını ezip geçmezsin sana gereken buydu bak bi haftada kendini ispatladın hopp listedesin Süper canım böyle devam et ben sana güveniyorum
Ahahaha ne denk gelmiş ama.bu benim geçliğimden hatıra sevgililerimiz için yapardık kızlar toplaşınca çok da iyi denk gelirdi bazen şaşırırdık
Bu arada enler listesi için de çok teşekkür ederim alıntılamışrım gitmiş.ben istikrarım için şükrediyorum.regl falan hiç denk gelmedi Cuma'ya çok şükür.moral motivasyon maksimumda.ama dört günlüğün sonucunu tam öğrenemedim dün eliptik yaptım ya sabah +200 düm heralde bi 900-1000 gitti 4 günlükte ama dört dörtlük yapamadım tabi şu gündeki tırtıklamalardan

Geçenlerde bende rüyamda saydın78 i gördüm kucağında bebek vardı, çekindim kendisine demeye

Takım birinci olamadı mı ortalaması iyiydi gerçi ama 3.takimdaki kızın ortalaması tüm takımları geride bıraktı sen tüm listeyi izne ayır, ben geleyim , her hafta iyi ortalama çıkarırız ablam ne dersin

Dedi kilo veremeyen Nana

Bu konu aklımda ... max. sayı olduğu gibi min. sayıda olmalı takımlarda ... takım ama biri eksi biri artı , hop 1.lik ...adil değil .

Neyseeeeeeeeeeeeeeeee

Diyoruz ...evet ya saydınım için dua dua dua ..tedavi süreci başladı yine ...

Sen neden saldın kuzum ?

Git kendi başarı sayfanı oku oku gaza gaza gel

kelebekolacam @valkyrie89 in paylaştığı o kadar liste var ki .. diyetisyeninin verdiği 1200 cal diyeti mi seni sorduğun ?

Arkadaş listelerle epey bir haşır neşir olmuş :))

pazar pazartesi salı günün menüsü (et süt süt ürünleri yasak )

Kalkış : 1 bardak maydanoz suyu
Kahvaltı: 1,5 dilim kepek ekmek +3 zeytin + sınırsız salata domates yeşillik+ 1 tatlı kaşığı reçel veya bal
Ara: 1 porsiyon meyve
Öğle: 6yk sebze yemeği+1 dilim kepek ekmek + salata (sınırsız)
ara: 1 porsiyon meyve
ara2 : 1 porsiyon meyve
Akşam: 9 yk sebze yemeği + salata+1 dilim kepek ekmek
ara: 1 porsiyon meyve
ara : 2 light galeta
(akşam yemeğinden sonra galeta ve meyve olmasının sebebi akşam 10 da eve gittiğimden çok hareketli oluyorum ve açlık krizine girmemem için böyle.

çarşamba perşembe cuma c.tesi menüsü (meyve ve ekmek yasak)

Kalkış: 1 bardak maydanoz suyu
Kahvaltı: 1 yumurta+ 1,5 dilim peynir +salata yeşillik domates(sınırsız)
Ara: 1 bardak light süt
Öğle: 150 gr et/tavuk/balık+ salata(sınırsız)
Ara: 1 activia (ananaslı veya kayısılı)
ara 2 : bir bardak yağlı yoğurt
Akşam: 150 gr et/tavuk/balık+ salata(sınırsız)
Ara: 1 bardak light süt
Ara: 10 tane fındık

kelebekolacam arkadaşının listesi umarım budur canım 2013 sonu bu gerçi paylaşım .

Bundan 1 yıl önce bende öyle demiştim minimum 5 olmalı ama o zaman cekiniktim
İnşallah hakkında hayırlısı olsun, onun peşini bırakmıyorum zaten
Şuan moralim gayet iyi ablacim

kelebekolacam @valkyrie89 in paylaştığı o kadar liste var ki .. diyetisyeninin verdiği 1200 cal diyeti mi seni sorduğun ?

Arkadaş listelerle epey bir haşır neşir olmuş :))
Böyle sebze suyu vardı galiba o bu ara listeleri baya bozmuştu.o listeyle toparlamisti.bide bol ananaslı bi listesi vardı.
KKaptanicem zamanı na kıyamıyorum.

Kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek bi de bu var daktırım , bununla ayda 8 kilo demiş ve sizde grupta yarışa girmişsiniz :)))
kelebekolacam

Aynı arkadaşın ananas detoksu bu da canım .... onlar değilse bu olsun :))))

bir ara buna benzer bir liste tv de diyetisyen vermişti . Bir gün karbon birgün pro .ver ,süpür dü sanırım diyetin adı .

Maşallah sayfalar akıp gidiyor.
Her sayfayı okumaya çalıştım ama yetişemiyorum pes ettim.
Oysa yazmak istediğim cok sey vardi.
Kaptanım benim eksilerimi ya gozkirpan regl ya uçak yolculuğu çaldı.
Bugün daha da ekledi.
Yarin portakala başlıyorum.
Acilen eksiye ve morale ihtiyacim var.
79 u görmeyi hayal ederken umarken yeniden 81 lere donmek beni moral olarak çökertti.
Ama pes.etmeden devam ediyorum.
Odemdir.diyorum.
Geçen ay regl öncesi 800 gr gibi bana gore gayet güzel bi kilo kaybim olmuştu.
Bu ay ise gelen artilarla mucadeledeyim,
Sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…