- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
OKİnşallah güzelliğimmm ...
Nana gelmeyeydi rüyanın sonuna öğrenirdim Çınar paşa mıydı :)))
Bu arada dün yazdığım meseleyi hallettik , bu haftadan itibaren izinli notu düşülecek yanına . Hafta yyoksun listede
Ama bombaaaaaaaaaaaaa gibi geleceksinnnnn ki
Liste de bana da sana uygun geldi
Belli değilmiş süre , 15 güne netleşir kalışım dedi .
Rabbim güzel haberler nasip etsin saydınım da , buluşmayı denk getirmek kısmet :)
Ama benim sözüm söz Mart / Nisan İstteyim nasipse.
Süpersin verooo sen takımını ezip geçmezsin sana gereken buydu bak bi haftada kendini ispatladın hopp listedesin Süper canım böyle devam et ben sana güveniyorumGünaydın canlar . Oh misss. Haftasonu gergin bi güne baslasam da.Eşim evde ya idare edioz gene. Kahvaltı faslı bitti hemen yazem unutuom sonra
Sabah ilik limonlu su
Az önce kahvaltı (öğle ):
Salata 1 buçuk haşlama yumurta ile
2 dilim peynir 1 parça lor peynir
Yarım kozbiber
4 zeytin
Yarım dilim salam minik
(Ekmek yok recel bal pekmez yok )
Ahahaha ne denk gelmiş ama.bu benim geçliğimden hatıra sevgililerimiz için yapardık kızlar toplaşınca çok da iyi denk gelirdi bazen şaşırırdık
Ahu060812 kızzz sen ne alemsinnn .
Sıradaki şarkıyı şu söylesin ... ne zevklidir ya .
Bak bi arkadaşla yapıyoruz , sevgilisine şeytan diyor ki git kapısına dayan .... diye bi şarkı vardı onu söylüyor çıktı .
Tam da uyuyordu .
Bi heyean hadi sıradakini de o bana söylesin oldu.
Kapımaaa dayanma sakınnnn yakarımmm
Hemen tuzlu suyla gargara yap.hem mikrop kırar hem acısını alır.Ayyy kızlar cidden hasta oldum ya ;(
Baş ağrısı boğaz ağrısı
geçmiş olsun masummAyyy kızlar cidden hasta oldum ya ;(
Baş ağrısı boğaz ağrısı
Bende kız gelmeden bisikletin tepesine çökmeye gidiyom
Ayyy kızlar cidden hasta oldum ya ;(
Baş ağrısı boğaz ağrısı
Geçenlerde bende rüyamda saydın78 i gördüm kucağında bebek vardı, çekindim kendisine demeye
Geçenlerde bende rüyamda saydın78 i gördüm kucağında bebek vardı, çekindim kendisine demeye
Takım birinci olamadı mıortalaması iyiydi gerçi ama 3.takimdaki kızın ortalaması tüm takımları geride bıraktı sen tüm listeyi izne ayır, ben geleyim , her hafta iyi ortalama çıkarırız ablam ne dersin
Dedi kilo veremeyen Nana
kelebekolacam @valkyrie89 in paylaştığı o kadar liste var ki .. diyetisyeninin verdiği 1200 cal diyeti mi seni sorduğun ?
Arkadaş listelerle epey bir haşır neşir olmuş :))
Bundan 1 yıl önce bende öyle demiştim minimum 5 olmalı ama o zaman cekiniktimBu konu aklımda ... max. sayı olduğu gibi min. sayıda olmalı takımlarda ... takım ama biri eksi biri artı , hop 1.lik ...adil değil .
Neyseeeeeeeeeeeeeeeee
Diyoruz ...evet ya saydınım için dua dua dua ..tedavi süreci başladı yine ...
Sen neden saldın kuzum ?
Git kendi başarı sayfanı oku oku gaza gaza gel
Böyle sebze suyu vardı galiba o bu ara listeleri baya bozmuştu.o listeyle toparlamisti.bide bol ananaslı bi listesi vardı.kelebekolacam @valkyrie89 in paylaştığı o kadar liste var ki .. diyetisyeninin verdiği 1200 cal diyeti mi seni sorduğun ?
Arkadaş listelerle epey bir haşır neşir olmuş :))
KURALLAR
1.Gunde 2,5 litre su (ozellikle yemeklerden once)
2.ara ogunlerinizi atlamayin.( iki ogununuz arasinda 3saatten uzun zaman gecmesin)
3. Diyetinizi eksik,fazla yada degistirerek tuketmeyin.
YEMEKLERE GİRECEK YAG ORANİ
1 kilo sebzeden pisecek zeytinyyagi sebze yemegine 2 yemek kasigi zeytinyagi ve1 tatli kasigi silme olculu tuz koyun
2. Etli sebze yemegine ( kiymali veya etli taze fasulye gibi) yag ilavesi yapmadan etin yagi ile pisirin.
3. Et yemeklerine ( et , tavuk, balik , hindi) yag ilavesi yapmadan firinda izgara haslama veya teflonda pisirin.
4. Pilav (1.5 su bardagindan) , makarna (1paket ) ,corba ( 3-4 kisilik ) icin sadece 2 yemek kasigi zeytin yagi ile pisirin.
YENİLMEMESİ GEREKEN YİYECEKLER
KİZARTMALAR
ET SULARİ
KATİ YAGLAR
HAZİR GİDALARİM TAMAMİ( hazir meyve suyu hazir corba gibi)
ABUR CUBUR
GAZLİ İCECEKLER
FAZLA ALKOL
FAZLA TUZ
FAZLA KAFEİN
SALAMURA GİDALAR ( tursu,lakerda, zeytinler)
SAKATLAR SARKUTERİ URUNLERİ
YAGLİ VE KREMALİ GİDALAR
SERBESTLER
Cig yenilebilen salatalik malzemeleri ( doymadikca aciktikca tuzsuz olma sartiyla sinirsiz ) domates salatalik biber marul tere roka maydanoz sogan sarimsak)
Salca domats puresi domates suyu baharatlar sirke balzamik sirke limon
Bitkisel caylar ( sinemaki ve mate haric)
Gunde 4-5 fincan acik sekersiz veya tatlandiricili limonlu cay
Gunde 1 tane turk kahvesi
Gunde 1 tane sade soda
Tatlandiricilar.
1 PORSİYON MEYVE DEĞİŞİMİ (KURU MEYVELERDE YİNE AYNI SAYI UYGULANIR. ÖRNEĞİN KAYISI , HURMA , ÜZÜM
Elma ...... 1 kucuk boy 100 gr
Kayisi 3 adet orta boy
Muz .... Kucuk 1 tane
Taze incir ... 2 adet
Greyfurt 1\2
Portakal orta boy 1 tane
Mandalina 2 adet kucuk
Uzum 15 iri tane
Erik 4 adet
Cilek 12 tabe kucuk
Seftali 1 ortaboy
Armut 1 orta
Ayva 1 buyuk boyun ceyregi
Nar 1orta boyun yarisi
Ananas 2 halka
Hurma 3 adet
HAFTADA 3 GÜN SADECE SODA İÇMELİSİNİZ.
HERGÜN 2 FİNCAN YEŞİL ÇAY
HERGÜN 1 FİNCAN ISIRGAN OTU
Detoks menu ( ozellikle regl olundugunda)
Kalkis 1 bardak ilik su ( 07:00)
Kahvalti (07:15)
1 dilim kepek ,cavdar , tam bugday ekmegi
1 yumurta
4 zeytin( tuzsuz vve yagsiz tuzlu ise mutlaka suda bekletmelisin)
Domates salatalik yesillik ( sinirsiz doyana kadar)
1 su bardahgi greyfurt suyu
Ara (10:00).
1 dilim ananas
Ogle (12:00)
150 gr et,tavuk,balik
Sinirsiz yagsiz tuzsuz salata
Ara 1 dilim ananas+ 1 tam ceviz ( 14:00)
Ara 2 dilim ananas (16:30)
Aksam 9 yk sebze yemegi (19:30)
1 su bardagi yogurt
Ara su bardagi greyfurt suyu
(21:30)
Saatleri kendine gore ayarlayabilirsin. Dikkat etmen gereken 3 saat sinirini asmaman. 3 saatten fazla ac kalmiyorsun. Ara ogun atlamiyorsun. Ne eksik ne fazla. Bu menuyu yapip 2 kilodan az vermen mumkun degil gibi birsey. Zor dersen benim suan uyguladigumu uygukayabilirsin. Ha bu arada gunde 2 bardak yesilcay ve 1 bardak isirganotu demleyip iciyorsun.
bir ara buna benzer bir liste tv de diyetisyen vermişti . Bir gün karbon birgün pro .ver ,süpür dü sanırım diyetin adıpazar pazartesi salı günün menüsü (et süt süt ürünleri yasak )
Kalkış : 1 bardak maydanoz suyu
Kahvaltı: 1,5 dilim kepek ekmek +3 zeytin + sınırsız salata domates yeşillik+ 1 tatlı kaşığı reçel veya bal
Ara: 1 porsiyon meyve
Öğle: 6yk sebze yemeği+1 dilim kepek ekmek + salata (sınırsız)
ara: 1 porsiyon meyve
ara2 : 1 porsiyon meyve
Akşam: 9 yk sebze yemeği + salata+1 dilim kepek ekmek
ara: 1 porsiyon meyve
ara : 2 light galeta
(akşam yemeğinden sonra galeta ve meyve olmasının sebebi akşam 10 da eve gittiğimden çok hareketli oluyorum ve açlık krizine girmemem için böyle.
çarşamba perşembe cuma c.tesi menüsü (meyve ve ekmek yasak)
Kalkış: 1 bardak maydanoz suyu
Kahvaltı: 1 yumurta+ 1,5 dilim peynir +salata yeşillik domates(sınırsız)
Ara: 1 bardak light süt
Öğle: 150 gr et/tavuk/balık+ salata(sınırsız)
Ara: 1 activia (ananaslı veya kayısılı)
ara 2 : bir bardak yağlı yoğurt
Akşam: 150 gr et/tavuk/balık+ salata(sınırsız)
Ara: 1 bardak light süt
Ara: 10 tane fındık
kelebekolacam arkadaşının listesi umarım budur canım 2013 sonu bu gerçi paylaşım .
Kaptanım benim eksilerimi ya gozkirpan regl ya uçak yolculuğu çaldı.7.TAKIM GELENEKSEL EN'LER LİSTESİ
03-10 ŞUBAT
@vorones %3.13
@Dersaadet_ %2.75
@mimu88 %2.73
Nare83 %1.43
begum75 %1.01
Ahu060812 %0.97
@saydin78 %0.81
@tuba52 %0.81
@pamukskr %0.75
@cydnz_1 %0.73
Sekercikiz %0.64
@fatmanurkaya %0.56
@ada81 %0.54
@Daydream15 %0.39
Ausencia %0.32
@arselka %0.29
kelebekolacam %0.27
Kedibochi %0.25
@MuMu85 %0.12
@DelyDoly SABİT
@Betulina % -0.52
Listelere bomba gibi düşen @vorones i tebrik ediyorum önce Böyle devam edeceğine , bir ayda mezuniyet kepi fırlatacağına da eminim .
Bu hafta kibriti çaktı , şimdi ortalığı ateşe verecek vero :)
@Dersaadet_ ve @mimu88 bunalım depresif güzeller . Size de verdiğiniz kilolar için tebrik . Ama depresif haller için abla sopası :) Bu hafta için kendinize güzel bir yol diyet seçin , 14 şubat hedefleri geliyor:)
Nare83 canım sana da kocaman alkışlar . Bu hafta hiç stres yaşamayacağız inanıyorum , temiz ve net olacak her şey . Bundan sonra her şey güzel olacak
begum75 canım bak geldin bir de liste başlarına geçtin , yetmedi 4/3 yaptın Oluyormuşun en güzel kanıtısın sen .
Ahu060812 iki haftadır yüzde 1 in kıyısında , istikrarı süper ... aynen devam . Bu hafta lapa ile sahalara 79.9 bırakacak mı meraktayım ?
@saydin78 sarı papatyam , her şey çook güzel olacak , dualardasın bu hafta yine güzel işler başardın . Dön yine başaracaksın canım .
@tuba52 tatlım sana da tebrikler ... bundan sonra çok hızlı olacak ..Uçuşa hazır mısın ? Haftada en az 1 kilo hedefleyeceğiz ... ve olacak tuba
@pamukskr pamuğummmm sana da kocaman tebrikler .En büyük tebrikte kendini çok iyi tanıdığın için . Bu haftadan az ümitliydin , öyle oldu ..Haftaya ççook ümitlisin öyle olacak
- @cydnz_1 güzel ceydama da tebrikler ... bir katılım konusunda anlaşamıyoruz ama olsun kilolarını versin dee .. kutlamasını 90+ lar ile beraber yapacağız , bonusla masaya çıkacağım hatta :)
Sekercikiz bu haftada kendine de bana da korkular saran şekercim sana da tebrikler . Yaşanan o 3 gün saçma sapandı . Sonucu daha da kötü olabilirdi . Şimdi önümüze bakıyoruz ...tam yol ileri 50'ler
@fatmanurkaya fatmacım sana da tebrikler , ama kocamaaan tebrikler haftaya . Sen olanla yetinmesini bilirsin evvelAllah ama olanı çoğaltmasını da bilirsin . Bu hafta onu yapacağız . Ben artık fatmanın yarı buruk bildirimlerini değil , kendine güvenli şov yapan süper kilo bildirimlerini özledim .
@ada81 güzel ada'm bu hafta tüm zincirleri kıracağımız adacım . Lapalarla tansiyonu düşen adacım .. Çok güzel şeyler hakkediyor azmin ve iraden ve hepsi gelecek canım
@Daydream15 day canım sana da tebriklerr ..aslında o artılar olmayaydı başta , bu hafta yine listeyi kasıp kavuracaktın ... Ama 72 olup enişte şaşırtma haftasında yaparız onu
@arselka canım toparlanmaaa zamanı . Biraz daha motive . Böyle ağır ağır gitmek bir süre sora demorilize edebiliyor insanı . O yüzden azıcık hızlanma zamanı . Haftaya çok daha iyi sonuçlar bekliyorum .
kelebekolacam daktırıııım canımmmm , takımın bi tanesi ... Napcaz ne edecez haftaya seni 73.9 yapacaz ? Şu yazı bitsin fellik fellik liste arayacağım . Bu ara bir duraksadın ki , bende şaşkınım ..sabit ardı 200 gr .. bunu toparlamak lazım .yapacağız gör bak
Kedibochi şerimin 800 nünü kim çaldııııı ? bugün canım sıkıldı biliyorum , benim de sıkıldı . Ama unuttuk , hooop bak yeni hedefler konuluyor bile . Bu hafta tüm bunların üzerine kapak olsun diye süper menülerle ve sporla geleceksin ...sonra da hooop tartı ooo lalala
@MuMu85 bu hafta bizden uzak kalmanın faturası bu :) Senin içinde toparlanma zamanı mumu . Bugün arkadaşını kırmamak için 1 adette yiyebilirdin mesela ... Biraz sallanma oldu bence ama acil eylem tuşuna basıp düzelteceğiz
@DelyDoly dely artık yola tam gaz başlama zamanı . Diyetten bıkma durumun varsa paylaş , onu da toparlayalım .
Ama bu haftadan sonra artık gerçekten eski dely i görmek istiyorum . Kopmalar yaşayan , ya çok az yiyen ya fast food ..hazır gıda ne ise işte ile öğleni geçiren dely kilo veremiyor işte gördün . Biraz hatrım emeğim varsa , ne olur toparla kendini . Bu kaçıncı toparla diyişim saymadım da ... yapma ama ben bu kadar ısrar ederken sen geri durma .
@Betulina ve betülllllllll ..oy betül ... bu hafta ne yalan söyleyeyim beni en çok üzen betül . Takımdan uzak kaldıkça takım ruhundan kopan betül ... bir şey yerken kendini unutsa takımı hatırlamak varken bunları da unutan betül ... Toparlanma , ayağa kalkma ...zamanı şu geçen 2 gündü ..şimdi koşma zamanı betül . Yapacaksın . Herkes yapabiliyor , sende yapacaksın betülüm lamı cimi yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?