Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sekercikiz valla mutluluğun taaaa burdan hissedildi .... çok sevindim canım .
Güzel günlerde de acı günler kadar ailenin bir arada olması gerek .
Git tabiii ...

He gitmişken aeben ile buluşacakmışsınnnnn ... hiçççççç kıskanmadımmm

saydin78

Kuzummmmm her şey gönlünce olsun .

Bu gece rüyamda sizi gördümmmmm . Profil fotonu değiştirmişsinnn ... bi erkek çocuğu koymuşsun mıncırmalık ....

Sonra rüyanın en güzel yerinde nana geliyor .... 1.olamadınız mıııı yazıyorrrr @nananais

Aayyhh allaaam bugünleri de mi gorecektim. Ben mutlu gülerken esim durtuYo ne dio kaptannn die . Ben de kibrit cakim ortalığı yakcem diom

Seni ilk 3 ten indirmeden mezun edeceğimmmmm .... hedefimiz bu .
Yazmışsın bi yerde en azından sabit yok diye .... sabit mabit yok

Senin metanla benim teşviklerim mükemmel bi ikili olacak

İyi hafta sonları

Günaydınnnn tatlımmm

Iş var mı sana hafta sonu ?

Canım kaptanim hakkını helal et baya vaktini aldım.senin liste bana uyar.
Bende taaa ilk başladığımda 3.takimdaki bi arkadaşın listesi aklıma düştü bol .3.takimi taradım. Sürekli sayfa kaydırmak midemi bulandırdı en sonunda.
Arkadaş ta siteden çıkarılmış sanırım arama yapamadim sayfa sayfa taradım.

aeben liste hoş bi şeye benziyooor , kanım kaynadı

Doktorummmm gece yazdımmm valla sana ...

Hatta harıl harıl diyet listesi arıyorummm ... değnek gördü açık sekmeleri ....
Hala mı diyet arıyorsun diyor

Bi avuç kalmışımmmm .... bende diyorummmm avuç var avuuuuuuç var

Ben bulurum sana onu .... kim yazmıştı ... diyet adı var mı ?

benim Takım da liste siz düzensiz bi daktir var diyeydin

Ay canım Ausummmm Allah razı olsun bitanem ♡♡♡
Ay rüyanı yerim ben senin Çınar'ım mı ki o mıncırmalık oğluş :) Hayır olsun kuzum inşaAllah, güzel olur inşaAllah herşey

Canım çok teşekkür edrim öyle mutlu oldumki sorma aeben değil kız masumdu onla aynı mahalledeyiz ama saydın burdayden bulusalım yazmış istanbul grubuyla onu bi ayarlasak kaç gün istanbulda aceba @saydın78

Ay canım Ausummmm Allah razı olsun bitanem ♡♡♡
Ay rüyanı yerim ben senin Çınar'ım mı ki o mıncırmalık oğluş :) Hayır olsun kuzum inşaAllah, güzel olur inşaAllah herşey

İnşallah güzelliğimmm ...
Nana gelmeyeydi rüyanın sonuna öğrenirdim Çınar paşa mıydı :)))

Bu arada dün yazdığım meseleyi hallettik , bu haftadan itibaren izinli notu düşülecek yanına . Hafta yyoksun listede

Ama bombaaaaaaaaaaaaa gibi geleceksinnnnn ki

aeben canım güzel liste aşağı yukarı böyle listeler bana uyuyor zaten nesfit yürü şeyler olunca hem hazır hemde tatlı ihtiyacı olmuyor.bunu yapabilirim.

Liste de bana da sana uygun geldi

Canım çok teşekkür edrim öyle mutlu oldumki sorma aeben değil kız masumdu onla aynı mahalledeyiz ama saydın burdayden bulusalım yazmış istanbul grubuyla onu bi ayarlasak kaç gün istanbulda aceba @saydın78

Belli değilmiş süre , 15 güne netleşir kalışım dedi .
Rabbim güzel haberler nasip etsin saydınım da , buluşmayı denk getirmek kısmet :)

Ama benim sözüm söz Mart / Nisan İstteyim nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…