Aayyhh allaaam bugünleri de mi gorecektim. Ben mutlu gülerken esim durtuYo ne dio kaptannn die . Ben de kibrit cakim ortalığı yakcem diom
İyi hafta sonları
Yaaaaaaaa bizim kaptan cin gibidir
Aa aebenim masummm da paylaştı saniyorum bu listeyi süper listeEvet aranan liste geldikelebekolacam
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/9592814/
Bu linki zamanında 5. Takımdan bir arkadaş açmıştı denenmiştir.
Canım kaptanim hakkını helal et baya vaktini aldım.senin liste bana uyar.
Bende taaa ilk başladığımda 3.takimdaki bi arkadaşın listesi aklıma düştü bol .3.takimi taradım. Sürekli sayfa kaydırmak midemi bulandırdı en sonunda.
Arkadaş ta siteden çıkarılmış sanırım arama yapamadim sayfa sayfa taradım.
benim Takım da liste siz düzensiz bi daktir var diyeydinaeben liste hoş bi şeye benziyooor , kanım kaynadı
Doktorummmm gece yazdımmm valla sana ...
Hatta harıl harıl diyet listesi arıyorummm ... değnek gördü açık sekmeleri ....
Hala mı diyet arıyorsun diyor
Bi avuç kalmışımmmm .... bende diyorummmm avuç var avuuuuuuç var
Arkadaşın diyetisyen listesiydi o zaman adı valkyrie sonra the Quen le girmiş çıkarılmışBen bulurum sana onu .... kim yazmıştı ... diyet adı var mı ?
benim Takım da liste siz düzensiz bi daktir var diyeydin
Arkadaşın diyetisyen listesiydi o zaman adı valkyrie sonra the Quen le girmiş çıkarılmış
2014 mart nisan mayıs olabilir
Ay canım Ausummmm Allah razı olsun bitanem ♡♡♡Sekercikiz valla mutluluğun taaaa burdan hissedildi .... çok sevindim canım .
Güzel günlerde de acı günler kadar ailenin bir arada olması gerek .
Git tabiii ...
He gitmişkenaeben ile buluşacakmışsınnnnn ... hiçççççç kıskanmadımmm
saydin78
Kuzummmmm her şey gönlünce olsun .
Bu gece rüyamda sizi gördümmmmm . Profil fotonu değiştirmişsinnn ... bi erkek çocuğu koymuşsun mıncırmalık ....
Sonra rüyanın en güzel yerinde nana geliyor .... 1.olamadınız mııııyazıyorrrr @nananais
Seni ilk 3 ten indirmeden mezun edeceğimmmmm .... hedefimiz bu .
Yazmışsın bi yerde en azından sabit yok diye .... sabit mabit yok
Senin metanla benim teşviklerim mükemmel bi ikili olacak
Günaydınnnn tatlımmm
Iş var mı sana hafta sonu ?
Canım çok teşekkür edrim öyle mutlu oldumki sorma aeben değil kız masumdu onla aynı mahalledeyiz ama saydın burdayden bulusalım yazmış istanbul grubuyla onu bi ayarlasak kaç gün istanbulda aceba @saydın78Sekercikiz valla mutluluğun taaaa burdan hissedildi .... çok sevindim canım .
Güzel günlerde de acı günler kadar ailenin bir arada olması gerek .
Git tabiii ...
He gitmişkenaeben ile buluşacakmışsınnnnn ... hiçççççç kıskanmadımmm
saydin78
Kuzummmmm her şey gönlünce olsun .
Bu gece rüyamda sizi gördümmmmm . Profil fotonu değiştirmişsinnn ... bi erkek çocuğu koymuşsun mıncırmalık ....
Sonra rüyanın en güzel yerinde nana geliyor .... 1.olamadınız mııııyazıyorrrr @nananais
Seni ilk 3 ten indirmeden mezun edeceğimmmmm .... hedefimiz bu .
Yazmışsın bi yerde en azından sabit yok diye .... sabit mabit yok
Senin metanla benim teşviklerim mükemmel bi ikili olacak
Günaydınnnn tatlımmm
Iş var mı sana hafta sonu ?
Ay canım Ausummmm Allah razı olsun bitanem ♡♡♡
Ay rüyanı yerim ben seninÇınar'ım mı ki o mıncırmalık oğluş :) Hayır olsun kuzum inşaAllah, güzel olur inşaAllah herşey
aeben canım güzel liste aşağı yukarı böyle listeler bana uyuyor zaten nesfit yürü şeyler olunca hem hazır hemde tatlı ihtiyacı olmuyor.bunu yapabilirim.
Canım çok teşekkür edrim öyle mutlu oldumki sorma aeben değil kız masumdu onla aynı mahalledeyiz ama saydın burdayden bulusalım yazmış istanbul grubuyla onu bi ayarlasak kaç gün istanbulda aceba @saydın78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?