Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausummm bitanem canım benim üzülme nolur veda değil kuzum. Ah ben sizsiz yaşayamam ki. Siz benim canimsiniz hepinizzz :)
Allah razı olsun duaların, dualarınız için eksik olmayın. Yazdıklarınıza tek tek alıntı yapamadım ama hepinizin o güzel dileklerini, dualarını okudum cok duygulandım mutlu oldum hepiniz cansınız iyi ki varsınız
kelebekolacam canım doktorum belki rüyan dediğin gibi malum oldu da gördün kuzum Rabbim hayra çıkarsın insaAllah
Ahu060812 Sekercikiz begum75 aeben @masumm MuMu85 A arselka @Daydream15 Ausencia kelebekolacam pamukskr ve unuttuğum varsa affola. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun şekerlerim dualarınızı bekliyorum canlarım

Günaydın canlar . Oh misss. Haftasonu gergin bi güne baslasam da. Eşim evde ya idare edioz gene. Kahvaltı faslı bitti hemen yazem unutuom sonra

Sabah ilik limonlu su

Az önce kahvaltı (öğle ):
Salata 1 buçuk haşlama yumurta ile
2 dilim peynir 1 parça lor peynir
Yarım kozbiber
4 zeytin
Yarım dilim salam minik
(Ekmek yok recel bal pekmez yok )

Aayyhh allaaam bugünleri de mi gorecektim. Ben mutlu gülerken esim durtuYo ne dio kaptannn die . Ben de kibrit cakim ortalığı yakcem diom

Tünaydınnnnlar ....

Ancak gelebildim malum hafta sonu ....

Geçmişi okudum ... alıntıları almıştı kiii ...cevaplayana kadar yine Yusufla çene çaldık :)))

@Daydream15 canımmm başarılar ... su gibi çözüver soruları ...

Davina canım zaten sen bu geçiştirmelerden aldın kilo .
Sadece kendin için o alarmı 30 dk önceye kur ve kahvaltını yap .

kuzularinannesi güne harika bi kahvaltı ile başlamışsınnn .

Tekrar hoş geldin .

ada81 süpeeeer ... sonuçta ödem midir yağ mıdırrr bilememm . Ama sonuçta bu giden senden gitmiyordu . Bence de aeben nin uyarısı gibi haftada 1 en fazla 2 gün üst üste yapılıp 5 gün normal diyete dönülebilir.

DelyDoly tatlımmmmm böyle görünce seni nasıllll mutlu oluyorummmmm .... beni bu mutluluktan mahrummm bırakmaaa .
begum75 ile planlarınızı da okudummmmm tabi kiiii :))
Begüm tatlım o kv okumasında herkesss vay begümmmm diyecek gör bak .

Ahu060812 kızzz sen ne alemsinnn .
Sıradaki şarkıyı şu söylesin ... ne zevklidir ya .
Bak bi arkadaşla yapıyoruz , sevgilisine şeytan diyor ki git kapısına dayan .... diye bi şarkı vardı onu söylüyor çıktı .
Tam da uyuyordu .
Bi heyean hadi sıradakini de o bana söylesin oldu.
Kapımaaa dayanma sakınnnn yakarımmm

@masumm krebin hayırlı olsunnnn ...
Iyi gelmiş sevindim ... ama dönüşümlü yap sabahları . Bi gün o bi gün etimek li klasik...

B Bebetomm canım göbek eriten yoğurt kürü ... soda limon yoğurt ... bunu denedim iyiydi sonuç .

Şimdi zerdaçal yoğurt kürü yapıyorum ki .... sonuç daha iyi . Bu kür ödem atıcı yağ yakıcı ... benim yağlarda bi tek göbekte kaldığı için . . Etkisine hayran kaldım .

Şimdi ben bunları ancak yazana,kadar yeni mesajlar gelmiştir :))))

Baci o diyenleri sasirtcam inşallah. Regl de gider ki . İnşallah sabit kalmicam en azından .

İyi ki de öyle ablam gi . Buranin aktif olması mesajlarin sürekli birikmesi çok motive edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…