Ausummm bitanem canım benim üzülme nolur veda değil kuzum. Ah ben sizsiz yaşayamam ki. Siz benim canimsiniz hepinizzz :)
Bu sözleri okuyuncaaa var yaa ..
Tanışacağız canımmm , geleceğim Istanbula sözüm söz .
Herkesin uygun olduğu vakit ... sizle oturup bi kahve içip sohbet etmeyi bende öyle çok istiyorum ki ...
Ohhh missss ... hepsini unut .
Bahçede bağda ... insan her şeyi unutur .
Depolanan lokummm gibi enerjini .
Valla büyük aşktııı ... sevenleri ayırdıkkkk banuuuu :)
He sen aradın bi de ....kimseye mecbur değilsin , biliyorsun değil mi ?
Oyyyyy heyecanlı dolu bi serüvennn :))
Eniştenin gözlerini yuvalarından çıkarılım dayyy ....
Geçti miiii ?
Saydınımmmmm
Rabbim dualarını ... dualarımızı kabul etsinnn ... hakkında hayırlı olsun .
Müjdelerle gel inşallahhh .
Sarı papatyam hakkım varsa helal olsun ne demekkk ... ama böyle veda gibi yazmışsın ... sevemedim .
Ben seni dürterim wsptan ... izne ayrılma işi haftaya kalır canım ... bildirim vakti geçti .
Bileydim yazardım bu hafta . Neyse haberleşiriz biz seninle ....
Ada ya
Vero süpersinnnnnnn .... bozmaa.... çekiyorummmm
Canım yarın hemen başlıyorsunnnn .
Unutuyorsun bugünü .
Harika menü bekliyorum yarın senden .
Ablaaaa mandal vereyim miii
Çok teşekkür ederim ablacımŞekercim gözün aydın.
Kızlar ben size ayran detoks unuda tavsiye ederim iki gün. Ve yağdan gidiyor eskiden çok yapardık aeben abla ile
Kirp at canımGunaydin kizlar tarti resmini yuklemeye calisiyorum ama boyut fazla dedi yuklemedi...
Dun 73.100 idim pirinclapasi dun yaptim ve sonuc 72.700 nasil ?)) bir haftada zor verdigimi 1 gunde vermis gibiyim....
Ustelik wc yok ...
AnaaaGunaydin kizlar tarti resmini yuklemeye calisiyorum ama boyut fazla dedi yuklemedi...
Dun 73.100 idim pirinclapasi dun yaptim ve sonuc 72.700 nasil ?)) bir haftada zor verdigimi 1 gunde vermis gibiyim....
Ustelik wc yok ...
Çok hoşsun yaadün akşam oku oku tam yazmaya başlayacaktım benim küçükler bir coştu bir daha uğrayamadım
bide bizim laptop arabistandan alınma noktalı harfler klavyede yok onun için bazen hata yapabilirim yazarken affola
Aayyhh allaaam bugünleri de mi gorecektim. Ben mutlu gülerken esim durtuYo ne dio kaptannn die . Ben de kibrit cakim ortalığı yakcem diom7.TAKIM GELENEKSEL EN'LER LİSTESİ
03-10 ŞUBAT
vorones %3.13
@Dersaadet_ %2.75
@mimu88 %2.73
@masumm %1.43
begum75 %1.01
Ahu060812 %0.97
saydin78 %0.81
@tuba52 %0.81
pamukskr %0.75
cydnz_1 %0.73
Sekercikiz %0.64
@fatmanurkaya %0.56
ada81 %0.54
@Daydream15 %0.39
Ausencia %0.32
A arselka %0.29
kelebekolacam %0.27
@Sherrysherrylady %0.25
MuMu85 %0.12
DelyDoly SABİT
@Betulina % -0.52
Listelere bomba gibi düşenvorones i tebrik ediyorum önce Böyle devam edeceğine , bir ayda mezuniyet kepi fırlatacağına da eminim .
Bu hafta kibriti çaktı , şimdi ortalığı ateşe verecek vero :)
@Dersaadet_ ve @mimu88 bunalım depresif güzeller . Size de verdiğiniz kilolar için tebrik . Ama depresif haller için abla sopası :) Bu hafta için kendinize güzel bir yol diyet seçin , 14 şubat hedefleri geliyor:)
@masumm canım sana da kocaman alkışlar . Bu hafta hiç stres yaşamayacağız inanıyorum , temiz ve net olacak her şey . Bundan sonra her şey güzel olacak
begum75 canım bak geldin bir de liste başlarına geçtin , yetmedi 4/3 yaptın Oluyormuşun en güzel kanıtısın sen .
Ahu060812 iki haftadır yüzde 1 in kıyısında , istikrarı süper ... aynen devam . Bu hafta lapa ile sahalara 79.9 bırakacak mı meraktayım ?
saydin78 sarı papatyam , her şey çook güzel olacak , dualardasın bu hafta yine güzel işler başardın . Dön yine başaracaksın canım .
@tuba52 tatlım sana da tebrikler ... bundan sonra çok hızlı olacak ..Uçuşa hazır mısın ? Haftada en az 1 kilo hedefleyeceğiz ... ve olacak tuba
pamukskr pamuğummmm sana da kocaman tebrikler .En büyük tebrikte kendini çok iyi tanıdığın için . Bu haftadan az ümitliydin , öyle oldu ..Haftaya ççook ümitlisin öyle olacak
cydnz_1 güzel ceydama da tebrikler ... bir katılım konusunda anlaşamıyoruz ama olsun kilolarını versin dee .. kutlamasını 90+ lar ile beraber yapacağız , bonusla masaya çıkacağım hatta :)
Sekercikiz bu haftada kendine de bana da korkular saran şekercim sana da tebrikler . Yaşanan o 3 gün saçma sapandı . Sonucu daha da kötü olabilirdi . Şimdi önümüze bakıyoruz ...tam yol ileri 50'ler
@fatmanurkaya fatmacım sana da tebrikler , ama kocamaaan tebrikler haftaya . Sen olanla yetinmesini bilirsin evvelAllah ama olanı çoğaltmasını da bilirsin . Bu hafta onu yapacağız . Ben artık fatmanın yarı buruk bildirimlerini değil , kendine güvenli şov yapan süper kilo bildirimlerini özledim .
ada81 güzel ada'm bu hafta tüm zincirleri kıracağımız adacım . Lapalarla tansiyonu düşen adacım .. Çok güzel şeyler hakkediyor azmin ve iraden ve hepsi gelecek canım
@Daydream15 day canım sana da tebriklerr ..aslında o artılar olmayaydı başta , bu hafta yine listeyi kasıp kavuracaktın ... Ama 72 olup enişte şaşırtma haftasında yaparız onu
A arselka canım toparlanmaaa zamanı . Biraz daha motive . Böyle ağır ağır gitmek bir süre sora demorilize edebiliyor insanı . O yüzden azıcık hızlanma zamanı . Haftaya çok daha iyi sonuçlar bekliyorum .
kelebekolacam daktırıııım canımmmm , takımın bi tanesi ... Napcaz ne edecez haftaya seni 73.9 yapacaz ? Şu yazı bitsin fellik fellik liste arayacağım . Bu ara bir duraksadın ki , bende şaşkınım ..sabit ardı 200 gr .. bunu toparlamak lazım .yapacağız gör bak
@Sherrysherrylady şerimin 800 nünü kim çaldııııı ? bugün canım sıkıldı biliyorum , benim de sıkıldı . Ama unuttuk , hooop bak yeni hedefler konuluyor bile . Bu hafta tüm bunların üzerine kapak olsun diye süper menülerle ve sporla geleceksin ...sonra da hooop tartı ooo lalala
MuMu85 bu hafta bizden uzak kalmanın faturası bu :) Senin içinde toparlanma zamanı mumu . Bugün arkadaşını kırmamak için 1 adette yiyebilirdin mesela ... Biraz sallanma oldu bence ama acil eylem tuşuna basıp düzelteceğiz
DelyDoly dely artık yola tam gaz başlama zamanı . Diyetten bıkma durumun varsa paylaş , onu da toparlayalım .
Ama bu haftadan sonra artık gerçekten eski dely i görmek istiyorum . Kopmalar yaşayan , ya çok az yiyen ya fast food ..hazır gıda ne ise işte ile öğleni geçiren dely kilo veremiyor işte gördün . Biraz hatrım emeğim varsa , ne olur toparla kendini . Bu kaçıncı toparla diyişim saymadım da ... yapma ama ben bu kadar ısrar ederken sen geri durma .
@Betulina ve betülllllllll ..oy betül ... bu hafta ne yalan söyleyeyim beni en çok üzen betül . Takımdan uzak kaldıkça takım ruhundan kopan betül ... bir şey yerken kendini unutsa takımı hatırlamak varken bunları da unutan betül ... Toparlanma , ayağa kalkma ...zamanı şu geçen 2 gündü ..şimdi koşma zamanı betül . Yapacaksın . Herkes yapabiliyor , sende yapacaksın betülüm lamı cimi yok .
Baci o diyenleriAyyy kaptanım ağzına sağlık, parmaklarına sağlık Ne güzel yazmışsın :)
Vevorones iyi ki geçen hafta seni gaza getirmişim ne güzel oldu hoşgeldin listeye.
Senin hakkında bu hafta verdi haftaya veremez diyorlar verooo :)) ne diyorsun
İyi ki de öyle ablam gi . Buranin aktif olması mesajlarin sürekli birikmesi çok motive ediciTünaydınnnnlar ....
Ancak gelebildim malum hafta sonu ....
Geçmişi okudum ... alıntıları almıştı kiii ...cevaplayana kadar yine Yusufla çene çaldık :)))
@Daydream15 canımmm başarılar ... su gibi çözüver soruları ...
Davina canım zaten sen bu geçiştirmelerden aldın kilo .
Sadece kendin için o alarmı 30 dk önceye kur ve kahvaltını yap .
kuzularinannesi güne harika bi kahvaltı ile başlamışsınnn .
Tekrar hoş geldin .
ada81 süpeeeer ... sonuçta ödem midir yağ mıdırrr bilememm . Ama sonuçta bu giden senden gitmiyordu . Bence de aeben nin uyarısı gibi haftada 1 en fazla 2 gün üst üste yapılıp 5 gün normal diyete dönülebilir.
DelyDoly tatlımmmmm böyle görünce seni nasıllll mutlu oluyorummmmm .... beni bu mutluluktan mahrummm bırakmaaa .
begum75 ile planlarınızı da okudummmmm tabi kiiii :))
Begüm tatlım o kv okumasında herkesss vay begümmmm diyecek gör bak .
Ahu060812 kızzz sen ne alemsinnn .
Sıradaki şarkıyı şu söylesin ... ne zevklidir ya .
Bak bi arkadaşla yapıyoruz , sevgilisine şeytan diyor ki git kapısına dayan .... diye bi şarkı vardı onu söylüyor çıktı .
Tam da uyuyordu .
Bi heyean hadi sıradakini de o bana söylesin oldu.
Kapımaaa dayanma sakınnnn yakarımmm
@masumm krebin hayırlı olsunnnn ...
Iyi gelmiş sevindim ... ama dönüşümlü yap sabahları . Bi gün o bi gün etimek li klasik...
B Bebetomm canım göbek eriten yoğurt kürü ... soda limon yoğurt ... bunu denedim iyiydi sonuç .
Şimdi zerdaçal yoğurt kürü yapıyorum ki .... sonuç daha iyi . Bu kür ödem atıcı yağ yakıcı ... benim yağlarda bi tek göbekte kaldığı için . . Etkisine hayran kaldım .
Şimdi ben bunları ancak yazana,kadar yeni mesajlar gelmiştir :))))
Aayyhh allaaam bugünleri de mi gorecektim. Ben mutlu gülerken esim durtuYo ne dio kaptannn die . Ben de kibrit cakim ortalığı yakcem diom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?