Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşimde hastaydı Dr gitti antibiyonik var içsem mi acaba ama adını bilmediğim ilaçlar yazmış adam ya en iyisi bi gargara yapayım
Terafluygun aldım yeterli olurmu
Ateşinde var gibi , üşüyorum gibi
Ona devam et canım. Büyüklerde genel de boğaz ağrısı viral olur.antibiyitik içme.
Uzun vadede antibiyotik kabızlık depresyon obezite yapıyor.

Sabah ilik limonlu su

kahvaltı (öğle ):
Salata 1 buçuk haşlama yumurta ile
2 dilim peynir 1 parça lor peynir
Yarım kozbiber
4 zeytin
Yarım dilim salam minik
(Ekmek yok recel bal pekmez yok )

Akşam (saat 4 te )
Yarım haslamà patates
1 but baget haşlama az yağlı
2 atimlik erişte
Salata
1 bardak ayran
Spor evde hep hareket ve Market alışverişine neyin gittim
Su 3 lt é yakin
Çay kuru kayısı 4 kuru üzüm
Acikirsam meyve yicem portakal elma
Ausencia Antepia27

Ayyy eveeeeet abila vallaa senjn spora pek uyumam belkim ammaa . Alt üst etcez herkesi bence kilo farklarimjz ile. Haftada 2 sen 2 ben annnaammm 4 kilo veremez hiç bu ikiili

Yaaaa ben bu seferde vorones i kara lisreye almışım mesajlarını göremedim şimdi düzeltim bakalım kara listemden çılmışmı bi bakayım
Kaptanım bizi kanka yapmış verom hadiii gel güçlrrimizi birleştirip listeleri altüst edio top 10 da ilk sıralara yükselelim

Hemen git tel no degistir canim madem oyle iste boyle yap sok olsun...sakin arama degerlisin sen bunu unutma..

Doğru söze ne denir kesinlikle katılıyorum
Hemen git tel no degistir canim madem oyle iste boyle yap sok olsun...sakin arama degerlisin sen bunu unutma..

Vaaav maşallah kankama süper menüüü
Böyle cumaya kadar devammmm
Ömerlerimiz için bu hafta yapalım benim ömer içerde ders çalışıyor ünv hazırlanıyor darısı da senin ömerin başına hadii hayırlı olsun ortaklığımız kanka

Ayyy eveeeeet abila vallaa senjn spora pek uyumam belkim ammaa . Alt üst etcez herkesi bence kilo farklarimjz ile. Haftada 2 sen 2 ben annnaammm 4 kilo veremez hiç bu ikiili

Elimizden geleni yapıp bu hafta süper yüzde göreceğiz inşallah
Benim bekleyen bi bombam var bekliyorum acaba bu haftamı ki diye gr gitti belkide patlayacak bomba kilo olarak bu haftadır
Yaşasın kanki kardeşler grubu

Kanki kardeşler grubu yihâaaa. . İyi denk geldi ablam senjn kilo bu hafta fazla olur inşallah verdiğin kilo yani. hele ömer de dedin mi temmam.. ne gofret ne cikilata ne ekMek sürcem ağzıma . Cuma ya daha çok var ama değer tartidaki mutluluga. Menümü beğendiğiné sevindim

masumm geçmiş olsun
benim menüm biraz kabarık sizinkilere göre
haydi bismillah
sabah
az patatesli yumurta (belki biraz daha yerdimde kızım kendininkini bitirip ortak oldu)
zeytin az peynir şekersiz çay kahvaltılık acılı 1 dilim ekmek
dikkatinizi çekerim tahin pekmez yok sanada banada yok

arada 3 adet kuru incir türk kahvesi

öğlen kacaman bir kase salatanın içine biraz makarna ekleyip yedim yanına küçük kase yoğurt

arada 1 bardak süt

akşam domates çorbası 2 kaşık bulgur pilavı tavuk döner (tavuk gögüs etinden yaptım)
salata ayran

çay içeceğim birde3 adet kuru meyve yada bir avuç fındık

Canim sabah patates olmamis keske yumurta tek olsaymis...ogle makarna aksam bulgur ayni gunde olamis gibi..makarnayi yogurtla tuketmek sakincali diyetisyenlerde soyler...kendimce yorumladim canim ))

Cumartesi menü bildirimi 11.02.2017

KALKINCA :
1 bardak ılık limonlu su,
1 çk çörekotu yağı,
1 fincan türk kahvesi,
2 kuru kayısı

KAHVALTI:
yarım lavaş,
marul
peynir,
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı zahter baharatı
az mantarlı omlet

ARA :
1 minik muz

ÖĞLE :
bir kase et suyundan tarhana çorba,
1 kase peynirli salata,
1 kase acı biberli yoğurt

ARA : yok

AKŞAM :
1 kase çorba,
3 yk et kavurma,
2 yk patlıcan kavurma,
3 yk yoğurt

ARA :
yarım portakallı – tarçınlı yoğurt

SU : 2 lt
SPOR : yok

Abla patates çok özel bi yiyecek değil bi süre haşlanmış yumurta klasigi yap.
1 ogunde 3 incir çok çok çok fazla
Aynı gün patates ekmek bulgur asla asla asla

Bu sefer ben şunu anladım diyet eğer başarı bekliyorsan çok sabır ve özel emek işi.
Sen artik emziren sayılmazsın kuzu nerdeyse 2 yasinda.sivini arttirabilirsin.

Menüm
saba h
2 dilim ekmek
3 parmak peynir
4 zeytin
ara
Ananas
Ayran
Mercimek çorbası
Ayran
Akşam
5 köfte
Ayran
Salata
1 dilim ekmek
Birazdan ara
Meyve
Yoğurt
Aslında akşamki ekmeği yemesem iyiydi

Sabah
1yumurta
Peynir maydanoz 2 parça sucuk
Ara 1 küçük greyfurt
Öğle 2 diyet bisküvi
Akşam fırında balık 1 dilim ekmek salata
2 küçük dilim firin patates(bi bundan pismanim)

Yarın yeni listeme başlıycam. Sabah tartilip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…