Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yumurta varsa ekmek yok , yoksa 1 dlm etimek uyguladım ben hep .

Sabah güzel ... onun dışı epey şok .
Ha kilo gider mi gider day .
Şimdi sabah 1 tane etimek ekleyeceğim..öğlene ton balığı..akşam çorba ve yoğurt ve 1 Etimek..direncim düşmesin diye yatmadan önce tarçınlı süt..

Evet dun iyiydi bugun tik yok ...yarin bi mercimek yapayim iyi geliyor )

Eşimde hastaydı Dr gitti antibiyonik var içsem mi acaba ama adını bilmediğim ilaçlar yazmış adam ya en iyisi bi gargara yapayım
Terafluygun aldım yeterli olurmu
Ateşinde var gibi , üşüyorum gibi
Oyy kiyamam çok geçmiş olsun kuzum ya faranjitin yoksa benim bi tarifi var iki güne hiç birseyin kalmıyor yazayım 1 tane limonu sıkıyorsun içine 1 çay kasigi tuz yarım çay kaşığı karabiber koyup karıştırıyorsun ve yudum yudum içiyorsun ben boğazım ne zaman ağrısa bunu yaparım ve sabaha hiçbirşeyin kalmaz bi dene istersen @masumm

Ne güzel bir takım olduk biz yaaa

Haftaya hepimize sözünnm var dely ...
Avuçlarımız patlayana kadar biz seni alkışlayacağız .

Bir de Betulina yı ...
Kaptanim gonlun rahat olsub, o is bende

Cok iyi gidiyor elh. Iki gundur aksam acim ve mutluyum

Cumartesi ;

Sabah:
3 yumurtadan kırmızı biberli peynirli omletimsi
Minik parça ekmek ve bal
Kahve

Akşam:
Kabak mücver 1 tane
Chiali goji berry li yoğurt

Spor :60 dk 6km

Gelelim ilk en guzel CUMARTESI MENUME

SABAH
2 kayisi
turk kahvesi

KAHVALTI
1 yunurta
1 portakal
peynir
Salam
salatalik

IKINDI
muhlama
bir kase mercimek

AKSAM
yogurt
1 dl armut

5 ten aksam 9 a kadar toplantodsydim, bir sey yiyemedim. Simdi eve gekdim ve limonlu yogurt yeyip yatacagim ins.

Betulina betulllllllllll nerdesin
Geldim kuzum geldim
Sabah uyandim erkenden annem icin yemek- salon takimi bakmaya gittik kizkardesimle, epey bir dolandik, en sonunda yaptirmaya karar kildik. Annem abimlerde hemen bir sey alip suoriz yapmak istiyordum, ama olmadi. Hem pahali hem heepsi sunta.

Sonra istanbukun obur ucuna dernek toplantisina.simdi girdim daha eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…