Tamam cnm aslnda pek bisey yiyemiyorum bulantilarm gecmdi daha masllah abla 62 ne demek ya super insallah takmdaki diger arkadslarn dogumdan snrada bnm basima sakn gitme buralardan ablaOldum canımmm ... 64 küsürle mezun oldum. Şimdi 62.8 dü cuma .
Hadi hayırlısı ervamerkeği daha erkwn haftada anlayabiliyorlar .
Fıstık ezmesi ye her gün .. bebeğin kemik gelişimi için çok önemli .
Teşekkürler canımCanimcim ben seni tebrik etmeyi unuttum ikili yarisimizda sen kazandıntebrik ederim canım her hafta böyle güzel sonuçlar alırsın inşallah
Canim benim en yüksek hali 10 -6 oluyor zaten oyüzden biraz korkuyorum ama başka türlü de çok az gidiyor motive olamıyorumCanim tansiyon cok duserse agzina bi tuz at..dun benim 10 a 6 gittim uyudum ne yapayim atlattim))
Bu hafta biraz zor gecersiniz canımTeşekkürler canımfatmanurkaya ile gene gececez sizi
Tamam cnm aslnda pek bisey yiyemiyorum bulantilarm gecmdi daha masllah abla 62 ne demek ya super insallah takmdaki diger arkadslarn dogumdan snrada bnm basima sakn gitme buralardan abla
b
Cnm uyumuşum biraz ilaç almistim
Kalktım baş ağrısı aynı
Ağlıyorum neredeyse ;(
Geçmiş olsun canımb
Cnm uyumuşum biraz ilaç almistim
Kalktım baş ağrısı aynı
Ağlıyorum neredeyse ;(
Daha önce bi tanıtım formu yazmıştım ama maşallah çok aktif bi sayfa olduğu için gözden kaçmıştır ben 26 yaşında 1 çocuk sahibi çalışan ve yaklaşık 3 haftadır diyet yapıp son hafta baya duraklayarak 64.5 kilo ile kilo vermeye devam eden biri olarak sana rakip oluyorum
Kızlar bu cuma sporları eksikler söylesinSPOR ÇETELESİ 9.HAFTA
Ausencia 0
Ahu060812 20
@Sekercikiz0
kelebekolacam
@fatmanurkaya0
mimu88 0
@DelyDoly15
ada81 0
A arselka ?
begum75 ?
@tuba520
@Daydream150
Nare83 10
@Sherrysherrylady 0
cydnz_1 ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?