Ayy aynen bakma korkmuyor değilm . Ama senden yana umitliyım.Kankim bak estim havamıdda attım ama rakiplerde dişli tırsmıyor değilimbir yerdr listelerde dwrceleriyle @pamuksk diğer yanda istikrarlı bide liste değiştiren @tuba52 var yani aramızda kalsın güçlü rakipler
Amaaaaaaa biz kötümüyüz
Bilmiyorumne olacağımı sende bende süpriz yumurta gibiyiz ne çıkarız bakalım
Ayva kabız yapar delym çok yeme aman diyimHee yaa dimii benim antenler kapandii ortaktikk biz ahumlaaa anammm bu sefere daha fenaaa ayvayi agaciylaaa yedimm bennnn hahahaa
Canim onun kilosu senden fazla eger tokluk hissetmezse başka seyler yiyebilir...azaltabilir ama hic yememek olmaz gibi...Ayy aynen bakma korkmuyor değilm . Ama senden yana umitliyım.
Bak ben senden bizim ikili olusumuz icin bşi istesem bu 3 hafta hiç mi hiç ekmek yemesen . BoşverSen şu diyetisyen i.
Ayy aynen bakma korkmuyor değilm . Ama senden yana umitliyım.
Bak ben senden bizim ikili olusumuz icin bşi istesem bu 3 hafta hiç mi hiç ekmek yemesen . BoşverSen şu diyetisyen i.
Hee öyle yapam napam artık kaptanim
1 mart hedefin olsun seninde
Kilolarimizda yakinmis bende 81.4 düm cuma, bende kafama göre takiliyorum cnm ama genelde sabah tatli disinda herseyi yiyip aksam az yemege calisiyorum ve 2 ögün yapiyorum spora henüz baslayamadim malesef.Selam canimm 81.1 dukan dan kopya çekiyorum . Protein ağırlıklı besleniyorum yani . Genelde 2 öğün besleniyorum.
3. Öğün yoğurt oluyor..
2 haftadır düzenli spor yapıyorum
Bu sıralar pek giremedim ama gireceğim artık. Sen neler yapıyorsun
Pazartesi günü bende yapıcam lapayi ama benim tansiyon hep düşük zaten ilk gün bir deneyeyim eğer çok kötü olursam ikinci gün yapmam diye düşünüyorumCanim ben iki ogun yaptim normal 3 ogun biraz aciktim cunku ara ogun yok yani bi ceviz findik bile agzima atmadim....3 ogun olsa cook tok tutar ....birazda tansiyon düşürüyor...
Kaptanim gonlun rahat olsub, o is bende
Cok iyi gidiyor elh. Iki gundur aksam acim ve mutluyum
Teşekkür ederimm. Yok içmiyorum :)
Röntgende çıkmaması ilginç .
Eee iltihap olasılığı var ki antibiyotik verdi.
Geçmiş olsun çok.
Bu arada eminim kullanmıyorsundur ama ben kendimde yaşadığım için iltihaplı ağızda zıkkım içmek :)) ağrıdan zıplamaya davetiye .
Menünde güzel .. klasik ceyda . 3 yumurta çok gelmiyor ... devamı kuş olduğu için :)
Canım menün güzelmiş ... aynen devam .
Adını etiketlediğim mesaja bak .
3 hafta 2 orti:) diğer 2orti ile çarpışacak .
Bende bugün eşleşme yaparken seni yazmayınca kötü oldum .
Daha iyi olduğunu sonra ki mesajda okudum .
Şimdi ilaç dozu arttırmak yooooooook.
Kafanı topla .... gel bizle kafa dağıt .
Bi seferde sen güçlü ol .... o şaşırsın ... saadet ağlayıp bana,sarmıyor diye .
Orti yarışına hazır mısınnnnnnn
Ervammm
Iyiyiz biz güzelim . Senin nasıl gidiyor ?
Ablanı ... takımını unutma böyle
Yok hep aklimdasinz mezun aldunmu abla bnde iyi sayılır bugun gittik erkeğe benziyor yüzde seksen dedi ikinci erkek geliyor herlde
Röntgende çıkmaması ilginç .
Eee iltihap olasılığı var ki antibiyotik verdi.
Geçmiş olsun çok.
Bu arada eminim kullanmıyorsundur ama ben kendimde yaşadığım için iltihaplı ağızda zıkkım içmek :)) ağrıdan zıplamaya davetiye .
Menünde güzel .. klasik ceyda . 3 yumurta çok gelmiyor ... devamı kuş olduğu için :)
Canım menün güzelmiş ... aynen devam .
Adını etiketlediğim mesaja bak .
3 hafta 2 orti:) diğer 2orti ile çarpışacak .
Bende bugün eşleşme yaparken seni yazmayınca kötü oldum .
Daha iyi olduğunu sonra ki mesajda okudum .
Şimdi ilaç dozu arttırmak yooooooook.
Kafanı topla .... gel bizle kafa dağıt .
Bi seferde sen güçlü ol .... o şaşırsın ... saadet ağlayıp bana,sarmıyor diye .
Orti yarışına hazır mısınnnnnnn
Ervammm
Iyiyiz biz güzelim . Senin nasıl gidiyor ?
Ablanı ... takımını unutma böyle
Akşam yemeğim yok denecek kadar az canım Ondan 3 yumurta . Bı de ekmeksiz falan anca duyuyorum3 yumurtaçok değilmi canım ya ne yaptın böyle bana çok geldi sanki
Canim tansiyon cok duserse agzina bi tuz at..dun benim 10 a 6 gittim uyudum ne yapayim atlattimPazartesi günü bende yapıcam lapayi ama benim tansiyon hep düşük zaten ilk gün bir deneyeyim eğer çok kötü olursam ikinci gün yapmam diye düşünüyorum
Yok hep aklimdasinz mezun aldunmu abla bnde iyi sayılır bugun gittik erkeğe benziyor yüzde seksen dedi ikinci erkek geliyor herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?