Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy aynen bakma korkmuyor değilm . Ama senden yana umitliyım.
Bak ben senden bizim ikili olusumuz icin bşi istesem bu 3 hafta hiç mi hiç ekmek yemesen . BoşverSen şu diyetisyen i.

Bak ben senden bizim ikili olusumuz icin bşi istesem bu 3 hafta hiç mi hiç ekmek yemesen . BoşverSen şu diyetisyen i.
Canim onun kilosu senden fazla eger tokluk hissetmezse başka seyler yiyebilir...azaltabilir ama hic yememek olmaz gibi...

Gayet güzel ... iddialı menü .

Menülerinize birbirinizi etiketleyin ecemavi ile ...
Sağol Ausencia abla inşallah geçen haftaki gibi takılma olmaz bu haftada. ecemavi sen kaç kiloydun bu arada maşallah çocuklarına ve o kadar çocuğu büyüten sana. Benim tek çocukla pertim çıkıyor

Wooooow büyük tekliffff .
Kız sabah yesin bırak .

Sonrasına bende karışmammm

Benimde .... yetememe sendromu yaşıyorum

Kilolarimizda yakinmis bende 81.4 düm cuma, bende kafama göre takiliyorum cnm ama genelde sabah tatli disinda herseyi yiyip aksam az yemege calisiyorum ve 2 ögün yapiyorum spora henüz baslayamadim malesef.

Canim ben iki ogun yaptim normal 3 ogun biraz aciktim cunku ara ogun yok yani bi ceviz findik bile agzima atmadim....3 ogun olsa cook tok tutar ....birazda tansiyon düşürüyor...
Pazartesi günü bende yapıcam lapayi ama benim tansiyon hep düşük zaten ilk gün bir deneyeyim eğer çok kötü olursam ikinci gün yapmam diye düşünüyorum

Teşekkür ederimm. Yok içmiyorum :)
Akşam sadece yoğurt yerim dedim ondan haftasonlari 3yumurta yiyorum bi de Ekmeksiz olunca anca doyuyorum sanırım

Yok hep aklimdasinz mezun aldunmu abla bnde iyi sayılır bugun gittik erkeğe benziyor yüzde seksen dedi ikinci erkek geliyor herlde

Yok hep aklimdasinz mezun aldunmu abla bnde iyi sayılır bugun gittik erkeğe benziyor yüzde seksen dedi ikinci erkek geliyor herlde

Oldum canımmm ... 64 küsürle mezun oldum. Şimdi 62.8 dü cuma .

Hadi hayırlısı ervam erkeği daha erkwn haftada anlayabiliyorlar .

Fıstık ezmesi ye her gün .. bebeğin kemik gelişimi için çok önemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…