Aynen ablam ben o yaza hamis falan olmasam hani büyük konismim de
68le asla girmem. .58 59 olmam şart. .şimdiden baslattin benj sağol ki o zman 56 bile olurum bisiklet vs. Ile
Burdayım canım bugün ablamin çocuklarına da ben baktım evde toplam 6 çocuk vardıkreş havasında bir gün geçirdim yeni gönderdim evlerine hemen geldim hemen kendimi tanitayim canım sınıf öğretmeniyim ben iki çocuk annesiyim 69,9 kg yim biraz az gitti kilolar bu haftaya kadar ama bu hafta daha güzel sonuçlar bekliyorum inşallah
Ayyy bu iyi kapak olduuu...Hanımmmmm hanimmmmmm sen benim bitterleri sayacağına transparan lahmacunlarina bakgorebilirsen tabi
Aman yaslaninca gorurrz ya. Hep değil hepsinden birer kez belki iki o da yaz tatilinde yoksa. Zararlı orası kesin . Su an Burger King den en buyükünden bi Hamburger olsaaaaa ah ah.. Bitlis'te bu aptal ilçede ara ki bulasinYok zararlı şeyler bunun bi de yaşlılığı var.insuline bagimli diyabetus mellitus hipertansiyon hiperlipidemi koroner artrr hastaligi var
Hanımmmmm hanimmmmmm sen benim bitterleri sayacağına transparan lahmacunlarina bakgorebilirsen tabi
Seviyorum seni adaaaa.Ayyy bu iyi kapak olduuu...
Bacim bacim gecmis gecmisteee kaldi)))
Aman yaslaninca gorurrz ya. Hep değil hepsinden birer kez belki iki o da yaz tatilinde yoksa. Zararlı orası kesin . Su an Burger King den en buyükünden bi Hamburger olsaaaaa ah ah.. Bitlis'te bu aptal ilçede ara ki bulasin
Tabi şu an olsa asla yemem. Kaptanimi severim.Aman yaslaninca gorurrz ya. Hep değil hepsinden birer kez belki iki o da yaz tatilinde yoksa. Zararlı orası kesin . Su an Burger King den en buyükünden bi Hamburger olsaaaaa ah ah.. Bitlis'te bu aptal ilçede ara ki bulasin
Hepp diş lii saglamm ortilerimmm valla canimi okur gibimmm sanki dimii doktorum güzelimAhu var ya ahu yakana yapışır dely.
Bende seni seviyorum bide senin ada teyzesi gibi olan kızını seviyorummmmSeviyorum seni adaaaa.
Canimcim ben seni tebrik etmeyi unuttum ikili yarisimizda sen kazandınBen de hiç ıstemiom. .Hep surat yapiom ama kiyamam git diom sonra.
Bu sefer rakip değil ortak ve onun başarısı senin başarı na bağlı. Canını hatmederHepp diş lii saglamm ortilerimmm valla canimi okur gibimmm sanki dimii doktorum güzelim
58 demeyin bana benim 17 şubat hedefimd
Yavrum yaza ne kaldı ... bi Mart var işte .
Nisanda koruma yapacaz senle . Bende 58 olacam ya ... inşallahhhhhhh .
Mayısa 58 sabitle girmemiz lazım
O yüzden asıl işimiz mezuniyetten sonra.
Canım bu 3 hafta hem kendin ... hem ortağın için yarışıyorsun unutma .
Sık gelmeye bak . Begüm galibiyet sever ...
Menülerinize birbirinizi etiketleyin ...
Rakiplerinizi tanıyın :)))
Stratejik savaşla kilo verdiyorum size ... bir yandan da ortaklık duygusuyla
Hee yaa dimii benim antenler kapandii ortaktikk biz ahumlaaa anammm bu sefere daha fenaaa ayvayi agaciylaaa yedimm bennnn hahahaaBu sefer rakip değil ortak ve onun başarısı senin başarı na bağlı. Canını hatmeder
Ben su 59 hedefine ulaşıyım hedef değiştir rım 57 56 die bak sakladım geçen yılki resimlerı
Ben anladimya herkese anlatırım.Ayyyy bu ortalık sistemi anlaşılmadı mı kızlarrrrrr ....
Dely ve ahu müttefikler :)))) düşmanları saadet ve mimu ....
Böyle işte ...
Kız sen bitlistemiydin ben seni ankarada sanıyor yaAman yaslaninca gorurrz ya. Hep değil hepsinden birer kez belki iki o da yaz tatilinde yoksa. Zararlı orası kesin . Su an Burger King den en buyükünden bi Hamburger olsaaaaa ah ah.. Bitlis'te bu aptal ilçede ara ki bulasin
Tamam Ausum bu hafta daha dikkatli olucam
Tabi şu an olsa asla yemem. Kaptanimi severim.Ausencia
58 demeyin bana benim 17 şubat hedefimdi gittiii gittiiii gitti gittiii
Ben su 59 hedefine ulaşıyım hedef değiştir rım 57 56 die bak sakladım geçen yılki resimlerı Eki Görüntüle 1952402 Eki Görüntüle 1952402
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?