Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen ablam ben o yaza hamis falan olmasam hani büyük konismim de
68le asla girmem. .58 59 olmam şart. .şimdiden baslattin benj sağol ki o zman 56 bile olurum bisiklet vs. Ile

Yavrum yaza ne kaldı ... bi Mart var işte .
Nisanda koruma yapacaz senle . Bende 58 olacam ya ... inşallahhhhhhh .
Mayısa 58 sabitle girmemiz lazım
O yüzden asıl işimiz mezuniyetten sonra.

Canım bu 3 hafta hem kendin ... hem ortağın için yarışıyorsun unutma .

Sık gelmeye bak . Begüm galibiyet sever ...
Menülerinize birbirinizi etiketleyin ...
Rakiplerinizi tanıyın :)))

Stratejik savaşla kilo verdiyorum size ... bir yandan da ortaklık duygusuyla

Yok zararlı şeyler bunun bi de yaşlılığı var.insuline bagimli diyabetus mellitus hipertansiyon hiperlipidemi koroner artrr hastaligi var
Aman yaslaninca gorurrz ya. Hep değil hepsinden birer kez belki iki o da yaz tatilinde yoksa. Zararlı orası kesin . Su an Burger King den en buyükünden bi Hamburger olsaaaaa ah ah.. Bitlis'te bu aptal ilçede ara ki bulasin

Aman yaslaninca gorurrz ya. Hep değil hepsinden birer kez belki iki o da yaz tatilinde yoksa. Zararlı orası kesin . Su an Burger King den en buyükünden bi Hamburger olsaaaaa ah ah.. Bitlis'te bu aptal ilçede ara ki bulasin
Tabi şu an olsa asla yemem. Kaptanimi severim. Ausencia

58 demeyin bana benim 17 şubat hedefimdi gittiii gittiiii gitti gittiii

Ben su 59 hedefine ulaşıyım hedef değiştir rım 57 56 die bak sakladım geçen yılki resimlerı

Eklentiler

• 2016-04-14 20.41.49.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 24
Kız sen bitlistemiydin ben seni ankarada sanıyor ya

Tamam Ausum bu hafta daha dikkatli olucam begum75 bu hafta güzel sonuçlar alicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…