Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bana az yiyorsun izlenimi olduğundan yetersiz hissettim.belki miktarlar vs bana öyle geldi.ben arada çinko alıyorum.bendeki magnezyum artı çinko. Ben spor sonrası rahatlatıyor hem bagisikliga iyi geliyor

Bu arada çiğ badem iyi bi çinko kaynağı.fistik da.
Ama özellikle et ürünlerini usulüne uygun pişirilmiş tuketmemix lazım.yiksa sac dökülmesi vs oluyorr

Cnm iş yerinde yemekler çok düzgün çıkıyor , et vs iyice pişiriliyor şirket yemeği ama birebir görüyoruz zeytinyağ, tereyağ kullanılıyor , benim yemedim ekmek,pilav makarna, simit poğaça son bir aydır bakliyat yemiyorum ondan önce yiyordum ama duraklatiuor beni , onun dışında sebze yemekleri çıkıyor iş yerinde yani kahvaltı ve öğle yemeği dolu dolu yiyorum eskiden doymaz ikinci tabağı alırdım ama artık ihtiyac duymuyorum

Çiğ badem yiyorum aslında , hatta cuma yemiştim menumde var , beni spor hasta etti terleyip ip askılı ile durmak

Bu arada çiğ badem iyi bi çinko kaynağı.fistik da.
Ama özellikle et ürünlerini usulüne uygun pişirilmiş tuketmemix lazım.yiksa sac dökülmesi vs oluyorr
Merhaba ben kullandığım ilacı soracaktım kilo almaya etkisi var mı diye visanne diye hormon hapı hastalığım çikolata kisti endometriozis diye geçiyor herhalde

Şeri bende senin tarçınlı portakallı ,yoğurttan yedim bı iyi geldi içim yanıyor zaten ama portakal ve yofurtta asitli boğaza etkileri nedir bilmiyorum
afiyet olsun canım.
ben hastayken yemiştim bogazıma etki etmemişti
doktorum seni aydınlatır kelebekolacam

Böğür böğür öksürüyorum .
Ama hasta değilim .
Yarın bi ciğer filmi çektireyim .
Belli ki zıkkımı azaltma vaktim geldi.
Öksürünce sırtıma ağrı saplanıyor resmen. Bi de yanıyor .

Geçmişe dönemedim canlar .
Şimdi geldik eve .

Yemekten sonra gelirim

Geçmiş olsun , icmeyimde su zikkimi bırakın yahu

Cok gecmis olsun kaptanim birakin su zararli zıkkımi yaşam kalitesini artirin...hadi biz kilo verelim sizde birakin birlikte bu sureci atlatalim...

Nare83 canim ortagim coook gecmis olsun aman dikkat et kendine..vucud direncin dusmus olabilir....

Esler hep ayni ben basim agriyor desem hemen bugun ne yedin anlat demeye basliyor...ama onlarin dedigi gibi yiyince veremiyoruz...

Canim cok şükür ilaca gerek olmadam hallettim..yesil cay ictim bir buyuk bardak iyi geldi....benimde aklimdaydi eger wc olmasaydi fitil atacaktim kiii yumusak kalsin diye ))

Merhaba dostlar
bugun pazar mi cumartesi mikafa gitti vallahi bir an cumartesi sandim ne guzel olurdu. Bugun de sabahin nurunda kalkip seminere gittim diye cumartesi sandim bir an.
Ayyy bugun trafigin en yogun olmasi gereken saatinde 16.00 da florya ibb tesislerinden tam 30 dk da camlicada eve geldim, super bir sey yahu cok pahali ama giderken bogazdan ucretsiz gectik, donerken bogaz koprusune vereceginizin ustunu ekleyip avrasyadan gecelim dedik. Ay cok mutlu oldum, uzun uzun senelrdir ilk defa bu kadar hizli bir yolculuk yaptik

Yok canimmm.oyle şey olur mu.uzaktan bu kadar oluyor.
Benim ısrar etmemdeki sebep de boğazda beyaz şeyler varsa genelde streptekok enfeksiyonudur.oda zaten bogazimizda bulunan bi bakteri ve genelde direnç düşünce hastalık yapar.direk üsutmek söz konusu olsa sogukalginligi olurdu onda da burun akıntısı baş ağrısı olur.
Ama insan kendini daha iyi bilir.illa yemek içmek değil yorulmakta uzulmekte bagisikligi direnci etkiler.
Hem iş hem spor hem çocuklar bizi yoruyor

Bir selam vereyim derken ne cok konusmusum

Ausencia

Pazar Menusu

sabah
bir turk kahvesi
1 portakal
2 tereyaginda yumurta

oglen
bir kase mercimek
salata
et

aksam
1biber dolmasi (yemesem daha iyiydi yedim gitti:)
Yogirt

2,5 litre su
tum gun seminerde olunca hareket yok, simdi dinlenmecedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…