- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
bana az yiyorsun izlenimi olduğundan yetersiz hissettim.belki miktarlar vs bana öyle geldi.ben arada çinko alıyorum.bendeki magnezyum artı çinko. Ben spor sonrası rahatlatıyor hem bagisikliga iyi geliyor
Bu arada çiğ badem iyi bi çinko kaynağı.fistik da.
Ama özellikle et ürünlerini usulüne uygun pişirilmiş tuketmemix lazım.yiksa sac dökülmesi vs oluyorr
Merhaba ben kullandığım ilacı soracaktım kilo almaya etkisi var mı diye visanne diye hormon hapı hastalığım çikolata kisti endometriozis diye geçiyor herhaldeBu arada çiğ badem iyi bi çinko kaynağı.fistik da.
Ama özellikle et ürünlerini usulüne uygun pişirilmiş tuketmemix lazım.yiksa sac dökülmesi vs oluyorr
afiyet olsun canım.Şeri bende senin tarçınlı portakallı ,yoğurttan yedim bı iyi geldi içim yanıyor zaten ama portakal ve yofurtta asitli boğaza etkileri nedir bilmiyorum
Progesteron içeriyor onunda yan etkiketinde var kilo almak.Merhaba ben kullandığım ilacı soracaktım kilo almaya etkisi var mı diye visanne diye hormon hapı hastalığım çikolata kisti endometriozis diye geçiyor herhalde
Yoğurt içinde sanmiyorumafiyet olsun canım.
ben hastayken yemiştim bogazıma etki etmemişti
doktorum seni aydınlatırkelebekolacam
Böğür böğür öksürüyorum .
Ama hasta değilim .
Yarın bi ciğer filmi çektireyim .
Belli ki zıkkımı azaltma vaktim geldi.
Öksürünce sırtıma ağrı saplanıyor resmen. Bi de yanıyor .
Geçmişe dönemedim canlar .
Şimdi geldik eve .
Yemekten sonra gelirim
Teşekkür ederiz hoşbulduk Can'ım A arselkaKızlar hoşgeldiniz
Bende memnun oldum sağlık için ilaç gerekliyse kullanılacak tabi ama emin ol burada ilaç kullandığın halde yemek yemeyi istememeyi öğreneceksin şahsen benim izlenimlerim o yöndeMemnun oldum
İnşallah veririm düzenli spor ve beslenmeyle çabuk veriyorum ama ilaç kullanıyorum o da iştahımı açtı
Hoşbulduk canım
Cok gecmis olsun kaptanim birakin su zararli zıkkımi yaşam kalitesini artirin...hadi biz kilo verelim sizde birakin birlikte bu sureci atlatalim...Böğür böğür öksürüyorum .
Ama hasta değilim .
Yarın bi ciğer filmi çektireyim .
Belli ki zıkkımı azaltma vaktim geldi.
Öksürünce sırtıma ağrı saplanıyor resmen. Bi de yanıyor .
Geçmişe dönemedim canlar .
Şimdi geldik eve .
Yemekten sonra gelirim
Canim cok şükür ilaca gerek olmadam hallettim..yesil cay ictim bir buyuk bardak iyi geldi....benimde aklimdaydi eger wc olmasaydi fitil atacaktim kiii yumusak kalsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?