Betullllllllll ortagimsin. Masumm ve ada da rakip ikili.sen yenilirsen bende yenilirim.Bir selam vereyim derken ne cok konusmusum
Ausencia
Pazar Menusu
sabah
bir turk kahvesi
1 portakal
2 tereyaginda yumurta
oglen
bir kase mercimek
salata
et
aksam
1biber dolmasi (yemesem daha iyiydi yedim gitti:)
Yogirt
2,5 litre su
tum gun seminerde olunca hareket yok, simdi dinlenmecedeyim
2 mil lesli yapamaz ki yapamaz kiiii puhaaaaBetullllllllll ortagimsin. Masumm ve ada da rakip ikili.sen yenilirsen bende yenilirim.
Ben bu hafta bomba patlatacam sakın önde patlamayim haberin ola.
Planını yap malzemeyi tmmla. Akşamları sana en az 2 mil leslie yazıyorum.
Nare83 canim ortagim coook gecmis olsun aman dikkat et kendine..vucud direncin dusmus olabilir....
Esler hep ayni ben basim agriyor desem hemen bugun ne yedin anlat demeye basliyor...ama onlarin dedigi gibi yiyince veremiyoruz...
Merhaba dostlar
bugun pazar mi cumartesi mikafa gitti vallahi bir an cumartesi sandim ne guzel olurdu. Bugun de sabahin nurunda kalkip seminere gittim diye cumartesi sandim bir an.
Ayyy bugun trafigin en yogun olmasi gereken saatinde 16.00 da florya ibb tesislerinden tam 30 dk da camlicada eve geldim, super bir sey yahucok pahali ama giderken bogazdan ucretsiz gectik, donerken bogaz koprusune vereceginizin ustunu ekleyip avrasyadan gecelim dedik. Ay cok mutlu oldum, uzun uzun senelrdir ilk defa bu kadar hizli bir yolculuk yaptik
Ay bende pattis kizartmalar kaynaklar kekler etipuf bekliyordum.Canlar hazır olun. Ama sinir olmayın. Kontrol ben dé. Menu paylasiorum. Malum bi pazar günüsu
Sabah ilik limonlu su
Öğle
2 kaşık pastırmali yumurta
4 dilim peynir
4 zeytin
Salata
Ara çay yarım nesfit (şu foto attigm. .45 kalori galiba )
Akşam
1 tabak aamma dolu dolu degil valaa manti
Yoğurt salata turşu
Spor YOk malesef
su 3 lt yakin
Inceyse 1 tane ayranla ye canim yaninda salata gunu kapat...vucudun direnci gelsin kii rakiplerle kapisalim....Lahmacun yaptırmış çocuklara ben yemem dedim yeme ,yeme iyice hasta ol diyor
Ne bilem baci mantı heç olmadı ama kontrollü olmak iyidir . Bi de söyle yemek ten sonra uzanmasam hareketle yaksam iyidi. Listede olmak yedirmio insana kaymak bal ekmek.Ay bende pattis kizartmalar kaynaklar kekler etipuf bekliyordum.
Bi tane ye be ya .allammm neyse sustum kizmaLahmacun yaptırmış çocuklara ben yemem dedim yeme ,yeme iyice hasta ol diyor
Inceyse 1 tane ayranla ye canim yaninda salata gunu kapat...vucudun direnci gelsin kii rakiplerle kapisalim....
Kucuk kucuk parcala ayranla yutmaya calis canim yada bir yayla corbasi yapabilsen yayla corbasi cok iyi geliyor hastalığa.....Yiyemiyorum ki adayutamiyorum
Kucuk kucuk parcala ayranla yutmaya calis canim yada bir yayla corbasi yapabilsen yayla corbasi cok iyi geliyor hastalığa.....
Oda iyi geliyor canim afiyet olsun şifa olsuunnnTavuk çorbası yaptım
Bol karabiber li
Adacim nedense ara ara benikde midemi yakiyor, eksititor. Anlamadim cesidinden mi, ben mi yanlis bir sey karistiriyorum uzerine?Ayyy daha yesil mercimek yemiyecem midem yandi yandi ilac almak zorunda kaldim...
ay keskem olsaydi.. evde kalir hic cikmazdim, yatar yatar dururdumBetül keşke ctesi olsaydı çok isterdim
Aaaaaaaa cadii... Gercekten yapamayabilitim. Soyle bir haftaya bakiyorumda ne cok yapacak sey var2 mil lesli yapamaz ki yapamaz kiiii puhaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?