Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok canım birbirimizin menüsüne karışmak için ortiyiz değil mibugün peynir kalmamış bende patates salatası yedim azıcık akşam haklısın bulgur pilavı olmayaydi iyiydi yarın lapa yapıcam canım ben şimdi onun hazırlığıni yapıyorum

Arselka canım , sabah patateslere ne gerek vardı ? zaten ekmeğini yemişsin .
Akşam ki bulguruda öğlen tüketmeni tercih ederdim fasulyenin yanında , akşamda sadece tavuk salata yoğurt .
Canim patates salatasına az patates bol bol maydanoz nane marulla yapmıştım çok zararlı olmaz diye düşünmüştüm ama bundan sonra patates salatası cisss tamam pilav konusunda kesinlikle haklısınız

Merhaba arkadaşlar geldim İşler güçler lapami yaptim ama sebze olmadan çok da beğenmedim artık başladık yapacaz sabah ola hayrola bu arada regl oldum her tarafım ağrıyor
Canim hoşgeldin lapayi ben sadece şimdi iki öğünluk pirinç hasliyorum öğünlerde içine salata malzemesi ile karıştırıp yemeyi düşünüyorum böyle olacak değil mi

Siyah çay içtim kayısı ile . Öğy geldi çaydan . Sıcak bişi içmek istemem bi de. Kaptan duymasın ekmek arası domates peynir çekti canım

Of vero
Portakal masum ? Süt kalorili ve yağlı öylemi?

Portakalı bırak ..bu saatte ekmek arası masum :)

vero ... geç oldu iç suyunu yat uyu :)

Diyette insan acıkıkır bu saatlerde ... 2 kaşık yoğurt ye netan çalışsın sabaha ..içine de tarçın at bi kaşık .

Ya da sen hiç mutfağa girme :)

O 63 gelecek bu hafta . vorones

Yarın tartıl bana özelden yaz :) rakiplerin görmesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…