Ayni anda yaznisizSüt iç vero tarçın li
Yok balim evde süt. Olsa dà içmem galiba .yok ye re kalori alırım kız. Süt yağlı bisiSüt iç vero tarçın li
Yok canım birbirimizin menüsüne karışmak için ortiyiz değil miOrtim afiyet olsun, ben bugun menü paylasmiyorum çok karışık oldu çünkü, şuanda da gezmedeyim bugun pek ugrayamadim disardaydim hep yarından itibaren daha çok gelirim
Menundeki patates salatası ve aksamki bulgur olmamış bulguru gündüz yersen daha iyi olur,bide sabah peynirli zeytinli kahvaltı yapmiyomusun
Ayy çok karışmış gibi olmadım dimi
Ned en portakal yemim pekiAyni anda yaznisiz
Cünkü meyve sekerini bu saatten sobra eritmen zor olurNed en portakal yemim peki
Hhii tamam bilmiodum. Ekşi mandalina var o da mı olmaz. Ay onu da canım çekmediCünkü meyve sekerini bu saatten sobra eritmen zor olur
Canim patates salatasına az patates bol bol maydanoz nane marulla yapmıştım çok zararlı olmaz diye düşünmüştüm ama bundan sonra patates salatası cisss tamam pilav konusunda kesinlikle haklısınızArselka canım , sabah patateslere ne gerek vardı ? zaten ekmeğini yemişsin .
Akşam ki bulguruda öğlen tüketmeni tercih ederdim fasulyenin yanında , akşamda sadece tavuk salata yoğurt .
Cnm meyve meyvedir eksisi tatlisi farketmiyorHhii tamam bilmiodum. Ekşi mandalina var o da mı olmaz. Ay onu da canım çekmedineyse ben su iciyimm madem
Canim hoşgeldin lapayi ben sadece şimdi iki öğünluk pirinç hasliyorum öğünlerde içine salata malzemesi ile karıştırıp yemeyi düşünüyorum böyle olacak değil miMerhaba arkadaşlar geldim İşler güçler lapami yaptim ama sebze olmadan çok da beğenmedim artık başladık yapacaz sabah ola hayrola bu arada regl oldum her tarafım ağrıyor
Yok balim evde süt. Olsa dà içmem galiba .yok ye re kalori alırım kız. Süt yağlı bisi
Siyah çay içtim kayısı ile . Öğy geldi çaydan . Sıcak bişi içmek istemem bi de. Kaptan duymasın ekmek arası domates peynir çekti canım
Of vero
Portakal masum ? Süt kalorili ve yağlı öylemi?
Yine aciktim yawwwww
Evettt mis hayali bile guzel
Sabah olsun misssss gibi peynir , yeşillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?